Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 6 часа, Мойра написа:

Страхотна публикация на Фрог нюз!

Цитат

Готов е да докаже, че е гей, за да отрече Барселонската афера. Евнух дори ще се покаже, само и само от Мата Хари и чекмеджето да се отърве. И се намират верни пажове това да потвърдят под клетва. За тях лъжата е кислород, и слънце, и водица бистра.

Мойра, сериозно ли четеш тези простотии от напушения Огнян Стефанов ? ?? :giggle1:

преди 3 часа, Мойра написа:

Забравяш май че всичко това се оказаха лъжи :)  Изборите минаха, никой не понесе отговорност за тези лъжи.

:hush:

Някой ще се извини ли на арестуваните и репресирани кметове от шайката на Дамаджаната ?

Който така и абсолютно нищо не доказа.

Нещо повече, пак ще припомня, че дори от МВР липсват каквито и да е доказателства или оплаквания или други материали които ЕВЕНТУАЛНО да са оспорени от съда и т.н.

Просто няма дори такива които да се докаже или опровергае купуване на гласове. Арестуват без абсолютно никакъв повод.

т.е. единствения аргумент при арестите са - този и този са симпатизанти или активисти на ГЕРБ - да се арестуват.

Това е най ужасното в този произвол.

Утре и на вас ще се случи.

Даже почва да се случва.

Като гледам войната на хиените превратаджии... дето почнаха да се карат за кокала.

Простокиро взе да хапе пРезилдентските хунтаджии . И те почнаха да квичат. Както оня от Булгаргаз.

Чегъртащите почнаха да се чегъртат.

Ето това е борба на озверели гладни червени хиени :) 

на 4.02.2022 г. в 18:55, Мойра написа:

:offtopic_s:

Интересно, защо тези, които никога не четат статии и мнения, винаги реагират на тях?

Дали не е пак заради IQ-то? :speak:

Нали си знаеш за айкюто. И че това не е нещо с което да се хвалят гласувалите за Простокиро.

:hush:

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 5 часа, Мойра написа:

Постни го това в темата за правителството ... там много хора са забравили.

Цитат

Ако случайно не сме забравили, защо цял уикенд слушаме как Оня Бившият чете морал по национални медии?

Правителството може да е друго, но мисирките са същите. И така е навсякъде, където погледнеш, навсякъде бойкотират, рекетират, спекулират, само и само да си запазят чекмеджетата. Ако държавата стане нормална, те няма как да се реализират, единственото, което умеят е да крадат, нямат нито интелект, нито някакви способности.

Стискам палци на момчетата, дано устискат, докато първия сопол падне на земята, после ще го последват масово и краят им ще дойде. Но няма да е лесно, все още държат държавата в зловещата си престъпна мрежа.

преди 30 минути, crazy katon написа:

Помним бе. Всичко се оказаха лъжи :) 

Надявате се да не помним а ? :) 

преди 53 минути, crazy katon написа:

Аламанов: Забравихме ли как стигнахме дотук? Защо оня бившият чете морал цял уикенд

И да го постна, забравилите хора няма да го прочетат (по някакви техни си съображения), а помнещите вече са го прочели.

преди 7 минути, Мойра написа:

а помнещите вече са го прочели.

Точно така. :hush:

Няма да забравим лъжите които плямпате

преди 8 минути, Мойра написа:

И да го постна, забравилите хора няма да го прочетат (по някакви техни си съображения), а помнещите вече са го прочели.

виждаш ли, че и ти знаеш че фрог е кънеф:D

преди 4 часа, miro20 написа:

Просто няма дори такива които да се докаже или опровергае купуване на гласове. Арестуват без абсолютно никакъв повод.

т.е. единствения аргумент при арестите са - този и този са симпатизанти или активисти на ГЕРБ - да се арестуват.

Какво има да се доказва на очеизвадни факти? В предишни години арести нямаше, но купуване на гласове имаше. След арестуването на тези УЖ невинни и примерни граждани купуване на гласове в тези общини нямаше. Какво по-голямо доказателство от това?

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Какво има да се доказва на очеизвадни факти? В предишни години арести нямаше, но купуване на гласове имаше. След арестуването на тези УЖ невинни и примерни граждани купуване на гласове в тези общини нямаше. Какво по-голямо доказателство от това?

Глупости на търкалета, без извинение! Да арестуваш някого и после да го пуснеш, без никакво обвинение, е доказателство, че нищо нередно не е направил. Доказателство е и за професионалната некомпетентност на този, който нарежда да бъдат арестувани хора по политически причини. Скоро ще стане година от първите арести и гонения, а до този момент, не се е чуло дори и за 1 поне, присъда, дори и само на първа инстанция. И преди арестуването на тези граждани, нямаше факти за купуване на гласове, а имаше "обосновани съмнения", според Чашков. Които станаха силно необосновани след арестите и доведоха до освобождаването на същите тези граждани без никакви обвинения. 

преди 33 минути, absurt написа:

Глупости на търкалета, без извинение! Да арестуваш някого и после да го пуснеш, без никакво обвинение, е доказателство, че нищо нередно не е направил. Доказателство е и за професионалната некомпетентност на този, който нарежда да бъдат арестувани хора по политически причини. Скоро ще стане година от първите арести и гонения, а до този момент, не се е чуло дори и за 1 поне, присъда, дори и само на първа инстанция. И преди арестуването на тези граждани, нямаше факти за купуване на гласове, а имаше "обосновани съмнения", според Чашков. Които станаха силно необосновани след арестите и доведоха до освобождаването на същите тези граждани без никакви обвинения. 

Можеш да задържиш някого за 24часа и без доказателства. За съжаление такива са ни законите. В случая обаче това имаше ефект - купуване на гласове не е имало.

Знам, знам, боли че заради тези действия много от гласовете за Бочко се изпариха и за т'ва ревете, ма фактите са си факти - нищо незаконно не е извършено, а по този начин Рашков успя да осигури честни избори.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Можеш да задържиш някого за 24часа и без доказателства. За съжаление такива са ни законите. В случая обаче това имаше ефект - купуване на гласове не е имало.

Знам, знам, боли че заради тези действия много от гласовете за Бочко се изпариха и за т'ва ревете, ма фактите са си факти - нищо незаконно не е извършено, а по този начин Рашков успя да осигури честни избори.

Не бягай по тъча като фльорца- унизително е за теб и интелигентността ти. 

Разбира се, че можеш да задържиш някого за 24 часа и без доказателства- такива са законите във всички бели страни. Въпросът е, след тези 24 часа, като не откриеш никакви доказателства и пуснеш хората по живо-по здраво, дали доказваш, че те са купували гласове или че не са?

Според теб- доказваш че не са купували, затова ги пускаш, ама пък и доказваш че след като си ги пуснал, пак никой не е купувал гласове. Схващаш ли колко глупави постулати защитаваш? 

И понеже пак с въздухарски опорки се занимаваш- да ти търся ли таблиците с общия брой гласували и процентите, които всяка партия е изгубила, че да си седнеш на задника?  То, бива малоумно повтаряне на една е съща глупост, ама при теб вече е патология.

преди 59 минути, absurt написа:

Не бягай по тъча като фльорца- унизително е за теб и интелигентността ти. 

Разбира се, че можеш да задържиш някого за 24 часа и без доказателства- такива са законите във всички бели страни. Въпросът е, след тези 24 часа, като не откриеш никакви доказателства и пуснеш хората по живо-по здраво, дали доказваш, че те са купували гласове или че не са?

Според теб- доказваш че не са купували, затова ги пускаш, ама пък и доказваш че след като си ги пуснал, пак никой не е купувал гласове. Схващаш ли колко глупави постулати защитаваш? 

И понеже пак с въздухарски опорки се занимаваш- да ти търся ли таблиците с общия брой гласували и процентите, които всяка партия е изгубила, че да си седнеш на задника?  То, бива малоумно повтаряне на една е съща глупост, ама при теб вече е патология.

Та какво незаконно казваш че е извършил Рашков? В следствие на действията му обаче, купуване на гласове нямаше, нали? Действал е в рамките на закона и е предотвратил престъпление. Какво повече искаш?

Ревовете са единствено от страна на герберастите, защото в най-голяма степен бяха пресечени именно техните схеми.

Разбирам Мирко що реве, ама ти? Нали УЖ не те интересуват ГЕРБ и Борисов? Що ревеш на чужди гробища?

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Та какво незаконно казваш че е извършил Рашков? В следствие на действията му обаче, купуване на гласове нямаше, нали? Действал е в рамките на закона и е предотвратил престъпление. Какво повече искаш?

Ревовете са единствено от страна на герберастите, защото в най-голяма степен бяха пресечени именно техните схеми.

Разбирам Мирко що реве, ама ти? Нали УЖ не те интересуват ГЕРБ и Борисов? Що ревеш на чужди гробища?

Пак повтаряш едно и също като латерна. И не разбираш, че няма по- ненормално от това, да се тъпче закона и да се правят политически гонения. Без значение кои са на власт. Няма чужди гробища, всички гробища са наши- днес ще прострат теб, утре- мен или някой твой близък. Наистина няма смисъл да ти се обяснява- роденият да пълзи пред този и онзи, дори не се сеща, че има небе над себе си.

Като гледам новите властимащи как с пълни шепи грабят колкото могат - те за нула време ще надминат кражбите на герберите на Борисов.  При Герб се предприемаха поне някакви действия заради корупция, а сегашните с промяната действат открито корупционно и нагло, дори това  са го кръстили "борба с корупцията".     Защото нямат свършване заблудените и обсебените  сънародници.   Това е положението - като не могат да се научат да мислят...   Просто Киро се възползва от това.  Значи въобще не е прост.

преди 13 часа, Мойра написа:

Ще го прочетат, но мнението си няма да променят и защо? Не защото искат да се върне кухия, а защото един е русофил (лошо няма), друг е славист (лошо няма), друг е вечна опозиция (същото), но всичките критики могат да бъдат оборени с едно изречение:

Представете си ако на власт бяха ония.

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Имаше купуване, но не в такива мащаби, които да им позволят отново да победят. За съжаление намесата на султана във вътрешните работи на България оказа влияние и дпс взе повече, отколкото изобщо някога е мечтала. Колкото и да се бори Рашков, местните феодали дотолкова контролират хората, че си играят с техните съдби и това може да се промени само ако веднъж завинаги се смени модела, зададен от тези 12 години в робство. После нека има управляващи и опозиция, но това, което съществуваше досега не може да се определи по друг начин освен диктатура - всеобща, повсеместна и ... осъществена от тотални интелектуални инвалиди.

преди 30 минути, absurt написа:

Пак повтаряш едно и също като латерна. И не разбираш, че няма по- ненормално от това, да се тъпче закона и да се правят политически гонения.

Кой закон е погазен?!?

Какви политически гонения? Акциите бяха насочени срещу купуването на гласове, а не срещу ГЕРБ (както се опитвате да внушите вие с Мирко). Рашков ли е виновен, че най-голяма част от купувачите на гласове са работили за ГЕРБ?

преди 42 минути, absurt написа:

Няма чужди гробища, всички гробища са наши- днес ще прострат теб, утре- мен или някой твой близък.

Знам че за теб не са "чужди гробища", когато се отнася за ГЕРБ. Не схвана ли иронията? 

преди 45 минути, absurt написа:

роденият да пълзи пред този и онзи, дори не се сеща, че има небе над себе си.

Спомни си за това изречение следващият път когато получаваш заплатата си от тролската централа. 

преди 23 минути, crazy katon написа:

Имаше купуване, но не в такива мащаби, които да им позволят отново да победят. За съжаление намесата на султана във вътрешните работи на България оказа влияние и дпс взе повече, отколкото изобщо някога е мечтала. Колкото и да се бори Рашков, местните феодали дотолкова контролират хората, че си играят с техните съдби и това може да се промени само ако веднъж завинаги се смени модела, зададен от тези 12 години в робство. После нека има управляващи и опозиция, но това, което съществуваше досега не може да се определи по друг начин освен диктатура - всеобща, повсеместна и ... осъществена от тотални интелектуални инвалиди.

Абе, Крейзи, ти на колко години си? Какви са тия тъпотии- 12 години робство? От Луната ли падаш, в чужбина ли си бил преди тези 12 години или интелектуалното ти развитие ти играе номера? Бива да се изживяваш като жертва, ама твоето е патология. От най- тежките.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Кой закон е погазен?!?

Какви политически гонения? Акциите бяха насочени срещу купуването на гласове, а не срещу ГЕРБ (както се опитвате да внушите вие с Мирко). Рашков ли е виновен, че най-голяма част от купувачите на гласове са работили за ГЕРБ?

Знам че за теб не са "чужди гробища", когато се отнася за ГЕРБ. Не схвана ли иронията? 

Спомни си за това изречение следващият път когато получаваш заплатата си от тролската централа. 

Не ставаш, Тошев. Написах ти го- роденият да пълзи, дори не знае че има небе над него. Пълзи си, Тошев, пълзи.

преди 7 минути, absurt написа:

Не ставаш, Тошев. Написах ти го- роденият да пълзи, дори не знае че има небе над него. Пълзи си, Тошев, пълзи.

Реви си колкото си искаш. Искрено се надявам парите срещу които си продала съвестта си да си струват

преди 59 минути, ivottoshev написа:

Реви си колкото си искаш. Искрено се надявам парите срещу които си продала съвестта си да си струват

Пълзи, Тошев, пълзи! Отдава ти се. Мисленето не ти е силната страна.

преди 1 час, absurt написа:

Пълзи, Тошев, пълзи! Отдава ти се. Мисленето не ти е силната страна.

Дали на мен мисленето ми е силна страна - на теб не ти е дадено да разбереш, обаче е факт, че за пореден път понеже нямаш аргумент срещу мнението ми започна с обидите. Това не е признак на особено висока интелигентност от твоя страна.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Е именно че това се оказа абсолютна лъжа :) 

И че МВР на Чашков дори са нямали никакви материали дори за подозрения в такова купуване. т.е. в съда НИЩО не е предоставено като аргументация.

И казах че това последното е най ужасното . Просто Чашков посочва и казва арестувайте този и този .

Утре може да си ти . :hit:

преди 15 часа, ivottoshev написа:

Какво има да се доказва на очеизвадни факти?

КЪДЕ СА тия факти бре :)  Имаше само твърдения на комунето Чашков, и НИКАКВИ очеизвадни факти.  :hit:

Колко "умен" трябва да си да защитаваш очеИЗВАДНИ репресии ?

Както казах - сега си доволен щото мачкат опоненти, а ако утре си ти ? Не разбираш ли че и аз и дамата защитаваме принципа . А не политическите пристрастия.

Знаеш че не понасям комунета, но никога не съм си помислял да излизам от рамките на лустрацията, която бе проведена в различните страни но не и у нас. а не да плямпам да се арестуват и репресират само защото тей ми харесва. Що за ненормалник би искал това ?

преди 20 минути, ivottoshev написа:

Дали на мен мисленето ми е силна страна - на теб не ти е дадено да разбереш, обаче е факт, че за пореден път понеже нямаш аргумент срещу мнението ми започна с обидите. Това не е признак на особено висока интелигентност от твоя страна.

Колко пъти да ти повторя аргумента си, Тошев? Вдигни глава, стига лиза земята под подметките на поредния гуру, когото си обожествил. Ти пълзиш, аз само ти пиша, че отдалече се вижда и не само не е за уважение, ами е за съжаление. Ако трябва да се чувстваш обиден, е от действията си, не от това, че аз съм ги забелязала и не съм ти го спестила.

преди 19 минути, miro20 написа:

Просто Чашков посочва и казва арестувайте този и този .

Утре може да си ти . :hit:

КЪДЕ СА тия факти бре :)  Имаше само твърдения на комунето Чашков, и НИКАКВИ очеизвадни факти.  :hit:

Респектиран е който трябва и вследствие на това е факт че купуване на гласове нямаше! Това се нарича "превенция на престъпността" и ефектът от тези мерки е очевиден. 

преди 20 минути, absurt написа:

Колко пъти да ти повторя аргумента си, Тошев? Вдигни глава, стига лиза земята под подметките на поредния гуру, когото си обожествил. Ти пълзиш, аз само ти пиша, че отдалече се вижда и не само не е за уважение, ами е за съжаление. Ако трябва да се чувстваш обиден, е от действията си, не от това, че аз съм ги забелязала и не съм ти го спестила.

Кой аргумент? Така и не посочи кой закон точно е нарушен от Рашков. 

А колкото до гуруто - всички в този форум знаят кой е на щат в тролската централа и кой за жълти стотинчици пълзи всекидневно в калта, в услуга на ГЕРБ и техният вожд Боко Ненаялсе.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Респектиран е който трябва и вследствие на това е факт че купуване на гласове нямаше! Това се нарича "превенция на престъпността" и ефектът от тези мерки е очевиден. 

Ахаааа.. имаше един филм с Том Круз.. за профилактиране на престъпниците. Специален доклад.

Фантастика.

Чашков сигурно него филм е гледал .

Има един мъничък проблем - как решавате кой ЩЕ извърши престъпление ?

а сетих се -щом е от ГЕРБ или подкрепящ ГЕРБ, значи по дефолт е такъв :giggle1:

Така процедираха и '50-те години с тричленките. И те така "по дефоулт" нарочваха "враговете на народа" .

Но пасаран тошеффффф... Няма да стане вашата. :hit:

преди 24 минути, miro20 написа:

Ахаааа.. имаше един филм с Том Круз.. за профилактиране на престъпниците. Специален доклад.

Фантастика.

Чашков сигурно него филм е гледал .

Има един мъничък проблем - как решавате кой ЩЕ извърши престъпление ?

Ами значи Рашков е пророк, щом успя да пресече с тези си действия купуването на гласове.

преди 24 минути, miro20 написа:

Така процедираха и '50-те години с тричленките. И те така "по дефоулт" нарочваха "враговете на народа" .

И друг път съм ти казвал, че тричленките са преследвали българската интелигенция. В този смисъл вие няма за какво да се притеснявате, защото сред вас няма нито един представител на тази обществена прослойка.

преди 5 часа, attj написа:

Като гледам новите властимащи как с пълни шепи грабят колкото могат - те за нула време ще надминат кражбите на герберите на Борисов.  При Герб се предприемаха поне някакви действия заради корупция, а сегашните с промяната действат открито корупционно и нагло, дори това  са го кръстили "борба с корупцията".     Защото нямат свършване заблудените и обсебените  сънародници.   Това е положението - като не могат да се научат да мислят...   Просто Киро се възползва от това.  Значи въобще не е прост.

Пиши ЛС на Гешефт, че той явно не вижда като теб :giggle1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.