Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

https://www.dunavmost.com/novini/deloto-za-snimkite-na-chata-na-geshev-s-pi-ar-sevi-boiko-e-spryano

Делото за снимките на чата на Гешев с Pi ar Sevi Boiko е спряно

Държавното обвинение отказва да отговоря на въпроси по темата
  • Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 12 минути, gagodrago написа:

https://www.dunavmost.com/novini/deloto-za-snimkite-na-chata-na-geshev-s-pi-ar-sevi-boiko-e-spryano

Делото за снимките на чата на Гешев с Pi ar Sevi Boiko е спряно

Държавното обвинение отказва да отговоря на въпроси по темата

кой с кого си пише - естествено че ще го спрат

като искат толкова да го предадат на евро-прокурора, че и тя малко да се посмее

Адв. Екимджиев: Само Иван Гешев все още си вярва, че е главен прокурор

Няма никаква надежда Гешев да остане главен прокурор.

Най-добре за него би било да не усложнява нещата, а да подаде час по-скоро оставка.

преди 9 часа, M.Николов написа:

Мирча, ей го твоя любимец, дето обичаш да го цитираш.

Осъден за клевета!

Ивайло Мирчев осъди Виктор Димчев на първа инстанция

:hush:

Ау каква обида че го свързал с Пеевски :) 

Е то нали вече не е срамно бре :)  Даже селфита сиправят от неговата партия :)  

Можеше и да провериш отсрещната страна какво казва  , отделно че това ще се обжалва

https://www.facebook.com/vdimchev/posts/10227416318615573

Цитат

Добре дошли в бъдещето!
Това е едно все още непубликувано съдебно решение.
Но...
Искрено се забавлявам в случаи като този.
А казват, че съда не работел...
Работи! Само че само за другарите.
За по-малко от ДВА месеца СРС образува дело, проведе го и излезе с решение, което беше публикувано от една от страните часове ПРЕДИ същото да бъде публикувано официално в сайта на СРС.
Изглежда не само Узунов, Радев и Бобоков имат достъп до решенията на съда преди тяхното обявяване, а въобще цялото почтено братство.
Никога не съм бил клакьор или медия на Пеевски, нещо повече - огромният Мирчев нееднократно е ползвал мои снимки за своя и партийна изгода. Всеки път съм го правел без да получавал плата, което вероятно ме прави човек на Пеевски.
Истината обаче има лошия навик да изскача наяве.
Да се знае.

преди 10 часа, Мойра написа:

Няма никаква надежда Гешев да остане главен прокурор.

Аз все пак имам надежда че последната опора на държавността , законите и демокрацията, ще устои на мутренския натиск.

преди 13 часа, absurt написа:

В интерес на истината, "жалката Корнелия" доведе за ръчичка Радев на Позитано и го издигна за президент. И да, едно рамо му сложи и борисов, издигайки Цецка за кандидат на ГЕРБ. Без Корнелия, Радев щеше да е издухал супата и да пенсионерства, размахвайки юмрук пред блока на пейката. 

В интерес на истината, на Корнела льотчика бе предложена от института на Решетников. След поръчано от тях, проучване на подходящ профил.

На което тя отговорила "да, това е интересна кандидатура".

нататък знаем....

преди 13 часа, absurt написа:

Без Корнелия, Радев щеше да е издухал супата и да пенсионерства, размахвайки юмрук пред блока на пейката. 

Той тогава бе по "нисък от тревата, по тих от водата" . Никакви юмручета нямаше. Почна да размахва такива едва когато усети мощната подкрепа на Задкулисието и мутрите, ощипани от действията на Прокуратурата.

И започна този синхрон в действията им и с протестите срещу ББ, Горанов и Гешев.

Изцяло по заръката на Черепа.

преди 13 часа, ivottoshev написа:

А тази година реши да му помогне още повече, издигайки Хранимайко Герджиков, който събра около два пъти по-малко гласове и от леля Цецка.

Не си коректен, но толкова си можеш. Цецка си беше кандидатура та ГЕРБ- официална. Герджиков е издигнат от комитет. Колко души са гласували на предишните президентски избори и колко на сегашните, е също лесно проверимо. Това, че българинът предпочита ботуш и Череп да го гази, вместо науката и изкуството да са му пътеводни, доведе до тези резултати. 

преди 1 час, miro20 написа:

Ау каква обида че го свързал с Пеевски :) 

Е то нали вече не е срамно бре :)  Даже селфита сиправят от неговата партия :)  

Можеше и да провериш отсрещната страна какво казва  , отделно че това ще се обжалва

Викаш, няма значение какво казва съда, важно е ти въртешно какво вярваш ;) Че ако признаеш, че е лошо да те осъдят за клевета, ще те викат да даваш обяснения, що пишеш и против господин Борисов. 

преди 1 час, absurt написа:

Не си коректен, но толкова си можеш. Цецка си беше кандидатура та ГЕРБ- официална. Герджиков е издигнат от комитет. Колко души са гласували на предишните президентски избори и колко на сегашните, е също лесно проверимо. Това, че българинът предпочита ботуш и Череп да го гази, вместо науката и изкуството да са му пътеводни, доведе до тези резултати. 

Комитет пълен с гърбави. Подкрепен от гърбави. Тия смешки как бил независим, никой не ги вярва. А го видяхме колко нАучен е. Безгръбначно мекотело. Щял да обединява. 

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Викаш, няма значение какво казва съда, важно е ти въртешно какво вярваш ;) Че ако признаеш, че е лошо да те осъдят за клевета, ще те викат да даваш обяснения, що пишеш и против господин Борисов. 

Комитет пълен с гърбави. Подкрепен от гърбави. Тия смешки как бил независим, никой не ги вярва. А го видяхме колко нАучен е. Безгръбначно мекотело. Щял да обединява. 

Защо изведнъж почна да обръщаш внимание какво бил казал съда? Нали всички са корумпирани и затова не са осъдили досега и Баце, и Гешев?

Що се отнася до комитета, издигнал Герджиков- ами, да, потомците на Ганю  Балкански, с такива лиготии като наука, изкуство, не се занимавате. На вас юмрук ви требе и ботуш.

Ето ти част от тези, които създадоха комитета, и които наричаш "гърбавите". На малкият им пръст не можеш да стъпиш нито ти, нито другите любители на ботушите и юмруците.

В списъка са:

социалният антрополог Харалан Александров,

писателят и драматург Стефан Цанев,

сценаристът Юрий Дачев,

директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов,

на театър „София“ – Иреней Константинов,

актьорите Филип Аврамов и

Тончо Токмакчиев.

Милена Славова,

Михаил Белчев,

Никола Коцев,

Теодосий Спасов,

Тони Димитрова,

Богдана Карадочева и

композиторът Стефан Димитров.

олимпийската шампионка Стойка Кръстева

и кметовете на София и Бургас – Йорданка Фандъкова и Димитър Николов.

Сред подкрепящите официално кандидат-президентската двойка са професорите Боян Биолчев,

Вили Лилков,

Румяна Коларова,

Милена Стефанова и

Владимир Атанасов.

В Инициативния комитет са ректорите на 7 университета в страната, сред които Икономическия във Варна, Медицинския в Плевен, Тракийския,  Аграрния университет в Пловдив и Шуменския. 

https://bnr.bg/post/101535310/67-dushi-v-iniciativnia-komitet-koito-izdiga-prof-gerdjikov-za-prezident

преди 12 минути, absurt написа:

Защо изведнъж почна да обръщаш внимание какво бил казал съда? Нали всички са корумпирани и затова не са осъдили досега и Баце, и Гешев?

Що се отнася до комитета, издигнал Герджиков- ами, да, потомците на Ганю  Балкански, с такива лиготии като наука, изкуство, не се занимавате. На вас юмрук ви требе и ботуш.

Ето ти част от тези, които създадоха комитета, и които наричаш "гърбавите". На малкият им пръст не можеш да стъпиш нито ти, нито другите любители на ботушите и юмруците.

В списъка са:

социалният антрополог Харалан Александров,

писателят и драматург Стефан Цанев,

сценаристът Юрий Дачев,

директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов,

на театър „София“ – Иреней Константинов,

актьорите Филип Аврамов и

Тончо Токмакчиев.

Милена Славова,

Михаил Белчев,

Никола Коцев,

Теодосий Спасов,

Тони Димитрова,

Богдана Карадочева и

композиторът Стефан Димитров.

олимпийската шампионка Стойка Кръстева

и кметовете на София и Бургас – Йорданка Фандъкова и Димитър Николов.

Сред подкрепящите официално кандидат-президентската двойка са професорите Боян Биолчев,

Вили Лилков,

Румяна Коларова,

Милена Стефанова и

Владимир Атанасов.

В Инициативния комитет са ректорите на 7 университета в страната, сред които Икономическия във Варна, Медицинския в Плевен, Тракийския,  Аграрния университет в Пловдив и Шуменския. 

https://bnr.bg/post/101535310/67-dushi-v-iniciativnia-komitet-koito-izdiga-prof-gerdjikov-za-prezident

Разлика между съд и прокуратура правиш ли ? Да ми говориш наука и изкуство, когато си гласувала 12 години подред за най-простия държавник в цялата ни история, олицетворението на Ганю (че даже и гърците се шегуваха с това), аре скрий се. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Разлика между съд и прокуратура правиш ли ? Да ми говориш наука и изкуство, когато си гласувала 12 години подред за най-простия държавник в цялата ни история, олицетворението на Ганю (че даже и гърците се шегуваха с това), аре скрий се. 

Аре, ти се скрий, русокоске! И да, за разлика от теб, знам че процеса не може да се осъществи без участието на всички. Не можеш да преглътнеш, че соросоидните мераци не се осъществяват със скоростта, с която иска гуруто ти, и че скоро ще те опъди без дори да те пенсионира, но това е положението. Хората са имали основанието да гласуват за ГЕРБ, както и да поискат ГЕРБ вече да спре да управлява- 12 години след първото му избиране. И това, че ти, която не отстъпваш по простащина на никого от най- големите простаци, щом почнеш да се изживяваш като мъж тук, размахваш пръст, как били търпели простащината, е пълен нонсенс, ама как да схванеш? За теб винаги е важно или какво ще ти заповяда "тати" или какво ще напише някой чуждестранен парцал. Ми, жалка си.

преди 2 минути, absurt написа:

Аре, ти се скрий, русокоске! И да, за разлика от теб, знам че процеса не може да се осъществи без участието на всички. Не можеш да преглътнеш, че соросоидните мераци не се осъществяват със скоростта, с която иска гуруто ти, и че скоро ще те опъди без дори да те пенсионира, но това е положението. Хората са имали основанието да гласуват за ГЕРБ, както и да поискат ГЕРБ вече да спре да управлява- 12 години след първото му избиране. И това, че ти, която не отстъпваш по простащина на никого от най- големите простаци, щом почнеш да се изживяваш като мъж тук, размахваш пръст, как били търпели простащината, е пълен нонсенс, ама как да схванеш? За теб винаги е важно или какво ще ти заповяда "тати" или какво ще напише някой чуждестранен парцал. Ми, жалка си.

Не са ми интересни личните ти драми с травестита който те преследва, намери си го където си го загубила и си спорете на лични. 

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Не са ми интересни личните ти драми с травестита който те преследва, намери си го където си го загубила и си спорете на лични. 

Аглайке, ти също не си ми интересна- мъж или жена, или третото, твоя работа. И не, не ме преследваш. За това трябва акъл, а при теб го няма, затова само подтичваш подире ми и ме олайваш след всеки мой пост. Без значение към кого е отправен. Та, както няколко пъти съм ти напомняла- каквото сама си направиш, Господ не може. да ти предложа да престанеш, няма смисъл- отвътре те напъва. Затова, просто ще ти отговарям и напомням, когато ми се забавлява и не си ми досадила до откат.1452240869_download(2).gif.7f1ccc46c29490c59d25494d75c1fd80.gif

преди 2 часа, absurt написа:

Боко обяви подкрепата си за Хранимайкото на 30.09

ГЕРБ ще подкрепи А. Герджиков за президент

забележи датата: 30.09.2021 г.

а сега виж кога е създаден инициативният комитет на Хранимайкото: как така

Инициативен комитет с председател Радомир Чолаков ще представи официално номинацията на проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева за президент и вицепрезидент на Република България. Това ще се случи на 3 октомври 2021 г. (неделя) от 12:00 часа.

Герб подкрепят човек, издигнат от ИК... още преди този ИК да е създаден. Е, значи от кого е издигнат Хранимайко Герджиков?

преди 3 часа, absurt написа:

Колко души са гласували на предишните президентски избори и колко на сегашните, е също лесно проверимо.

Така де, ама това не ти пречеше да плюеш по Радев, казвайки, че на тези избори били гласували по-малко хора за него.

Вече не помним какви опорки сме защитавали ли?

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Боко обяви подкрепата си за Хранимайкото на 30.09

ГЕРБ ще подкрепи А. Герджиков за президент

забележи датата: 30.09.2021 г.

а сега виж кога е създаден инициативният комитет на Хранимайкото: как така

Инициативен комитет с председател Радомир Чолаков ще представи официално номинацията на проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева за президент и вицепрезидент на Република България. Това ще се случи на 3 октомври 2021 г. (неделя) от 12:00 часа.

Герб подкрепят човек, издигнат от ИК... още преди този ИК да е създаден. Е, значи от кого е издигнат Хранимайко Герджиков?

Така де, ама това не ти пречеше да плюеш по Радев, казвайки, че на тези избори били гласували по-малко хора за него.

Вече не помним какви опорки сме защитавали ли?

Пак си некоректен, но наистина ми писна от дребнавости. Защо не намери линк към изявлението за създаването на комитета и кога определиха да го направят "черно на бяло"? Не е като да няма- още преди официално насрочения 03.10, изданията публикуваха изказванията на част от инициаторите, че и на Герджиков. Ето ти, че все не ти се отдава да намериш нещата, които те опровергават.

https://www.flagman.bg/article/250649

А, за любимият ти чорап. Какви опорки ти се привиждат, като цифрите го показват? Направи си труда и виж, че поне 500 000 по- малко са гласували за Радев сега, в сравнение с първите избори. И аз съм ти давала линк.

преди 44 минути, absurt написа:

Ето ти, че все не ти се отдава да намериш нещата, които те опровергават.

Ха-ха-ха, това ме опровергава?!? Че то е от 30.09., денят в който Герб обявиха подкрепата си към него :laughing5: 

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Ха-ха-ха, това ме опровергава?!? Че то е от 30.09., денят в който Герб обявиха подкрепата си към него :laughing5: 

Да, опровергава те. Виж какво казва Герджиков в същия този ден:

"Приех да бъда издигнат за кандидат за президент на България от инициативен комитет....."

Да ти направя ли разбор на изречението или няма да се докараш до нивото на пълен илитерат? Схвана ли, че съществуването на комитета е било и налично, и известно поне 3 дни преди да е оформен черно на бяло? 

Само във Фрог: Главният прокурор създал групи от верни хора за специални поръчки /документи/

Истината може да се скрие временно, но не и завинаги.

Предстоят още разкрития за деянията на Гешев.

преди 3 часа, absurt написа:

Пак си некоректен, но наистина ми писна от дребнавости. Защо не намери линк към изявлението за създаването на комитета и кога определиха да го направят "черно на бяло"? Не е като да няма- още преди официално насрочения 03.10, изданията публикуваха изказванията на част от инициаторите, че и на Герджиков. Ето ти, че все не ти се отдава да намериш нещата, които те опровергават.

А, за любимият ти чорап. Какви опорки ти се привиждат, като цифрите го показват? Направи си труда и виж, че поне 500 000 по- малко са гласували за Радев сега, в сравнение с първите избори. И аз съм ти давала линк.

Някои тук претендират за интелигентност, но както се казва - "Патката си е патка".

преди 1 минута, dedidi написа:

Някои тук претендират за интелигентност, но както се казва - "Патката си е патка".

Добре, деде, разбрах че си патка с претенции. Друго да кажеш?

преди 8 минути, Мойра написа:

какво се разкрива без реално нещо само фрод знае:D

преди 16 минути, dedidi написа:

Така е началниците от БКП погребаха соца отдавна, но последните редици още не са го разбрали 

преди 25 минути, absurt написа:

Добре, деде, разбрах че си патка с претенции. Друго да кажеш?

Пак ли не разбра нищо!

Ха-ха-ха-ха......

преди 5 часа, absurt написа:

Да, опровергава те. Виж какво казва Герджиков в същия този ден:

"Приех да бъда издигнат за кандидат за президент на България от инициативен комитет....."

Герб декларират подкрепата си и... три дни след това се създава ИК, който да го издигне. Формално наистина е издигнат от ИК, но на практика подкрепата от Герб е преди създаването на този ИК.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.