Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

Управляващата коалиция поиска оставката на главния прокурор Иван Гешев

https://svobodnamedia.bg/novini/upravlyavashtata-koaliciya-poiska-ostavkata-glavniya-prokuror-ivan-geshev

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 4 минути, Тoни написа:

Управляващата коалиция поиска оставката на главния прокурор Иван Гешев

https://svobodnamedia.bg/novini/upravlyavashtata-koaliciya-poiska-ostavkata-glavniya-prokuror-ivan-geshev

Не се научиха, че в България има разделение на властите и по закон, никоя власт не може да се бърка в работите на другата. Но, как да го разберат, като Радев си спечели втори мандат с нарушения и откровено газене на законите, дори и на върховния закон? Да си си задал въпроса, защо ли никой от другите власти, не се е изхвърлил да иска оставката на управляващата коалиция? Защото там работят професионалисти, не пенкелер събрани ПростоКировци.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Искаш да вярваш че протестите са били купени, и дори решение на съда не  може да те убеди в обратното? Ми хубаво. Забелязал съм, че това не е единствената тема по която разсъждаваш емоционално а не разумно, но щом ти харесва да живееш в твой собствен измислен свят, кой съм аз че да ти троша хатъра?

За да се приспособява човек са необходими  разум с преценка и аз съм свикнал и го правя по навик.  Което  е емоционално за теб -за мен може да не е.  Моят свят е реален и съм свикнал да постигам целите и желанията си.  Кирчо ме дразни - обаче все още е доста далече от постиженията на Жан Виденов. 

преди 18 минути, absurt написа:

Не се научиха, че в България има разделение на властите и по закон, никоя власт не може да се бърка в работите на другата. Но, как да го разберат, като Радев си спечели втори мандат с нарушения и откровено газене на законите, дори и на върховния закон? Да си си задал въпроса, защо ли никой от другите власти, не се е изхвърлил да иска оставката на управляващата коалиция? Защото там работят професионалисти, не пенкелер събрани ПростоКировци.

И Гешев не се е научил :giggle1:

https://www.mediapool.bg/geshev-ne-spodelya-vizhdaneto-na-desnite-ekstremisti-za-razdelenieto-na-vlastite-news296029.html

Цацаров като по-умен явно се е спазарил и си отива с мир. Гешев не е от най-умните и ще пази мафията до край. 

преди 3 минути, Тoни написа:

Цацаров като по-умен явно се е спазарил и си отива с мир. Гешев не е от най-умните и ще пази мафията до край. 

Много си забавен в наивността си. 224763472_download(16).gif.3cc237631e00bc6374d8bb88d4463f70.gif

преди 1 минута, Тoни написа:

FB_IMG_1642157119778.jpg

Само тъпотии са ти в главата, ПИШЛЕгарче. Как пък не узря на йота? Все пак, не си на 15 години.

Пак ли започваш с кризите? 😆

Spoiler

„Днес бях уведомен от ДАНС, че са отнели разрешението за достъп до класифицирана информация до ниво „Строго секретно“ на председателя на КПКОНПИ Сотир Цацаров с днешна дата на база на данни за неговата надеждност. Причините са обект на класифицирана информация и не мога да ги споделя. Щом са преценили от ДАНС, това е базирано на данни, които не са събирани от кратък период. Това прави работата му като председател на КПКОНПИ до някаква степен невъзможна“, каза Петков.

Опааааа. 😁

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

преди 16 минути, Тoни написа:

Пак ли започваш с кризите? 😆

Затвори скритото съдържание

„Днес бях уведомен от ДАНС, че са отнели разрешението за достъп до класифицирана информация до ниво „Строго секретно“ на председателя на КПКОНПИ Сотир Цацаров с днешна дата на база на данни за неговата надеждност. Причините са обект на класифицирана информация и не мога да ги споделя. Щом са преценили от ДАНС, това е базирано на данни, които не са събирани от кратък период. Това прави работата му като председател на КПКОНПИ до някаква степен невъзможна“, каза Петков.

Опааааа. 😁

Опа, я! Нали и на Рашков бяха отнели допуска- при това, ИЗЦЯЛО, и какво от това? Назначиха си го за министър и пак му дадоха достъп. Та, СДС в действие, за кой ли път. И ти се кефиш.

Отнели му достъпа докато е само преподавател и по принцип няма нужда от подобен достъп. 😆😆😆

Цацаров е все още председател на КОНПИ, вече без достъп до класифицирана информация. Срамота, срамота и позор за слугата на мафията. 

Screenshot_20220114_135133.jpg

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

Отнели му достъпа докато е само преподавател и по принцип няма нужда от подобен достъп. 😆😆😆

Цацаров е все още председател на КОНПИ, вече без достъп до класифицирана информация. Срамота, срамота и позор за слугата на мафията. 

Да, както и досега, мисленето не ти е силната страна.

А, да си си задал въпроса, какво търси ПростоКиро извън дома си, като е под карантина? 

На теб единствената ти силна страна е да си простееш онлайн. 😆

Нещата, които казах са точно така. 😆

преди 11 минути, Тoни написа:

На теб единствената ти силна страна е да си простееш онлайн. 😆

Нещата, които казах са точно така. 😆

А, да си си задал въпроса, какво търси ПростоКиро извън дома си, като е под карантина? 

Ще ти го задавам докато го забележиш и споделиш заключенията си, които са "точно така".

преди 15 часа, attj написа:

Затова ли никой не го съди и нашият няма спирачки пред нищо!?    

Този път ще го съдят и няма да е само за 1000 лева  https://www.dnevnik.bg/politika/2022/01/14/4302899_gerb_sudi_boiko_rashkov_za_100_hil_leva_zaradi/

Не, аз ще те питам, за какво му е на един даскал достъп до класифицирана информация? 😆

Не, аз ще те питам, за какво му е на един даскал достъп до класифицирана информация? 😆

ПИШЛЕгарски тъпотии, няма как да ги коментирам сериозно, колкото и да ми се иска. Само че, не си на 15, а когато си пишлегарско мислене на твоята възраст, само будиш съжаление.

преди 44 минути, absurt написа:

А, да ти е хрумвало, че можеш да направиш изявление пред медиите, без да напускаш дома си ?

Цитат

Ох, иронията... 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

А, да ти е хрумвало, че можеш да направиш изявление пред медиите, без да напускаш дома си ?

Ох, иронията... 

Аглая, продължаваш да вървиш подире ми и да ме олайваш. А, аз попитах на 2 пъти дали пък, ако не е отишъл в МС, не си е обзавел вкъщи кабинет досущ като този- там? Не получих отговор от пишлегарчето- също като теб, го хваща частична слепота, щом нещо не му харесва. Както и да е, силата ви и на двамата е, в троленето, не в контактуване по същество. Толкова си можете, горките.

преди 7 минути, absurt написа:

Аглая, продължаваш да вървиш подире ми и да ме олайваш. А, аз попитах на 2 пъти дали пък, ако не е отишъл в МС, не си е обзавел вкъщи кабинет досущ като този- там? Не получих отговор от пишлегарчето- също като теб, го хваща частична слепота, щом нещо не му харесва. Както и да е, силата ви и на двамата е, в троленето, не в контактуване по същество. Толкова си можете, горките.

Какъв кабинет ? Я дай един линк, да не гледаме различни неща ? 

преди 41 минути, absurt написа:

ПИШЛЕгарски тъпотии, няма как да ги коментирам сериозно, колкото и да ми се иска. Само че, не си на 15, а когато си пишлегарско мислене на твоята възраст, само будиш съжаление.

И на мен ми се вижда несериозно да отнемаш достъпа до класифицирана информация на човек, който е преподавател в университет. 😆

преди 4 часа, Тoни написа:

той подава оставка, а след това му отнемат служебните задължения - този Петков наистина мята яко мрежите за шарани

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

той подава оставка, а след това му отнемат служебните задължения

ГоУем си!

Чакай да те сложа и в бисерите, та да могат да ти се радват повече хора.

:lol6:

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

той подава оставка, а след това му отнемат служебните задължения - този Петков наистина мята яко мрежите за шарани

Те не могат-той ще подава оставка пред парламента. Иначе Просто Киро само на шарани разчита, обаче и те скоро ще прогледнат.  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.