Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

Пеканов отговори на Прокуратурата: Тъжно неразбиране на процесите

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 3 минути, N1K17Y написа:

на тази ли процеси

sshot-29f3f7c9355bb83ff.png

преди 31 минути, Hristo52 написа:

А дано...При сегашното положение както всякакви структури са се сраснали с мафията и бизнеса...Много години трябват за да стане, да се изчисти мафията от управлението по места, първичните организации, бизнеса, кметства, общински съвети, градски съвети...Дълга борба ще е, ако устискат...Почнаха уволнения на зам. министри, още няма една седмица. Здравното министерство въвежда задължителен зелен сертификат! Ще му скочат на Кирето и за това - нали нямаше да е принудително? ИТН на първо място, Възраждане, че и Герб ще помогне...и....тръгна тя...Репчат се много но нямат грам опит, особено този мораториум беше пълната глупост, и как така послушаха Герб? Трябваше ДДС да свалят, а не мораториум. Ще ядем дървото април месец. А и Гешев няма как да го махнат без конституционно мнозинство, ако че се силят. Приличат ми на млади и луди петлета, нищо повече. И гребените на петлетата не е червен както много "мислят". По скоро виждам там цветовете на американското знаме. Че ако щете и Радев го размахва тайно!

Дано не съм прав!

Няма да им е лесно на новите управляващи, но мисля, че ще се справят, колкото и да им е трудно.

Всички знаем, че ако битката с остатъците от пипалата на ГЕРБ бъде загубена, ни очакват бедност, болести, висока смъртност и масово емигриране на младите хора.

Имаме последен шанс да се отървем от тези, които обезкървиха и ограбиха държавата ни и в никакъв случай не трябва да го изпускаме.

преди 6 часа, Мойра написа:

ни очакват бедност, болести, висока смъртност и масово емигриране на младите хора.

Това винаги се е случвало когато червените ви любимци ни управляват.

Забравихте че именно затова ГЕРБ толкова години печели .

:hush:

Както вървят нещата , с тези "нови " некадърници, с тази реставрация на комунетата , нищо добро не ни очаква и сега.

Уволнени за корупция с Пеевски сега са вицепремиерки , ченгета от '80-те колят и бесят без зачитане на закони и Конституция, сринали се партии на изборите делят сочна баница и министерства, далавераджии с офшорки  и измамници ни управляват и т.н.

Не знам обаче защо одобрявате такива, но ... вие си знаете... :getout:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 часа, Мойра написа:

Няма да им е лесно на новите управляващи, но мисля, че ще се справят, колкото и да им е трудно.

Всички знаем, че ако битката с остатъците от пипалата на ГЕРБ бъде загубена, ни очакват бедност, болести, висока смъртност и масово емигриране на младите хора.

Имаме последен шанс да се отървем от тези, които обезкървиха и ограбиха държавата ни и в никакъв случай не трябва да го изпускаме.

Не си неутрална и обективна, а никой няма полза да си обсебена и заблудена.  ГЕРБ не са на власт от 8 месеца и вече са налице още по-лоши развития свързано с  твоите съчинения. Имала си била последен шанс...  Нима се гласиш за умиране?  Не можеш да изчегърташ ГЕРБ, след като 5 милиона наши сънародници живеят в населени места с техни кметове.   То не е и нужно, защото ще има и следващи избори.  Мнозинството ще се произнесе. 

преди 28 минути, attj написа:

То не е и нужно, защото ще има и следващи избори.  Мнозинството ще се произнесе. 

Винаги си ме забавлявал с изборните си прогнози. Една уцелена нямаш.

Я кажи сега за следващите избори, за да знам кое няма да стане :D

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Винаги си ме забавлявал с изборните си прогнози. Една уцелена нямаш.

Я кажи сега за следващите избори, за да знам кое няма да стане :D

Най-близките ми хора въобще не гласуват и може-би трябва да правя същото.   Една причина за ядосване по-малко.

14 процедури срещу България в ЕК е открила правосъдната министърка

Никак няма да ѝ е лесно на г-жа Йорданова, но ще се справи.

преди 5 минути, Мойра написа:

14 процедури срещу България в ЕК е открила правосъдната министърка

Никак няма да ѝ е лесно на г-жа Йорданова, но ще се справи.

Как - като министърът на правосъдието е дори без право на глас при гласуванията на Висшия Съдебен Съвет.

преди 4 часа, attj написа:

Как - като министърът на правосъдието е дори без право на глас при гласуванията на Висшия Съдебен Съвет.

Това е досадна подробност! Госпожата има една задача- свалянето на Гешев чрез заклинания и "обсъждане на оставката му". icon_mrgreen.gif.ce8f1b44c5915e31ff1b80c94cc44052.gif

Цитат

"Как премиер ще ходи пеша по улиците?! Той има толкова много работа да върши. А навън има криминални, недоволни хора, всякакви. Вероятно просто е искал да изглежда по-народен. И Радев ходи веднъж на работа с колело, но само веднъж. И аз съм правил такива глупости", така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира обявеното решение от новия премиер на страната Кирил Петков да ходи повече пеша. 

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/borisov-kak-premier-shte-hodi-pesha-po-ulicite-toj-ima-tolkova-rabota-da-vyrshi-2294811

Милия той, загрижил се за Кико! Ами той още няма врагове! А ти да стъпиш някъде сам, някоя керемида ще се откачи за да те пребие! :giggle1:

Основния задържан за онез 56 милки от АМ Хемус е поискал лична аудиенция с Другаря Рашков и Каскет Гешеф :) ........Боко Тиквата да си приготвя чеиза за Централния Софийски Затвор

преди 35 минути, Hristo52 написа:

Милия той, загрижил се за Кико! Ами той още няма врагове! А ти да стъпиш някъде сам, някоя керемида ще се откачи за да те пребие! :giggle1:

да, той и Радев затова за щял мандат излезе само 1 път да го снимат медиите - щот се уплаши и се скри като мишле зад стените на президентството:topsecret2:

преди 13 минути, Ивайло Димов написа:

Основния задържан за онез 56 милки от АМ Хемус е поискал лична аудиенция с Другаря Рашков и Каскет Гешеф :) ........Боко Тиквата да си приготвя чеиза за Централния Софийски Затвор

мечти мечти - това действие е номер, има нулева юридическа тежест

спомняш ли си преди как охранител, влезе в банка като крадец - накрая като го притиснаха - поиска среща с боко и стана ли нещо по различно от нормалното

факт е само че Рашков искара и 2-те служебни правителства и дори още няма нито един случай в съда

Отиди до някоя банка и изтегли кеш 56 милиона и да видиш как всички лампи ще засветкат и в АНС иФБР даже :) .Как така един несретник ,съдия по футзал дърпа такива мангизи на каса ?Замислете се ,а ДАНС даже не са обърнали внимание на сигнала от банката .

преди 20 минути, Ивайло Димов написа:

С 50 милки ....дали?

Много ви се иска, ама нема да стане тая. А чашков дори в пиянските си сънища, не може да види, каква голяма тесла го чака

Предполагам ще защитавате с голи тела Бащицата си ако го арестуват:)

преди 4 минути, Ивайло Димов написа:

Няма да го защитаваме - просто ще го освободим. И не голи тела, а с пари

преди 26 минути, Ивайло Димов написа:

И на какво той е натоварил тези банкноти?  Преди това коя банка му ги е дала!?   Много Ви лъжат...

преди 16 минути, Ивайло Димов написа:

всичко е цирк, за такава сума се иска предварително писменна заявка, къде е тази заявка - просто ви подгряват за следващия номер на сцената

Всички лъжат :) .Сал Бокича е светец аха хахахахахахахаха

преди 7 минути, Ивайло Димов написа:

Всички лъжат :) .Сал Бокича е светец аха хахахахахахахаха

Нима Ви харесва да Ви правят да изглеждате като малоумни идиоти!?   

Не ве ,прекланяме се пред Свети Великомъченик Тиквуний

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.