Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 1 час, absurt написа:

И с кого ще се извиняват, ако и Гешев се оттегли? 

Ще видим.

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

152214770740684.jpg

Борисов, Пеевски и Цацаров разпарчетосали КТБ – тримата били единствените, спечелили от фалита на банката

Триумвиратът „Борисов-Цацаров-Пеевски” спечели от разпарчетосването на „Корпоративна търговска банка” (КТБ), никой друг. Това обяви адв. Константин Симеонов, който защитава бившия собственик на фалиралата банка Цветан Василев.

Днес продължават опитите делото в Специализирания наказателен съд да стартира по същество. Василев е подсъдим като ръководител на организирана престъпна група, свързана с източването на КТБ.
Съдът даде възможност на прокуратурата да отговори на претенциите на адвокати, които настояват делото да бъде прекратено или спряно заради процесуални нарушения.

Трима наблюдаващи прокурори близо два часа убеждаваха съдебния състав, че такива основания няма. След това бе дадена почивка, за да се даде нова възможност на защитата да дупликира.
Това според адвокат Симеонов не е предвидено в Наказателно-процесуалния процес. Той смята, че процедурата е следвало да приключи, след като държавното обвинение и защитниците са изложили своите тези.

Адвокатът на Цветан Василев говори пред медиите по време на дадената почивка.
По думите му КТБ била съборена с активното участие на прокуратурата и следствието.
След въпрос кой е спечелил от това, той отговори: „Хората, които разпарчетосаха активите. Никой друг.”

След констатация на репортер, че не става ясно те още ли са на власт, Константин Симеонов отсече: „Да, определено”.
На питане за коя партия става въпрос, той отговори: „Аз не говоря за партия, аз говоря за физически лица.”
След пореден уточняващ въпрос - кои са те, адвокатът каза: „Ми аз всеки път ви ги казвам кои са, вие като че ли забравяте – триумвиратът, който управлява държавата, в лицето на Бойко Борисов, Делян Пеевски и Цацаров. Още веднъж да го повторя?”

преди 42 минути, gagodrago написа:

Единият крак на групировката Боко-Пеевски е отсечен. Въпрос на време е да падне. :)

Нещата за тоя в ляво на снимката, и за другия в дясно стават все по-кофти.

borisov-tsatsarov-peevski.jpg?resize=620

Цацаров подава оставка

https://www.paragraph22.bg/obshtestvo-i-politika/read/cacarov-podava-ostavka?fbclid=IwAR1anA-E_glPP_pLGXmpUoYLN44fBwVvM1TCZwu3zaop5oTw3zv3D-lbT24

Мафията започва да се разпада. Айде И Гешев, че да видим Бойко в райе . Дано! 

преди 5 минути, Тoни написа:

Мафията започва да се разпада. Айде И Гешев, че да видим Бойко в райе . Дано! 

Ти все на рае гледаш, бе....Ще почнеш и на каре да гледаш

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Ти все на рае гледаш, бе....Ще почнеш и на каре да гледаш

Може и на цвят. примерно лилаво. 

на 7.01.2022 г. в 14:17, NewRedDragon написа:

Може да ти стане и тъжно, ако пискам! За 6 години тук, на много като тебе съм стъжнил живота! Нямаш идея какви хора имам зад гърба си. Няколко лилави банкното правят чудеса. 

преди 2 минути, Тoни написа:

Може и на цвят. примерно лилаво. 

Много си нязначителен да ми се пънеш. Ти 1к евро на куп в банкноти никога не си виждал. Стой си в малкия "град" и злобей. Аз ще правя каквото си поискам!

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Много си нязначителен да ми се пънеш. Ти 1к евро на куп в банкноти никога не си виждал. Стой си в малкия "град" и злобей. Аз ще правя каквото си поискам!

на 30.12.2021 г. в 20:34, ivottoshev написа:

Мечтите са безплатни... Избиването на комплекси по форумите - също. Само че това с комплексите вече става досадно от твоя страна.

преди 8 минути, M.Николов написа:

А де!

Защо?

Що не пробваш.

Пробвах преди 20 години да убедя Богомил Бонев да го съди и той се отказа. На мен Рашков нищо не ми е направил.   Лично той май още живее във времето на Виденов. 

преди 1 час, M.Николов написа:

А де!

Защо?

Що не пробваш.

защото рашков е очевидно болен (изветрял) - и присъдата ще падне в съда

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

защото рашков е очевидно болен (изветрял) - и присъдата ще падне в съда

Затова ли никой не го съди и нашият няма спирачки пред нищо!?    

За да осъдиш някой за нещо трябва да можеш да го докажеш пред съда.

Не виждам море от желаещи да го съдят, явно обидените от думите на Рашков се съмняват, че ще успеят да си докажат правотата пред съда.

преди 1 час, M.Николов написа:

Не виждам море от желаещи да го съдят, явно обидените от думите на Рашков се съмняват, че ще успеят да си докажат правотата пред съда.

просто той никой не е засегнал - само лае

а куче което лае не хапе

преди 10 часа, M.Николов написа:

За разлика от тримата от отровното трио - не им се занимава с маловажни неща и с глупости. Ценят времето си.  Пък и пари ли са примерно някакви 1000 лв за клевета!?

преди 37 минути, attj написа:

За разлика от тримата от отровното трио - не им се занимава с маловажни неща и с глупости. Ценят времето си.  Пък и пари ли са примерно някакви 1000 лв за клевета!?

Парите може и да са мизерни, но разоблчаването на Мирковците, които твърдяха че протестите са платени - това е безценно.

преди 11 часа, M.Николов написа:

Всичко това се отнася и до всички обвинения в корупция, притежание на милиони в 500Е купюри, милионите получени на каса и разнасяни в сакове. Както и за "престъпленията", визирани в тази тема, че и "престъпленията" на Гешев и Цацаров. Слагам в кавички "престъпления", защото по твоята логика, трябват доказателства. А, реално погледнато, вече година такива няма. 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Парите може и да са мизерни, но разоблчаването на Мирковците, които твърдяха че протестите са платени - това е безценно.

Защо пак Миро?   Божков не беше ли го казал и признал това тогава? Тези с бесилките, ковчезите и некролозите не са в ред с главите си.

преди 42 минути, attj написа:

Защо пак Миро?   Божков не беше ли го казал и признал това тогава? Тези с бесилките, ковчезите и некролозите не са в ред с главите си.

Защото съда е осъдил ПКП-то именно за твърдения че протестите били купени. Явно онова СРС, което бай Каскет размахваше а Мирко цитира поне десетнайсе пъти… не е точно СРС а поредният герберастки алабализъм.

Те и Марешки уж го осъдиха - пък после го оневиниха...   Нали имало корупция в съдебната система!?

преди 23 минути, attj написа:

Те и Марешки уж го осъдиха - пък после го оневиниха...   Нали имало корупция в съдебната система!?

Искаш да вярваш че протестите са били купени, и дори решение на съда не  може да те убеди в обратното? Ми хубаво. Забелязал съм, че това не е единствената тема по която разсъждаваш емоционално а не разумно, но щом ти харесва да живееш в твой собствен измислен свят, кой съм аз че да ти троша хатъра?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.