Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 25 минути, Без умствен капацитет написа:

проверка не значи виновен  - и  аз те обвинявам

А какво означава ??? Къде е асфалтът ??? Ти си жалко подобие на човек...ГЕРБ-аджийски трол...

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 292,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

А какво означава ??? Къде е асфалта ??? Ти си жалко подобие на човек...ГЕРБ-аджийски трол...

Тази територия се управлява от ГЕРБ - точка. Асфалта е там, където му е мястото

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

и  аз те обвинявам за насилник в сексуален план, към жените - такъв ли си

Мери си приказките,овцо клеветническа и нагла...

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

А какво означава ??? Къде е асфалта ??? Ти си жалко подобие на човек...ГЕРБ-аджийски трол...

и аз те питам - къде е решението че не си насилник на жени

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

Мери си приказките,овцо клеветническа и нагла...

и ти си мери приказкйите - клеветнико нагъл

преди 42 минути, Лудият Учен написа:

Наследството от последното редовно правителство на ГЕРБ беше инхаус подходът, при който държавата уж възложи на държавната фирма "Автомагистрали" работата, за да стане по-бързо, по-евтино и по-ефективно. Всъщност частни фирми работеха под прикритието на договори за доставки и наем на машини. 

Кво викаш,Овцо ??? Не били ГЕРБ, а ??? Нали мутрата Борисов се пенеше и перчеше,че той е построил по-голямата част от Хемус...Ммм ??? 

И народа що не гласува, като уж е против герб? Бля бля, ама няма да гласувам - па, като няма да гласуваш, дръж си лойко и честито.

те като не гласуват - неискат и кокорчо - според мен няма никаква разлика - сега и предните избори - пак е същата подредбата - само последния се сменя

преди 12 минути, insec написа:

И народа що не гласува, като уж е против герб? Бля бля, ама няма да гласувам - па, като няма да гласуваш, дръж си лойко и честито.

Защото народа е против всичките партии, защото народа вижда, че който и да избере промяна няма, все същите свини, продажни, гадни, долни, гнусни свини.

то и затова избраха КИРО - уж е от Канада - ама и той излезе боклук - да се кандатира в Канада - дали ще го изберат

преди 10 минути, Bubbles написа:

Защото народа е против всичките партии, защото народа вижда, че който и да избере промяна няма, все същите свини, продажни, гадни, долни, гнусни свини.

глупости - те щот все същите, зарад туй за две години сто пъти ходим на избори. :getout: Добре му е на народа с лойко, това е факта, инак до сега да са го разкарали, а вместо това премиер рекордьор и изобщо шеметна политическа кариера.

преди 1 час, Bubbles написа:

Простото и Кокорчо и Ристо.

За какво трябва да ги разследват, питам за незнамкойпът ?

преди 50 минути, Bubbles написа:

Кой народ ги ще и едните и другите?

Имаш 99% ЕЛЕКТОРАЛЕН вот и общо 2 638 224 гласували от имащи право да гласуват над 6 милиона, от тези гласове 109 095 са "Не подкрепям никого", а за тия дето викаш че народа ги искал общо са гласували 1 290 933, които са основно твърд електора(Разбирай партийни членове и семействата им) и баламурници като теб които си въобразяват че тия ще им донесат Ню Йорк у Враца.

Къф народ виждаш тука?

Негласувалите също гласуват. Това, че са прекалено тъпи, да схванат нещо толкова елементарно е друг въпрос. 

преди 7 минути, insec написа:

глупости - те щот все същите, зарад туй за две години сто пъти ходим на избори. :getout: Добре му е на народа с лойко, това е факта, инак до сега да са го разкарали, а вместо това премиер рекордьор и изобщо шеметна политическа кариера.

И кой да избере народа? Киро ли? Корнелия? Костадинов? Карадайъ? Славчо? Ристо? Мая? Кой? Кажи кой?

преди 4 минути, N1K17Y написа:

За какво трябва да ги разследват, питам за незнамкойпът ?

Сигурно пък няма.
За няколко месеца окрадоха милиарди, чети, нали си грамотен.

преди 19 минути, Bubbles написа:

И кой да избере народа? Киро ли? Корнелия? Костадинов? Карадайъ? Славчо? Ристо? Мая? Кой? Кажи кой?

Сигурно пък няма.
За няколко месеца окрадоха милиарди, чети, нали си грамотен.

Чета само твърдения от интернет тролове за това, като питам да ги покажат и млъквате като... 

преди 36 минути, N1K17Y написа:

Чета само твърдения от интернет тролове за това, като питам да ги покажат и млъквате като... 

Какво има да се мълчи?
10Млрд евра получиха ли от ЕС? Получиха.
Някой да ги е видял тия пари?
По програмите за Ковид получиха ли пари? Получиха, къде ги тези пари?
Айде аз съм извън България, ти като живеещ там получил ли си нещо, поне лев-два?
Нещо да си видял да е свършено по въпросите за които са отпуснати съответните пари? М?

преди 10 минути, Bubbles написа:

Какво има да се мълчи?
10Млрд евра получиха ли от ЕС? Получиха.
Някой да ги е видял тия пари?
По програмите за Ковид получиха ли пари? Получиха, къде ги тези пари?
Айде аз съм извън България, ти като живеещ там получил ли си нещо, поне лев-два?
Нещо да си видял да е свършено по въпросите за които са отпуснати съответните пари? М?

Ей тия са ги видели, копейка 

orig_2f7757578fc52396b52e6a856707c4e4.jp

Официални, общественодостъпни данни.

Единственото по-гнусно от това, да си мислите, че всички са тъпи като вас и ви се хващат на лъжите е, че продължавате да си повтаряте опровергани лъжи и опорки, след като са опровергани. 

пп. "ти видял ли си тия пари" не е дори близко до доказателство за престъпление. На Тиквата асфалта е елементарно за схващане.

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Ей тия са ги видели, копейка 

orig_2f7757578fc52396b52e6a856707c4e4.jp

Официални, общественодостъпни данни.

Единственото по-гнусно от това, да си мислите, че всички са тъпи като вас и ви се хващат на лъжите е, че продължавате да си повтаряте опровергани лъжи и опорки, след като са опровергани. 

пп. "ти видял ли си тия пари" не е дори близко до доказателство за престъпление. На Тиквата асфалта е елементарно за схващане.

И кфо?
Аз такава табличка мога да ти направя за 5 минути.
Въпроса не е какво пише в табличката а какво РЕАЛНО е направено, ТИ усети ли нещо да е направено?
Щото той и Тиквун вее такива таблици и документи и разправя как всичко дал на народа.

Но явно важното е да и а баламурници да вЕрват.

преди 10 часа, Bubbles написа:

И кфо?
Аз такава табличка мога да ти направя за 5 минути.
Въпроса не е какво пише в табличката а какво РЕАЛНО е направено, ТИ усети ли нещо да е направено?
Щото той и Тиквун вее такива таблици и документи и разправя как всичко дал на народа.

Но явно важното е да и а баламурници да вЕрват.

Аз се позовавам на факти, не на "усещания". На Тикувн таблиците биват опровергавани. Опровергай тази. Иначе сте ми много смешни такива тролчета, хем лъжливо обвинявате другите с

преди 12 часа, Bubbles написа:

баламурници като теб които си въобразяват че тия ще им донесат Ню Йорк у Враца.

хем питат "ти какво видя направено за 8 месеца управление"

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Аз се позовавам на факти, не на "усещания"

и какви са фактите а? Доклад на ЦРУ не за тиквун а простото киро нещо да кажеш а Аглайке тролке

преди 49 минути, N1K17Y написа:

хем питат "ти какво видя направено за 8 месеца управление"

Тоест да разбирам, че на теб Враца ти е Ню Йорк?

преди 5 минути, Coco1 написа:

Бубка със гладкия съветски чугун нищо не можеш да разбереш

Еее най накрая извади чугуна, сега ша спя спокойно.

преди 2 часа, novaki написа:

и какви са фактите а? Доклад на ЦРУ не за тиквун а простото киро нещо да кажеш а Аглайке тролке

Завърши някой курс по Български език, може и да разбера, какво се опитваш да кажеш. 

преди 1 час, Bubbles написа:

Тоест да разбирам, че на теб Враца ти е Ню Йорк?

Да разбирам, че за пореден път, няма да получа отговор, какви са престъпленията на Кирчо и Кокорчо ? 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Завърши някой курс по Български език, може и да разбера, какво се опитваш да кажеш. 

Научи правилата на Калдата Аглайке

току-що, N1K17Y написа:

Научи Български език, неграмотник изкукуригал. 

Пак нарушаваш правилата Аглайке 

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Да разбирам, че за пореден път, няма да получа отговор, какви са престъпленията на Кирчо и Кокорчо ? 

Казах ти още снощи какви са, поне основните, ти ми размахваш някакви хвърчащи таблици.
Има ли доказателства че написаното в тази таблица е истина?
Ти като живеещо(Малко съм объркан относно пола ти понеже съм те виждал да пишеш за себе си в мъжки род, пък те наричат Аглая) в България видя ли/усети ли нещо да е свършено с тези средства?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.