Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

Не е необходимо да обиждаме журналисти, те се трудят за хляба си.  Аз чета всичко.

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 22 минути, ninov написа:

ко каза ти висиш от сутрин до вечер за разлика от мен .Посочи ми един път в който съм цитирал някой кенеф

Къде ме видя да вися? Тая седмица в целия форум съм пуснал 3-4 поста, миналата да са били малко повече, нямам времето да го правя, иначе ми е забавно, а ти и още няколко души сте тук в 90/100 от случаите когато отворя тая част на форума.

За цитирането, не ми се рови, може и да не цитираш толкова често, но жаби и подобни на тях са си кенефи.

преди 29 минути, Bubbles написа:

Може  и да си прав, не съм аз човека който може да каже истина ли е това всичкото или не, ако е да си носят последствията, ОБАЧЕ точно преди изборите, нещо много така удобно идва.

Не знаеш било ли истина, пък го определи като стръв за шарани. Как стана това :)  Да не караш нещо по инерция ? Човек ще си каже, че много ефективно действа пропагандата на Шиши върху теб. А пък от колко герб трола съм чувал "ако има виновни, да си понесат последствията"... направо бих си казал, че им дават сценарий да учат. А за някой сценария е маскиран като статия в "независими медии" :hush: 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Не знаеш било ли истина, пък го определи като стръв за шарани.

А какво да е дни преди изборите?
ГЕРБ не управляват от Април, Рашков спа ли досега?

преди 3 минути, Bubbles написа:

А какво да е дни преди изборите?

Странно как дума не обелваш за кражба за милиони, ( и милиарди) но да се разкрие кражбата 2 седмици преди изборите и не можеш си сдържа възмущението :) 

Пропагандата е мощно оръжие.

А иначе, ако нарочно е задържано оповестяването на резултата, това не значи че е "стръв за шарани". Ех, как се сещам за един колега от Русе, който и той много обича да повтаря "опорките", но с грешно значение, като например "промяната се оказа подмяна". Ама няма предвид, че новите са същите бандити като старите (което няма как да каже, защото старите са си неговите шефове и ги брани с все сили), а имал предвид че новите ще се коалират и ще "подменят" волята на народа. 

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Странно как дума не обелваш за кражба за милиони, ( и милиарди) но да се разкрие кражбата 2 седмици преди изборите и не можеш си сдържа възмущението :) 

Пропагандата е мощно оръжие.

А иначе, ако нарочно е задържано оповестяването на резултата, това не значи че е "стръв за шарани". Ех, как се сещам за един колега от Русе, който и той много обича да повтаря "опорките", но с грешно значение, като например "промяната се оказа подмяна". Ама няма предвид, че новите са същите бандити като старите (което няма как да каже, защото старите са си неговите шефове и ги брани с все сили), а имал предвид че новите ще се коалират и ще "подменят" волята на народа. 

За коя кражба да обеля дума? Дай нещо информация, боба ми свърши.

И да, когато опостяваето на информация уронваща авторитета на опонент(Без оглед кой е той) се прави непосредствено преди състезание(В случая избори), определено нещата миришат.

За останалото, вече не знам колко0 пъти съм казвал, но хайде заради теб ще повторя - ГЕРБ, БСП, ДПС, ИТН, Кирчо с Кокорчо, 'Ристе Иванов с ДБ и т.н. и т.н. и т.н... са все от едно котило, а Радев завалията изобщо не знае къде се намира.

преди 3 часа, Лудият Учен написа:

https://m.fakti.bg/bulgaria/626858-rashkov-600-metra-ot-gotovata-magistrala-hemus-krai-targovishte-se-srutiha

600 метра от магистрала Хемус,построени от ГЕРБ са се срутили...Да видим троловете на мутрата Борисов ,какво ще излъжат ?! Некадърност и наглост в едно-гарантирано от ГЕРБ...

като няма отводнение всичко пропада, независимо кой и как го строт

преди 2 часа, ninov написа:

ко каза ти висиш от сутрин до вечер за разлика от мен .Посочи ми един път в който съм цитирал някой кенеф

и твои постове, като гледам има през целия ден

преди 1 час, Bubbles написа:

вдигаме рейтинга, идат избори - и Рашков още незнае за коя партия става въпрос но казва за коя партия става дума, ми да покаже къде пише ГЕРБ

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

и твои постове, като гледам има през целия ден

Чеверме вече съм ти обяснил че аз не съм на фиксирано работно време а съм на свършена работа ако не помниш записвай си и пий гинкобилоба казват че помага

преди 4 минути, ninov написа:

Чеверме вече съм ти обяснил че аз не съм на фиксирано работно време а съм на свършена работа ако не помниш записвай си и пий гинкобилоба казват че помага

Ами ,то гинкобилобата помага...Ама при хората...Тя овчицата горката...

преди 53 минути, ninov написа:

Амалееее ако си на свършена работа, май ша тряя от форума да ти сбираме пари хлебец.

преди 1 час, M.Николов написа:

Бойко да няма запек?:giggle1:

Борисов отново настоя кукловодът да махне Рашков

явно и този има

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Ами ,то гинкобилобата помага...Ама при хората...Тя овчицата горката...

а гинкото не помага само на хора без мнение - и затова само копи / пейст

преди 46 минути, Мойра написа:

е сега ако кажеш и къде го е казал

Амалееее ако си на свършена работа, май ша тряя от форума да ти сбираме пари хлебец.

Ако искаш да ми дадеш пари ще ти пратя банковата сметка 

преди 10 минути, ninov написа:

Ако искаш да ми дадеш пари ще ти пратя банковата сметка 

да ти кажа - и аз съм влизалл от работа в форума, но просто неможе да следиш темата и да мислиш дад темата

преди 2 минути, Мойра написа:

стига с тези разкази, какво мислиш, изобщо можеш ли или само можеш копи / пейст

Направо се притеснявам вече. ГЕРБ са си пуснали младежкото "Хитлерюгенд" и всички  симпатизанти да тролят из сайтовете с интернет новини, присмиват се, обиждат и подиграват президента ни господин Радев и вътрешния министър. И могат да бъдат ужасно убедителни. Страх ме е логорействщата мутра да не се върне на власт. Властите трябва да извадят сигурни доказателства срещу мутромафиота, не разбирам за какво ги пазят? Ние истинска, независима прокуратура нямам, каскета се е окопал там. Да извадят информацията, да я покажат по телевизията.................

Трябва да задържат троловете, освен купувачите на гласове. Те са не по - малко опасни, могат да въздействат на обществото и да го подлъжат.................

Аз като ви казвам, че за мутри изобщо не се гласува............... Сега не знам как ще се оправим. Освен може би ако някой не реши да постъпи с Борисов по същия начин, по който той постъпи с други мутри.............. Само тогава тази партия ще се разпадне и калинките ще избягат надалеч...................

Прокуратурата сравни ваксините с шоколад на промоция

Цитат

Прокуратурата проверява какви са ваксините, кога са купени и какъв е срокът им на годност, а не разпространява ли невярна информация бившият премиер Бойко Борисов, за когото министър Стойчо Кацаров сезира прокуратурата. 

Добре си подреждат приоритетите. 

преди 13 минути, BANKATA написа:

Ако не проверят ваксините как да разберат кой прав и кой крив?

Проверката отнема 5 минути. Е, който си е заврял главата в г*за (или по-точно в този на Тиквата) ще му отнеме няколко седмици и накрая няма да открие нищо нередно. 

преди 56 минути, Anneliese написа:

Направо се притеснявам вече. ГЕРБ са си пуснали младежкото "Хитлерюгенд" и всички  симпатизанти да тролят из сайтовете с интернет новини, присмиват се, обиждат и подиграват президента ни господин Радев и вътрешния министър. И могат да бъдат ужасно убедителни. Страх ме е логорействщата мутра да не се върне на власт. Властите трябва да извадят сигурни доказателства срещу мутромафиота, не разбирам за какво ги пазят? Ние истинска, независима прокуратура нямам, каскета се е окопал там. Да извадят информацията, да я покажат по телевизията.................

Трябва да задържат троловете, освен купувачите на гласове. Те са не по - малко опасни, могат да въздействат на обществото и да го подлъжат.................

Аз като ви казвам, че за мутри изобщо не се гласува............... Сега не знам как ще се оправим. Освен може би ако някой не реши да постъпи с Борисов по същия начин, по който той постъпи с други мутри.............. Само тогава тази партия ще се разпадне и калинките ще избягат надалеч...................

Ако това което говорят по новините е вярно ок, обаче какво правим ако е скалъпено?
Вашия президент(За който и аз съм гласувал), ясно показва че изсобщо не знае къде се намира, Рашков не е изтрезнявал от... ...никой не знае откога, да не говорим че срешу него има разследвания и то точно за неща срешу които уж ПРОМЯНАТА щяла да се бори.
Така че преди да сочите с пръст, мислете.

преди 25 минути, N1K17Y написа:

Проверката отнема 5 минути. Е, който си е заврял главата в г*за (или по-точно в този на Тиквата) ще му отнеме няколко седмици и накрая няма да открие нищо нередно. 

казаха че скоро ще има и лекарство, другата година вероятно ще е тук

преди 5 минути, Bubbles написа:

Ако това което говорят по новините е вярно ок, обаче какво правим ако е скалъпено?
Вашия президент(За който и аз съм гласувал), ясно показва че изсобщо не знае къде се намира, Рашков не е изтрезнявал от... ...никой не знае откога, да не говорим че срешу него има разследвания и то точно за неща срешу които уж ПРОМЯНАТА щяла да се бори.
Така че преди да сочите с пръст, мислете.

Някакви доказателства за пиянството му имате ли или просто така си бръщолевите?

преди 27 минути, N1K17Y написа:

Разбира се че няма да открие нищо нередно, само че ти можеш ли да откриеш дори и един производител, който да реши да удължава срока на годност на продукта си. Аз поне не се сещам за такова животно. То така ако ставаше, защо изобщо се слага "срок на годност"?

преди 5 минути, Bubbles написа:

да не говорим че срешу него има разследвания и то точно за неща срешу които уж ПРОМЯНАТА щяла да се бори.

Я кажи за кои са тези неща за които е разследван, че ми стана интересно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.