Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 53 минути, miro20 написа:

В едно съм сигурен... така демокрацията НЕ РАБОТИ !

Прав си Мире, каква демокрация е това без Герб да е в управлението.

:)

преди 55 минути, miro20 написа:

Да, време е за импийчмънт.

Ама нали затова виха весели хора след предизборната нощ в щаба на мухльото - Щото се оттърва и ще е още известно време с имунитет.

:giggle1:

Мирча, с какво си се напушил?

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 59 минути, ncl написа:

Няма да стане като тях. ИТН се срина, защото не съумяха да се възползват от шансовете, които им се предлагаха.

и на тез нещо им е трудно, единствената партия която изгуби повече гласове и от ГЕРБ е БСП, а виж къде сложиха корнела - необмислен ход

Цитат

заместник министър-председател и министър на икономиката и индустрията - Корнелия Нинова (БСП)

преди 2 минути, ncl написа:

От трите коалиционни партньори, БСП загуби най-малко.

дано си вярваш БСП и ГЕРБ (като численост са най големи загуби)

сега ми е интересно тези който избутаха БСП да е четвърта от втора, отлива го взе ПП - как ли ще реагират, какво са говорели на тези консултации незнам, но това прилича на начало на разпад

Няма какво да си вярвам. Има си официални данни. Най-много са загубили ИТН, след тях са ДБ, а след това са БСП.

преди 15 минути, ncl написа:

Няма какво да си вярвам. Има си официални данни. Най-много са загубили ИТН, след тях са ДБ, а след това са БСП.

говоря ти от редовно до редовно правителство ако се бъха коалирали с ГЕРБ и направили същото, пак щеше да е грешка

просто народа измете БСП и ГЕРБ, а от ПП казват - е пак получаваш корни, на следващи избори ПП ще е пред славчо

Не бих нарекъл резултата на ГЕРБ измитане. Но и това ще стане както стана и с НДСВ.

Иначе няма лошо ПП да е пред Славчо. Стига ГЕРБ да са след него.

преди 38 минути, ncl написа:

Не бих нарекъл резултата на ГЕРБ измитане. Но и това ще стане както стана и с НДСВ.

Иначе няма лошо ПП да е пред Славчо. Стига ГЕРБ да са след него.

питам как ще реагират хората които неискаха БСП и гласуваха - първо за славчо, после за ПП - какво ми се правиш на разсеян и откланяш въпроса

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

сега ми е интересно тези който избутаха БСП да е четвърта от втора, отлива го взе ПП - как ли ще реагират, какво са говорели на тези консултации незнам, но това прилича на начало на разпад

преди 58 минути, Без умствен капацитет написа:

говоря ти от редовно до редовно правителство ако се бъха коалирали с ГЕРБ и направили същото, пак щеше да е грешка

просто народа измете БСП и ГЕРБ, а от ПП казват - е пак получаваш корни, на следващи избори ПП ще е пред славчо

sshot-138d04bd57ca23fee.png

Чудесна статия!

Бих се радвала, ако привържениците на ГЕРБ, които четат или пишат в тази тема, да я прочетат.

До младите дихатели от ГЕРБ, запленени от патологичен лъжец

преди 53 минути, Мойра написа:

Чудесна статия!

Бих се радвала, ако привържениците на ГЕРБ, които четат или пишат в тази тема, да я прочетат.

от този "източник" няма какво да се чете! А за дихателите.....  ти какво си правила с дихател? мога да ти покажа какво 

преди 4 часа, M.Николов написа:

Така е.:)

После, да не кажеш че аз съм те нарочила. 

преди 1 час, Мойра написа:

Чудесна статия!

Ти нямаш ли капацитет да напишеш нещо от себе си? Как не ти мина през ума, че щом сме във форум и щом имаме интернет, и щом се интересуваме от политика, сме в състояние да намерим и прочетем това, което си заслужава? Как не спря да копи- пействаш като папагал?

преди 4 часа, miro20 написа:

Напротив. Вижда се от всеки непредубеден  разликата между това което бе Борисов и ГЕРБ и хунтата  на Зелените Чорапи която сега се опитва всячески да узурпира еднолично цялата власт.

Само съдебната власт се опъва още, но те отдавна заявиха че това им е приоритет .

Как го бе казал Черепа ? - като го направят фигурант като президента, кво толквоа ще им пречи Гешев...

Така че, това което виждаме в момента - е връщане на стари корумпета комунета като Корни уволнена за корупция 2007г , връщане на ретроградни озлобени комунета от'80-те като Дамаджаната, връщане на такива като оня от СИК, дето дори Орешарски го бил уволнил, а сега ще е министър на земеделието .

Това са само явните фрапиращи очевидни назначения. А колко още е подготвило Задкулисието и мафията на червените мутри.. можем само да гадаем...

-------------------

Мариела Стайкова
  • 11 декември 2021
11-29-2011w.jpg
Илюстрация: Христо Комарницки.

Мандатът за съставяне на правителство на „Продължаваме промяната“ бе изпълнен днес и тиквата тутакси изпълзя на сцената.
В напълно защитена среда разбира се. За пореден път финансирана от клетите немски данъкоплатци, чрез фондация „Конрад Аденауер“. Гербаджийският пресконферентен стопански двор бе изпълнен с добре нагушени журналистически мисирки и напъпили за далавери млади гербери от средите на грижливо угоявания втори корумпарски ешалон.
И се впусна тиквата в шеметен монолог характеризиращ се по традиция с кухи клишета, взаимоизключващи се твърдения, комично самохвалство, безогледни лъжи, откровени глупотевини, дебелашки каламбури, плоски шегички, стари вицове , злобни закани, мутренски тарикатски муцки и конвулсии на лоясало тяло.
В днешния епизод освен традиционния за шоуто словесен тюрлю-гювеч, изпъкнаха някои особени бисери, като този, че ГЕРБ били центристка партия, въпреки, че същевременно са „десница“. Или пък, че били партия на „традиционните християнски ценности“ , но били обичали и „други религии“, като „католиците и джамиите“.
С боботещ мутробароков баритон, достигащ на моменти до прасешки фалцет и с тревожно играещи свински очички, тиквата обяви, че Рашков е комунистически терорист, Радев е диктатор, новите министри са нещастници, както и че на фамилиарно-пренебрежително наречените от него „Киро и Асен“ щял да противопостави бодри гербаджийски комсомолци с „по-добри CV-та, по-умни и по-красиви“ (неясно от кого).
Не пропусна да вмъкне, че самият той „разбирал от всичко“, но въпреки своята енциклопедичност щял великодушно да насъска за всякакви форми на саботаж по-млади от него „убавци“, щото той колкото и да е всеотдаен нямало как да огрее навсякъде.
Зад пресилено бодряшкото тиквено шоу, обаче, се беше спуснала сянката на паникьорския страх и подсъзнателното предчувствие за приближаващо възмездие. Което разбира се радваше сърцето на случайния непредубеден наблюдател.
Младите герберски пъпки, с пресилена бодрост и клакьорски ентусиазъм, натегачески кимаха слугински главички и шумно демонстрираха своята буйна младежка радост от простотията на вожда.
Шоуто приключи с характерното за тиквата скромно великодушие и почесване там, където не го сърби.
Очаквайте следващия епизод след гласуване на състава на новото правителство в Народното събрание.
От страницата на автора

преди 16 минути, absurt написа:

После, да не кажеш че аз съм те нарочила. 

Ти нямаш ли капацитет да напишеш нещо от себе си? Как не ти мина през ума, че щом сме във форум и щом имаме интернет, и щом се интересуваме от политика, сме в състояние да намерим и прочетем това, което си заслужава? Как не спря да копи- пействаш като папагал?

Явно много те боли за ГЕРБ, затова си толкова язвителна.

Пиши каквото си искаш, твоите думи не ме засягат.

Приятна вечер! :)

преди 10 минути, Мойра написа:

Явно много те боли за ГЕРБ, затова си толкова язвителна.

Пиши каквото си искаш, твоите думи не ме засягат.

Приятна вечер! :)

Ми, не. Боли ме, че си като робот, настроен само да копи- пейства, без собствена мисъл и даденост да я изрази и защити. А, този слоган, който са ти вградили "Приятна вечер", е доказателство за правотата на заключението ми. Спаменето ти е досадно.

преди 40 минути, absurt написа:

като папагал?

Да,ти папагалстваш по отношение на Мойра същите глупости,които Овцата повтаря...Обвинявате я в "copy/paste и други подобни глупости-"bla bla bla"...На вас ГЕРБ-аджиите все някой ви е виновен...Особено пък ако публикуваните статии показват простотиите и мръсотиите на народния иззедник Борисов и тоталитарната му партия...Плачете,плачете ,ГЕРБ-ерчета скъпи...

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

Да,ти папагалстваш по отношение на Мойра същите глупости,които Овцата повтаря...Обвинявате я в "copy/paste и други подобни глупости-"bla bla bla"...На вас ГЕРБ-аджиите все някой ви е виновен...Особено пък ако публикуваните статии показват простотиите и мръсотиите на народния иззедник Борисов и тоталитарната му партия...Плачете,плачете ,ГЕРБ-ерчета скъпи...

Такива са си, не им обръщай внимание.

П.П. Специално за г-жата, която много пише, но малко чете.

Надежда Йорданова: Гешев в скоро време ще бъде част от срамната история на прокуратурата

преди 7 минути, Лудият Учен написа:

Лудият, не плача- плачът на този и онзи, които присъединяваш към герберите, е само в лудата ти глава. Защо се вреш в шамарите "про боно", не знам, но трябва да си наистина с огромен дефицит, че да не забележиш, дето Мойра няма капацитет да изрази свое аргументирано мнение, а възможностите й опират до пействане на чуждото. 

преди 5 часа, miro20 написа:

ББ отново точен :

https://btvnovinite.bg/bulgaria/borisov-za-novata-koalicija-sled-tezi-sega-shte-ima-katastrofa.html?fbclid=IwAR1mDt5Og2d-kUW6E_UG6XQoQyhSzzin8mfh2vBeJhfEHeUOmiVqWzU2Znk

Да наричаш втората по доверие в хората партия , лузъри, е най малкото смешно :)

И доказала се като най стабилна в поредицата от избори, където не те, а лузъри са именно тези сриналите се с двуцифрени проценти :)

Да, кефите се че чрез задкулисни договорки едноцифрените партии се разбрахте  да делите баницата и да игнорирате огромната част от хората които не са гласували за тези ваши малки лузъри, но.... това също е крещящо безпринципно, и за радост, очевидно.

ПП няма право да бъде спонсорирана от чужда фондация. Чужда имам предвид от чужбина.

преди 1 минута, absurt написа:

Лудият, не плача- плачът на този и онзи, които присъединяваш към герберите, е само в лудата ти глава. Защо се вреш в шамарите "про боно", не знам, но трябва да си наистина с огромен дефицит, че да не забележиш, дето Мойра няма капацитет да изрази свое аргументирано мнение, а възможностите й опират до пействане на чуждото. 

Госпожо Сива клетка, да обиждате и да се заяждате с всеки потребител не се класифицира, като "изразяване на аргументирано мнение". Темите имат ясно и просто заглавие, за което Вие нямате мнение. Имате мнение за потребителите. Що не си направите една подходяща тема и да си крякате вътре ? Приятна вечер :) 

преди 5 часа, miro20 написа:

Единственото сигурно от  толкова време, е че комунето е пиянде което плямпа празни приказки.

Наслушахме се на стотици хиляди подслушвани, наслушахме се как ББ ядял хора, нагледахме се на циркаджии, доведени от маямата като Илчовски  и какво ли още не...

Всичко се оказа надут празен балон на фейкомети .

Какво ти навява че и сега Чашков говори сериозно ?

Ето слушай и Елена Гунчева от партия Възраждане.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ето слушай и Елена Гунчева от партия Воля.

Градски, само Ленчето не ми говори..... :) Цената е от 5 до 5к... ако ме рзбираш...

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Градски, само Ленчето не ми говори..... :) Цената е от 5 до 5к... ако ме рзбираш...

Познаваш ли я? Всичко, което каза е вярно.

преди 15 минути, absurt написа:

трябва да си наистина с огромен дефицит, че да не забележиш, дето Мойра няма капацитет да изрази свое аргументирано мнение, а възможностите й

Ох,ти-миличката ми ,умна,ГЕРБ-аджийска главица...

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Познаваш ли я? Всичко, което каза е вярно.

Както и цялата им седем челенна фамилна партия - още от ученическите години го мразя копейкин. бил съм го в кенефа на гимназията и пак ще го бия, ако го хвана на тъмно

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.