Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

Видно е от постовете кои са шараните.

:D

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 2 минути, M.Николов написа:

ГоУем си!

Чакай да те сложа и в бисерите, та да могат да ти се радват повече хора.

:lol6:

давай шаранче:vacation1:

преди 1 час, M.Николов написа:

Готов си!

И другите ще могат да се насладят на титаничната ти мисъл.

все едно да подам молба да напусна - а на следващия ден да ми кажат, няма да правиш еди кое си

знаеш ли колко ми пука след като вече официално се махам - това което правят си е просто театър и то с доста тъп сценарий

преди 4 часа, absurt написа:

Аглая, продължаваш да вървиш подире ми и да ме олайваш. А, аз попитах на 2 пъти дали пък, ако не е отишъл в МС, не си е обзавел вкъщи кабинет досущ като този- там? Не получих отговор от пишлегарчето- също като теб, го хваща частична слепота, щом нещо не му харесва. Както и да е, силата ви и на двамата е, в троленето, не в контактуване по същество. Толкова си можете, горките.

Ееех кат' почнеш да се изказваш неподготвена... Има нови заповеди на министърката и вече официалните правила са променени:

Радев и Петков излизат от карантина след ден при отрицателен тест

Цитат

Според новата заповед директорът на съответната регионална здравна инспекция може да отмени предписанието за поставяне под карантина на близко контактно лице, при положение че то има поставена допълнителна бустерна доза ваксина срещу COVID-19 и покаже отрицателен резултат от проведено след 72 часа от датата на поставяне под карантина PCR изследване. Карантината се отменя до 24 часа от представяне на документа.

Хайде сега отговори на човека. Защо според теб му трябва на даскал достъп до квалифицирана информация?

ПП: Пак обиди от безсилие, пак пишлета ти се въртят в устата главата :getout:

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Ееех кат' почнеш да се изказваш неподготвена... Има нови заповеди на министърката и вече официалните правила са променени:

Радев и Петков излизат от карантина след ден при отрицателен тест

Хайде сега отговори на човека. Защо според теб му трябва на даскал достъп до квалифицирана информация?

ПП: Пак обиди от безсилие, пак пишлета ти се въртят в устата главата :getout:

Много съм подготвена, ама как да го признаеш, като пак си в ролята на Матросов? В нормалните държави, няма да намериш такава заповед, която да действа със задна дата, за да обслужи президента и премиера. Самите избиратели не биха го позволили, но тук "матряла" е друг- Андрешко и бай Ганю в комбинация. 

преди 1 час, absurt написа:

бай Ганю

Когато се правиш на начетен. 🤣

Всички гербери са илитерати!  Факт!  Водени от най-големия илитерат! Също факт!

преди 5 минути, M.Николов написа:

Ганю бре

Пишлегарчето идея няма, че оригиналното заглавие е "бай ГанЮ", а не "бай Ганьо"

BAJGO1-1000x1000.thumb.jpg.cc598c410c591ea75881b35c2c1f0eb4.jpg

преди 3 часа, M.Николов написа:

Видно е от постовете кои са шараните.

Вас не виждам някой да Ви конкурира.

преди 15 минути, absurt написа:

Пишлегарчето идея няма, че оригиналното заглавие е "бай ГанЮ", а не "бай Ганьо"

BAJGO1-1000x1000.thumb.jpg.cc598c410c591ea75881b35c2c1f0eb4.jpg

Бааа, ти верно си бая дърта.  :D

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

преди 1 минута, Тoни написа:

Бааа, ти верно си бая дърта.  :D

Пишлегарче, вЕрното е, че ни делят два вагона книги, а не възрастта. Илитератът те гледа в огледалото всеки божи ден.1945593377_download(4).gif.19942f4907104d55a4b47e5b98aa5871.gif

Завиждам ти, че си го чела в оригинал. Тук ме хвана, признавам си. :D

преди 1 час, Тoни написа:

Всички гербери са илитерати!  Факт!  Водени от най-големия илитерат! Също факт!

всички комунета са миньони. Малоумни миньони .

Факт.  :) 

преди 9 часа, Тoни написа:

Отнели му достъпа докато е само преподавател и по принцип няма нужда от подобен достъп. 😆😆😆

Цацаров е все още председател на КОНПИ, вече без достъп до класифицирана информация. Срамота, срамота и позор за слугата на мафията. 

Screenshot_20220114_135133.jpg

Когато просто Кирето ти каже нещо, погледни къде е слънцето :) 

Кога ще си плати глобата или затвора заради декларираните лъжи ?

:)

преди 9 часа, Тoни написа:

Пак ли започваш с кризите? 😆

Затвори скритото съдържание

„Днес бях уведомен от ДАНС, че са отнели разрешението за достъп до класифицирана информация до ниво „Строго секретно“ на председателя на КПКОНПИ Сотир Цацаров с днешна дата на база на данни за неговата надеждност. Причините са обект на класифицирана информация и не мога да ги споделя. Щом са преценили от ДАНС, това е базирано на данни, които не са събирани от кратък период. Това прави работата му като председател на КПКОНПИ до някаква степен невъзможна“, каза Петков.

Опааааа. 😁

кирето лъжеца може спокойно да сподели всичко каквото иска в закритие депутатски комисии . Все пак депутатите имат достъп да класифицирана информация.

И да се изясни кратко и ясно .

Подозирам че няма да видим такива комисии и становища. :)

Мафията превзема държавата. Това се видя от лужебната хунта на мухльото, всичко което се случва сега е просто продължение.

Не знам Гешев на кого толкова пречи, след като има и всякакви прокурори,  негови противници, никой не им спира работата,  Чашков и той може спокойно да инициира дори към Кьовеши сигнали и разследвания, ама не.. Гешев ви пречел . С какво ?

За мен причината е една - личната вендета на Черепа, който се бе заклел да ги отстрани . И който си призна в доверените разговори че САМО  тези тримата са му целите.

Та тези събития сега само потвърждават кокло силен е Черепа и колко хора и  институции изпълняват неговите поръчки .

Наистина, силен е. Няма спор.

Което косвено показва /поне на мен/ колко пробити са нашите институции, колко платени политици има на най високо държавно ниво за да изпълняват тези поръчки на мутроолгиарси.

преди 11 минути, miro20 написа:

всички комунета са миньони. Малоумни миньони .

Сериозно  !!!  Ами тези така наречени лидери на вашата измекярска партия (  гроП  ) всички са били членове и партийни секретари на БКП .  За разлика от тях , аз и до днес не съм членувал в нито една партия .  Кефиш ли се ,че лоената топка отказа да си предаде партийната книжка след смяната на режима и идването на демокрацията в България ??  Много сте елементарни , измислете си поне що годе смислени тези . Да повтаряш години наред , как всеки изразил мнение против Нереза е комунист е просто жалка картинка . Но .... все пак толкова са ви възможностите , интелекта и умствения потенциал .  :cool:  

преди 2 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

За разлика от тях , аз и до днес не съм членувал в нито една партия .

Да се поправя от предния пост.. ИМА и такива миньони  които не са били комунета

:) 

преди 2 часа, miro20 написа:

И който си призна в доверените разговори че САМО  тези тримата са му целите.

преди 14 часа, ivottoshev написа:

съда е осъдил ПКП-то именно за твърдения че протестите били купени. Явно онова СРС, което бай Каскет размахваше а Мирко цитира поне десетнайсе пъти… не е точно СРС а поредният герберастки алабализъм.

преди 10 часа, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Сериозно  !!!  Ами тези така наречени лидери на вашата измекярска партия (  гроП  ) всички са били членове и партийни секретари на БКП .  За разлика от тях , аз и до днес не съм членувал в нито една партия .  Кефиш ли се ,че лоената топка отказа да си предаде партийната книжка след смяната на режима и идването на демокрацията в България ??  Много сте елементарни , измислете си поне що годе смислени тези . Да повтаряш години наред , как всеки изразил мнение против Нереза е комунист е просто жалка картинка . Но .... все пак толкова са ви възможностите , интелекта и умствения потенциал .  :cool:  

Ми, ти също си елементарен, щом вярваш, че 30 години след обръщането на палачинката, всички лидери на гербаджиите са били партийни секретари и членове на БКП. Достатъчно е да видиш възрастта им, че да разбереш колко невярно е това. Пак по твоята логика, избирателите на тази партия, също са бивши партийни секретари и членове. Да даваш себе си за пример, че не си членувал в нито една партия, е добре, но защо не погледнеш в по колко партии са били днешните управляващи? Сатанизирането на една партия и един човек, е насочване на цялата полезна пара в свирката, а не в действието. И в момента берем плодовете на това, докато олигарсите доволно потриват ръце.

преди 15 часа, ivottoshev написа:
преди 17 часа, miro20 написа:

И който си призна в доверените разговори че САМО  тези тримата са му целите.

на 14.01.2022 г. в 11:14, ivottoshev написа:

съда е осъдил ПКП-то именно за твърдения че протестите били купени. Явно онова СРС, което бай Каскет размахваше а Мирко цитира поне десетнайсе пъти… не е точно СРС а поредният герберастки алабализъм.

Никой не е оспорил истинността и законността на СРС-та с които е записан Черепа.

Защо си мислиш че дело за лична обида към тримата фейкомети оневинява или зачерква това СРС, аз идея си нямам :)  :)  

ама излагай се.... :getout:

https://www.facebook.com/sonia.koltuklieva/posts/10226218481145524

НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА Е БИЛА КАДЪР НА ДАНАИЛ КИРИЛОВ, ПРЕДИ ДА СТАНЕ ЛЮБИМКА НА ХРИСТО ИВАНОВ И МИНИСТЪР НА КИРИЛ ПЕТКОВ.
Една дъвка за балончета е любима на “братството на почтените”, докопало се до властта след високобюджетния хорър-сериал “Юмрук и Избори” с главен продуцент ген.Румен Радев: всичко най-лошо на света се случи на България през последните 12 години!
А, ка̀жи чес’но?! Верно ли, бе?
През същите тези 12 години сополанковците в политиката са завършвали престижни университети в чужбина; батковците им са въртели търговски фирми и адвокатски кантори, печелили са милиони; татковците им са осребрявали постове и връзки; съпругите им са забогатявали от обществени поръчки и са растели в кариерата; пиарите им са трупали пачки от обслужване на министерства; били са министри и омбудсмани, подбирани от “диктатора”…
Последното прекрасно нещо, което научих е, че Надежда Йорданова е работила при Данаил Кирилов ( да, същият правосъден министър в кабинета “Борисов 3”, когото жълтопаветниците обругаха!) през 2002 година; той я е повишил до началник-отдел, съдействал й е да отиде за половин година на обучение в Лондон; била е хубава млада костовистка и добра юристка…
През “ужасните 12 години на корупция и авторитарно управление” Надежда Йорданова е началник-кабинет на правосъдния министър от квотата на ГЕРБ в кабинета “Борисов 2” Христо Иванов, чиято реформа завърши с неговата оставка и с РаданКъневата фраза за “историческия компромис”, която 6 години гузно тѐгне над демократичната общност. Впрочем, Христо Иванов тогава хвали Сотир Цацаров за “реорганизацията в прокуратурата” и заявява: “С г-н Борисов и г-н Цветанов се работи леко и спокойно”!
Впрочем, защо Данаил Кирилов беше разкъсан от капиталните медии, че през 2019 г. не е предложил друг кандидат, та Иван Гешев беше “единственият кон” в състезанието за главен прокурор, а пък неговата питомничка Надежда Йорданова дори не беше пощипната закачливо - че тя също не предложи друг кандидат за председател на ВКС и Галина Захарова притича по трасето съвсем сама, без конкуренция…
Демокрация за лично ползване. Съдебна реформа за лично ползване. Правителство за лично ползване. Получва им се. Засега…

Министърът на спорта: Парите за училищни салони са платени, но салони няма

преди 4 минути, miro20 написа:

https://www.facebook.com/sonia.koltuklieva/posts/10226218481145524

НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА Е БИЛА КАДЪР НА ДАНАИЛ КИРИЛОВ, ПРЕДИ ДА СТАНЕ ЛЮБИМКА НА ХРИСТО ИВАНОВ И МИНИСТЪР НА КИРИЛ ПЕТКОВ.
Една дъвка за балончета е любима на “братството на почтените”, докопало се до властта след високобюджетния хорър-сериал “Юмрук и Избори” с главен продуцент ген.Румен Радев: всичко най-лошо на света се случи на България през последните 12 години!
А, ка̀жи чес’но?! Верно ли, бе?
През същите тези 12 години сополанковците в политиката са завършвали престижни университети в чужбина; батковците им са въртели търговски фирми и адвокатски кантори, печелили са милиони; татковците им са осребрявали постове и връзки; съпругите им са забогатявали от обществени поръчки и са растели в кариерата; пиарите им са трупали пачки от обслужване на министерства; били са министри и омбудсмани, подбирани от “диктатора”…
Последното прекрасно нещо, което научих е, че Надежда Йорданова е работила при Данаил Кирилов ( да, същият правосъден министър в кабинета “Борисов 3”, когото жълтопаветниците обругаха!) през 2002 година; той я е повишил до началник-отдел, съдействал й е да отиде за половин година на обучение в Лондон; била е хубава млада костовистка и добра юристка…
През “ужасните 12 години на корупция и авторитарно управление” Надежда Йорданова е началник-кабинет на правосъдния министър от квотата на ГЕРБ в кабинета “Борисов 2” Христо Иванов, чиято реформа завърши с неговата оставка и с РаданКъневата фраза за “историческия компромис”, която 6 години гузно тѐгне над демократичната общност. Впрочем, Христо Иванов тогава хвали Сотир Цацаров за “реорганизацията в прокуратурата” и заявява: “С г-н Борисов и г-н Цветанов се работи леко и спокойно”!
Впрочем, защо Данаил Кирилов беше разкъсан от капиталните медии, че през 2019 г. не е предложил друг кандидат, та Иван Гешев беше “единственият кон” в състезанието за главен прокурор, а пък неговата питомничка Надежда Йорданова дори не беше пощипната закачливо - че тя също не предложи друг кандидат за председател на ВКС и Галина Захарова притича по трасето съвсем сама, без конкуренция…
Демокрация за лично ползване. Съдебна реформа за лично ползване. Правителство за лично ползване. Получва им се. Засега…

Ех, откога чакам компроматите да са "тия са работили с нас, значи не стават" :) ДПС имаха подобно изказване преди 2-3 месеца, нямах търпение и от Герб да се включат. 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Министърът на спорта: Парите за училищни салони са платени, но салони няма

Ех, откога чакам компроматите да са "тия са работили с нас, значи не стават" :) ДПС имаха подобно изказване преди 2-3 месеца, нямах търпение и от Герб да се включат. 

Аз пък, чакам търпеливо, веднъж поне, да напишеш нещо по същество. Или да дадеш опровержение на написаното от опонента. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.