Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 1 час, gagodrago написа:

Троло, смачканият ви вожд е бита карта. :lol6:

обаче комунетата не спирате да го споменавате - значи още не е, и не спира да ви притеснява:biggrin:

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

обаче комунетата не спирате да го споменавате - значи още не е, и не спира да ви притеснява:biggrin:

Не знам, кои комунета го споменават. Ние тук просто злорадстваме и се радваме на падението му. 🤣

Кефим се и на агонията на фенките му, които с мъка трябва да ни уверяват, че не е тъп селяк, бандит, простак и крадец, който за 12г ни закотви на дъното на ЕС и ни превърна в символ за корупция, а е отговорен държавник.

преди 3 минути, Тoни написа:

Не знам, кои комунета го споменават. Ние тук просто злорадстваме и се радваме на падението му. 🤣

Кефим се и на агонията на фенките му, които с мъка трябва да ни уверяват, че не е тъп селяк, бандит, простак и крадец, който за 12г ни закотви на дъното на ЕС и ни превърна в символ за корупция, а е отговорен държавник.

Хи,хи, с такива врагове като теб и дружинката ти, ще вземе да се върне на бял кон след време, Баце. Щото, сте готови едни боклуци да смените с други, ама "ваши".

Щото, тъп селяк, бандит, простак и крадец сте го избирали и вие, наравно с другите българи, цели 12 години. Значи, си бил по- тъп селяк от него и по- простак, а сега, като се обърна палачинката, набързо тури снимката на Чашков и феса. Друг разказ е, къде бяхме преди 12 години- да не сме били на върха на ЕС, пък да не сме го забелязали?

преди 16 минути, Тoни написа:

който за 12г ни закотви на дъното на ЕС и ни превърна в символ за корупция, а е отговорен държавник.

а преда 12 години, на бяхме корумпирани и всички сделки бяха прозрачни и честни, като приватизацията:biggrin:

преди 5 минути, absurt написа:

Хи,хи, с такива врагове като теб и дружинката ти, ще вземе да се върне на бял кон след време, Баце. Щото, сте готови едни боклуци да смените с други, ама "ваши".

Щото, тъп селяк, бандит, простак и крадец сте го избирали и вие, наравно с другите българи, цели 12 години. Значи, си бил по- тъп селяк от него и по- простак, а сега, като се обърна палачинката, набързо тури снимката на Чашков и феса. Друг разказ е, къде бяхме преди 12 години- да не сме били на върха на ЕС, пък да не сме го забелязали?

Говори за себе си :)  Ама поне най-накрая призна че си 

Цитат

си бил по- тъп селяк от него и по- простак

Баби герп веднага в атака. 😆

Никога не съм гласувал за тиквата. 

преди 19 минути, Без умствен капацитет написа:

а преда 12 години, на бяхме корумпирани и всички сделки бяха прозрачни и честни, като приватизацията:biggrin:

Той дойде с обещание за просперитет, а не да дълбаем на дъното, ама ти си малко бавен и няма как да разбереш, че няма никакво значение какво е било преди него, а с колко сме дръпнали при него. Кръгла нула е като управник. По-зле от Станишев. Оня поне не управляваше по модела на СИК. 

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

преди 42 минути, Тoни написа:

Той дойде с обещание за просперитет, а не да дълбаем на дъното, ама ти си малко бавен и няма как да разбереш,

то и предните това обещаха и пак дълбаехме дъното

то и сега М-во на финансите каза че ще вдигне МРЗ на 1.01.22, но като дойде дата се отметна и каза март - дали да повярвам

За това и Герб са "предишни". Няма прошка за провалените. 

преди 57 минути, N1K17Y написа:

Говори за себе си :)  Ама поне най-накрая призна че си 

Аз съм жена, та в мъжки род не става да ми говориш. Още по- малко, аз мога да говоря за себе си в мъжки род. Простено ти е- с твоята флуидност, дето днес си жена, утре мъж, лесно се объркваш.468063846_download(16).gif.fe78ad8833a47af89ade06dbdf49189f.gif

Стига троли и се заяжда с хората, с цел разводняване на темата. 

преди 1 час, Тoни написа:

Той дойде с обещание за просперитет, а не да дълбаем на дъното, ама ти си малко бавен и няма как да разбереш, че няма никакво значение какво е било преди него, а с колко сме дръпнали при него. Кръгла нула е като управник. По-зле от Станишев. Оня поне не управляваше по модела на СИК. 

Да, бе, повярвах ти. Всички не сте гласували за него, а са го избирали марсианците. И щото, както нееднократно отбелязах, си дипломирано неграмотен, ще ти припомня, че при Станишев спряха субсидиите от ЕС заради корупция, ПИШЛЕгарче.

преди 4 минути, Тoни написа:

Стига троли и се заяжда с хората, с цел разводняване на темата. 

Захвърлил Рашков си готов като хамелеон да бъдеш гербер!?   

преди 15 минути, absurt написа:

Аз съм жена, та в мъжки род не става да ми говориш. Още по- малко, аз мога да говоря за себе си в мъжки род. Простено ти е- с твоята флуидност, дето днес си жена, утре мъж, лесно се объркваш.468063846_download(16).gif.fe78ad8833a47af89ade06dbdf49189f.gif

Викам да цитирам дословно, че ще кажеш, че не си писала подобно нещо, ама ще се поправя, добре. Поне призна, че

Цитат

си била по- тъпа селячка от него и по- простачка

преди 19 минути, absurt написа:

Да, бе, повярвах ти. Всички не сте гласували за него, а са го избирали марсианците. И щото, както нееднократно отбелязах, си дипломирано неграмотен, ще ти припомня, че при Станишев спряха субсидиите от ЕС заради корупция, ПИШЛЕгарче.

Видяхме как се печелят избори по герберски. Купуване на гласове. Веднъж им го спряха и заминаха в историята. И стига си обиждала хората! Егати комплексираната бабка! 

Видяхме как се печелят избори по герберски. Купуване на гласове. Веднъж им го спряха и заминаха в историята. И стига си обиждала хората! Егати комплексираната бабка! 

ПИШЛЕгарче, нали ти обясних- щом аз съм бабка, ти си ПИШЛЕгарчке. От разликата във възрастта се получава, пък ти се обиждай, докато говориш за моите комплекси. По същество е безсмислено да ти обяснявам- функционалната ти неграмотност е потресаваща.

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

хаха :)  май е така. Тукашните фенове на управляващите ни корумпета пропускат че вицепремиера Корнела е уволнена за корупция с Пеевски /който не стъпваше по времето на ГЕРБ в парламента и открито им се заканваше да се разправя с тях/

Но понеже това не е станало в годините на ГЕРБ, това не е корупция, не е компромат, те добрите корумпета, те са  "бели хакери" :) :) :)

преди 2 часа, Тoни написа:

преди 2 часа, Тoни написа:

за ваше огромно съжаление, ГЕРБ са водеща политическа партия и една от най стабилните, преминала през всичките бури , компромати и задкулисни удари, и оцеляла . :)

Второ ... ще се запомни обективно погледнато и с най доброто спрямо предишни /и настоящи/ управления, фискално управление, с най добри позиции спрямо ЕС  , с най добро реноме на управление.

Забравихте че ГЕРБ идваше на власт /не идва един път, а идваШЕ/ когато бяхме задълбали дъното от вашите любими корумпета и червена мафия.

Видяхме как се пряват избори по венецуелски . С манипулирани машини .

"купуването" на гласове се оказа партенки  и кьорфишеци на комунето Чашков, който като вътрешен министър участваше пряко в изборите . Което е нарушение на закона.

Но за вашите любимци, знаем, законите не важат.

Нито Конституцията.

това е :) 

само ГЕРБ купува гласове - кога ще те водя на разходка из маалата, преди избори

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

само ГЕРБ купува гласове - кога ще те водя на разходка из маалата, преди избори

Къде ще го водиш, той е от малък град?

преди 3 часа, Тoни написа:

Баби от ,,ГЕРБ,, бабуват на най-желаният ерген в страната

271545491_599089458056139_7102498403165800498_n.jpg

преди 1 час, miro20 написа:

Видяхме как се пряват избори по венецуелски . С манипулирани машини .

Знаем как виждаш ти изборите :getout:

Два пъти даде линк в който пише коя зебра е водела през цялото време, а ти два пъти "виждаш" че там пише за преимущество на Хранимайкото. Кой знае и сега какви венецуели и какви манипулирани машини ти се "привиждат". 

преди 1 час, adersa написа:

Ke падне Гешев всички гербаджии у белене .

Пак комунистически блянове. Пустото Белене, защо все ви влече и след толкова години?

Където и да е, само не в прокуратурата. Може и в Белене. 😁

преди 8 минути, Тoни написа:

Където и да е, само не в прокуратурата. Може и в Белене. 😁

Ами, да ти пожелая вашите да отворят Белене и да те пратят там, вместо в прокуратурата. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.