Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 2 часа, absurt написа:

Защо си мислиш, че тъпанарите са само сред избиращите? Избиращи тъпанари, избират себеподобни- тъпанари. Та, не се засягай толкова заради президента. Такъв сме си го избрали.

Има една порода тъпанари, които избираха ( и пак ще се опитате да изберете) г-н Аз Съм Прост и Вие Сте Прости.

Радостното в случая е, че с действията си Президентът успа да отвори очите на много то вас и на последните избори от 1 100 000 останахте само около 600 000 "прости" с които г-н Аз Съм Прост да се разбира.

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Има една порода тъпанари, които избираха ( и пак ще се опитате да изберете) г-н Аз Съм Прост и Вие Сте Прости.

Радостното в случая е, че с действията си Президентът успа да отвори очите на много то вас и на последните избори от 1 100 000 останахте само около 600 000 "прости" с които г-н Аз Съм Прост да се разбира.

и как ги отвори, като според евростат инфлацията е най голяма при нас, това по скоро е закопаване на народа

sshot-28ae7ebf256e214cd.png

както се вижда февруари сме с 14% инфлация, март 20%, август 25%

Какви са тия хвърчащи таблици дето ги показваш, офца?

Кога ще се научиш да даваш линк към източника!

Например ето така:

Инфлацията стигна 4,8% на годишна база

Евростат: 4% годишна инфлация в България през септември

От къде ги измисли тези 25% не знам!

преди 39 минути, M.Николов написа:

Какви са тия хвърчащи таблици дето ги показваш, офца?

Кога ще се научиш да даваш линк към източника!

Например ето така:

Инфлацията стигна 4,8% на годишна база

Евростат: 4% годишна инфлация в България през септември

От къде ги измисли тези 25% не знам!

ти вярваш ли на нашите политици, според теб : хляба, олиото и другите храни с 3% ли са скочели

https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/PRC_FSC_IDX__custom_1439777/bookmark/table?lang=en&bookmarkId=365a1046-c48a-4e26-8af0-7a65f5b5ea25

преди 42 минути, M.Николов написа:

покажи ми линка в сайта на евростат дет пише 4,8%

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

инфлацията е най голяма при нас, това по скоро е закопаване на народа

както се вижда февруари сме с 14% инфлация, март 20%, август 25%

--------------------------------

бойко-борисов-1280x959ed.jpg

преди 42 минути, Без умствен капацитет написа:

покажи ми линка в сайта на евростат дет пише 4,8%

https://appsso.eurostat.ec.europa.eu/nui/show.do?dataset=prc_hicp_manr&lang=en

преди 1 час, M.Николов написа:

преди 43 минути, gagodrago написа:

--------------------------------

бойко-борисов-1280x959ed.jpg

Да, вече няма място за чудене- сегашните управляващи доказаха, че те могат да го направят. 

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

ти вярваш ли на нашите политици, според теб : хляба, олиото и другите храни с 3% ли са скочели

https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/PRC_FSC_IDX__custom_1439777/bookmark/table?lang=en&bookmarkId=365a1046-c48a-4e26-8af0-7a65f5b5ea25

да съгласих се - 25% е за храните

преди 9 часа, miro20 написа:

Често срещано при троленето, получава се от много бързане с копипейста  и постване по сайтовете и форумите.

Казваш го от личен опит, нали, Трольо:D

преди 7 часа, karadzha написа:

Казваш го от личен опит, нали, Трольо:D

Не, просто съм я хващал тая много пъти да бърка с копипейста :) 

Драги ми Бойко, верно е, че ти от шофьор на Маджо, който по една случайност ме вози и мен в една тъмна доба, стигна до премиер. Но верно е че ти наистина се оказа прост, а не престорено, както го обяви преди време. Защо пък прост ли. Ами да, ако не беше прост, щеше да се измъкнеш много по-рано, а не сега да водиш предварително обречени на загуба битки. Повече нямаш шанс и ако не беше прост щеше да предотвратиш това преди година, преди две. Сега вече е късно. Машината е в ход и бъдещето ти е предопределено.

Какво ще постигнеш, като излъжеш и на 14 ноември 600 000. Ами нищо. След 14 ноември тези 600 000 ще започнат да се топят като ланският сняг. Твоите хора накацали по бордовете ще започнат да хвърчат като тапи на шампанско. Ти ще грачиш, че не било демократично. Ами ще си останеш със граченето. Цацаров ще отиде в небитието. Гешев ще остане без муниции. Какво прави пушка без патрони. Плаши зайците. Отвън, няма кой да ти подаде ръка.

Ти направи руския поток на Путин и така си му върна парите, които му бяхте завлекли с Пеевски. И Путин повече няма нужда от теб. Разкрит агент, престава да бъде агент. Такива са правилата на играта. Чудя се на какво можеш да се надяваш. Валякът е в ход и наистина не виждам на какво се надяваш. Доган е хитро, метър и половина, човече и само мисли как да се откачи и да не потъне с теб. Дали ще успее, не знам, но че се опитва го знам. Така е който не знае кога да скочи от потъващият кораб, потъва с него. Много неща съм видял. Много възходи и много падения. Е доволен съм, че присъствам и на твоето.

Акад. Петър Иванов: Системата на ГЕРБ убива годишно 46 000 българи!

Не се чудете на демографската катастрофа, братя! ГЕРБ работи за нея!

Не се чудете на демографската катастрофа, братя! ГЕРБ работи за нея!

СИСТЕМАТА НА ГЕРБ УБИВА ГОДИШНО 46 200 БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ

Според данните на Евростат за 2016 г. 42% от смъртните случаи в България е можело да бъдат предотвратени – както с по-качествени медицински грижи, така и с по-ефективна здравна система изобщо.

Това фактически означава, че крадливата гербаджийската система на здравеопазване годишно умъртвява точно 46 200 души. 

Затова се качихме от 19-то място през 2009 год., когато ГЕРБ взе властта, на 1-во място в света през 2017 год. по смъртност на населението, годишно 16,6 промила. Ние сме световен шампион сред всичките 230 страни по смъртност на населението, както и по намаляването и изчезването му.

преди 24 минути, gagodrago написа:

Акад. Петър Иванов: Системата на ГЕРБ убива годишно 46 000 българи!

от 6 месеца не управлява ГЕРБ това е половин година и Радев не променя системата която убива

следователно 23 000 българи са убити от Радев

преди 24 минути, gagodrago написа:

Пристанището на Доган във Варна

получава 220 000 000 лв. от правителството на Борисов

640_319969.jpeg

https://frognews.bg/novini/pristanishteto-dogan-vav-varna-poluchava-220-mln-pravitelstvoto.html

сега получава, а от 6 месеца ГЕРБ не управлява - свери си часовника че изостава

преди 6 минути, M.Николов написа:

01.11.2019

:giggle1:

е нали това казвам, да не живее с миналото

преди 21 минути, Без умствен капацитет написа:

свери си часовника че изостава

на 1.11.2021 г. в 19:07, Без умствен капацитет написа:

от 6 месеца не управлява ГЕРБ това е половин година и Радев не променя системата която убива

следователно 23 000 българи са убити от Радев

А ти не разбра ли, че наистина си много прост!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.