Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

FB_IMG_1639907277334.jpg

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 11 минути, miro20 написа:

Е кой ако не официалните дистрибутори и прозиводител да установят това ??

И какво ще направи МВР ? Ще направи запитване именно към дистрибутора и производителя за всички тези технически "подробности".

Производителя единствен може да установи. Дистрибуторите нямат пълен достъп. Особено пък дистрибутор на Тойота. Та това трябва да направи МВР- запитване до БМВ за физическа проверка на автомобил. За да го направи обаче, трябва първо да задържи автомобила, веднага след като той е засечен. Сега има няколко дни, в които този автомобил да се покрие, преправи или дори да бъде "откраднат" та проверката да не се осъществи. Действията на Горанов са като на хванат в крачка престъпник и той трябва да бъде третиран като такъв, до изясняване на инцидента. Действията на митничарите пък са крайно непрофесионални и те също трябва да бъдат подведени под отговорност. Това е, което би се случило в една правова държава.

преди 39 минути, Лудар написа:

Действията на Горанов са като на хванат в крачка престъпник и той трябва да бъде третиран като такъв, до изясняване на инцидента. Действията на митничарите пък са крайно непрофесионални и те също трябва да бъдат подведени под отговорност. Това е, което би се случило в една правова държава.

Ще ти дам прост пример. Отиваш в автокъща и си купуваш кола нов внос. Регистрираш я и след един месец излизаш от България за чужбина. На границата при проверка излиза, че колата се издирва в НШИС или Интерпол. Питам аз. Ти какво си виновен и престъпник ли си?

преди 20 минути, andreygg написа:

Ще ти дам прост пример. Отиваш в автокъща и си купуваш кола нов внос. Регистрираш я и след един месец излизаш от България за чужбина. На границата при проверка излиза, че колата се издирва в НШИС или Интерпол. Питам аз. Ти какво си виновен и престъпник ли си?

Дали това е така, подлежи на проверка. И ако това ти се случи на теб, бъди сигурен, че няма да можеш да си тръгнеш, преди да бъде извършена проверката. Още по- малко пък да си тръгнеш с въпросната кола.

преди 40 минути, Лудар написа:

Дали това е така, подлежи на проверка. И ако това ти се случи на теб, бъди сигурен, че няма да можеш да си тръгнеш, преди да бъде извършена проверката. Още по- малко пък да си тръгнеш с въпросната кола.

Добре, де, нали едно от първите неща, които направи още първият служебен кабинет беше, да сменят "главите" по митниците, че и под тях. Дори върнаха разни уволнени по- рано за нарушения и корупционни практики. 

преди 51 минути, absurt написа:

Добре, де, нали едно от първите неща, които направи още първият служебен кабинет беше, да сменят "главите" по митниците, че и под тях. Дори върнаха разни уволнени по- рано за нарушения и корупционни практики. 

Новото правителство е такова едва от 5 дни. Тези неща тепърва ще се случват. Служебното, каквото направило- направило. Сега започва истинското правене.

преди 2 часа, andreygg написа:

Ще ти дам прост пример. Отиваш в автокъща и си купуваш кола нов внос ...

В случая ставаше дума за автомобил - „първа регистрация“, чисто нов!

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Абе тия герберски кметове много пият, бе. Ще задминат "Чашков", страшен майтап, а ? Да не празнуват новото правителство ? 

Ти като погледнеш Бубанко, как ти се струва? Какъв му е дневния дебит? Може и да ме лъже окото, но Рашков ми изглежда свеж като репичка, като го сложа до Буда.

преди 23 минути, N1K17Y написа:

Абе тия герберски кметове много пият, бе. Ще задминат "Чашков", страшен майтап, а ? Да не празнуват новото правителство ? 

а новите са трезвеници - да бе да

преди 1 час, Лудар написа:

Ти като погледнеш Бубанко, как ти се струва? Какъв му е дневния дебит? Може и да ме лъже окото, но Рашков ми изглежда свеж като репичка, като го сложа до Буда.

Ами, Рашков морен вода не е пил, нали? Честно се е трудил и отговарял за 19-те си кенефа и останалите имоти, преподавал в УНСС, известен с прочита на абревиатурата си като "Утре Носете Съответната Сума". И през всичките години- от времето, в което преследваше сините, та до днес, никой не му е дишал във врата.

преди 2 часа, jhoro написа:

В случая ставаше дума за автомобил - „първа регистрация“, чисто нов!

Съгласен, но това не прави Горанов престъпник.

преди 31 минути, absurt написа:

Ами, Рашков морен вода не е пил, нали? Честно се е трудил и отговарял за 19-те си кенефа и останалите имоти, преподавал в УНСС, известен с прочита на абревиатурата си като "Утре Носете Съответната Сума". И през всичките години- от времето, в което преследваше сините, та до днес, никой не му е дишал във врата.

Рашков бе нарекъл публично Богомил Бонев поръчков убиец и никой не му потърси отговорност!  Този тарикат след тези деситилетия пак е управленец...Сега Гешев му е за всичко виновен.   За Рашковците има ли ВСС!?

преди 17 минути, andreygg написа:

Съгласен, но това не прави Горанов престъпник.

Ти се пробвай да минеш границата с кола обявена за идирване и ходи обяснявай, че не си престъпник и да те пускат да си ходиш.

преди 53 минути, absurt написа:

Не знам какъв човек трябва да си, за да мислиш, че някой ще хаби пари и най-вече пространство в имота си, за 19 тоалетни. Или си много тъп, или работиш в агенция ПИК, или и двете. 

преди 24 минути, N1K17Y написа:

Ти се пробвай да минеш границата с кола обявена за идирване и ходи обяснявай, че не си престъпник и да те пускат да си ходиш.

Ще те пуснат, като си платиш. Митничар цвят няма и партия няма, ама някой има интерес да замита под чергата очеизвадното вече 30+ години. 8 месеца са на власт умнокрасивите с нулевата толерантност и какво? Някъде да са дали сведения за големи успехи срещу контрабандата или за фрапиращи печалби?

преди 6 минути, Тoни написа:

Не знам какъв човек трябва да си, за да мислиш, че някой ще хаби пари и най-вече пространство в имота си, за 19 тоалетни. Или си много тъп, или работиш в агенция ПИК, или и двете. 

Тони, душко, ако живееш в къща на село с кенеф навън, е разбираемо да не можеш да си представиш как някой ще да има много имоти и в тях сумарно ще има 19 кенефа. Затова, не бързай с квалификациите, че все повече заприличваш на Чашков.

Стара жено, Бойко Рашков в небостъргач ли живее, че има 20 тоалетни? 

преди 1 минута, Тoни написа:

Пишлегарче, чукни в нета и виж колко имота има Чашков. 

преди 5 минути, absurt написа:

Ще те пуснат, като си платиш. Митничар цвят няма и партия няма, ама някой има интерес да замита под чергата очеизвадното вече 30+ години. 8 месеца са на власт умнокрасивите с нулевата толерантност и какво? Някъде да са дали сведения за големи успехи срещу контрабандата или за фрапиращи печалби?

Тони, душко, ако живееш в къща на село с кенеф навън, е разбираемо да не можеш да си представиш как някой ще да има много имоти и в тях сумарно ще има 19 кенефа. Затова, не бързай с квалификациите, че все повече заприличваш на Чашков.

Тоест признаваш, че Горанов е престъпник, който дава подкупи ? :) 

преди 2 минути, absurt написа:

Пишлегарче, чукни в нета и виж колко имота има Чашков. 

А, значи теб те тревожи, че има тоалетни? Не знам ти къде се облекчаваш, може би в храстите, но трябва да ти кажа, че е нормално да имаш тоалетна.

преди 5 минути, Тoни написа:

В някои случаи има пострийки, които се пишат като фоалетна (примерно), за да не се занимаваш с узаконяване, разрешителни и прочие. Има си фирми, дето се занимавата с такава долумрнтация. Аз има 2 външни санитарни възела - по окло 40 кв всяк :) 

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Тоест признаваш, че Горанов е престъпник, който дава подкупи ? :) 

Имаш някаква обсесия и непрекъснато търсиш нещо да признавам, което е смешно. По твоята логика, всички които си държат по 20-50 лева в обвивката на книжката, че да отърват санкциите на пътя,са престъпници. От друга страна- как да твърдя категорично какво е направил точно Горанов, като нито съм била там, нито съм видяла? Питаха в поста, ако друг е в позицията на Горанов, дали би могъл да си тръгне? Да, така смятам, пък ти определяй кой е престъпник и кой не.

преди 9 минути, Тoни написа:

А, значи теб те тревожи, че има тоалетни? Не знам ти къде се облекчаваш, може би в храстите, но трябва да ти кажа, че е нормално да имаш тоалетна.

На нормално семейство му стига една. Колкото по голям дрисльо си като Чашков, пр и това сам и разведен / то нали именно заради развода му се разбра колко са/ , толкова повече тоалетни ти трябват. :) 

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

В някои случаи има пострийки, които се пишат като фоалетна (примерно), за да не се занимаваш с узаконяване, разрешителни и прочие. Има си фирми, дето се занимавата с такава долумрнтация. Аз има 2 външни санитарни възела - по окло 40 кв всяк :) 

Нормално ли е да обвиняват Цв Цв за заменките с апартаменти / напълно законни/ с подобни "врътки" за укриване на реална стойност на имота ?

"апартаментгейт" бледнее пред тези простотии.  Но вече не прави впечатление. Толкова фрапиращи гафове, некомпетентност, далавераджии и какво ли не се случва всеки ден от новите ПОДМЯНИ , че  това в което преди бяха  обвинявани ГЕРБ, е просто детски невинни историйки ...

Представих си уйлям Бърнс  с декларация за 50 тоалетни... да спести  данък...  какво ще му се случи ... :giggle1:

преди 3 минути, miro20 написа:

На нормално семейство му стига една. Колкото по голям дрисльо си като Чашков, пр и това сам и разведен / то нали именно заради развода му се разбра колко са/ , толкова повече тоалетни ти трябват. :) 

Значи аз като имам 2 къщи, трябва да съм с един санитарен възел??? Брей, ти ме порази с мисълта си. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.