Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 13 часа, Тoни написа:

Бойко Рашков остава. Отваряте шампанското! 😁

И корнела дето я уволниха за корупция в министерствотона икономиката 2007г, сега е министър на икономиката.

Отваряйте още едно шампанско ! :) 

Пеевски дето се закани на ГЕРБ че ще се разправи с тях , не се е чувствал толкова комфортно в нито един парламент, както сега ! Трето шампанско ! :) 

Шуменския сикаджия известен с побоища, рекет, пране на пари, изнудвания и какво ли не, министър на земеделието ! Четвърто шампанско :) 

Червената мафия , мутрите и корумпетата победихте !

носете и каса бира за накрая с шкембечорбата... :yanim:

original.jpeg?_=1637532089

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

Именно. Почивам си докато си пия кафето и гледам неистовата сталинистка радост на комунетата :) 

преди 13 часа, Тoни написа:

Бойко Рашков остава. Отваряте шампанското! 😁

Да, всички пълзящи твари, се радват и отварят бузи в усмивка и трепетно очакване. Да ви е честит и скоро да усетите закрилата му.

преди 5 минути, absurt написа:

Да, всички пълзящи твари, се радват и отварят бузи в усмивка и трепетно очакване. Да ви е честит и скоро да усетите закрилата му.

не смятай че ти като си с мозък по малко и от хлебарка и ние сме така .Значи трябва да се радваме че Борисов подарява държавни неща все едно му е бащиния

преди 1 час, miro20 написа:

И корнела дето я уволниха за корупция в министерствотона икономиката 2007г, сега е министър на икономиката.

Пеевски дето се закани на ГЕРБ че ще се разправи с тях , не се е чувствал толкова комфортно в нито един парламент, както сега ! Трето шампанско ! :) 

Шуменския сикаджия известен с побоища, рекет, пране на пари, изнудвания и какво ли не, министър на земеделието ! Четвърто шампанско :) 

И на мен много неща не ми харесват, но по-добре ли е корумпето Горанов, вместо Корни? :hit:

Пеевски е и винаги е бил патерица на ГЕРБ. В този парламент няма да е по-различно:hit:

Не знам кой е "шуменският сикаджия", но знам как един друг сикаджия - бодигардът на Маджо ни управляваше 12 години. Тогава не рева. Що такова двуличие :hit:

преди 31 минути, ninov написа:

не смятай че ти като си с мозък по малко и от хлебарка и ние сме така .Значи трябва да се радваме че Борисов подарява държавни неща все едно му е бащиния

Не ми оцветявай тъпотиите си, ами прочети с разбиране, ако можеш, трите линка към статиите, които съм ти дала във връзка с Пловдивския панаир и Гергов. Знам, че си безнадеждно неграмотен по всички направления и пак няма да вденеш, и пак ще си говориш или в множествено число, или от името на "народа", за смях на същите тези хлебарки, от които се имаш за по- умен.

преди 49 минути, absurt написа:

Ти знаеш най-добре, доста опит си натрупала с отворени бузи. Например през 2009-та. Следващите пъти не беше с усмивка, ама бузите още по-отворени, че "от немай къде..." 

преди 18 минути, absurt написа:

Не ми оцветявай тъпотиите си, ами прочети с разбиране, ако можеш, трите линка към статиите, които съм ти дала във връзка с Пловдивския панаир и Гергов. Знам, че си безнадеждно неграмотен по всички направления и пак няма да вденеш, и пак ще си говориш или в множествено число, или от името на "народа", за смях на същите тези хлебарки, от които се имаш за по- умен.

за разлика от теб  която няма и една гънка и не можеш да осмисляш текст мога да различавам глупостите от истините а и не ми отговори на въпроса 

преди 1 час, miro20 написа:

Червената мафия , мутрите и корумпетата победихте !

носете и каса бира за накрая с шкембечорбата...

-----------------------

Естествено, че ще победим. Доброто винаги побеждава злото.

А ти отиваш в Беляне.

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Ти знаеш най-добре, доста опит си натрупала с отворени бузи. Например през 2009-та. Следващите пъти не беше с усмивка, ама бузите още по-отворени, че "от немай къде..." 

Много си нещастна, Аглайке, ама много! Дори не си заслужава човек да се занимава с теб. Ти не знаеш кога си мъж и кога- жена, как да разбереш кой лети и кой пълзи? Друг разказ е, че чичко ти Сорос направо ти е изрязал бузките, та си седиш усмихната и готова. 

преди като имаше 5 стотинки увеличение казвахте гарантирано от ГЕРБ

сега е мой ред да кажа гарантирано от радевата чета

Заради скока на сметките за ток "Хлебопроизводство СЗ" вдигна цената на хляба с 30 стотинки - Възможно е още едно увеличение на цената на хляба до края на годината

преди 24 минути, Без умствен капацитет написа:

преди като имаше 5 стотинки увеличение казвахте гарантирано от ГЕРБ

Защото беше така. Сега цената на тока не зависи от правителството, а от цената на борсата, което пък излизане там го направи ГЕРБ.

Да беше само у нас това поскъпване на тока, можеше да кажеш, че за това е виновно правителството, но то е в цяла Европа.

А е в цяла Европа заради грешни решения на ЕС.

преди 1 час, ncl написа:

Защото беше така. Сега цената на тока не зависи от правителството, а от цената на борсата, което пък излизане там го направи ГЕРБ.

то и преди бе заради вдигане цените на борсите, но бе виновен ГЕРБ - сега пак се вдигат цените на световните борси и няма виновни щот не управлява ГЕРБ - да ти имам логиката

да не забравяме, че според евростат - от цяла европа при нас е най голямото поскъпване на хранителните продукти

преди 15 минути, Без умствен капацитет написа:

то и преди бе заради вдигане цените на борсите, но бе виновен ГЕРБ - сега пак се вдигат цените на световните борси и няма виновни щот не управлява ГЕРБ - да ти имам логиката

Само че, тогава повечето предприятия не купуваха ток от борсата!

преди 1 минута, M.Николов написа:

Само, че тогава повечето предприятия не купуваха ток от борсата!

да бе да, а от къде копуваха февруари тази година

преди 18 минути, M.Николов написа:

Я, дай цените на световните борси за февруари?

я кажи от кога копуваме ток

шараните кълваха без стръв на кукичката

че ГЕРБ няма причина да се тревожат, тъй като са изрядни платци.

защо при нас са поскъпнали най много храните, след като в цяла Европа се е вдигнал тока

https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/PRC_FSC_IDX__custom_1439777/bookmark/table?lang=en&bookmarkId=365a1046-c48a-4e26-8af0-7a65f5b5ea25

преди 18 минути, M.Николов написа:

Я, дай цените на световните борси за февруари?

в Норвегия и Франция дори са поевтиняли храните - а тока в тези страни е по скъп от нашия ток

Не знам какви ги плещи оФцата щото съм го блокирал, но и не знам защо вие му обръщате внимание :no-no:

Цените на световните борси за февруари нямат никакво значение, защото:

на 11.08.2021 г. в 0:20, ivottoshev написа:

Цената на тока полудя за фирмите, защото уж в името на конкуренцията, Боко ни натресе още едно звено прекупвачи по веригата от електроцентралите до потребителите. От 1.10.2020г всички небитови абонати са на свободния пазар, демек при прекупвачите. Тези, които не бяха избрали кой да ги цоца допълнително, автоматично бяха включени  към досегашните си доставчици на типови договори, чийто срок изтече на 30.06.2021г. Е, след първи юли спасение за фирмите вече няма. Щеш не щеш - плащаш си и на прекупвача. 

Имат голямо значение!

Да се види какви са били тогава цените в Европа и в България.

преди 39 минути, Без умствен капацитет написа:

в Норвегия и Франция дори са поевтиняли храните - а тока в тези страни е по скъп от нашия ток

Ти луд ли си бре?

В САЩ и Германия имат невиждана инфлация от много години насам, ти плещиш глупости!

https://www.economic.bg/bg/a/view/sa-sht-registriraha-nevijdana-ot-30-godini-inflacija

https://bnr.bg/post/101553004/nevijdana-inflacia-v-germania-ecb-e-na-pricel

преди 4 часа, absurt написа:

Всички гербаджии вият на умряло. Това е добър знак. 

преди 3 минути, ivan_pop написа:

Който и да управлява, винаги ще има доволни и недоволни.

Важно е да се изкарват пари и да се харчат!

zx860y484_2548509.jpg?v=1591518598

преди 15 минути, M.Николов написа:

Имат голямо значение!

Да се види какви са били тогава цените в Европа и в България.

Ти луд ли си бре?

В САЩ и Германия имат невиждана инфлация от много години насам, ти плещиш глупости!

https://www.economic.bg/bg/a/view/sa-sht-registriraha-nevijdana-ot-30-godini-inflacija

https://bnr.bg/post/101553004/nevijdana-inflacia-v-germania-ecb-e-na-pricel

дадох ти че храната в Францие е най евтина а в Бг. най скъпа - ето ти и цената на тока

sshot-179a9901eb47ba868.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.