Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Тука можеш да изтеглиш 60 милиона в кеш и нищо не светва. Както научихме скоро :) 

Да, както научихте скоро, ама нещо с доказателствата се закучиха нещата.

Само че, тук за друго говорим- при тази си позиция и при миналите си позиции в държавата, дали пък Баце не е можел да бъде наясно, че тия купюри не се емитират от началото на 2019г? И като пълен лаик хем ги е приел като подкуп, хем ги е натикал в шкафчето, подминавайки касата до вратата? И това, при положение, че според Рашков, си има банка, а според Рашков и теб- изваждането на каса на 60 милиона е детска игра, та внасянето на тия милиони в купюри по 500 ще да е било песен.....

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 8 минути, absurt написа:

Да, както научихте скоро, ама нещо с доказателствата се закучиха нещата.

Само че, тук за друго говорим- при тази си позиция и при миналите си позиции в държавата, дали пък Баце не е можел да бъде наясно, че тия купюри не се емитират от началото на 2019г? И като пълен лаик хем ги е приел като подкуп, хем ги е натикал в шкафчето, подминавайки касата до вратата? И това, при положение, че според Рашков, си има банка, а според Рашков и теб- изваждането на каса на 60 милиона е детска игра, та внасянето на тия милиони в купюри по 500 ще да е било песен.....

Ти не твърдеше ли, че не се наемаш да правиш предположения, а позлваш само факти :) 

преди 11 минути, absurt написа:

Само че, тук за друго говорим- при тази си позиция и при миналите си позиции в държавата, дали пък Баце не е можел да бъде наясно, че тия купюри не се емитират от началото на 2019г? И като пълен лаик хем ги е приел като подкуп, хем ги е натикал в шкафчето, подминавайки касата до вратата?

Ти този пост се направи че не го виждаш ли?

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Ха, таз опорка съм я пропуснал... :doh:

1-во: Сам казваш, че тези снимки са правени в продължение на години.

2-ро: Ти от къде знаеш кога е получен подкупът? Че той може да е от преди тези купюри да са "спрени от производство"

3-то: Питаш "кой идиот". Ми той Баце си е доказан идиот.

Снимките според колегата ти от централата - Мирко "с насраните гащи" 20, са правени и преди 2019г. 

Отпадна тази опорка. 

преди 28 минути, N1K17Y написа:

Тука можеш да изтеглиш 60 милиона в кеш и нищо не светва. Както научихме скоро :) 

Толкова лесно да те лъжат!?  Запитай се в какво може да се побере такава сума и после гледай  нещо качествено   

преди 6 минути, attj написа:

Толкова лесно да те лъжат!?  Запитай се в какво може да се побере такава сума и после гледай  нещо качествено   

Ти вече си спрял и да проверяваш какво се случва, ами автоматично мислиш, че каквото и да излезе е лъжа. Тъжно. Робско мислене.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Ти вече си спрял и да проверяваш какво се случва, ами автоматично мислиш, че каквото и да излезе е лъжа. Тъжно. Робско мислене.

Вие по-младите докога ще ме озадачавате?   Аз съм свободен и още утре мога да си позволя да съм в САЩ, Канада, Австралия или някъде другаде.   Роб е който не го може.   Премисли кое е тъжно. 

преди 4 минути, attj написа:

Вие по-младите докога ще ме озадачавате?   Аз съм свободен и още утре мога да си позволя да съм в САЩ, Канада, Австралия или някъде другаде.   Роб е който не го може.   Премисли кое е тъжно. 

И на Луната да отидеш, робското мислене си остава. 

преди 41 минути, ivottoshev написа:

Ха, таз опорка съм я пропуснал... :doh:

1-во: Сам казваш, че тези снимки са правени в продължение на години.

2-ро: Ти от къде знаеш кога е получен подкупът? Че той може да е от преди тези купюри да са "спрени от производство"

3-то: Питаш "кой идиот". Ми той Баце си е доказан идиот.

Ти много неща си пропуснал.:getout:

Решението за спиране от производство на 500евровите банкноти е от 2016 г.

Снимките по анализи на бивол са правени в периода 2017-2019 г

Други "умни" въпроси имаш ли , или ще продължаваш да се излагаш като кифладжия ? :giggle1:

Личи си прекрасно кой е доказан идиот :)

преди 2 минути, N1K17Y написа:

И на Луната да отидеш, робското мислене си остава. 

Кой утопист така Ви съветва!?  Чак може да забравите да си съблюдавате важните неща в живота...

преди 12 минути, miro20 написа:

Решението за спиране от производство на 500евровите банкноти е от 2016 г.

Снимките по анализи на бивол са правени в периода 2017-2019 г

Най-обичам сам да се закопаеш.

А сега ще ти забия последния пирон с линк от любима твоя медия.:laughing4:

https://tribune.bg/bg/parite/banknotata-ot-500-evro-ofitsialno-otiva-v-istoriyata/

Виж хубаво датата.

МВР проверява версията на бизнесмен, че Гешев е поискал да присвои фирмата му

Това май не беше пускано. Прекалено голяма пушилка и натиск се вдига върху Гешев, за да се надява шайката, че като си мълчи няколко седмици и ще се забрави за проблема, покрай нови скандали. Както беше управлението на Герб след всеки скандал. Дори не съм очаквал толкова много пъти да се споменава прокуратурата в новините. НаПИКаните тролове да говорят каквото щът за подмени.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Най-обичам сам да се закопаеш.

А сега ще ти забия последния пирон с линк от любима твоя медия.:laughing4:

https://tribune.bg/bg/parite/banknotata-ot-500-evro-ofitsialno-otiva-v-istoriyata/

Виж хубаво датата.

Ох пък аз как обичам да  те нахлузвам на същия пирон с който си "мислиш че си закопал :) :) :)

Чети николоффф чети... Гледай датите :

https://www.ecb.europa.eu/press/pr/date/2016/html/pr160504.bg.html

:hit:

Това че по различно време се спира емитирането от банките  , не променя ФАКТА който казах :

"Решението за спиране от производство на 500евровите банкноти е от 2016 г."

:hush:

т.е. всеки който приема или дава подкупи пределно ясно знае че тези банкноти постепенно ще бъдат СПРЕНИ и ИЗТЕГЛЕНИ от  обръщение .

николоффффпак наакан и унижен :hush:

А случайно да прочете и това?

"С оглед на международната роля на еврото и широкоразпространеното доверие в евробанкнотите банкнотата от 500 € ще остане законно платежно средство и поради това може да продължи да се използва като платежно средство и средство за съхранение на стойността. Евросистемата, която включва ЕЦБ и националните централни банки от еврозоната, ще предприеме действия да осигури наличието на достатъчни количества от останалите купюри.

Банкнотата от 500 €, както и другите купюри евробанкноти, трайно ще запази стойността си и може да бъде обменяна в националните централни банки от Евросистемата за неограничен период от време."

:laughing5:

преди 3 минути, M.Николов написа:

А случайно да прочете и това?

"С оглед на международната роля на еврото и широкоразпространеното доверие в евробанкнотите банкнотата от 500 € ще остане законно платежно средство и поради това може да продължи да се използва като платежно средство и средство за съхранение на стойността. Евросистемата, която включва ЕЦБ и националните централни банки от еврозоната, ще предприеме действия да осигури наличието на достатъчни количества от останалите купюри.

Банкнотата от 500 €, както и другите купюри евробанкноти, трайно ще запази стойността си и може да бъде обменяна в националните централни банки от Евросистемата за неограничен период от време."

Някой да е казвал че не се приемат в обръщение ???

николоффф.. как може толкова да се излагаш, чак не знам :) :)

То бива гърчове, ама вече тотално  се осра.

:) 

Цитирах и ти показах че Решението за спиране от производство на 500евровите банкноти е от 2016 г.

И че  децата знаят  от 2016 г че тези банкноти се изтеглят ИМЕННО заради ползването им от престъпния контингент и перачи на пари .

И че тряба да си изключително тъп  , за да даваш  или приемаш подкупи в такива копюри.

Може би затова са останали само като филмов реквизит , използван за аранжировките :) 

Това е .Всичко друго са си твои гърчове и излагации :) 

преди 58 минути, N1K17Y написа:

Ти не твърдеше ли, че не се наемаш да правиш предположения, а позлваш само факти :) 

Да, затова напомням с какво се е занимавал Баце и за какво е получил специалното признание на ДЕА. Фактите, нищо повече. Само че, на теб осмислянето на писана реч ти куца, а да анализираш фактите ти е силно невъзможно. Ти си учена от малка само да изпълняваш опорки- наизустени.

преди 8 минути, M.Николов написа:

Рядко може да се види оакан човечец как се хили на себе си :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

Заради всички тези глупости може да забравите да се ожените -а без семейство и деца сте никому ненужни...

преди 1 минута, absurt написа:

Да, затова напомням с какво се е занимавал Баце и за какво е получил специалното признание на ДЕА. Фактите, нищо повече. Само че, на теб осмислянето на писана реч ти куца, а да анализираш фактите ти е силно невъзможно. Ти си учена от малка само да изпълняваш опорки- наизустени.

Още ли искаш да се излагаш по темата, че в доклад на ЦРУ, Баце е сочен за мутра и наркотрафикант, ама ти не смееш да си кажеш, че доклада е фалшив. :) 

преди 3 минути, miro20 написа:

Да, последните дни, пишеш по-рядко и не го виждаме толкова често. Днес си във форма обаче, дано се задържиш. 

Мирча, кое от това не разбра?

преди 12 минути, M.Николов написа:

"С оглед на международната роля на еврото и широкоразпространеното доверие в евробанкнотите банкнотата от 500 € ще остане законно платежно средство и поради това може да продължи да се използва като платежно средство и средство за съхранение на стойността."

:giggle1:

преди 22 минути, M.Николов написа:

Мирча, кое от това не разбра?

:giggle1:

Някой да е казвал че не се приемат в обръщение ???

николоффф.. как може толкова да се излагаш, чак не знам :) :)

То бива гърчове, ама вече тотално  се осра.

:) 

Цитирах и ти показах че Решението за спиране от производство на 500евровите банкноти е от 2016 г.

И че  децата знаят  от 2016 г че тези банкноти се изтеглят ИМЕННО заради ползването им от престъпния контингент и перачи на пари .

И че тряба да си изключително тъп  , за да даваш  или приемаш подкупи в такива копюри.

Може би затова са останали само като филмов реквизит , използван за аранжировките :) 

Това е .Всичко друго са си твои гърчове и излагации :) 

пп

Много обичам когато сам се въртиш "на пирона" дето сам си го наби :) 

преди 18 минути, N1K17Y написа:

Още ли искаш да се излагаш по темата, че в доклад на ЦРУ, Баце е сочен за мутра и наркотрафикант, ама ти не смееш да си кажеш, че доклада е фалшив. :) 

Абе, жено смотана! Пияна ли си, дрогирана ли си или си наистина с абсолютно гладък мозък? 

Давам ти факти, които могат веднага да се проверят. И ти пиша, че не твърдя, дето доклада на ЦРУ е фалшив. Нищо, че не даваш линк към негов превод от заклет преводач. Питах те, като нормална жена, макар и силно полирана, как си обясняваш противоречието между ЦРУ и ДЕА? То, бива простотия, бива тъпи заключения, ама задмина латерната Нинов. 

преди 3 минути, absurt написа:

Абе, жено смотана! Пияна ли си, дрогирана ли си или си наистина с абсолютно гладък мозък? 

Давам ти факти, които могат веднага да се проверят. И ти пиша, че не твърдя, дето доклада на ЦРУ е фалшив. Нищо, че не даваш линк към негов превод от заклет преводач. Питах те, като нормална жена, макар и силно полирана, как си обясняваш противоречието между ЦРУ и ДЕА? То, бива простотия, бива тъпи заключения, ама задмина латерната Нинов. 

Аз противоречие не виждам. Факти колкото искаш давай, пак си остават несвързани към темата. Нямам нужда и от заклет преводач, поне английския съм научил. Помоли Недялко да ти преведе доклада, като те мъчи толкова. 

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Аз противоречие не виждам. Факти колкото искаш давай, пак си остават несвързани към темата. Нямам нужда и от заклет преводач, поне английския съм научил. Помоли Недялко да ти преведе доклада, като те мъчи толкова. 

Хи,хи! Как да видиш, като ти е забранено? Готова си да се докажеш като напълно безмозъчна твар, за да се измъкнеш от кашата, която сама си сътвори. Говоря ти за заклет преводач, който да е официализирал това, което упорито твърдиш, че съществува, ама не смееш да дадеш линк, а ти ми обясняваш, че си била знаела английски. Да се смее ли човек, да реве ли, каква нещастна твар гази тая земя.664394257_download(21).gif.eddc1a9a9c796360fd6d73c0e6940e9d.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.