Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

той не се страхува, но е смешно как вие вярвате:D

Ами като не се страхува ,да се откаже от имунитета си...

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 292,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Ами като не се страхува ,да се откаже от имунитета си...

това за имунитета, също е част от цирка

имунитета пази само от дребни неща - я кажи как депутати с имунитет ги осъждат за клевета - игати наивника си:D

явно клеветата е по лошо от това което обвиняват Борисов:DЦИРК, ЦИРК

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

той не се страхува, но е смешно как вие вярвате:D

а ти, като не се страхуваш и му разбираш, ще признаеш ли тук във форума, че лойко е престъпник, ако бъде осъден? 😏

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

това за имунитета, също е част от цирка

имунитета пази само от дребни неща - я кажи как депутати с имунитет ги осъждат за клевета - игати наивника си:D

явно клеветата е по лошо от това което обвиняват Борисов:DЦИРК, ЦИРК

Например, обвинения за клевета, злепоставяне и други престъпления против “честта”  не могат да бъдат повдигани, тъй като депутатите са наказателно неотговорни за застъпените от тях позиции.

Овцоооо,хем нищо не разбираш от право,хем се пениш...По-горе си пише за какво не могат да бъдат съдени депутатите...Друг е въпросът за тежки престъпления като прането на пари например,за което е обвинен Борисов...

преди 16 минути, insec написа:

а ти, като не се страхуваш и му разбираш, ще признаеш ли тук във форума, че лойко е престъпник, ако бъде осъден? 😏

а аз да съм казал някога че не краде - нали знаеш ще давноста е 5 години - ай да си припомним от кога е случая:D

преди 7 минути, Лудият Учен написа:

Например, обвинения за клевета, злепоставяне и други престъпления против “честта”  не могат да бъдат повдигани, тъй като депутатите са наказателно неотговорни за застъпените от тях позиции.

Овцоооо,хем нищо не разбираш от право,хем се пениш...По-горе си пише за какво не могат да бъдат съдени депутатите...Друг е въпросът за тежки престъпления като прането на пари например,за което е обвинен Борисов...

я си дай източника, да прочетеш всичко:D

Цитат

цирка е пълен:D

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

я си дай източника, да прочетеш всичко:D

https://pravatami.bg/2504

Това е официален източник на правната материя за това кога депутатите са неотговорни и кога са...

Овцо,хем си проста,хем си нагла...Ето ти закона отгоре...Прочети го...

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

а аз да съм казал някога че не краде....

не знам, но и нямам спомен да си казвал някога, че краде.

а колкото до коментираните случаи, вече си казах мнението, но нека и го допълня - ако някой се реши сериозно да съди лицето борисов, то има достатъчно смислени от правна гледна точка неща, за които да бъде разследван, а не някакви къщички и някакви снимчици, от които в обща сметка нищо не може да излезе: при снимките всичко пропада, защото са нерегламентирани, а за барселонагейт най- много да се докаже някакво пране на пари, но за което със сигурност ще изгърми някой друг, не и лойко. (като изгърмелия едвали ще стигне и до затвор)

Цирк е и гешеф само се опитва да извие ръцете на вече бившия му покровител и шеф, та изобщо да се надяваме на каскета, че може да свърши някаква работа по- различна от бухалка в ръцете на мафиоти, е твърде наивно и неоснователно - каскета е прост човек и некомпетентен въобще да изпълнява длъжноста гл. прокурор. 

преди 9 минути, Лудият Учен написа:

https://pravatami.bg/2504

Това е официален източник на правната материя за това кога депутатите са неотговорни и кога са...

Овцо,хем си проста,хем си нагла...Ето ти закона отгоре...Прочети го...

Имунитетът на народните представители в България се снема с разрешение на Народното събрание

преди 6 минути, insec написа:

не знам, но и нямам спомен да си казвал някога, че краде.

всички злоупотребяват - едни пари, други взимат разни облаги

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

Той и Борисов е така...

тъп но се е добрал до големите пари - ти като си умен, до къде си се добрал:D

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

тъп но се е добрал до големите пари - ти като си умен, до къде си се добрал:D

Пфффффф...Хахаха...Овчо-мозъче,винаги съм знаел,че си много зле,ама тоя път надмина себе си...

преди 20 минути, Лудият Учен написа:

Пфффффф...Хахаха...Овчо-мозъче,винаги съм знаел,че си много зле,ама тоя път надмина себе си...

на теб колко левчета, ти е социалната помощ, щот на боко е https://e-vestnik.bg/36951/kak-taka-prezident-premier-i-deputat-u-nas-imat-po-golyama-zaplata-ot-kolegite-si-po-sveta/

та сега кой е по прост

преди 46 минути, Лудият Учен написа:

Той и Борисов е така...

лицето борисов е професионален мафиот от най- тежка категория - за това той е/ беше шеф на гешеф, а не обратно. Инак, че въобще не му е работа да става премиер - абсолютно!!! но народа гласува друго. :speak: (пак и пак, и пак, и пак, и пак .... )

преди 22 часа, insec написа:

лицето борисов е професионален мафиот от най- тежка категория

то и Радев не пада по доло от него - но това не е тема за форум

току-що, Без умствен капацитет написа:

то и Радев не пада по доло от него - но това не е тема за форум

рубльов не е мафиот, а чорап - та не, че е по- долу или по- горе, просто са различни дисциплини, макар и съперници на сравнително един и същи терен. А защо лойко печели пред мунчо, стана ясно, дори на педерашките мурзилки - щото така или инак беше двоен играч, впрочем тъкмо това бе причината и да гласуват за него, щото все пак се кланяше И на путкин, даже последно се надяваха да се прегърне с бесепето и да направят бюджет, че инак от де пенсии за тия сенилни дядки из форума. Ноооо времената се промениха и лойко вече не ще да се занимава с путинската чета в България - разбираемо, то инак трябва да е игати задръстеното парче, няма как да си такъв балък и да станеш такъв мафиот, невъзможно е. Докато мунчо без кремълските си господари е едно нищо, посредствен, праволинеен, елементарен и ограничен фатмак, пък както се вижда положението на московчани тепърва ще става брутално зле.

Аз съм го казал още преди години - още преди втория му мандат и преди протестите: специално за мунчо ще дойде видов ден и ще си изсърба всичко, което е надробил. Ония, които му опъват конците не напразно избраха точно него, защото е толкова тъп горкия, че въобще не може да се досети на какви пачи яйца го насадиха.

преди 1 минута, insec написа:

рубльов не е мафиот, а чорап

да де - той с слуга на другата мафия

и това го прави с цел, най голяма месечна "заплата" в България - законен подкуп

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

да де - той с слуга на другата мафия

и това го прави с цел, най голяма месечна "заплата" в България - законен подкуп

да беше само в България

Как така президент, премиер и депутат у нас имат по-голяма заплата от колегите си по света?

преди 23 часа, Без умствен капацитет написа:

на теб колко левчета, ти е социалната помощ, щот на боко е https://e-vestnik.bg/36951/kak-taka-prezident-premier-i-deputat-u-nas-imat-po-golyama-zaplata-ot-kolegite-si-po-sveta/

та сега кой е по прост

преди 15 минути, insec написа:

на 4.10.2022 г. в 19:50, ivottoshev написа:

Нещо не ти се коментира акцента на поста ми, а именно: "умните и красиви жълтопаветници ще се мъчат да измислят как да оправдаят коалицията на любимите си Кирчоикокорчо с тези, против които протестираха по площадите."

На мен съвестта ми е чиста. Няма как да се окаже, че с моето гласуване със спомогнал за връщането на Тиквоча на власт. 

на 4.10.2022 г. в 20:36, N1K17Y написа:

Акцента ти е някакво "'ще" като много други измислици. Като се случи, ще ти го коментирам.

@N1K17Y , дойде ли времето да коментираш моето "измислено "ще"?

преди 2 часа, ivottoshev написа:

@N1K17Y , дойде ли времето да коментираш моето "измислено "ще"?

Пропуснал съм я коалицията нещо, кои министри са на ГЕРБ ?

https://dnes.dir.bg/politika/slavi-trifonov-obyavi-che-itn-shte-podkrepi-eksperten-kabinet

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.