Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 22 минути, NewRedDragon написа:

Както и цялата им седем челенна фамилна партия - още от ученическите години го мразя копейкин. бил съм го в кенефа на гимназията и пак ще го бия, ако го хвана на тъмно

Ужас.

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ужас.

Подай сигнал до Гешве и ако той реши, ще има последствия

Между другото, току що разбрах, че и Ради Русев - маймуна (човека на Нинова в Несебъе) се е самоубил... длучайност...викаш>

преди 3 часа, Мойра написа:

Чудесна статия!

Бих се радвала, ако привържениците на ГЕРБ, които четат или пишат в тази тема, да я прочетат.

До младите дихатели от ГЕРБ, запленени от патологичен лъжец

а можел да измислиш нещо от теб - или само може да папагалстваш паталогично

преди 3 часа, Мойра написа:

Чудесна статия!

Бих се радвала, ако привържениците на ГЕРБ, които четат или пишат в тази тема, да я прочетат.

До младите дихатели от ГЕРБ, запленени от патологичен лъжец

Пак изсмукани внушения, и стари опорки .

Ето ти нещо по реално и с цитати  какво точно е патологична лъжа :

Асим Адемов: Весели, усмихнати, щастливи. На хоризонта се вижда вече правителството на "Братството на почтените лъжци". Всяка една от тези партии почтено в името на почтеността излъга почтено своите гласоподаватели.
"ИТН е против Кирил Петков за министър" - Тошко Йорданов. И още от него: "Без министерски пост за Кирил Петков " като условие за коалиция! И още от Тошко: "Асен Василев е крадец, не може да бъде министър"
Слави Трифонов: "Няма да се коалирам с ГЕРБ, ДПС И БСП! Мога да си го татуирам, но е тъпо"
( Но не е никак тъпо да излъже, разбира се. )
Христо Иванов от ДБ: " БСП не трябва да имат достъп до властта по никакъв начин" ( явно само чрез него ).
За лъжите на БСП няма да пиша, защото се чудя от кой том с лъжите им да цитирам.
А най-почтените от тях, разбира се, на върха на пирамидата, излъгаха най-на едро. Асен Василев своите ортаци от Дания, а Кирил Петков излъга цяла една Конституция
Да ни е честита коалицията на лъжата! Предстои много хора да се почувстват излъгани!

преди 19 минути, NewRedDragon написа:

Подай сигнал до Гешве и ако той реши, ще има последствия

Между другото, току що разбрах, че и Ради Русев - маймуна (човека на Нинова в Несебъе) се е самоубил... длучайност...викаш>

ако мислиш че Гешев умишлено няма да проверява - може да го заобиколи и да драсне до европрокурора - но ако е фейк там закона се спазва и ще погнат подалия неверен сигналл

но явно знае че е фейк и ловят просто шарани

преди 1 час, Мойра написа:

Такива са си, не им обръщай внимание.

П.П. Специално за г-жата, която много пише, но малко чете.

Надежда Йорданова: Гешев в скоро време ще бъде част от срамната история на прокуратурата

За себе си ли пишеш ?? Че ти 99% цитираш и четеш единствено и само медията на Черепа - фрог.

:) 

според служедния кабинет - трябва да закрием здравното и социалното министерство и да закрием всеки един бизнес изпитваш затруднения заради ковид-кризата

Оказва, че въпросните 2.9% не включват разходите за ковид-мерките догодина - здравни и социално-икономически

преди 11 часа, N1K17Y написа:

Госпожо Сива клетка, да обиждате и да се заяждате с всеки потребител не се класифицира, като "изразяване на аргументирано мнение". Темите имат ясно и просто заглавие, за което Вие нямате мнение. Имате мнение за потребителите. Що не си направите една подходяща тема и да си крякате вътре ? Приятна вечер :) 

Аглая, доста късно се сети да се правиш на възпитана и интелигентна госпожица, че и на "Вие" да пишеш. Няма да си направя труда да ти дам линк към всичките ти постове, отправяни към мен, защото потребителите ги виждат. Та, да- когато нямаш мнение по темата, но тичаш "про боно" да отговаряш с нападки на постовете ми към другите, те дърпам за русите плитки, дано се усвестиш. Не се получава, както не се получава и диалог по същество с теб, защото Соросоидните ти опорки не ти позволяват. Та, Аглайка, не вървиш. 

А, оказа се, че си падаш по Мойра и ведрите й пожелания. Защо ли не се учудвам?KC9uW.gif.35be49b3973b340d196309e647b50f44.gif

преди 37 минути, absurt написа:

Аглая, доста късно се сети да се правиш на възпитана и интелигентна госпожица, че и на "Вие" да пишеш. Няма да си направя труда да ти дам линк към всичките ти постове, отправяни към мен, защото потребителите ги виждат. Та, да- когато нямаш мнение по темата, но тичаш "про боно" да отговаряш с нападки на постовете ми към другите, те дърпам за русите плитки, дано се усвестиш. Не се получава, както не се получава и диалог по същество с теб, защото Соросоидните ти опорки не ти позволяват. Та, Аглайка, не вървиш. 

А, оказа се, че си падаш по Мойра и ведрите й пожелания. Защо ли не се учудвам?KC9uW.gif.35be49b3973b340d196309e647b50f44.gif

Защото не знаеш какво е ирония, явно. Те потребителите няма нужда да гледат моите постове, техните са същите. И те те виждат, какъв си безочлив герберунгел, получаваш съответното отношение. 

преди 21 минути, N1K17Y написа:

Защото не знаеш какво е ирония, явно. Те потребителите няма нужда да гледат моите постове, техните са същите. И те те виждат, какъв си безочлив герберунгел, получаваш съответното отношение. 

Ало, сбърканата, аз съм жена, та няма нужда да ми говориш в мъжки род. 

ПП. Толкова ти беше представлението с "Вие" и интелигентното писане. Аглайке, Аглайке, много се забавлявам с теб.

преди 5 минути, absurt написа:

Ало, сбърканата, аз съм жена, та няма нужда да ми говориш в мъжки род. 

ПП. Толкова ти беше представлението с "Вие" и интелигентното писане. Аглайке, Аглайке, много се забавлявам с теб.

Забавлявай се докато имаш време, че бързо лъсна и от този форум ще те пенсионират поради некадърност :yanim:

Бойко Рашков: Прокуратурата предпазва бившите управляващи от наказателна отговорност

Бойко Рашков: Прокуратурата предпазва бившите управляващи от наказателна отговорност - От деня - БНР Новини (bnr.bg)

преди 40 минути, Тoни написа:

Бойко Рашков: Прокуратурата предпазва бившите управляващи от наказателна отговорност

Бойко Рашков: Прокуратурата предпазва бившите управляващи от наказателна отговорност - От деня - БНР Новини (bnr.bg)

Като гледам, как най-накрая и от прокуратурата почна ревът, значи Рашков върши добра работа.

Прокуратурата обяви, че МВР води война срещу нея

Цитат

Естествен резултат от това е бум на престъпността. Цената ще я платят българските граждани", заяви Гешев, който често повтаря тази теза.

Напомня ми за една герб-лелка, която се възмущава, как "скочила престъпността, всеки ден чуваме за престъпления." Същата се възмущаваше, че МВР са предотвратили няколко обира и си вършат работата.

на 19.06.2021 г. в 19:50, absurt написа:

Ето това цитирам от Фейсбук- написал го е някой, не го познавам.

"В Перник опит за обир на инкасо автомобил, в Бургас цигани щурмуват кораби като сомалийски пирати, опит за обир на банка в Дупница, опит за обир на банка във Варна…

Всичко това за десетина дни и е извършено от абсолютни аматьори.
Ако Рашков беше министър на ГЕРБ вече щеше да е с подадена оставка. Не е на ГЕРБ обаче, на Черепа е и си стои на работа."

И се запитах- наистина, защо няма капка възмущение от никого? Всички ли станаха партия на Радев и съпартийци на Бойко Рашков?

Николов я бъзика, че е Севда, ама май е Сийка :D 

на 12.11.2021 г. в 17:49, N1K17Y написа:

Съдейки по нещата които ти правят впечатление, да не работиш в прокуратурата ? И на тях никога не им е интересно, дали Тиквата е извършил престъпление, но живо се интересуват, кой му е записал престъплението. :D 

Да позная ли, че и в ПИК ще излезе статия, в която не се интересуват дали Маринов се е срещал с най-големите мутри, а и те ще се интересуват само от това, защо МВР разпространява запис на това ? 

Прокуратурата ще сезира български и европейски институции за станалото в ГДБОП

За първи път виждам такъв неправомерен натиск над редови прокурори, и то дами. Днес са те, утре ще са съдиите, вдругиден ще сте вие, медиите, или обикновен гражданин, чиято позиция не се харесва на някого. Чух, че Бойко Рашков е казал, че това е професионален конфликт. Не е това. Вероятно е незаконен натиск върху магистрати да извършат престъпление срещу правосъдието“. Това заяви на брифинг главният прокурор Иван Гешев.

Той е категоричен, че не става дума за „война между МВР и прокуратурата“, както се опитва да го изказа вътрешният министър Бойко Рашков.

Води се война срещу прокуратурата. Интерес от това имат само престъпниците. Естествен резултат от това е бум на престъпността. Цената ще я платят българските граждани. Явно някои хора така възприемат основните европейски принципи и стандарти като върховенство на правото и разделение на властите. Няма да воюваме с никого, освен с престъпността“, закани се Гешев.

https://breaking.bg/zakon-i-red/geshev-vodi-se-vojna-sreshtu-prokuraturata-interes-ot-tova-imat-samo-prestapnicite/

преди 16 минути, miro20 написа:

Той е категоричен, че не става дума за „война между МВР и прокуратурата“, както се опитва да го изказа вътрешният министър Бойко Рашков.

Какво да го изкарва, тя тая "война" не е спирала. Или забрави воплите на Баце докато беше главен секретар: "Ние ги хващаме, те ги пускат." Не е случайно, че се напъна да овладее прокуратурата, защото от нея зависи, дали нещо ще стигне до съда.

преди 1 час, Тoни написа:

това са оправдания заради некадърност - европа му даде цялото право да сигнализира не до нашата прокуратура, а до евро-прокуратурата

преди 7 минути, Лудар написа:

Какво да го изкарва, тя тая "война" не е спирала. Или забрави воплите на Баце докато беше главен секретар: "Ние ги хващаме, те ги пускат." Не е случайно, че се напъна да овладее прокуратурата, защото от нея зависи, дали нещо ще стигне до съда.

аз си спомням и това - това просто е оправдание на МВР за некадърноста им да се справят със ситуацията

МВР и Агенция „Митници“ също ще могат да подават сигнали до Европрокуратурата

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

аз си спомням и това - това просто е оправдание на МВР за некадърноста им да се справят със ситуацията

Правилно си спомняш. Дефакто тогава МВР наистина хващаше някакви, но все нарушавайки разни правила и след това освобождаването им беше лесно за адвокатите. Реално Баце не е имал намерение да ги "хваща" но трябваше да се симулира активност от МВР. Добре познатата ни игра на доброто и лошото ченге. И тя продължи докато "доброто" стана Цар и после се приключи с проблема. Сякаш изчезна. За голямо мое съжаление, сегашната ситуация много ми прилича на тогавашната и ние пак налапваме въдицата, по същия шаранделски начин. Той тогава и Боцко беше хубавец, ако си спомняш, и разни лелки имаха мокри сънища. Сега е Кирчо хубавеца и пак се подмокриха много дами, та...Дано да не съм прав. Разлика има разбира се- Кирчо е завършил Харвард, а Боце- Симеоново и то малко съмнително. И тва си го спомням, че го търсиха какво точно е завършил, та накрая откриха че е пожарникар. Ама пък беше харизматичен, магнетичен... и тва че е прост като гъба, някакси мина метър.  :D

:D а колко много обвиняваха ГЕРБ за това а какво стана - пак излъгаха народа - лъжат докато стъпят на власт, след това падат картите

БСП ПОДПИСАЛА ПРИЕМАНЕТО НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ

Цитат

Шест месеца по-рано, март, 2021:

Корнелия Нинова: „Докато съм председател на БСП, партията няма да промени позицията си за Истанбулската конвенция“.

преди 22 минути, Лудар написа:

Реално Баце не е имал намерение да ги "хваща" но трябваше да се симулира активност от МВР.

Глупости. Айде дори да е имало някои дела и престъпници за които да им е било изгодно да не бъдат "насериозно хванати" , за огромния процент пуснати и дребни и по големи бандюги по села и паланки дето Боко хал хабер си няма за тях , бе просто че милиционерите не си изпипваха законово и процедурно нещата.

Затова се почна акциите на МВР да са под съвета и/или ръководство на прокуратурата, която вече юридически да не допусне процедурни фалове.

Това би било нормално "взаимодействие" , ако обаче не бе тази война на комунето Чашков да овладее всички лостове и съдебни също. Под любезното ръководство на мухльото от президентството с юмручето.

преди 4 минути, Тoни написа:

Иво Христов: Картелът на статуквото има свои хора във всички партии

ми то старото червено статукво в момента е на власт бре :) :)

Подмяната е в ход. Както ви лугаха "мутри вън" , а вкараха мутрите и червената мафия-олигархия, сега и официално вече сте на власт.

С корумпета министри като Корнела.

Колкото и сляп да си, колото и политически неграмотен, никой не би му се извъртял езика да нарече изгонената за корупция Корнела "промяна" и "нулева корупция" :) :)

Нито гледайки комунето Чашков. Нито шуменските мутри , сегашни земеделски министри....

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

:D а колко много обвиняваха ГЕРБ за това а какво стана - пак излъгаха народа - лъжат докато стъпят на власт, след това падат картите

Афера и Гласове. Корнелия пак ще прави опровержения. Напоследък доста станаха.

преди 24 минути, Без умствен капацитет написа:

Цитат

Шест месеца по-рано, март, 2021:

Корнелия Нинова: „Докато съм председател на БСП, партията няма да промени позицията си за Истанбулската конвенция“.

А още по отдавна , и по точно края на 2019г женското движение в БСП ревеше "Бойкоооо кога ще приемеш ИК " !!!

Това го бях споменавал и цитирал още когато лъсна двуличието на тези въртиопашки.

Темата за ИК се ползва не за принципи, а за пи-ар и печелене на симпатии, в зависимост кое е "модерно" да се защитава или отхвърля. :getout:

преди 8 минути, Тoни написа:

Иво Христов: Картелът на статуквото има свои хора във всички партии

Иво Христов: Картелът на статуквото има свои хора във всички партии (darikradio.bg)

това е мн. общо казано - някакви имена, щот така е думи на вятъра

Има народна поговорка, че на лъжата краката са къси.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.