Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 6 минути, Тoни написа:

Не, супер е да говориш за семействата на хората. Пак казвам, тука сте... 

Не е супер да спомена, че закалката ти иде от семейството ти, но е супер да определяш хората тук като психопати? Така правеха комунистите- лепват ти етикета и "предприемат мерки"- като тоя, с когото се идентифицираш.

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 1 час, absurt написа:

Е, намери си сродни души- облъчено обичате и се кълнете във вярност към съответния гуру. Ти дори и снимката му си бодна, че да биеш чело, докато пишеш.1687320587_download(16).gif.7450c34fa315f331f0686839cb3894f4.gif

Само се преструваме. Бихме гласували за някой друг, ама "от немай къде..." 

Помощ! Бият Гешев!

Spoiler

Само до преди година МВР беше тихо блато. На предишното правителство така му харесваше, на прокуратурата – също. Процесът по въдворяване на тишина в силовото ведомство започна някъде около 2013 г. Тогава бе въведено правилото (къде писано, къде не чак толкова), че основният говорител по всички разследвания ще бъде прокураутрата. По това време в МВР приключиха ерата "Цветанов" и сериалът "МВР-пикчърс". В ония години акции се кръщаваха на съдии, арестувани бяха снимани по долни гащи с белезници, а ГДБОП беше неизменно на гребена на вълната. След всичко това да си помълчат известно време изглеждаше логично.

mediapool

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Само се преструваме. Бихме гласували за някой друг, ама "от немай къде..." 

Ми, направете го, защо си мислите, че на някого му пука като какви се декизирате?Колко души са се скрили под русата ти косица? 

преди 2 минути, absurt написа:

Ми, направете го, защо си мислите, че на някого му пука като какви се декизирате?Колко души са се скрили под русата ти косица? 

Ми, питахме те кои са по-добрия вариант, ама теб те е срам да си кажеш :) 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Ми, питахме те кои са по-добрия вариант, ама теб те е срам да си кажеш :) 

Питахте ме вие- няколкото души- мъже и жени, че и травестити, събрани под русата ти косица. И отговорих, че няма да задоволя патологичното ви любопитство. Но, нали трябва трафик да правите- продължавайте да питате. 

преди 5 минути, absurt написа:

Питахте ме вие- няколкото души- мъже и жени, че и травестити, събрани под русата ти косица. И отговорих, че няма да задоволя патологичното ви любопитство. Но, нали трябва трафик да правите- продължавайте да питате. 

То си личи "от немай къде..", за кои си гласувала пак. Просто ти се смея, как те е срам да си го кажеш. Толкова ти е увереността в избора. 

преди 32 минути, N1K17Y написа:

То си личи "от немай къде..", за кои си гласувала пак. Просто ти се смея, как те е срам да си го кажеш. Толкова ти е увереността в избора. 

Тц! Пак не ставаш, Аглайке, колкото и да се напъваш. Така и не разбрах, колко души сте под русата ти главица?

Аз разбрах едно. Всички млади хора в този форум сме комунисти. Всички лелки и чичаци, като @absurt и @miro20 са антикомунисти и борци за справедливост. 

преди 3 минути, Тoни написа:

Аз разбрах едно. Всички млади хора в този форум сме комунисти. Всички лелки и чичаци, като @absurt и @miro20 са антикомунисти и борци за справедливост. 

Само толкова ли са ти възможностите? Кога съм определяла групово съфорумците като такива и онакива? Съдиш по себе си и собствения си елементаризъм- да определяш пишещите тук като психопати. А, с този си пост показа, че нищо не си разбрал от това, което толкова време вече ти обяснявам.

преди 21 минути, absurt написа:

Тц! Пак не ставаш, Аглайке, колкото и да се напъваш. Така и не разбрах, колко души сте под русата ти главица?

Като си намериш психиатър да ти лекува параноята и делюзиите, може и да почнеш да разбираш. Дотогава ще вярваш, че някакви травестити и джендъри те преследват по форумите.

преди 4 минути, absurt написа:

Само толкова ли са ти възможностите? Кога съм определяла групово съфорумците като такива и онакива? Съдиш по себе си и собствения си елементаризъм- да определяш пишещите тук като психопати. А, с този си пост показа, че нищо не си разбрал от това, което толкова време вече ти обяснявам.

Съдя по писанията ти. Кой знае едно време как си тичала по манифестации и си пишела стихове за партията. Ти затова ще жалиш вечно за комунист и диктатор Бойко Борисов. Време е да дадеш път на младите и да си гледаш внуците. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Като си намериш психиатър да ти лекува параноята и делюзиите, може и да почнеш да разбираш. Дотогава ще вярваш, че някакви травестити и джендъри те преследват по форумите.

Тц! Пак пробваш, пак ще ти кажа, че си прекалено елементарна и руса, та няма на кого да внушиш, че влаченето ти подире ми, е преследване за мен. Дори нямаш качествата да преследваш. Колко пъти да ти го напиша?150843447_download(18).gif.ad861d023fa63994bea0194fe8193588.gif

преди 35 минути, Тoни написа:

Съдя по писанията ти. Кой знае едно време как си тичала по манифестации и си пишела стихове за партията. Ти затова ще жалиш вечно за комунист и диктатор Бойко Борисов. Време е да дадеш път на младите и да си гледаш внуците. 

Ти първо си отгледай и възпитай, и изучи деца, пък тогава давай акъл за внуците ми. Нали ти дадох път, а ти се влюби в дъртака Рашков, изявен кадър от комунистическо време още и член на БКП, а после- кадър на БСП, в която се преименува БКП. И се образовай, и почни да си тренираш паметта, че да не ставаш смешен с нелепите си твърдения. 

Няколко пъти съм писала, че на герберите им е време да не управляват. И че, Баце няма имунитет вече 8 месеца, та който има факти и доказателства, да действа, а не да хвърля всякакви невчесани обвинения. Не помниш, нали- типично по комунистическите опорки. Откъде ли пък ги изучи, като не са от семейството ти? Да не би от младежката организация на БСП?

От далечен ти личи каква злобна комунистка си. Само заклеймяваш и получаваш хората. Още не си свикнала, че искаме да живеем свободни. Няма и да свикнеш. 

преди 7 минути, Тoни написа:

От далечен ти личи каква злобна комунистка си. Само заклеймяваш и получаваш хората. Още не си свикнала, че искаме да живеем свободни. Няма и да свикнеш. 

Хи,хи! Номерът ти не минава, ами ставаш все по- смешен! Да съм ти забранила да бъдеш свободен? И сукалче, питай родителите си как дадохме "свободата" на СДС след обръщането на палачинката. Ти точно, дето си си сложил снимката на Рашков, който задържаше и разпитваше привържениците на сините през 1990-92г., когато или не си бил роден, или си ходил прав под масата, ревеш, че някой ти бил ограничавал свободата!? Хайде, дай пример, коя свобода и в какво изразяваща се, ти беше ограничена досега от управляващите, а тук, във форума- от мен лично? 

преди 7 минути, Тoни написа:

Не знам, ти ме връщаш назад.

FB_IMG_1639402506306.jpg

Естествено Мафията на Герб! Треперят от страх някои!

преди 6 минути, Тoни написа:

Не знам, ти ме връщаш назад.

FB_IMG_1639402506306.jpg

Не знаеш? Ами, като не знаеш, защо ме обвиняваш, че ти преча да живееш свободно? Питах те, с какво са ти пречили досега управляващите на свободата- не знаеш, но пък ми сочиш думите на Хазарта отпреди малко. Случайно да си забравил пак, че на власт от 8 месеца са други? И понеже властимащите, според теб, ограничават свободата, защо не питаш Рашков кой от подчинените му заплашва рапъра? 

преди 1 минута, absurt написа:

Не знаеш? Ами, като не знаеш, защо ме обвиняваш, че ти преча да живееш свободно? Питах те, с какво са ти пречили досега управляващите на свободата- не знаеш, но пък ми сочиш думите на Хазарта отпреди малко. Случайно да си забравил пак, че на власт от 8 месеца са други? И понеже властимащите, според теб, ограничават свободата, защо не питаш Рашков кой от подчинените му заплашва рапъра? 

Хазарта много ясно гледаше към Шиши, докато говореше. Ама на теб пак Рашков и Радев са ти виновни :)

преди 6 минути, Hristo52 написа:

Естествено Мафията на Герб! Треперят от страх някои!

Ти, сериозно ли? Мафията на ГЕРБ, който не е на власт от 8 месеца, заплашва Ицо хазарта, че ако седи в отбора на ПП, ще му клъцнат рап-концертите? Хайде, по- сериозно, че се доближаваме до фарса.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Хазарта много ясно гледаше към Шиши, докато говореше. Ама на теб пак Рашков и Радев са ти виновни :)

Пак тъповато писание, Аглайке! Ама пък, наблюдателност невероятна! Значи, ти забеляза като как Хазарта гледал бил към любимия ти "Шиши"? Щото, на "Шиши" много му дреме, че Ицо е при ПП. И щото, Ицо много си пада по кючека и чалгата, та ще му спре "Шиши" участията. Велика си, Аглайка, признавам ти го!1003700134_download(16).gif.719d6afd0848e1189f9f5b9943d862a3.gif

преди 7 минути, absurt написа:

Ти, сериозно ли? Мафията на ГЕРБ, който не е на власт от 8 месеца, заплашва Ицо хазарта, че ако седи в отбора на ПП, ще му клъцнат рап-концертите? Хайде, по- сериозно, че се доближаваме до фарса.

Пак тъповато писание, Аглайке! Ама пък, наблюдателност невероятна! Значи, ти забеляза като как Хазарта гледал бил към любимия ти "Шиши"? Щото, на "Шиши" много му дреме, че Ицо е при ПП. И щото, Ицо много си пада по кючека и чалгата, та ще му спре "Шиши" участията. Велика си, Аглайка, признавам ти го!1003700134_download(16).gif.719d6afd0848e1189f9f5b9943d862a3.gif

Ти можеш ли да коментираш нещо, без да оплювяш споделилия фактите. По-гнусен трол си и от Миро. Коментирай Хазарта, какво ме коментираш мен? Злобна хлебарка. Кажи, че Хазарта лъже и толкова. Само Баце не лъже. Помниш ли как до последно го бранеше, когато той най-нагло излъга, че ни ваксинират с ваксини с изтекъл срок ? 

Цялата ли герберска паплач ще се изреди да обяснява защо е гласувала против?

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Помниш ли как до последно го бранеше, когато той най-нагло излъга, че ни ваксинират с ваксини с изтекъл срок ? 

То си беше вярно и после производителите им удължиха срока.  Кацаров защо не го каза сам?   Рашков сега очаквам да надмине себе си -ще разшири теми над човекоядство и поръчкови убийства....  Скоро ще цъфнем, пък после и може да вържем, щом така ни лъжат новите ляволиберални утописти

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.