Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 6 часа, crazy katon написа:

Точно така е, но ако се забавят, ония ще си използват дежурните гласоподаватели и току виж се върнали талибаните ... И те няма да ни кроят шапка, бързо ще ни опаткат и няма протести, няма фиести, всичко в чекмеджето и "средна заплата - мнайсе хиляди лева" ... за тях, ние, онова за духането на супата, сещаш се.

Ами то сега талибани ни управляват. Червенохарвардски :) 

Скроиха ни шапка отдавна, и няма протести няма нищо . всичко не е в чекмеджета с които ви промиха мозъците, а директно в офшорките.

преди 6 часа, crazy katon написа:

всичко в чекмеджето и "средна заплата - мнайсе хиляди лева" ... за тях, ние, онова за духането на супата, сещаш се.

7 ли 9 млрд изчезнаха за 20 дена, емитираха се нови заеми, цените хвърчат , никой от вас не пита колко чекмеджета са това, нито къде са.

Щото "чегъртате" :) :)  

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Защото е лъжа. Средната заплата в София не е 2000лв.

Имам роднини и приятели в София и те казват, че на доста хора вече им е малка дори такава заплата.  Много са скъпи имотите в столицата -защото много народ от страната се пресели там.  Ето ти реалностите     https://money.bg/economics/srednata-zaplata-v-sofiya-ofitsialno-mina-2000-leva.html

преди 39 минути, attj написа:

Какви реалности?!? Това, което ми даваш, е брутна заплата! Я махни от тази сума всички удръжки и сметни колко е реалната заплата.

Статистиката така ги отчита- това дали също не е престъпление на кабинетите на Борисов!?  

преди 13 минути, attj написа:

Статистиката така ги отчита- това дали също не е престъпление на кабинетите на Борисов!?  

Не. Това е манипулация нa @attj 

Дали неволно си се заблудил, или си постнал тази лъжа умишлено - аз не знам, но фактът е че си произвел манипулация!

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Не. Това е манипулация нa @attj 

Дали неволно си се заблудил, или си постнал тази лъжа умишлено - аз не знам, но фактът е че си произвел манипулация!

Сега пък държавната статистика Ви манипулира.   Инфлацията в магазина вече е  30% и няма реални мерки от страна на правителството. През последните 7 месеци сме свидетели на безпрецедентно хаотично харчене на бюджета. ГЕРБ са предали  управлението през месец май с преизпълнение от 2,8 млрд. лева повече отколкото в предходната година.Киро и Кокоро, лъжейки си приписаха заслуга за по-високите бюджетни приходи.  А само за месец декември правителството изхарчило  рекордните 9 млрд. лв. без да е гласувано в парламента. Без опорен план за възстановяване и без гласуван бюджет за 2022 година.  Кои са манипулатори, Иво!?

преди 14 минути, attj написа:

Сега пък държавната статистика Ви манипулира.   Инфлацията в магазина вече е  30% и няма реални мерки от страна на правителството. През последните 7 месеци сме свидетели на безпрецедентно хаотично харчене на бюджета. ГЕРБ са предали  управлението през месец май с преизпълнение от 2,8 млрд. лева повече отколкото в предходната година.Киро и Кокоро, лъжейки си приписаха заслуга за по-високите бюджетни приходи.  А само за месец декември правителството изхарчило  рекордните 9 млрд. лв. без да е гласувано в парламента. Без опорен план за възстановяване и без гласуван бюджет за 2022 година.  Кои са манипулатори, Иво!?

И всичкото това какво общо има с манипулацията ти, че средната заплата в София е 2000лв.?

Всичко това е свързано с темата на обсебените от престъпленията на Борисов.  Ако поне едно престъпление не бъде доказано -можете да се досещате като какви изглеждате в реалност.

преди 12 минути, attj написа:

Всичко това е свързано с темата на обсебените от престъпленията на Борисов.  Ако поне едно престъпление не бъде доказано -можете да се досещате като какви изглеждате в реалност.

На Виденов колко престъпления доказаха?! На Костов, на царя...

преди 6 минути, ncl написа:

На Виденов колко престъпления доказаха?! На Костов, на царя...

Все е имало обсебени при нулева полза от тях.

преди 58 минути, attj написа:

Сега пък държавната статистика Ви манипулира.   Инфлацията в магазина вече е  30% и няма реални мерки от страна на правителството. През последните 7 месеци сме свидетели на безпрецедентно хаотично харчене на бюджета. ГЕРБ са предали  управлението през месец май с преизпълнение от 2,8 млрд. лева повече отколкото в предходната година.Киро и Кокоро, лъжейки си приписаха заслуга за по-високите бюджетни приходи.

---------------------

Що се оплакваш? Като има инфлация - яж смолети.

Боко нали ви купи самолети за 3-4 милиарда, сега по време на инфлацията с Мирчо двамата може да ядете старо американско желязо.

Нерадостното развитие е след Боко и това само обсебените не го разбират.

преди 30 минути, gagodrago написа:

---------------------

Що се оплакваш? Като има инфлация - яж смолети.

Боко нали ви купи самолети за 3-4 милиарда, сега по време на инфлацията с Мирчо двамата може да ядете старо американско желязо.

Да ти имам логиката. ПростоКирчовците и Кокорчовците докараха 30% инфлация и профукаха 9 милиарда за нула време без някой да разбере къде и защо, ама щото лично на теб ти се вдигна пенсията, пращаш другите да ядат самолети. Затова сме все на дъното- матряла, матряла и чипа........

преди 6 минути, absurt написа:

Да ти имам логиката. ПростоКирчовците и Кокорчовците докараха 30% инфлация и профукаха 9 милиарда за нула време без някой да разбере къде и защо, ама щото лично на теб ти се вдигна пенсията, пращаш другите да ядат самолети. Затова сме все на дъното- матряла, матряла и чипа........

До вчера опорката беше за 7милиарда, днес се е вдигнала на 9 :laughing5: До довечера какъв вятър да очакваме от герберастката централа :lol6:

Тези думи твои ли са?

на 28.12.2021 г. в 21:27, absurt написа:

Написах ти, че нормалните хора твърдят нещо, само когато имат Доказателства.

Ти от "нормалните хора" ли си? Доказателства за 9 милиарда имаш ли?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

До вчера опорката беше за 7милиарда, днес се е вдигнала на 9 :laughing5: До довечера какъв вятър да очакваме от герберастката централа? 

Тези думи твои ли са?

Какви доказателства в повече ти трябват, ако си си направил труда да отвориш сайта на БНБ и да видиш колко пара се е изтеглила в края на миналата година? По седмици можеш да видиш. Дори и 7 милиарда да са, малко ли са?  

Всъщност, каквито и доказателства, за каквото и да било да ти се дадат, ти все ги отричаш и все за герберска тролска централа пишеш. Все съм срещала индивиди, които обожават да ги мамят своите, ама ти така здраво си затваряш очите, че чак ме изумяваш.

Иво, вземи да обясниш на по-знаещи от теб откога е законно да се харчат милиарди, при неутвърден в Народното Събрание бюджет на България за 2022година.   Те с куролация могат и още някой друг милиард допълнително да похарчат. Корнелия е там активно да им помага.

преди 12 минути, absurt написа:

Какви доказателства в повече ти трябват, ако си си направил труда да отвориш сайта на БНБ и да видиш колко пара се е изтеглила в края на миналата година? По седмици можеш да видиш. Дори и 7 милиарда да са, малко ли са?  

Всъщност, каквито и доказателства, за каквото и да било да ти се дадат, ти все ги отричаш и все за герберска тролска централа пишеш. Все съм срещала индивиди, които обожават да ги мамят своите, ама ти така здраво си затваряш очите, че чак ме изумяваш.

Говорехме за теб и за това дали си нормална, защото според твоите думи:

преди 26 минути, absurt написа:

профукаха 9 милиарда за нула време

Е?

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Навремето при Виденов имаше едни други луди, които мислеха, че като печатат пари и при космически лихвен процент на централната банка, ще надборят инфлацията.   Тогава също се говореше за моратоариуми, замразени цени, финансови компенсации и други подобни антипазарни соцутопизми.

преди 2 часа, attj написа:

Инфлацията в магазина вече е  30% и няма реални мерки от страна на правителството. 

преди 12 минути, attj написа:

Навремето при Виденов имаше едни други луди, които мислеха, че като печатат пари и при космически лихвен процент на централната банка, ще надборят инфлацията.   Тогава също се говореше за моратоариуми, замразени цени, финансови компенсации и други подобни антипазарни соцутопизми.

Последно, мерки от правителството ли искаш или пазарните принципи да работят ? :) Мнооого ти е паднало нивото последните месеци. Надявам се да не е защото изчегъртването на гърбавите ти се отразява зле на психиката. 

преди 55 минути, absurt написа:

Със самолета от Канда ли я докараха или му я пратиха до посолството ? И заразила всичко по пътя. Голяма работа тоя Киро, целият свят събори и фалира :giggle1: 

преди 34 минути, N1K17Y написа:

Последно, мерки от правителството ли искаш или пазарните принципи да работят ? :) Мнооого ти е паднало нивото последните месеци. Надявам се да не е защото изчегъртването на гърбавите ти се отразява зле на психиката. 

Пазарните принципи е добре и дори задължително да се следват. После ще има още по-високи цени на тока, водата, парното и т.н.  Като не съм противник или привърженик на ГЕРБ - не ме касае какво се случва с тях.   Касаят ме развитията и резултатите след действията на новите управници.   Като всички нас.    Дотук новите са по-зле от предишните. 

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Говорехме за теб и за това дали си нормална, защото според твоите думи:

Е?

Е, отговорих ти, че и ти показах къде да намериш доказателствата, които само на теб ти бягат. Кой е ненормалния? KC9uW.gif.3665d9ddc1470a9f15bc1387e41def8e.gif

преди 3 часа, absurt написа:

Е, отговорих ти, че и ти показах къде да намериш доказателствата, които само на теб ти бягат. Кой е ненормалния? KC9uW.gif.3665d9ddc1470a9f15bc1387e41def8e.gif

Няма нужда аз да търся доказателства. Твърдението...

преди 6 часа, absurt написа:

профукаха 9 милиарда за нула време

... е твое, така че постни тук доказателства за това свое твърдение, иначе според твоите собствени критерии:

на 28.12.2021 г. в 21:27, absurt написа:

Написах ти, че нормалните хора твърдят нещо, само когато имат Доказателства..........

... ще те считам за ненормална!

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Няма нужда аз да търся доказателства. Твърдението...

... е твое, така че постни тук доказателства за това свое твърдение, иначе според твоите собствени критерии:

... ще те считам за ненормална!

Знаеш ли колко ми пука, един безнадеждно политически облъчен неграмотник, какво счита? Сега, очаквам да тръгнеш и ти по пътя на Нинов, а докъде ще стигнеш, ще видим.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.