Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 2 часа, absurt написа:

Е, пак се изказа на върха на възможностите си!1510407880_download(15).gif.84d2abe799bcb491202e1a2dd5100f03.gif 

Това, неграмотните общи работници, сте голяма напаст, ей! Като чуете "бизнесмен", си го представяте в "Бентли" и с личен частен Нотариус. 1393297249_download(16).gif.f4472babc8ad706b490c0d36ee0d20a0.gif

За разлика от теб безработната съм работил в големи и малки фирми и имам представа къде се държат договорите и те не са в къщи .Ама това ти малоумната не можеш да знаеш защото като те видят колко ти е акъла никъде не те взимат .Да не говорим че поради малоумието си не правиш разлика между трудов договор и списък

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 1 минута, ninov написа:

За разлика от теб безработната съм работил в големи и малки фирми и имам представа къде се държат договорите и те не са в къщи .Ама това ти малоумната не можеш да знаеш защото като те видят колко ти е акъла никъде не те взимат .Да не говорим че поради малоумието си не правиш разлика между трудов договор и списък

Еха, научил си нова думичка и я повтаряш в упоение, дано не я забравиш, както всичко друго прочетено или чуто.  1765443047_download(19).gif.34be185206450c299cbc106d884e7296.gif

А, сериозно, някой ще ти повярва ли, че като си работил в разни фирми, собствениците са ти показвали първо къде държат документацията си, щото така показват уважение и доверие в общите работници? Аз няма да ти повярвам, защото и през ум не ми е минавало да го правя, а също и на партньорите ми, и на клиентите ми. 

Така че, неграмотниче клето, почва да ми става жал за теб- живееш в някакъв свой свят, изтакан от представи, нямащи нищо общо с действителността, ама драпаш да се изхвърляш като последна инстанция.

ПП. Браво, разбрал си разликата между "списъци" и " договори", но не си отчел разликата в твърденията на набедения и пияндето. 

преди 11 минути, absurt написа:

Еха, научил си нова думичка и я повтаряш в упоение, дано не я забравиш, както всичко друго прочетено или чуто.  1765443047_download(19).gif.34be185206450c299cbc106d884e7296.gif

А, сериозно, някой ще ти повярва ли, че като си работил в разни фирми, собствениците са ти показвали първо къде държат документацията си, щото така показват уважение и доверие в общите работници? Аз няма да ти повярвам, защото и през ум не ми е минавало да го правя, а също и на партньорите ми, и на клиентите ми. 

Така че, неграмотниче клето, почва да ми става жал за теб- живееш в някакъв свой свят, изтакан от представи, нямащи нищо общо с действителността, ама драпаш да се изхвърляш като последна инстанция.

ПП. Браво, разбрал си разликата между "списъци" и " договори", но не си отчел разликата в твърденията на набедения и пияндето. 

Кой са ти партньорите другите тролове на ГЕРБ ли и никога не съм работил като общ работник но теб поради умствения ти багаж и за общ работник не те искат .Отчел съм за разлика от теб обясненията на един престъпник и обясненията на МВР

https://m.fakti.bg/bulgaria/626827-mvr-60-ot-84-mln-lv-za-hemus-sa-izneseni-kesh-v-sakove-i-chuvali

Скандалът с изчезналите 60 млн. лева от парите за автомагистрала "Хемус" се разраства и това е само върхът на айсберга...

преди 1 час, ninov написа:

Кой са ти партньорите другите тролове на ГЕРБ ли и никога не съм работил като общ работник но теб поради умствения ти багаж и за общ работник не те искат .Отчел съм за разлика от теб обясненията на един престъпник и обясненията на МВР

"Кои" е множествено число на "кой". Поне да беше научил, че в езика ни няма дума в множествено число, завършваща на "Й". Както и да е- късно е да схванеш и най- простите неща. Мен няма нужда да ме искат където и да било,тъй като почти 30 години имам собствен и аз избирам кой да работи за мен. Писах ти го веднъж, но нали не можеш да осмисляш прости изречения, пак не си го схванал. Теб не бих назначила и за портиер. От общия работник се иска интелект, за да прецени как да използва силата си и как да свърши работата без да се контузи или да повреди нещото. 

Що се отнася до бизнесмена, за когото твърдиш че е престъпник- пияндето дори не посмя да го нарече така, ама де толкова акъл у теб, че да не хвърляш обвинения на килограм, само защото звездите ти говорят разни неща!? 

преди 15 минути, absurt написа:

"Кои" е множествено число на "кой". Поне да беше научил, че в езика ни няма дума в множествено число, завършваща на "Й". Както и да е- късно е да схванеш и най- простите неща. Мен няма нужда да ме искат където и да било,тъй като почти 30 години имам собствен и аз избирам кой да работи за мен. Писах ти го веднъж, но нали не можеш да осмисляш прости изречения, пак не си го схванал. Теб не бих назначила и за портиер. От общия работник се иска интелект, за да прецени как да използва силата си и как да свърши работата без да се контузи или да повреди нещото. 

Що се отнася до бизнесмена, за когото твърдиш че е престъпник- пияндето дори не посмя да го нарече така, ама де толкова акъл у теб, че да не хвърляш обвинения на килограм, само защото звездите ти говорят разни неща!? 

Ти не разбра ли че отдавна си разкрита че бизнеса ти е да си трол на герб

преди 17 минути, absurt написа:

От общия работник се иска интелект, за да прецени как да използва силата си и как да свърши работата без да се контузи или да повреди нещото. 

Да  много точно си описала защо никой не те иска на работа че нямаш грам акъл и че ще се контузиш и ще счупиш нещо  . Аз за разлика от теб имам престижна и добре платена работа

преди 5 минути, ninov написа:

. Аз за разлика от теб имам престижна и добре платена работа

Това е вица на годината! 863164914_download(16).gif.fd6e58451128ab3d80469d3b924f0a42.gifПълен неграмотник- на престижна работа. Е, в тролската централа на Радев ви събират от кол и въже, вярвам че ти плащат. Но, е гнусно слугуване, не престижна работа.

https://m.fakti.bg/bulgaria/626858-rashkov-600-metra-ot-gotovata-magistrala-hemus-krai-targovishte-se-srutiha

600 метра от магистрала Хемус,построени от ГЕРБ са се срутили...Да видим троловете на мутрата Борисов ,какво ще излъжат ?! Некадърност и наглост в едно-гарантирано от ГЕРБ...

преди 12 минути, absurt написа:

Това е вица на годината! 863164914_download(16).gif.fd6e58451128ab3d80469d3b924f0a42.gifПълен неграмотник- на престижна работа. Е, в тролската централа на Радев ви събират от кол и въже, вярвам че ти плащат. Но, е гнусно слугуване, не престижна работа.

Недей да се сравняваш с мен това че ти си неграмотничка и малоумна то не значи че и аз съм такъв Да права си че в тролската централа на ГЕРБ са ви събрали от кол и въже и от нито един от вас не става за нищо

преди 18 минути, ninov написа:

Недей да се сравняваш с мен това че ти си неграмотничка и малоумна то не значи че и аз съм такъв Да права си че в тролската централа на ГЕРБ са ви събрали от кол и въже и от нито един от вас не става за нищо

Ако ставаха за нещо нямаше да са по 10 часа във форума тук и да пишат лъжи за успехите на ГЕРП и провала на служебното правителство! А явни тролове са Овцата, Мирко и баба Абсурдана:D

https://mobile.frognews.bg/article/229327/

ГЕРБ и Борисов,както и поддръжниците им,взеха да си изпускат нервите от страх...Когато нямат други аргументи,се прибягва до насилие...

преди 30 минути, karadzha написа:

Ако ставаха за нещо нямаше да са по 10 часа във форума тук и да пишат лъжи за успехите на ГЕРП и провала на служебното правителство! А явни тролове са Овцата, Мирко и баба Абсурдана:D

Защо не си смениш ника, ами срамиш името на Караджата? Лъжец от ниска класа си.

В момента върви брифинг на прокуратурата. Няма да ти навреди да се просветиш малко.

преди 11 минути, absurt написа:

върви брифинг на прокуратурата. Няма да ти навреди да се просветиш малко.

Хахахахаха...Да се просветим ??? От прокуратурата ??? Искаш да кажеш "прикриватурата"...

преди 25 минути, Лудият Учен написа:

ГЕРБ и Борисов,както и поддръжниците им,взеха да си изпускат нервите от страх...Когато нямат други аргументи,се прибягва до насилие...

Еха, най- кафявата медия си избра........

Ако искаш данни за истинско насилие- от страна на репресивните органи, да беше изгледал брифинга на Прокуратурата- с факти и точка по точка образуването на дело още преди претърсванията, както и за арестите без никакъв документ и искане до прокуратурата.

преди 1 час, Лудият Учен написа:

https://m.fakti.bg/bulgaria/626858-rashkov-600-metra-ot-gotovata-magistrala-hemus-krai-targovishte-se-srutiha

600 метра от магистрала Хемус,построени от ГЕРБ са се срутили...Да видим троловете на мутрата Борисов ,какво ще излъжат ?! Некадърност и наглост в едно-гарантирано от ГЕРБ...

Кой ще плати ремонта, попита вътрешният министър.   Да беше попитал колежката си Комитова -след като прочетат подписаните договори.  Там е уточнено какви са отговорностите. Ама трябва да върви предизборната агитация - нещо друго очакваш ли от Рашков!?   

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

Хахахахаха...Да се просветим ??? От прокуратурата ??? Искаш да кажеш "прикриватурата"...

Не смееш да ги видиш и чуеш, нали? Да не би да ти разбият лудите радеви опорки. Не се учудвам- да олайваш под диктовка е лесно, а да противопоставиш аргументи е друг разказ.

преди 5 минути, absurt написа:

Еха, най- кафявата медия си избра........

Ако искаш данни за истинско насилие- от страна на репресивните органи, да беше изгледал брифинга на Прокуратурата- с факти и точка по точка образуването на дело още преди претърсванията, както и за арестите без никакъв документ и искане до прокуратурата.

Прокуратурата още се чуди да провери ли Борисов за ваксините

Трябва да слушам слугите на Борисов, да ми обясняват, че другите слуги на Борисов били репресирани :giggle1:

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Прокуратурата още се чуди да провери ли Борисов за ваксините

Трябва да слушам слугите на Борисов, да ми обясняват, че другите слуги на Борисов били репресирани :giggle1:

Е, няма как от същество със слугински манталитет да се очаква да мисли неслугински.

Прокуратурата подробно обясни с какво се занимава- наистина значимо, не с предизборните щения на фуражките.

преди 2 часа, Лудият Учен написа:

https://m.fakti.bg/bulgaria/626827-mvr-60-ot-84-mln-lv-za-hemus-sa-izneseni-kesh-v-sakove-i-chuvali

Скандалът с изчезналите 60 млн. лева от парите за автомагистрала "Хемус" се разраства и това е само върхът на айсберга...

Екстра, предизборно хвърлянме на кал.
И шарани кълват като луди...

...То поне Рашо да беше поизтрезнял поне веднъж.

преди 18 минути, Лудият Учен написа:

Не знам кой какво изпуска, но Радев е този който прави всичко възсмжно да окаля опонентите си.

преди 57 минути, karadzha написа:

Ко каза ко?

Я разгледай темата и не само тази, тия които висят 24/7 тука са Ninov, Мойра, Ники и още един двама, и всеки пост им е приидружен с линк от жабата или друг подобен кенеф.
Ако те са ГЕРБаджии ок.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Не знам кой какво изпуска, но Радев е този който прави всичко възсмжно да окаля опонентите си.

На това,дето ти му викаш "окаляне" ,е чисто и просто търсене на възмездие за ГЕРБ и Борисов...

преди 19 минути, attj написа:

Кой ще плати ремонта, попита вътрешният министър.   Да беше попитал колежката си Комитова -след като прочетат подписаните договори.  Там е уточнено какви са отговорностите. Ама трябва да върви предизборната агитация - нещо друго очакваш ли от Рашков!?   

Тоше,чакай малко...Ти нали уж не беше трол на ГЕРБ ??? Що си отговорил и си се хвърлил по корем да спасяваш мутрата Борисов ???

преди 19 минути, Лудият Учен написа:

На това,дето ти му викаш "окаляне" ,е чисто и просто търсене на възмездие за ГЕРБ и Борисов...

Може  и да си прав, не съм аз човека който може да каже истина ли е това всичкото или не, ако е да си носят последствията, ОБАЧЕ точно преди изборите, нещо много така удобно идва.

преди 15 минути, Лудият Учен написа:

Тоше,чакай малко...Ти нали уж не беше трол на ГЕРБ ??? Що си отговорил и си се хвърлил по корем да спасяваш мутрата Борисов ???

Като гласувате за лъжливи популисти и утописти като Радев, Петков и Василев как ще се случи това възмездие? По Рашковски пък хептен не го виждам.   Да не върнете Герб като навремето при Орешарски...  Сякаш беше вчера.

преди 31 минути, Bubbles написа:

Екстра, предизборно хвърлянме на кал.
И шарани кълват като луди...

...То поне Рашо да беше поизтрезнял поне веднъж.

Ко каза ко?

Я разгледай темата и не само тази, тия които висят 24/7 тука са Ninov, Мойра, Ники и още един двама, и всеки пост им е приидружен с линк от жабата или друг подобен кенеф.
Ако те са ГЕРБаджии ок.

ко каза ти висиш от сутрин до вечер за разлика от мен .Посочи ми един път в който съм цитирал някой кенеф

преди 7 минути, ninov написа:

ко каза ти висиш от сутрин до вечер за разлика от мен .Посочи ми един път в който съм цитирал някой кенеф

ninov я пак кажи кои са такива  после преброй колко грешки направих в двете изречения   

преди 7 минути, attj написа:

ninov я пак кажи кои са такива  после преброй колко грешки направих в двете изречения   

аз рядко пускам линкове от сайтове и то от сайтове които са доказано истински а ако информацията не харесва на някой това е друг въпрос но това не прави сайта кенеф

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.