Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 14 минути, novaki написа:

Пак нарушаваш правилата Аглайке 

Спри да спамиш тогава.

преди 14 минути, Bubbles написа:

Казах ти още снощи какви са, поне основните, ти ми размахваш някакви хвърчащи таблици.
Има ли доказателства че написаното в тази таблица е истина?
Ти като живеещо(Малко съм объркан относно пола ти понеже съм те виждал да пишеш за себе си в мъжки род, пък те наричат Аглая) в България видя ли/усети ли нещо да е свършено с тези средства?

"усети ли", не е доказателство. Когато обвнияваш някого в нещо, е твоя работа да докажеш твърдението си, а не отсрещната страна да опровергава измислици. Както не ми е работа да доказвам, че съм мъж, щото някой ми викал Аглая. 

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 292,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 6 минути, N1K17Y написа:

"усети ли", не е доказателство. Когато обвнияваш някого в нещо, е твоя работа да докажеш твърдението си, а не отсрещната страна да опровергава измислици. Както не ми е работа да доказвам, че съм мъж, щото някой ми викал Аглая. 

Не бе човек, питам те съвсем човешки, ти нещо видял ли си, усетил ли си, от инвестирането на тези пари в държавата.
Пак ти казвам, тези таблици се правят за 5 минути.

За другото извинявай наистина не бях сигурен, ако държиш да се обръщам към теб в мъжки род ок. :)

преди 1 час, Bubbles написа:

Не бе човек, питам те съвсем човешки, ти нещо видял ли си, усетил ли си, от инвестирането на тези пари в държавата.
Пак ти казвам, тези таблици се правят за 5 минути.

За другото извинявай наистина не бях сигурен, ако държиш да се обръщам към теб в мъжки род ок. :)

Няма никакво "инвестиране", скъпоценните 9 милиарда, както се вижда от таблицата, която никой не е опровергал, са си просто нормални плащания. Обяснено е преди половин година поне, но няма как да го знаеш, защото не те интересуват отговори, а да папагалстваш опорки. 

• 1 месец по-късно...

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023/05/16/4483928_sud_opravda_bivshiiat_zam-ministur_ot_gerb_aleksandur/?ref=home_NaiNovoto

Поредният корумпиран зад решетките благодарение на Прокуратурата, да се свети името ѝ :wors:

На Гешев да му утроят охраната, че мафията ще го погва все по-свирепо след всеки успех. 

• 2 седмици по-късно...

Прокуратурата разкри за какво е разпитван Борисов

"Борисов е призован по законоустановения ред за снемане на обяснения във връзка с проверка по сигнал от гражданско сдружение, съдържащ твърдения за корупция и злоупотреба с власт от Б.Б."

преди 7 часа, M.Николов написа:

Прокуратурата разкри за какво е разпитван Борисов

"Борисов е призован по законоустановения ред за снемане на обяснения във връзка с проверка по сигнал от гражданско сдружение, съдържащ твърдения за корупция и злоупотреба с власт от Б.Б."

някой ако те спомене като свидетел - значи си виновен:D - това е правилнния отговор Лудият Учен

преди 10 минути, M.Николов написа:

не схващаш ли че е ЦИРК - ГЕРБ каза махаме прокуроора, прокурора иска имунитет на ГЕРБ

иначе схвана цирка - президента неиска ПП, ПП протест срещу президента

явно гледаш същия цирк, но виждаш избирателно

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

не схващаш ли че е ЦИРК - ГЕРБ каза махаме прокуроора, прокурора иска имунитет на ГЕРБ

иначе схвана цирка - президента неиска ПП, ПП протест срещу президента

явно гледаш същия цирк, но виждаш избирателно

овцо да не вземеш да се гътнеш от мъка че шефа ти ще бъде съден

преди 16 минути, novaki написа:

овцо да не вземеш да се гътнеш от мъка че шефа ти ще бъде съден

да знам че има доказателства колкото за Радев - това е в стил да се лайква от хора като Лудият Учен

я лайккнал го е преди да ти напиша отговора:D

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

я лайккнал го е преди да ти напиша отговора:D

Трябва ли да се съобразявам с теб, бе овца,за да дам лайк на меродавно и точно мнение ???

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

Трябва ли да се съобразявам с теб, бе овца,за да дам лайк на меродавно и точно мнение ???

точно - само дето дори не е почнало дело, ама наистина си Лудият :D

преди 35 минути, M.Николов написа:

Мирча, къде се покри днес?

Никакъв го няма?

:)

Севда в момента му пише новите опорки за защита на вожда-мутра Борисов...Сигурно ще го канонизират за мъченик и ще напишат,че прокуратурата ще го мъчи на "кола на мъченията"...Той Борисов нали само " Винету" е чел...

преди 8 минути, Лудият Учен написа:

Севда в момента му пише новите опорки за защита на вожда-мутра Борисов...Сигурно ще го канонизират за мъченик и ще напишат,че прокуратурата ще го мъчи на "кола на мъченията"...Той Борисов нали само " Винету" е чел...

то като гледам ти си мъченик с заболяваето:DЛудият Учен

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

не схващаш ли че е ЦИРК ....

цирка е, че 1. разследването и делото ще се води от хора, които работиха и за случая с КТБ и 2. за това избраха от всички издънки на лойко, най- незначителните. Но пък един цирк какъв цирк ще е без зрители, тъй че ще гледаме сега лойко с колко ще ги клати със 200 ли, 2000 ли не знам, не му разбирам. Но интересното е, ако го осъдят поне някаква финансова глоба, ще признаеш ли тук във форума, че е престъпник?

преди казвахте Гешев работи за мафията, сега му казвате браво:D а и обвиняват Бойко по приключен случай - не ви ли светва лампата че се мятат мрежи за лов на шарани:D

преди 21 минути, Без умствен капацитет написа:

преди казвахте Гешев работи за мафията, сега му казвате браво:D а и обвиняват Бойко по приключен случай - не ви ли светва лампата че се мятат мрежи за лов на шарани:D

Нали според теб мутрата Борисов е невинен...Значи няма от какво да се страхува...

преди 6 минути, Лудият Учен написа:

Нали според теб мутрата Борисов е невинен...Значи няма от какво да се страхува...

той не се страхува, но е смешно как вие вярвате:D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.