Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 1 минута, Мойра написа:

еето опак киопи / пействаш

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

еето опак киопи / пействаш

Толкова те е яд на новината, че пак се изложи с правописа.

Приятна вечер! :)

преди 4 минути, Мойра написа:

само и единствено в фрог - редактора  на фрог просто лови риба:laughing4:

преди 2 минути, Мойра написа:

само и единствено в фрог - редактора  на фрог просто лови риба:laughing4:

...

преди 2 минути, Мойра написа:

да греша, не коментирам като теб с многоточие

и едва ли си тръгваш до 24 часа ще харесваш неща не по темата

преди 55 минути, NewRedDragon написа:

Само дето вожда, дори и паднал - държи пистолета....

... и чекмеджетата с пачки, и кюлчетата. Всички сме виждали снимките, а сега и бай Каскет реши да ги погледне... Лоши времена за шефа ти.

преди 4 минути, Мойра написа:

...

отличен, смислен коментар на човек който много неща знае и има отлични умения в разговора:laughing4:

отличен, смислен коментар на човек който много неща знае и има отлични умения в разговора:laughing4:

Кой ти написа коментара?

преди 4 минути, ivottoshev написа:

... и чекмеджетата с пачки, и кюлчетата. Всички сме виждали снимките, а сега и бай Каскет реши да ги погледне... Лоши времена за шефа ти.

Ами...ще ги погледне и ще седне да си пие питието. А какво сте видяли.... е друга тема. Единственото ясно, е че оръжието е законно

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Ами...ще ги погледне и ще седне да си пие питието. А какво сте видяли.... е друга тема. Единственото ясно, е че оръжието е законно

Само да не седне на оранжев капут с вкус на тиква. 

преди 2 часа, absurt написа:

А, ти си по квалификациите и комунистическата реторика. И по опитите, като нямаш с какво друго, да пробваш да ме засегнеш на възраст, пишлегарче. Не ти се получава. Грамотността с много четене се придобива, не с ръсене на глупости.

----------

Да, и аз съм комунист също. Сега като дойдохме на власт, теб и Мирча ще ви натикаме в Беляне!

преди 8 минути, gagodrago написа:

----------

Да, и аз съм комунист също. Сега като дойдохме на власт, теб и Мирча ще ви натикаме в Беляне!

Ще ти се, ама няма как да стане. Но пък, в калта можете да ни натикате отново- опит имате голям. И разчитате на такива млади и функционално неграмотни последователи като Тони, които не могат да схванат за какво иде реч.

преди 22 минути, gagodrago написа:

----------

каза другаря, който се крие в нета

преди 2 минути, absurt написа:

Ще ти се, ама няма как да стане. Но пък, в калта можете да ни натикате отново- опит имате голям. И разчитате на такива млади и функционално неграмотни последователи като Тони, които не могат да схванат за какво иде реч.

Много ми е смешно някой чичак или лелка да ми говори за "младите". Какво "отново" бълнуваш, ние от калта не сме излизали. И то заради "грамотните" и "знаещи", които правихте "Прехода". Нищо не направихте. Ама от такива, които са целували червени за*ници преди 89-та пък после станали най-върлите анти-комунисти, какво да очакваш. 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Много ми е смешно някой чичак или лелка да ми говори за "младите". Какво "отново" бълнуваш, ние от калта не сме излизали. И то заради "грамотните" и "знаещи", които правихте "Прехода". Нищо не направихте. Ама от такива, които са целували червени за*ници преди 89-та пък после станали най-върлите анти-комунисти, какво да очакваш. 

А, на мен не ми е смешно, че такива като теб, станаха подлоги на де що някой им предложи 2 лева, та помогнаха и помагате все още да сме в калта. И не само това- ти си от ония соросоидчета, които кОпат куп години вече със задачата да станем само територия. Нали затова ти плащаха и те учиха как да работиш с архиви и как да манипулираш. Нали затова  упорито подменяш "патриотизъм" с "национализъм", внушавайки че сме такива още от времето на Людмила Живкова. И не, Аглая, не ти минава номера с обвиненията към поколението преди теб. Ти също участва в прехода, не си в първа младост. Дали "ние" сме целували червени задни части преди 89г., не знаеш, но че ти не спираш да го правиш вече.........колко години станаха?........няма съмнение. Достатъчно е да си прегледаш полемиките в предишния форум. Не, не си от младите и умнокрасивите, които идея нямат за какво се борят. Казах ти няколко пъти- каквото сама си направиш, Господ не може, затова не ставай смешна с напъните да се изкараш "девойка на нашето време".

преди 3 часа, Тoни написа:

Аз ти предлагам да гушнеш една снимка на падналия вожд и да си лягаш, че е малко късно. Утре няма да си свежа иначе. 

На нея и ходи да ляга със мъже, ама какво да кажем за тия тук с мъжки никове тук маструбират по мъжки снимки от нета :) :) :)

преди 2 часа, Мойра написа:

Защо пък съболезнования ?

Съболезнованията са за тези които не разбират функционирането на демокрацията.

Че като смениш неудобни шефове на третата власт със "свои хора" това не е промяна , а подмяна.

Съболезнования за такива като теб  които с удоволствие ще погребат и последните наченки на демокрация у нас.

Между другото,  мутрите и комунетата кого гласите за заместник на Гешев ? С който ще оправите корупцията до нулево ниво ? :giggle1:

И защо само ровите 8 години  назад ? Мисля в тинейджърските години на Гешев могат да се намерят много пвоече детински конфликти за скалъпване на компромати :giggle1:

преди 10 часа, gagodrago написа:

----------

Бай Тошо ликвидира концлагера там преди около 60 години.  Бойко Борисов се е родил през това време.  И АЕЦ там през  този век май няма да има, кои ще натикваш там?      

Късно е либе за китка! :giggle1:

268911745_2869753556597435_1863593909167883607_n.jpg.e0946d9086a9e3064ae0155e60b9fdce.jpg

Предстоят големи циркове по оста ГЕРБ - бай Каскет, след като Прокуратурата реши да проверява серийните номера от чекмеджетата. 

Томислав Дончев: ГЕРБ биха подкрепили реформа в Прокуратурата

Друг е въпросът след като сега я подкрепят, защо не направиха реформата докато бяха на власт? Да не би да е защото тогава бай Каскет все още беше придворно кученце на Боко :question:

Става парадоксално- някакъв експерт вярвал бил на Черепа, че е дал едни 68 милиона на "Влади", като хвърля и внушението, че част от тези пачки са в чекмеджето на Баце. Наистина ли мислят, че Баце, който управлява 12 години държавата, е полуидиот, не знаещ как и къде да си скрие парите? Че, нали има банка, нали има каса, ама не- ще ги натъпче в шкафчето......... При това, ще натъпче купюри, които е решено още през 2016г. да бъдат спрени от производство, което се осъществява през 2019г., точно защото се използват за съмнителни разплащания.

Друго си мисля- Черепът не смее да дойде тук, за да го съдят и в хода на делото да докаже как е дал тия милиони и така да закове Борисов, ама видиш ли, експертът му вярва, та и "обосновани" предположения прави. И последното- мерака да се изкара и Гешев като вездесъщ, въртящ на пръста си и специализирана прокуратура.

Който има глава да мисли, който няма да ръкопляска.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Николай_Радулов

преди 5 часа, Мойра написа:

само дето никой не е записал номерата на Бошков - :laughing4:

Интересен разговор.

Адв. Екимджиев за ФАКТИ: Гешев ще подаде оставка, ако кукловодите му кажат. Той няма собствена воля

"Допускам, че следващата информация, която ще ни предоставят американските власти по закона “Магнитски”, ще бъде свързана или с Борисов, или с Гешев и Борисов."

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.