Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 6 минути, absurt написа:

Имаш някаква обсесия и непрекъснато търсиш нещо да признавам, което е смешно. По твоята логика, всички които си държат по 20-50 лева в обвивката на книжката, че да отърват санкциите на пътя,са престъпници. От друга страна- как да твърдя категорично какво е направил точно Горанов, като нито съм била там, нито съм видяла? Питаха в поста, ако друг е в позицията на Горанов, дали би могъл да си тръгне? Да, така смятам, пък ти определяй кой е престъпник и кой не.

Ами да даваш подкупи не е съвсем законно, било то и 50лв. :lol6: Явно сега научаваш. Ама иначе хубави лекции водеше по едно време, как матряла трябва да си смени чипа. 

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 21 минути, Тoни написа:

А, значи теб те тревожи, че има тоалетни? Не знам ти къде се облекчаваш, може би в храстите, но трябва да ти кажа, че е нормално да имаш тоалетна.

Нормално е и да си функционално грамотен в днешно време, ама на теб не ти се получава. Продължавай да пробваш да схванеш какво и защо съм написала.KC9uW.gif.91acef298d737d47da0447e92c997d8c.gif

преди 4 минути, absurt написа:

Нормално е и да си функционално грамотен в днешно време, ама на теб не ти се получава. Продължавай да пробваш да схванеш какво и защо съм написала.KC9uW.gif.91acef298d737d47da0447e92c997d8c.gif

Може просто да кажеш, че мръсникът има 19 имота. С тези 19 тоалетни може да предизвикаш ефект у някой, който още ходи в нужника навън, грамотна бабо. 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Ами да даваш подкупи не е съвсем законно, било то и 50лв. :lol6: Явно сега научаваш. Ама иначе хубави лекции водеше по едно време, как матряла трябва да си смени чипа. 

Къде твърдя, че да даваш подкупи е законно? И да, матрялът трябва да си смени чипа, ама нещо не се получава. Ето- нали смениха поголовно шефовете на митниците със свои, още преди 8 месеца. Някаква промяна да си забелязала? Оказва се, че са позволили дори на "изявен партиен враг" да си отиде, след като са констатирали проблем с колата му. 

преди 3 минути, Тoни написа:

Може просто да кажеш, че мръсникът има 19 имота. С тези 19 тоалетни може да предизвикаш ефект у някой, който още ходи в нужника навън, грамотна бабо. 

А, ти си по квалификациите и комунистическата реторика. И по опитите, като нямаш с какво друго, да пробваш да ме засегнеш на възраст, пишлегарче. Не ти се получава. Грамотността с много четене се придобива, не с ръсене на глупости.

Значи аз младежът съм комунист, а ти бабата си ?

преди 17 минути, absurt написа:

Къде твърдя, че да даваш подкупи е законно? И да, матрялът трябва да си смени чипа, ама нещо не се получава. Ето- нали смениха поголовно шефовете на митниците със свои, още преди 8 месеца. Някаква промяна да си забелязала? Оказва се, че са позволили дори на "изявен партиен враг" да си отиде, след като са констатирали проблем с колата му. 

А, ти си по квалификациите и комунистическата реторика. И по опитите, като нямаш с какво друго, да пробваш да ме засегнеш на възраст, пишлегарче. Не ти се получава. Грамотността с много четене се придобива, не с ръсене на глупости.

Това какво е ?

Цитат

По твоята логика, всички които си държат по 20-50 лева в обвивката на книжката, че да отърват санкциите на пътя,са престъпници.

По твоята логика какви са ? 

преди 31 минути, Тoни написа:

Значи аз като имам 2 къщи, трябва да съм с един санитарен възел??? Брей, ти ме порази с мисълта си. 

Имоти само с труд за няколко милиона лева са непосилни.  Кой да ти брои бани и тоалетни?   

преди 14 минути, attj написа:

Имоти само с труд за няколко милиона лева са непосилни.  Кой да ти брои бани и тоалетни?   

Е, ти нали се хвалеше че имаш много апартаменти?

К'ва стана сега тая работа? Крадецът вика дръжте крадеца?

преди 32 минути, Тoни написа:

Значи аз младежът съм комунист, а ти бабата си ?

Не, пишлегарче, не си комунист, а си захапал комунистическата реторика. Наистина си функционално неграмотен. 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Е, ти нали се хвалеше че имаш много апартаменти?

К'ва стана сега тая работа? Крадецът вика дръжте крадеца?

Защо да се хваля като повечето са по наследство!?   Той и Рашков има някаква наследствена  панелка в Люлин.  Ама не иде реч за това. 

преди 3 минути, absurt написа:

Не, пишлегарче, не си комунист, а си захапал комунистическата реторика. Наистина си функционално неграмотен. 

Функционално съм си много добре. Но ти си функционално изветряла. Всяко нещо си има срок на годност. 

току-що, Тoни написа:

Функционално съм си много добре. Но ти си функционално изветряла. Всяко нещо си има срок на годност. 

Дори не знаеш какво означава функционално неграмотен, нали? По- простичко ще ти го кажа- не схващаш смисъла на елементарни изречения. Така че, опитите ти да ме засегнеш на възраст показват единствено липсата на интелект под косицата- ако още я имаш, де.icon_mrgreen.gif.40d36110c2410f12dcddfb6907187b18.gif

Аз ти предлагам да гушнеш една снимка на падналия вожд и да си лягаш, че е малко късно. Утре няма да си свежа иначе. 

преди 2 минути, Тoни написа:

Аз ти предлагам да гушнеш една снимка на падналия вожд и да си лягаш, че е малко късно. Утре няма да си свежа иначе. 

Да, неадекватността на предложението ти само потвърждава липсите ти. Не успя да схванеш, че за разлика от теб, дето си си турил снимка на любимия, когото целуваш преди сън, аз вождове нямам. И никога не съм имала, пешлигарче.

преди 23 минути, Тoни написа:

Само дето вожда, дори и паднал - държи пистолета....

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Само дето вожда, дори и паднал - държи пистолета....

И пачките и кюлчетата :D

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Точно така! Няма хич да ти е смешно.....

Мойра е станала учудващо умна след непрестанно четене на Фрогнюз....

преди 4 минути, attj написа:

Не, ти си станал много проницателен- тя освен копи- пейст, друго не прави. 1088608459_download(16).gif.9eb0c1f9df2f3795ed30b588162a60e3.gif

преди 6 минути, attj написа:

копи пейст - умна:D и коментари с много думи

преди 31 минути, Мойра написа:

преди 6 минути, absurt написа:

Не, ти си станал много проницателен- тя освен копи- пейст, друго не прави. 1088608459_download(16).gif.9eb0c1f9df2f3795ed30b588162a60e3.gif

Щом ти е приятно да пишеш неистини, глупости и обиди, прави го, може пък да ти действа успокояващо.

И това е вид психотерапия.

преди 1 минута, Мойра написа:

Щом ти е приятно да пишеш неистини, глупости и обиди, прави го, може пък да ти действа успокояващо.

Я, ти си можела да имаш лично мнение, че и да го изразиш? За съжаление, стигаш само до квалификации на личността на този или онзи съфорумец, а по същество не ти се получава. Но пък, явно с психотерапията си на ти- вече и съвети даваш....като единият ветеран в терапиите.....

преди 9 минути, Мойра написа:

акко не кажеш къде е обидата, ще докладвам поста ти за обида

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.