Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 3 минути, Мойра написа:

Интересен разговор.

Адв. Екимджиев за ФАКТИ: Гешев ще подаде оставка, ако кукловодите му кажат. Той няма собствена воля

"Допускам, че следващата информация, която ще ни предоставят американските власти по закона “Магнитски”, ще бъде свързана или с Борисов, или с Гешев и Борисов."

както винаги, няма връзка с реалноста - поредния ти ФЕЙК

Прокуратурата сезира ЕС, че обвързват парите по Плана за възстановяване с махането на Гешев

https://bnr.bg/horizont/post/101575102/prokuraturata-sezira-es-che-se-obvarzvat-parite-po-plana-za-vazstanovavane-s-mahaneto-na-geshev

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

Поредното престъпление на бившите управляващи.

Ремонтирани диги нямат акт 16, но пък са платени от държавата

Хм, знам че има цяла секция за новини от България и света, където по принцип се публикуват новини за починали, като отделни теми, защото няма специализирана, в която споменаването на починалите да е в отделни коментари. Аз обаче нямам цел да публикувам, а да попитам. Починал е професор Лъчезар Филипов, син на Гриша Филипов. Нали това не е колегата от форума, който се изявяваше най-вече тук в политическата секция, с клипове записи на предавания на патриотични медии?

преди 23 минути, Мойра написа:

Законът допуска аварийни ремонти без Протокол 16,ама кой да чете не само Фрогнюз. 

преди 46 минути, Мойра написа:

фейк след ФЕЙК - от ЗУТ

седни и почети мално законите които се мислят от парламента - а не само да вярваш на журналята, които и бъкел не разбират

Цитат

Чл. 151. (1) (Изм. - ДВ, бр. 65 от 2003 г., предишен текст на чл. 151, изм. - ДВ, бр. 61 от 2007 г., в сила от 27.07.2007 г., изм. - ДВ, бр. 101 от 2015 г.) Не се изисква разрешение за строеж за:
1. текущ ремонт на сгради, постройки, съоръжения и инсталации;
2. текущ ремонт и поддържане на елементите на техническата инфраструктура по чл. 64, ал. 1, с който не се променят трасето и техническите характеристики;

Цитат

Чл. 64. (Изм. - ДВ, бр. 65 от 2003 г.) (1) Елементи на техническата инфраструктура са:
1. транспортната техническа инфраструктура и съоръженията към нея (мостове, тунели, надлези, подлези, прелези и др.);
2. преносните (довеждащите и отвеждащите) проводи (мрежи) и съоръженията към тях в неурегулирана територия;
3. преносните (довеждащите и отвеждащите) проводи (мрежи) и съоръженията към тях в урегулирана територия;

преди 2 часа, attj написа:

Законът допуска аварийни ремонти без Протокол 16,ама кой да чете не само Фрогнюз. 

Дори не си погледнал коя медия съм цитирала, а коментираш.

Отвори линка, прочети информацията, след това коментирай.

П.П. Коментирай информацията, а не мен, както правиш обикновено.

Сега и Фрогнюз са братовчеди -справка при задкулисието зад Румен Радев,,,

преди 23 минути, Мойра написа:

и още Рашков няма внесено обвинение в съда - игати скапания министър на МВР имаме - нали така

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

и още Рашков няма внесено обвинение в съда - игати скапания министър на МВР имаме - нали така

Министъра ли внася обвинения в съда бе овчев? Или прокурора? Ти па ша ма отрепеш от глупост вече.

преди 12 минути, Мойра написа:

А дано...При сегашното положение както всякакви структури са се сраснали с мафията и бизнеса...Много години трябват за да стане, да се изчисти мафията от управлението по места, първичните организации, бизнеса, кметства, общински съвети, градски съвети...Дълга борба ще е, ако устискат...Почнаха уволнения на зам. министри, още няма една седмица. Здравното министерство въвежда задължителен зелен сертификат! Ще му скочат на Кирето и за това - нали нямаше да е принудително? ИТН на първо място, Възраждане, че и Герб ще помогне...и....тръгна тя...Репчат се много но нямат грам опит, особено този мораториум беше пълната глупост, и как така послушаха Герб? Трябваше ДДС да свалят, а не мораториум. Ще ядем дървото април месец. А и Гешев няма как да го махнат без конституционно мнозинство, ако че се силят. Приличат ми на млади и луди петлета, нищо повече. И гребените на петлетата не е червен както много "мислят". По скоро виждам там цветовете на американското знаме. Че ако щете и Радев го размахва тайно!

Дано не съм прав!

преди 31 минути, Мойра написа:

Мойре още един много стабиУен сайт на Цецко ти зачислиха от който да копипейсваш. Брау, Ашколсун на началниците ти от БКП :giggle1:

преди 2 минути, Лудар написа:

Министъра ли внася обвинения в съда бе овчев? Или прокурора? Ти па ша ма отрепеш от глупост вече.

МВР има право да не ползва нашия а европрокурор

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

МВР има право да не ползва нашия а европрокурор

Има, ама в Европа. Тук закона не е променян.

преди 1 час, Мойра написа:

Дори не си погледнал коя медия съм цитирала, а коментираш.

Отвори линка, прочети информацията, след това коментирай.

П.П. Коментирай информацията, а не мен, както правиш обикновено.

незнам дали той не чете както ТИ казваш, но определено и ТИ не четеш

Цитат

Чл. 151. (1) (Изм. - ДВ, бр. 65 от 2003 г., предишен текст на чл. 151, изм. - ДВ, бр. 61 от 2007 г., в сила от 27.07.2007 г., изм. - ДВ, бр. 101 от 2015 г.) Не се изисква разрешение за строеж за:
4. подпорни стени с височина до 1,2 м над нивото на прилежащия в основата им терен, когато не са елемент на транспортни обекти;
5. изкопи и насипи с дълбочина или височина до 1 м и с площ до 30 кв. м;

преди 4 минути, Мойра написа:

фейк - това никога, никъде не е казвано - просто фрог си имат лош дилър

Арман Бабикян: "Само си представете как би изглеждала миналата седмица преди година?!

"Видехме се с моя приятел Йенс (Столтенберг) и се разбрахме повече хавлии и платноходки да пазят спокойствието в Черно море. Щото това с Крим и войските не е убава работа. Ние сме приятели и с руския народ, и развиваме туризма. Урсула ми каза, Бойко ще оправи нещата, защото след Ангела той най- дълго е управлявал. Ама те така се шегуват, но опре ли до Турция, звънят в Банкя да ме питат. С Мицотакис отдавна я влачим тая тръба, но се разбрахме. От нас ток, от тех газ.

Абе нема български премиер, който да е приет на толкоо високо ниво за седмица! Радев къде дрема през това време като е голем политик? А опозицията само лае, но една тухла не са турили и все ГЕРБ им е виновен. Светът ни е признал, само тука не могат да преглътнат успехите. Завистници!"

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

и ти ли разбра че ри разказват сънищата

Що не ми отговори за фейка с възможностите за европрокурор вместо каскета? Надяваше се да мине метър ли? И вярваш, че ще мине метър при Петков и Радев ли? Хехе... ахахахахаахх. Проблемация брад, последните два бастиона ако не си отидат сами, ще си отидат от глад. Грубичко е наистина, но... живеем в гадни времена.

преди 3 минути, Лудар написа:

Що не ми отговори за фейка с възможностите за европрокурор вместо каскета? Надяваше се да мине метър ли? И вярваш, че ще мине метър при Петков и Радев ли? Хехе... ахахахахаахх. Проблемация брад, последните два бастиона ако не си отидат сами, ще си отидат от глад. Грубичко е наистина, но... живеем в гадни времена.

радуле - точно на теб съм ти отговаря с същия линк

МВР и Агенция „Митници“ също ще могат да подават ... - БНР

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.