Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

Дачков нито е червен, нито е експерт по икономика, та да го чета в случая.

Виж А.Василев го прочетох.:hush:

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

хахаха :) Дачков вече не е червен :)  

а пита ли финансовото министерство ?

ах да.. предпочиташ мошенниците да те лъжат :getout:

преди 6 минути, miro20 написа:

хахаха :) Дачков вече не е червен :)  

а пита ли финансовото министерство ?

ах да.. предпочиташ мошенниците да те лъжат :getout:

Смешко, А.Василев какъв е според теб?

:giggle1:

преди 8 минути, M.Николов написа:

Смешко, А.Василев какъв е според теб?

Абсолютен мошенник с офшорки дето е прецакал и фалирал собствената си фирма.

:hush:

А ти му вЕрваш  безпрекословно.

е, от комуне друго и не очаквам де... който не ви е хванал, той не ви е излъгал...... :getout:

Достатъчно е само да ви обещае манна небесна и сте готови :) 

Не бе, питам кой от финансовото министерство искаш да питам, щом финансовия министър не ти върши работа.

Клоун!

Отново стана за смях на врабчетата.

И какво е казал финансовия ти министър ? Ти получи ли обяснение за 9 мрд изхарчени за декември ?

Пак стана за смях на врабчетата :)

Колко са 9 млрд  сметнато в чекмеджета ?

миньоните спорят за няколко милиона за пенсии плюс минус по няколко лева, докато са потънали милиарди

Но няма проблем. Нали няма снимки с чекмеджета.

Или чакаш снимки на преводи към офшорките на Асенчо кокорчото ? :) :)

Чакам някой да ти обясни разликата между чекмеджетата и пари от бюджета отпуснати с решение на министерския съвет.

Ама едва ли някой ще се навие да си губи времето с теб.

преди 58 минути, adersa написа:

За това е виновен вожда ти Боко .И сега ще става още по беден заради скъпият ток , който ни набутахте 

как само правеш велик бойко - успя да вдигне тока в цяла европа:laughing4:

sshot-5.png

преди 6 минути, M.Николов написа:

Чакам някой да ти обясни разликата между чекмеджетата и пари от бюджета отпуснати с решение на министерския съвет.

че то е същото

преди 1 час, miro20 написа:

Колко са 9 млрд  сметнато в чекмеджета ?

преди 2 часа, ivottoshev написа:

"Изхарчило" за теб е равносилно на "откраднало", защото така си свикнал да бъде при Боко. 

преди 12 часа, ivottoshev написа:

До вчера опорката ви беше за 7млрд. От днес стана 9. В централата ви не знаеха колко са "откраднатите" и трябваше Василев да ви подскаже ли :laughing5:

Колко са- в сайта на БНБ го пише. Ама, от твоята тролска централа са издали забрана за влизане там. Че, да не си мътиш главата и да измисляш оправдания- нещо, което не ти се отдава.1652471173_download(16).gif.d036fd3c0ba225af79a48fe5b9bb007b.gif

преди 52 минути, absurt написа:

Колко са- в сайта на БНБ го пише. Ама, от твоята тролска централа са издали забрана за влизане там. Че, да не си мътиш главата и да измисляш оправдания- нещо, което не ти се отдава.1652471173_download(16).gif.d036fd3c0ba225af79a48fe5b9bb007b.gif

Караш ме да си губя времето и да преровя целият сайт, вместо просто да дадеш линк? Що така?

ПП: Коя е "мойта тролска централа"? Коя партия ми плаща според теб :popcorn2:

преди 34 минути, ivottoshev написа:

Караш ме да си губя времето и да преровя целият сайт, вместо просто да дадеш линк? Що така?

О, като гледам колко си зает тук, голяма загуба ще е, ако научиш как се търси и намира информация, която не ти изнася.KC9uW.gif.1f59d17962a1f7fc7040d2ec9628ea1c.gif

ПП. Що се отнася до троленето- ти си доброволец-ентусиаст. Безплатно вредиш на когото решиш да демонстрираш защита и привързаност.icon_mrgreen.gif.0c304f9fe763a143049023ec587ba8c1.gif

преди 40 минути, absurt написа:

О, като гледам колко си зает тук, голяма загуба ще е, ако научиш как се търси и намира информация, която не ти изнася.KC9uW.gif.1f59d17962a1f7fc7040d2ec9628ea1c.gif

ПП. Що се отнася до троленето- ти си доброволец-ентусиаст. Безплатно вредиш на когото решиш да демонстрираш защита и привързаност.icon_mrgreen.gif.0c304f9fe763a143049023ec587ba8c1.gif

няма линк.... Знаех си.

ПП: Вредя на разпространителите на Герберастките лъжи. Ти за това ме "обичаш"  :D

преди 30 минути, ivottoshev написа:

няма линк.... Знаех си.

ПП: Вредя на разпространителите на Герберастките лъжи. Ти за това ме "обичаш"  :D

О, аз също си знаех, че за теб няма линкове, щом са с доказателства, които не ти изнасят. Не ме бъркай със себе си по отношение на "обичам-мразя", защото не съм политически изкушена. По- простичко- нямам причина да си причинявам отрицателни чувства към участници във форум, които избиват неудовлетвореността си върху инакомислещите.1772109882_download(5).gif.6213e93b7e9ac67187afe94959657819.gif

преди 29 минути, Тoни написа:

Защо никой не съди Рашков за твърденията му?  

преди 16 минути, absurt написа:

О, аз също си знаех, че за теб няма линкове, щом са с доказателства, които не ти изнасят. 

Ами дай го този линк от БНБ де.

От както изтърси това за 9те млрд, не си дала един линк за да потвърдиш думите си.

Мирко поне даде линкове с приказки на Н. Василев и на Незнамсикойси. Вярно че не е нещо официално, но човека поне се потруди да си защити жълтите стотинки от централата. От теб обаче дори и това го няма. Прати ме сам да търся информация, с която да потвърдя твоите думи... 

преди 43 минути, Тoни написа:

Това е първото спечелено дело на Хаджигйов, при това, на първа инстанция. Дали има и втора? Парадоксът е, че същите тези хора, разнасяха ковчези и обесени чучела с лицата на управляващите по онова време, без да изпитват душевни болки и без да се мятат тревожно на сън. Дали ще разбереш за какво иде реч?

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ами дай го този линк от БНБ де.

От както изтърси това за 9те млрд, не си дала един линк за да потвърдиш думите си.

Мирко поне даде линкове с приказки на Н. Василев и на Незнамсикойси. Вярно че не е нещо официално, но човека поне се потруди да си защити жълтите стотинки от централата. От теб обаче дори и това го няма. Прати ме сам да търся информация, с която да потвърдя твоите думи... 

Не вървиш, Тролче-ентусиястче. Потвърждаваш всяка една моя дума относно неспособността ти да намериш елементарна информация, щом не ти изнася. 

преди 31 минути, absurt написа:

Не вървиш, Тролче-ентусиястче. Потвърждаваш всяка една моя дума относно неспособността ти да намериш елементарна информация, щом не ти изнася. 

Не мислиш ли, че "имам доказателство, но вие си го намерете сами", звучи нелепо?

Ако беше "елементарна информация", до сега да си я дала, но вече втори ден... нищо. Остава си само твоето голо твърдение, което не си подкрепила с нищо.

А уж:

на 28.12.2021 г. в 21:27, absurt написа:

нормалните хора твърдят нещо, само когато имат Доказателства..........

преди 1 час, absurt написа:

Парадоксът е, че същите тези хора, разнасяха ковчези и обесени чучела с лицата на управляващите по онова време, без да изпитват душевни болки и без да се мятат тревожно на сън. Дали ще разбереш за какво иде реч?

А набедени от Рашков за убийци и човекоядци, без доказателства, се отказаха да го съдят -защото той не бил добре с главата си.  Бонев и Борисов ги спира морална норма.    Подобна спирачка липсва при тези от триото -дай им на тях да спрятат поръчкови политически интриги. Изглежда и тримата също като Рашков не са в ред с главите си.  От друга страна обаче, съдебни определения не е трудно да се поръчват и купуват.  Нали съдебната система била корумпирана...

преди 5 часа, ivottoshev написа:

то и мойра ми отговаря така - виждаш ли колко е лошо а го лайкваше като мн. хубаво

преди 3 часа, attj написа:

Защо никой не съди Рашков за твърденията му?  

не се безпокой има още мн. места за обжалване - това ке падне

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Цацата се оттеглял. Остана само Каскета. 

И с кого ще се извиняват, ако и Гешев се оттегли? 

Единият крак на групировката Боко-Пеевски е отсечен. Въпрос на време е да падне. :)

Нещата за тоя в ляво на снимката, и за другия в дясно стават все по-кофти.

borisov-tsatsarov-peevski.jpg?resize=620

Цацаров подава оставка

https://www.paragraph22.bg/obshtestvo-i-politika/read/cacarov-podava-ostavka?fbclid=IwAR1anA-E_glPP_pLGXmpUoYLN44fBwVvM1TCZwu3zaop5oTw3zv3D-lbT24

преди 6 минути, gagodrago написа:

Единият крак на групировката Боко-Пеевски е отсечен. Въпрос на време е да падне. :)

Нещата за тоя в ляво на снимката, и за другия в дясно стават все по-кофти.

borisov-tsatsarov-peevski.jpg?resize=620

Цацаров подава оставка

https://www.paragraph22.bg/obshtestvo-i-politika/read/cacarov-podava-ostavka?fbclid=IwAR1anA-E_glPP_pLGXmpUoYLN44fBwVvM1TCZwu3zaop5oTw3zv3D-lbT24

няма нужда да ни казваш от какво си болен, знаем че само за ГЕРБ мислиш, обсебен си от тях - въпреки че почти година не управлява ГЕРБ

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.