Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 7 часа, gagodrago написа:

Гербоминатор.jpg

Е това не го очаквах от теб. Та това ми звучи като "мин''тчия" бре :giggle1:

преди 6 часа, crazy katon написа:

и това хора, с които заедно бяхме срещу мутрите ... не виждат ли чия кошница пълнят.

И ти и мойра и всичките антогерберски пропагандатори, много добре си знаете че  просто ви излъгаха  да изберете мутри , мафиоти и червени далавераджии под мотото "мутри вън".

Повечето хора се усетиха, затова прословутите протести на юмручето   се свиха до една шепа хора, с няколко видни циркаджии - Манолова, бабикянци , и оня разпопения с яркото гейско расо .

Само вие още по инерция си плямпате глупостите колко "лоши са ББ , ГЕРБ, Гешев" и т.н..

Толквоа ли не виждате чии мутренски кошници пълните ?

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 2 часа, miro20 написа:

Повечето хора се усетиха, затова прословутите протести на юмручето   се свиха до една шепа хора, с няколко видни циркаджии - Манолова, бабикянци , и оня разпопения с яркото гейско расо .

Разбираемо е да лаеш против протестите, защото те си свършиха прекрасно своята работа - катурнаха Боко!

Ако бяха само "Манолова, бабикянци , и оня разпопения с яркото гейско расо" ефекта щеше да е нулев и отдавна да си забравил че е имало изобщо протести, а щеше да се радваш на новото старо мафиотско управление на Боко.

Направо мед ми капе като те гледам как страдаш всеки път, когато се сетиш за онова лято :linedance:

преди 11 часа, N1K17Y написа:

Повечето вече забравиха, какво беше премиерът на България да говори, като селяндур из Европа (защото е), докато преводачката се опитва да му замаже просташкия изказ, премиерът да вика "аз имам торта сахер", премиерът да извършва престъпления, предавани по националните телевизии. 

и от кога да незнаеш чужд език е престъпление - може ли да кажеш къде го пише в НК

на 28.01.2022 г. в 6:15, miro20 написа:

Да слушам Кацаров ли ??? Та той се оказа най големия съсипник и лъжец.

Какво ти пречи да чуеш какво казва или в централата те контролират изкъсо? Може би лобитата ,за които говори стана черен ?! 

Ама какво да очаквам от баш специалиста тука - на всяка манджа мерудия...

преди 22 часа, Без умствен капацитет написа:

ама ти откога вярваш на приказки - дай нещо черно на бяло

Ами чуй - черно на бяло е дадено на съответните органи, които трябва да разследват  ама пуста прокКУРатура си затваря очите.

пп. Единия - какво да го слушам ... другия иска документи ... ма луда работа ей...

преди 40 минути, nikssi написа:

Ами чуй - черно на бяло е дадено на съответните органи, които трябва да разследват  ама пуста прокКУРатура си затваря очите.

пп. Единия - какво да го слушам ... другия иска документи ... ма луда работа ей...

за мен журналето си изсмуква от пръстите - за линк, за да си запази таботата и пише това което иска да чуеш без да се аргументира

преди 44 минути, Без умствен капацитет написа:

за мен журналето си изсмуква от пръстите - за линк, за да си запази таботата и пише това което иска да чуеш без да се аргументира

Това е интервю бре? :D  Не чул ама коментира ... ама яко Ви пере сачмата...

преди 8 минути, nikssi написа:

Това е интервю бре? :D  Не чул ама коментира ... ама яко Ви пере сачмата...

а и - журналето неможе ли да си го измисли

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Направо мед ми капе като те гледам как страдаш всеки път, когато се сетиш за онова лято :linedance:

Конкретно защо!?   Не ми се вярва за да е сега на дневен ред безнадеждната надежда Просто Киро - нека поне аз не ги славнявам двамата с Боко...   Има кои да го правят по-обосновано и по-компетентно от мен. И без това като не съм гласувал за тях ...  не ме вълнува кой знае колко.

преди 1 час, attj написа:

Конкретно защо!?   Не ми се вярва за да е сега на дневен ред безнадеждната надежда Просто Киро - нека поне аз не ги славнявам двамата с Боко...   Има кои да го правят по-обосновано и по-компетентно от мен. И без това като не съм гласувал за тях ...  не ме вълнува кой знае колко.

Хем темата не е за Кирчоикокорчо, хем изобщо не е ставало дума за него, хем казваш че не искаш да ги сравняваш двамата с Боко, но все пак намери начин да плювнеш. 

Чудно ми е ако напиша нещо за Дядо Мраз, пак ли ще ти е такава реакцията? Всъщност, я да пробваме:

Дядо Мрас е пеерас!!!

Да видим дали в отговор на тези три думички ще измислиш как да сътвориш плюнка по Кирчо :popcorn2: 

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Дядо Мрас е пеерас!!!

Да видим дали в отговор на тези три думички ще измислиш как да сътвориш плюнка по Кирчо :popcorn2: 

той кирчо си е малко нежничък:)

image.png.7a6cf4e055d1c2923aeb94b558596b71.png

Не си слушал интервюто изобщо и философстваш ... на това му се казва тролене. Нищо не съм пропуснал за времето през което не писах тук...все същите нива на некомпетентност и наглост. Тролопитеците стават повечко  по -зли и вулгарни.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 11 минути, nikssi написа:

image.png.7a6cf4e055d1c2923aeb94b558596b71.png

Не си слушал интервюто изобщо и философстваш ... на това му се казва тролене. Нищо не съм пропуснал за времето през което не писах тук...все същите нива на некомпетентност и наглост. Тролопитеците стават повечко  по -зли и вулгарни.

и все повече няма данни за твърденията си - да това е наглост

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

той кирчо си е малко нежничък:)

Имам чувството , че като говори така разпалено и е готов да ревне :giggle1:

преди 18 часа, nikssi написа:

Какво ти пречи да чуеш какво казва или в централата те контролират изкъсо? Може би лобитата ,за които говори стана черен ?! 

Той плати ли си престоя в Пирогов ?

:giggle1:

https://www.marica.bg/balgariq/lekar-ot-pirogov-kacarov-laje-podpisa-lichno

https://fakti.bg/mnenia/596920-bedni-bedni-kacarov-zashto-namash-ciroza

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/253672-gerb-dava-katsarov-na-ikonomicheska-politsiya-i-sgp-zaradi-bolnitsa-lozenets

https://glasove.com/categories/skandalyt/news/poredna-lzha-na-sluzhebniya-zdraven-ministr-katsarov

https://www.mediapool.bg/gerb-dade-stoicho-katsarov-na-prokuraturata-i-ikonomicheska-politsiya-news331579.html

Ако на теб от някоя централа не са ти забранили, или ако червената самоцензура която си сложил не ти пречи , ще прочетеш ли за какво лобиране и от кого става всъщност, въпрос ?

:giggle1:

Интересно, много интересно! Признаваш, че Кацаров е най-големият лъжец, но тук се позоваваш на неговото мнение:

на 28.10.2021 г. в 2:12, miro20 написа:

То и оня виден антиваксър Кацаров който стана министър, и той "обърна палачинката" след като получи достъп до реалните данни . И си каза в прав текст - всеки 7-ми  попаднал в болницата , умира.

Последно?!? Кацаров е лъжец, нали? Ти, разпространявайки негови думи като за чиста истина също си лъжец, нали?  Още тогава ти казах, че си фейкомет, а ти само се гърчеше в опити да се защитиш.

За пореден път стана за смях, Самозатапчо :laughing5: 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Интересно, много интересно! Признаваш, че Кацаров е най-големият лъжец, но тук се позоваваш на неговото мнение:

Последно?!? Кацаров е лъжец, нали? Ти, разпространявайки негови думи като за чиста истина също си лъжец, нали?  Още тогава ти казах, че си фейкомет, а ти само се гърчеше в опити да се защитиш.

Аз не споря дали Кацаров като каже "добър ден" , и то наистина е ден, че лъже.

С какво данните за статистиката опровергават далаверите му ?? Нерде Ямбол , нерде Станбул... :giggle1:

Така че, спекуланта отново си ти . :hit:

на 28.01.2022 г. в 22:21, N1K17Y написа:

Кое е изненадващото ? Публична тайна е, че Варна е един от най-мутренските градове в България. Намери хора от Варна, да ги питаш. 

Рашков Вас кога не Ви е излъгал?  Нашето Черноморие е с населени места като най-добри за живеене в България.  Които желаят нека си стоят в София.  

Столицата плаща за улични лампи 77 пъти над пазарните цени

Ако от Софийска община не бъдат отстранени някои хора, начело с кметицата, безобразията ще продължат с пълна сила.

преди 32 минути, attj написа:

Рашков Вас кога не Ви е излъгал?  Нашето Черноморие е с населени места като най-добри за живеене в България.  Които желаят нека си стоят в София.  

Тос па и тоя, само Рашковци и Радевци сънува... 

преди 11 минути, Мойра написа:

Ако от Софийска община не бъдат отстранени някои хора, начело с кметицата, безобразията ще продължат с пълна сила.

Това, докато Столицата реве, че трябва да бъде спасена, че няма пари. Да спрат да крадат и пари ще има. Но, докато "мъдрият" български избирател се е фокусирал върху лапсусите на Киро Куролацията, а забравиха скандалите на Шайката, така ще е. 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Това, докато Столицата реве, че трябва да бъде спасена, че няма пари. Да спрат да крадат и пари ще има. Но, докато "мъдрият" български избирател се е фокусирал върху лапсусите на Киро Куролацията, а забравиха скандалите на Шайката, така ще е. 

Няма да им се размине на крадците!

Още утре премиерът разпорежда проверки по изнесените факти за осветлението в София

преди 21 минути, Мойра написа:

Много интересно ...  предупреждението за заплахите дошло от американското посолство :) 

Ах тия лоши хамериканци :)   Или станаха добри и помагащи вече ?

Относно далаверите, ами какво чакате, винаги могат да се атакуват сделките  и завеждат дела.

Особенно ако наистина са толкова фрапиращи разликите в цените.

преди 52 минути, N1K17Y написа:

Тос па и тоя, само Рашковци  сънува... 

Не отговаряш по същество кога поне веднъж Рашков не Ви е излъгал.  А за Радев това не съм го написал.

преди 2 часа, miro20 написа:

Аз не споря дали Кацаров като каже "добър ден" , и то наистина е ден, че лъже.

С какво данните за статистиката опровергават далаверите му ?? Нерде Ямбол , нерде Станбул... :giggle1:

Така че, спекуланта отново си ти . :hit:

Значи когато не ти изнася не слушаш Кацаров, защото той не е обикновен лъжец, а е:

но когато ти изнася, той от най-големият лъжец се превръща в човек който говори само абсолютни истини :lol6:

преди 1 час, miro20 написа:

Ах тия лоши хамериканци :)   Или станаха добри и помагащи вече ?

Ах този добър Кацаров :) Или стана лош и лъжлив вече?

преди 3 часа, ivottoshev написа:

а някои разпросраняват линкове без фати

и харесваш това а други като правят същото стават за смях - е сега ти стана за смях :laughing5:

преди 2 часа, Мойра написа:

фиш на тази заплата от 7 000 или си и ти такава

преди 2 часа, Мойра написа:

аз като гледам има общени в по лошо състояние - защо не желае да започне от там прооверка

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.