Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 6 минути, ninov написа:

когато падне банковата тайна 

так се крият и оправдават

аз ако то кажа че Радев има интимна връзла с Слави - но ще ти дам данни когато падне тайната на лекаря - ще ми повярваш ли

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

так се крият и оправдават

аз ако то кажа че Радев има интимна връзла с Слави - но ще ти дам данни когато падне тайната на лекаря - ще ми повярваш ли

чеверме искаш да бъде нарушен закона ли и наричаш лъжци ГДБОП

преди 1 минута, ninov написа:

хехе :) Е нали затова е цялата патардия в момента бре. При нормални обстоятелства нито Чашков, нито някой  притеснен началник от ГДБОП, притиснат пак от Чашков, нямаше да дават каквито и да е изявления.

Ще се съберат доказателства, ще се проведат разследвания, и ще се внесат в съда. След това ще започнат делата, ще има вероятно осъдени.

Но това ще отнеме мноооого време.

А изборите са след точно седмица :)

Затова и Чашков, като острие на пропагандата излиза и сипе лъжи след лъжи, непотвърдени обвинения, и тотални измишльотини, че и притиска и други подчинени началници да го правят.

Затова и говорят с недомлъвки, но потейки се, разбират че трябва да изпълняват заповедите на комунето.

преди 3 минути, ninov написа:

да, поне нещо малко да дадат но те не - това си е съмнително

преди 13 минути, miro20 написа:

хехе :) Е нали затова е цялата патардия в момента бре. При нормални обстоятелства нито Чашков, нито някой  притеснен началник от ГДБОП, притиснат пак от Чашков, нямаше да дават каквито и да е изявления.

Ще се съберат доказателства, ще се проведат разследвания, и ще се внесат в съда. След това ще започнат делата, ще има вероятно осъдени.

Но това ще отнеме мноооого време.

А изборите са след точно седмица :)

Затова и Чашков, като острие на пропагандата излиза и сипе лъжи след лъжи, непотвърдени обвинения, и тотални измишльотини, че и притиска и други подчинени началници да го правят.

Затова и говорят с недомлъвки, но потейки се, разбират че трябва да изпълняват заповедите на комунето.

Да вече цялата вселена е в заговор срещу шефа ти Борисов .То шефа на ГДБОП каза че хората са издирени и разпитани .Значи когато журналистите оповестят някое престъпление те изпълняват поръчка  и говорът измислици нали така бе лъжец

преди 45 минути, ninov написа:

Да вече цялата вселена е в заговор срещу шефа ти Борисов .То шефа на ГДБОП каза че хората са издирени и разпитани .

и как са издирени и разпитани без да има преписка в съда:lol6::cantbelieve::ohmy:

преди 51 минути, ninov написа:

То шефа на ГДБОП каза че хората са издирени и разпитани .

Забрави да добавиш .. и пуснати. :) Без абсолютно никакви обвинения.

Та.. какво му е спешното и "неотложното" на всичката тази патардия ?

Пак казвам - спешно и неотложно е да се правят компромати и внушения срещу гЕРБ.

Защото социолозите знаят че именно седмица преди изборите е пиковия момент за печелене на гласове.

И Чашков го прави с целия ресурс на силовото министерство и служби.

Има и една подробност, че предозирате, много предозирате, и вместо да печелите гласове за хунтата на мухльото в президенството, печелите гласове за ГЕРБ.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 минути, miro20 написа:

Забрави да добавиш .. и пуснати.

щом така е решила прокуратурата че може да бъдат пуснати какъв е проблема още повече че те са бушони не при тях е отишла сумата а при друг

преди 8 минути, miro20 написа:

Та.. какво му е спешното и "неотложното" на всичката тази патардия ?

каква патердия виждаш има престъпление и службите и мвр го оповестяват, а да това е срещу шефа ти ,а ако беше в негова полза щеше да напишеш 3 страници за това

за несъществуващия проблем с машините изписа кофа с мастило

преди 12 минути, ninov написа:

щом така е решила прокуратурата че може да бъдат пуснати какъв е проблема още повече че те са бушони не при тях е отишла сумата а при друг

Чакай да изясним, че ти комай съвсем се обърка.

В прокуратурата няма заповеди за задържане на лицата, които вече са пуснати. Та, прокуратурата нищо не е решила, а МВР си е действало самостоятелно и незаконно. Прокуратурата каза, че чака заповедите за арест, че да окомплектова документацията. 

преди 21 минути, ninov написа:

има престъпление и службите и мвр го оповестяват,

какво е престъплението - а и МВР мн. добре знаят че нещо се опровергава с факти, а не с кой какво написал в някоя социална мрежа

Борисов: - Ало, Ваньо (Танев), абе имало някаква операция в складовете и предприятието на Мишо Бирата. виж там, обади се да се изтеглят! Аз не съм като Първанов - щом съм обещал да не го закачам, няма да го закачам. И после ми се обади да ми доложиш! Танев: - Добре, шефе, ти нали си ми дал телефона. Борисов: - Не бе, това му е ЕГН-то...

преди 13 минути, gagodrago написа:

Ало, Ваньо

Стари опровергани и отдавна обяснени неща от самия Танов. :getout:

Не с енапъвай :)  

преди 10 минути, gagodrago написа:

Борисов: - Ало, Ваньо (Танев), абе имало някаква операция в складовете и предприятието на Мишо Бирата. виж там, обади се да се изтеглят! Аз не съм като Първанов - щом съм обещал да не го закачам, няма да го закачам. И после ми се обади да ми доложиш! Танев: - Добре, шефе, ти нали си ми дал телефона. Борисов: - Не бе, това му е ЕГН-то...

а нещо да кажеш, престъпление ли е да нарушиш конституцията -  които нарушават закона са за затвора. Това скоро го направи един пресръпник - някои му викат Радев

преди 51 минути, absurt написа:

Чакай да изясним, че ти комай съвсем се обърка.

В прокуратурата няма заповеди за задържане на лицата, които вече са пуснати. Та, прокуратурата нищо не е решила, а МВР си е действало самостоятелно и незаконно. Прокуратурата каза, че чака заповедите за арест, че да окомплектова документацията. 

не става дума за мвр а ГДБОП те разследват случая .

преди 51 минути, Без умствен капацитет написа:

какво е престъплението - а и МВР мн. добре знаят че нещо се опровергава с факти, а не с кой какво написал в някоя социална мрежа

еми опровергай го де чеверме че има престъпление

Министър Рашков за Борисов: Пропаднал политик и автор на машинации

.
Бойко Рашков Източник: БГНЕС
Няма да коментирам думите на един пропаднал политик, който е наблюдавал безучастно как се изнасят десетки милиони на българските данъкоплатци и е автор на тези машинации.

Това са думите на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков пред Bulgaria ON AIR. Коментарът му е по повод фалшивите обвинения на бившия премиер Бойко Борисов, който твърди, че има допълнителни 228 машини за предстоящите избори извън тези за гласуване.

преди 1 час, miro20 написа:

Стари опровергани и отдавна обяснени неща от самия Танов. :getout:

Не с енапъвай :)  

Опровергани друг път. Просто се заметоха под килима.

преди 3 часа, ninov написа:

Да вече цялата вселена е в заговор срещу шефа ти Борисов .То шефа на ГДБОП каза че хората са издирени и разпитани .Значи когато журналистите оповестят някое престъпление те изпълняват поръчка  и говорът измислици нали така бе лъжец

Нееее всички ръсят опорки и са на хранилка в Банкя и четът блиц и жаба и пик и народ и т.н. молА ти сЪ, нИ сЪ занимвай с таквиз персони, вЕрващите на св Юмрукий сте единствени по рода си.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Нееее всички ръсят опорки и са на хранилка в Банкя и четът блиц и жаба и пик и народ и т.н. молА ти сЪ, нИ сЪ занимвай с таквиз персони, вЕрващите на св Юмрукий сте единствени по рода си.

от  теб дали ще видя смислен пост едва ли

преди 18 минути, ninov написа:

Ти водиш ли смислена дискусия? Някой от последователите на св Юмрукий води ли смислена дискусия?
Отговора е НЕ.
Ако някой се опита да каже нещо смислено повтаряте като папагали "Опорките, опорките, ауууу тоя е на хранилка в Банкя и т.н. неща присъщи на хора с умствена изостаналост, между другото заливате форума с тонове линкове от всякакви жълти и кафяви медии с всевъзможни простотии, които изобщо не ви грее дали са верни или не, важното е просто да са в подкрепа на твърденията ви.

После като ви вземат на подбив следва :

преди 24 минути, ninov написа:

преди 2 часа, gagodrago написа:

Министър Рашков за Борисов: Пропаднал политик и автор на машинации

.
Бойко Рашков Източник: БГНЕС
Няма да коментирам думите на един пропаднал политик, който е наблюдавал безучастно как се изнасят десетки милиони на българските данъкоплатци и е автор на тези машинации.

Това са думите на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков пред Bulgaria ON AIR. Коментарът му е по повод фалшивите обвинения на бившия премиер Бойко Борисов, който твърди, че има допълнителни 228 машини за предстоящите избори извън тези за гласуване.

Да го съди, да го арестува, да... измисли нещо вместо да говори празни приказки.

На баце глупостите му ги слушах 12г. сега и на този. 

Същия га*мен като баце, само празни приказки.

преди 57 минути, Bubbles написа:

Ти водиш ли смислена дискусия? Някой от последователите на св Юмрукий води ли смислена дискусия?
Отговора е НЕ.
Ако някой се опита да каже нещо смислено повтаряте като папагали "Опорките, опорките, ауууу тоя е на хранилка в Банкя и т.н. неща присъщи на хора с умствена изостаналост, между другото заливате форума с тонове линкове от всякакви жълти и кафяви медии с всевъзможни простотии, които изобщо не ви грее дали са верни или не, важното е просто да са в подкрепа на твърденията ви.

После като ви вземат на подбив следва :

е как за служителите на свети бойко лъжата всеки опонент е фейкомет а това че коментарите са ти неадекватни не съм го забелязал единствено аз продължавай да пишеш бисери 

преди 6 минути, ninov написа:

е как за служителите на свети бойко лъжата всеки опонент е фейкомет а това че коментарите са ти неадекватни не съм го забелязал единствено аз продължавай да пишеш бисери 

За служителите на св Тиквиций не знам, мен като ме видиш да казвам/пиша такива неща, тогава ме цитирай.

на 6.11.2021 г. в 20:10, ninov написа:

Нещо да кажеш за нелегалните машини а за които всички са знаели а.Защо мълчиш бе смешник @miro20

https://novini.bg/bylgariya/izbori/689707

Политолог: Допълнителните машини да се озоват до сертифицираните, за да гръмне някой бомбата, че вотът се фалшифицира

Цитат
Едно птиченце ми каза каква е схемата с допълнителните машини, която изплува днес, една седмица преди вота. Това пише в профила си във Фейсбук политологът Слави Василев и разкрива въпросната „схема“:

Фирмата доставчик - Сиела Норма, поръчва допълнители машини по свое усмотрение (и по нечия заявка). Сценарият е бил тези допълнителни машини да се озоват до сертифицираните устройства, за да може някой да гръмне бомбата, че се фалшифицира вотът посредством наличието на допълнителни, нерегистрирани машини.

Не знам дали следите, но от няколко дни бившият премиер говори как “машините били пипани”. И е трябвало изведнъж, няколко дена преди изборите, вероятно във вторник, ГЕРБ да излезнат с инфомрацията как в склада “са открити” допълнителни машини до сертифицираните.

Само че днес, един съвестен човечец, пазачът отговарящ за входа на склада, където се съхраняват сертифицираните машини за вота, забелязва, че се доставя и “друга стока” - въоросните допълнители устройства, които не били упоменати в протокола, с който той разполагал. Осъмнил се защото имало един тир в повече. Алармира. Машините не стигат до охранявания склад, където са сертифицираните устройства. Остават навън, където са и в момента. През това време поръчалите скандала разбират, че схемата е секнала, и решават мигновенно да обявят, че ги били “хванали по боксерки”.

От Сиела Норма (фирмата доставчик) казват, че нямат право да коментират, тъй като “подлежели на санкция”. Документите разменени между ЦИК и Сиела Норма - информация цитирана от БТВ новините от емисията преди малко, показват, че машините са собственост на доставчика. Същите публично заявява единствено, че машините били за “Албания, Грузия и за други дейстости”.

ЦИК казват, че не знаят какви са тези машини и същите 228 устроиства нямат общо с вота. ЦИК не е възлагало на доставчика - Сиела Норма, да поръчва каквито и да е било допълнителни устройства.

Сещай се какво е трябвало да стане. Да се внесе неяснота и съмнение за фалшификация на вота непосредствено преди неговото провеждане, за да може хората да се демотивират и да не гласуват. Кой има интерес от това оставям на въображението на всеки един от Вас. За разследващите журналисти в приятелската ми листа - разберете на какво основание Сиела Норма поръчва тези допълнителни машини и кой е платил за тях.

А от мен, гласувайте следващата неделя защото държавата ни наистина е завладяна от мутрите.

Слави Василев, Facebook

Истината винаги излиза наяве, хубаво е, че този път не закъсня.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.