Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 4 минути, attj написа:

То си беше вярно и после производителите им удължиха срока.  Кацаров защо не го каза сам?   Рашков сега очаквам да надмине себе си -ще разшири теми над човекоядство и поръчкови убийства....  Скоро ще цъфнем, пък после и може да вържем, щом така ни лъжат новите ляволиберални утописти

"После" беше повече от месец, преди маймуната от Банкя да види възможност да плюе по Радев за сметка на българския народ. Ама няма как да го знаеш, като четеш Блиц. Ама ето, че и все още не си се запознал с фактите, обаче ръсиш акъл. 

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 45 минути, N1K17Y написа:

Ти можеш ли да коментираш нещо, без да оплювяш споделилия фактите. По-гнусен трол си и от Миро. Коментирай Хазарта, какво ме коментираш мен? Злобна хлебарка. Кажи, че Хазарта лъже и толкова. Само Баце не лъже. Помниш ли как до последно го бранеше, когато той най-нагло излъга, че ни ваксинират с ваксини с изтекъл срок ? 

Ами, спри да тичаш подире ми с олайвания, а пиши само по темата, и ще си живеем мирно и кротко. Не се научи да не ми даваш наклон на мислите и начина на писане. И на мен ми писна от двойната ти природа- ту мъжка хлебарка, ту женска, ама не си сядаш на задника, ей!

преди 31 минути, N1K17Y написа:

"После" беше повече от месец, преди маймуната от Банкя да види възможност да плюе по Радев за сметка на българския народ. Ама няма как да го знаеш, като четеш Блиц. Ама ето, че и все още не си се запознал с фактите, обаче ръсиш акъл. 

Защо не четеш всичко като мен ?    Вие ръсите акъл...    Събрали се популисти и утописти да ме съветват...  Вие сте неспособни дори само за себе си.  Докажете се. 

преди 5 минути, absurt написа:

Ами, спри да тичаш подире ми с олайвания, а пиши само по темата, и ще си живеем мирно и кротко. Не се научи да не ми даваш наклон на мислите и начина на писане. И на мен ми писна от двойната ти природа- ту мъжка хлебарка, ту женска, ама не си сядаш на задника, ей!

Нещо имаш ли да кажеш, за думите на Хазарта или ограничения ти речник изчепрващ се с "русо, мъжко/женско, сиви клетки", позволява да крякаш по потребителите само? 

преди 3 минути, attj написа:

Защо не четеш всичко като мен ?    Вие ръсите акъл...    Събрали се популисти и утописти да ме съветват...  Вие сте неспособни дори само за себе си.  Докажете се. 

Вземи научи какво значат тия думи най-накрая, вместо да ги мяташ на всеки коментар и да си мислиш, че звучиш интелигентно. 

ПП Честито ви ново правителство. :) Който иска да направи официална тема. Да видим хлебарките колко време ще крякат преди да им спрат финансирането.

преди 47 минути, attj написа:

То си беше вярно и после производителите им удължиха срока.  Кацаров защо не го каза сам?   Рашков сега очаквам да надмине себе си -ще разшири теми над човекоядство и поръчкови убийства....  Скоро ще цъфнем, пък после и може да вържем, щом така ни лъжат новите ляволиберални утописти

Не беше вярно. Срока беше подновен преди да изтече. Бубанко си излъга, както го е правим хиляди пъти- без да му трепне окото.

преди 12 минути, attj написа:

Ти пък в кво се доказа? Даже апартамента други ти го санираха.

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Да видим хлебарките колко време ще крякат преди да им спрат финансирането.

Ще крякат не, ами и волна програма ще изнасят! Щото има доста да дават, а вече няма откъде да вземат. А тия дето имат да получават, тва много не ги вълнува.

преди 3 минути, Лудар написа:

Не беше вярно. Срока беше подновен преди да изтече. Бубанко си излъга, както го е правим хиляди пъти- без да му трепне окото.

Ти пък в кво се доказа? Даже апартамента други ти го санираха.

Сам си санирах този, в който живея.    Имам още пет други,   повечето са по наследство,   a   за мен е видно -новите управници поради неподготвеност ще са по-зле от всичките предишни.    Иначе всички все се надлъгват. Свикнал съм.

преди 2 минути, attj написа:

Сам си санирах този, в който живея.    Имам още пет други,   повечето са по наследство,   a   за мен е видно -новите управници поради неподготвеност ще са по-зле от всичките предишни.    Иначе всички все се надлъгват. Свикнал съм.

Е нали разправяше, че са ти го санирали герберите. Излъга ли или ся те е срам да потвърдиш?

"Но получих предупреждение, че ако продължа да подкрепям Петков и Василев, ще загубя най-милото! "

МАФИЯ МАФИЯ - Съд и затвор!

преди 1 минута, Лудар написа:

Е нали разправяше, че са ти го санирали герберите. Излъга ли или ся те е срам да потвърдиш?

Санираха ми два апартамента- ама няма засега кой да живее там.  Дъщерите се мотат с идеята за още  внуци и внучки...

преди 4 минути, attj написа:

Завършлитие Харвард са неподготвени и ще са по-зле от един охранител и мутра :lol6:

Айде бе. То това е хубавото на управлението на ГЕРБ. Колкото и да са зле Кирчовци и Кокорчовци, по-зле няма как да са.

преди 3 минути, Hristo52 написа:

"Но получих предупреждение, че ако продължа да подкрепям Петков и Василев, ще загубя най-милото! "

преди бойко казваше така и го псувахте - сега този защо не го псуваш - кое е по различното

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Завършлитие Харвард са неподготвени и ще са по-зле от един охранител и мутра :lol6:

ама кабинета не се състои от един човек

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Айде бе. То това е хубавото на управлението на ГЕРБ. Колкото и да са зле Кирчовци и Кокорчовци, по-зле няма как да са.

Само на мен ли тези младежи много ми наподобяват комсомолоида  Жан Виденов?   Тогава обаче бях млад и наивен.     Сега са взети мерки спрямо всякакво политическо развитие.   

преди 5 минути, Филипов написа:

и аз искам да знам, защо '"фрог" като имаше проблем бе цензура, атакуват свободата на словото - а като "труд" имаше проблем не бе цензура

има ли разлика

преди 25 минути, Hristo52 написа:

Правилно, само трябва да разбере Рашков коя точно мафия е заплашила Хазарта. Кой губи, че рапарът е в редиците на ПП? Пак ли ГЕРБ е страшилището?

преди 18 часа, Без умствен капацитет написа:

а сегашната колко предаде на евро-прокурора  - пак нула

и как по точно я обясни - европа в прав текст каза че МВР ако е недоволно от нашия прокурор може да дава на евро-прокурора

Простьо,

Европа се пише с главна буква!

преди 5 минути, dedidi написа:

Простьо,

Европа се пише с главна буква!

а ти дедо с главна или малка буква си

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

Намерил си какво да питаш.   Ние докато дишаме все ще се смятаме за нещо си.   А ти в Меден Рудник - Бургас какво правиш?     Аз съм близо до теб и мога дори да проверя...

преди 45 минути, Без умствен капацитет написа:

Медалът по-долу показва с каква буква съм.Връчи ми го най-малкият от внуците (№4) преди няколко години.

И чакам вече скоро да стана пра-дядо!

На дядо.JPG

преди 4 минути, dedidi написа:

Медалът по-долу показва с каква буква съм.Връчи ми го най-малкият от внуците (№4) преди няколко години.

И чакам вече скоро да стана пра-дядо!

На дядо.JPG

И и ти си с малка буква....

ПС: Колко лева са го купили тоя "медал"? 

преди 2 часа, Лудар написа:

Това първо го казаха други. Боко само поде рефрена. И аз го бях написал тук преди изобщо герберастите да се сетят да вадят политически дивиденти. Въпросът обаче не дали в случая има лъжа, а дали е редно този срок да бъде удължен.

Ти знаеш ли за някоя друга стока, на която производителят решава самоволно да удължи срока на годност, и държавата вместо да го санкционира - да вземе да му ръкопляска? Поне за една такава стока сещаш ли се, защото аз за такъв случай не знам.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Това първо го казаха други. Боко само поде рефрена. И аз го бях написал тук преди изобщо герберастите да се сетят да вадят политически дивиденти. Въпросът обаче не дали в случая има лъжа, а дали е редно този срок да бъде удължен.

Ти знаеш ли за някоя друга стока, на която производителят решава самоволно да удължи срока на годност, и държавата вместо да го санкционира - да вземе да му ръкопляска? Поне за една такава стока сещаш ли се, защото аз за такъв случай не знам.

Почти всяка друга стока. Всъщност удължаването беше извършено, след допитване до производителя. Срока на годност на продукта, се определя от производителя. И той може да го удължи. Производителя няма интерес да удължи срока на вече платен продукт. За него е по- изгодно да не го направи, за да продаде нов продукт. Капитализъм, ама работи.

преди 9 минути, Лудар написа:

Почти всяка друга стока. Всъщност удължаването беше извършено, след допитване до производителя. Срока на годност на продукта, се определя от производителя. И той може да го удължи. Производителя няма интерес да удължи срока на вече платен продукт. За него е по- изгодно да не го направи, за да продаде нов продукт. Капитализъм, ама работи.

На коя друга стока? Къде производител е дал някакъв срок... и след това го е удължавал? Ми то тогава защо изобщо има "срок на годност", след като всеки може да си го удължава?!?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.