Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 29 минути, ninov написа:

те са пробвали но Слави знае че ще е самоубийство ако се коалира с ГЕРБ

Тогава с кое не си сългасен в коментара ми ? 

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

какво стана - нашите смениха набързо ръководството на БЕХ и миналата седмица е продадоха мариците на американците с скъпия ток от ВЕИ централите

а съседните ни страни почват да строят АЕЦ, за да имат евтин ток

https://btvnovinite.bg/svetut/jadrena-politika-francija-shte-gradi-novi-reaktori-za-da-spre-poskapvaneto-na-gaza.html

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

какво стана - нашите смениха набързо ръководството на БЕХ и миналата седмица е продадоха мариците на американците с скъпия ток от ВЕИ централите

а съседните ни страни почват да строят АЕЦ, за да имат евтин ток

https://btvnovinite.bg/svetut/jadrena-politika-francija-shte-gradi-novi-reaktori-za-da-spre-poskapvaneto-na-gaza.html

Разбра ли сега, че любимецът ти Борисов трябваше да завърши АЕЦ-Белене, а не да я нарича гьол!

преди 4 минути, dedidi написа:

Разбра ли сега, че любимецът ти Борисов трябваше да завърши АЕЦ-Белене, а не да я нарича гьол!

тогава защо преди седмица новите от БЕХ, разписаха с американците да правят соларен парк - на мястото на мариците

Цитат

. Корпорацията обаче има опит и в изграждането на соларни паркове, каквато идея има за табаните на мини "Марица Изток".

преди 2 часа, ninov написа:

е ти си по нагъл трол и от миро който не отрича за тръбата 

Стой си при популистите като ти харесва.

ама аз няма да гласувам за Борисов който обещава 1000 лева минимална заплата други популисти не съм видял

преди 6 минути, ninov написа:

ама аз няма да гласувам за Борисов който обещава 1000 лева минимална заплата други популисти не съм видял

Аз също и пак ще си гласувам за Марешки.   Не е важно, че гласът ми отива все едно при негласувалите. Защо все нищо не доказвате за Борисов?    Стига вече с Гешев сте се оплаквали...

преди 10 минути, ninov написа:

аз виждам, това което каза - продаваме мариците и правим по скъп ток, а съседите ни инвестират в по евтено производство - много сме умни. като кухите шикалки

преди 2 минути, attj написа:

Аз също и пак ще си гласувам за Марешки.   Не е важно, че гласът ми отива все едно при негласувалите. Защо все нищо не доказвате за Борисов?    Стига вече с Гешев сте се оплаквали...

Гешев не е съдия, и няма никакви права, просто някой умишлено ги насочва към 9-та глуха

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

аз виждам, това което каза - продаваме мариците и правим по скъп ток, а съседите ни инвестират в по евтено производство - много сме умни. като кухите шикалки

Чеверме

1.Този който не искаше да прави Белене е шефа ти Борисов

2 никой не е продал мариците досега

преди 22 минути, ninov написа:

Чеверме

1.Този който не искаше да прави Белене е шефа ти Борисов

2 никой не е продал мариците досега

преди няколко месеца Европа не даваше, но сега клекна под натиска на скъпия ток

разписаха новите с американците. мариците стават соларен парк

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

тогава защо преди седмица новите от БЕХ, разписаха с американците да правят соларен парк - на мястото на мариците

преди 25 минути, Без умствен капацитет написа:

преди няколко месеца Европа не даваше,

не преставаш да лъжеш овцо

европа никога не е забранявала АЕЦ 

Никога мариците не са продавани за да се прави соларен парк по плана за въстановяване мариците ще работат на газ

преди 12 часа, miro20 написа:

Ами ти ми отговори къде е нарушението и от кого ? И кой закон ?

Смесват се отговорности и правила на НСО с политически компромати и внушения.

Трябва ли наистина да се знае коя е дамата, внесла филмов реквизит на кюлчета и излезли от употреба 500 еврови копюри /където ако опиташ да ги обмениш ще светнеш всички червени лампи на  всички служби и банки/   или салфетки  от Джъмбо ??

Според мен се знае, но и тя може да осъди по обратната логика за уронване на престижа или изнасяне на лична информация.

И това е направено и изяснено  още в началото.

Само че тези които имат ресурса и възможностите да направят тези компромати / дамата няма как да свърши всичко сама, трябва и логистика/  са от президентската хунта и обкръжение в службите.

затова пак ти напомням че след този скандал, Гешев моментално се отказа от "услугите" на НСО . Можеш да се досетиш защо.

Така че разследването ак оима такова , трябва да се насоч икъм пробива във сигурността, за което дума има вътрешна сигурност и контраразузнавателните служби.

Упс.. ама те пък са парирани от авторите на тези компромати или от тези които имат интерес тиражирането на такива.

:) 

Така че не очаквай докато заинтересованите са на власт, да има каквото и да е развитие в тази насока.

И на нито една снимка няма Борисов заедно с кюлчетата и пачките. НА нито една !

А би било много лесно , та нали здраво спинка , дамата е трябвало сам ода придърпа чекмеджето и да направи обща снимка.

Уви...

няма такава снимка с Борисов, защото си е аранжировка в празна резиденция..

Както винаги малоумни обяснения, а има едно напълно логично обяснение за това, че прокуратурата не успява да стигне до тази дама, която според Борисов била внесла пари и злато и му направила постановка.

И то е следното- никой нищо не е внасял, всичко вече си е било там, дамата единствено е направила снимките и клипчето!

А това вече е доста по-трудно за разкриване и доказване.

:hush:

преди 34 минути, M.Николов написа:

а има едно напълно логично обяснение за това, че прокуратурата не успява да стигне до тази дама, която според Борисов била внесла пари и злато и му направила постановка.

ПАк да ти задам  простичкия въпрос - Какво трябва да направи прокуратурата и по кой закон да обвини дамата/дамите/   посещавали Борисов, за това че са внасяли филмов реквизит и/или салфетки с напечатани излезли от употреба копюри по 500евро от Джъмбо и са си правили селфита  с тях в празна резиденция  ?? Подчертавам - в празна резиденция ?

Отговорни за сигурността на премиера са НСО.

НСО даде обяснения и кратко прагматично изявление. Че проверяват и сканират посетителите за опасни предмети , оръжие и вещества.

Такива не са внасяни .

Та ?

преди 4 минути, miro20 написа:

ПАк да ти задам  простичкия въпрос - Какво трябва да направи прокуратурата и по кой закон да обвини дамата/дамите/   посещавали Борисов, за това че са внасяли филмов реквизит и/или салфетки с напечатани излезли от употреба копюри по 500евро от Джъмбо и са си правили селфита  с тях в празна резиденция  ?? Подчертавам - в празна резиденция ?

Щом ми задаваш подобен въпрос е ясно, че каквото и да ти отговоря, ти няма да го разбереш!

Само някое дете или човек със силно ограничени умствени способности би задавал подобен въпрос.

преди 9 минути, miro20 написа:

и са си правили селфита  с тях в празна резиденция  ?? Подчертавам - в празна резиденция ?

Никой не пуска външни лица в празна резиденция!

Никой!

преди 5 минути, M.Николов написа:
преди 13 минути, miro20 написа:

и са си правили селфита  с тях в празна резиденция  ?? Подчертавам - в празна резиденция ?

Никой не пуска външни лица в празна резиденция!

Никой!

Борисов сам даде обяснение за това че пускат - примерно казва на охраната ... след 15 мин идвам, и те пускат госта.

Или гостенката.

преди 6 минути, M.Николов написа:
преди 14 минути, miro20 написа:

Щом ми задаваш подобен въпрос е ясно, че каквото и да ти отговоря, ти няма да го разбереш!

Само някое дете или човек със силно ограничени умствени способности би задавал подобен въпрос.

Да, разбрах че нямаш отговор когато си затапен :)

Само последните редици на БКП вярват безропотно че министър председател държи пачки с евро и златни кюлчета в нощните шкафчета на спалнята в служебната резиденция 

преди 1 час, ninov написа:

не преставаш да лъжеш овцо

европа никога не е забранявала АЕЦ 

Никога мариците не са продавани за да се прави соларен парк по плана за въстановяване мариците ще работат на газ

вземи си резервни очи
Цитат

. Корпорацията обаче има опит и в изграждането на соларни паркове, каквато идея има за табаните на мини "Марица Изток".

Офца, правиш ли разлика между заявен интерес и сключена сделка?

Не ми отговаряй, то е ясно, че не правиш!

преди 18 минути, miro20 написа:

Борисов сам даде обяснение за това че пускат - примерно казва на охраната ... след 15 мин идвам, и те пускат госта.

Или гостенката.

преди 9 минути, Coco1 написа:

Само последните редици на БКП вярват безропотно че министър председател държи пачки с евро и златни кюлчета в нощните шкафчета на спалнята в служебната резиденция 

А първите редици на гербопитеците вярват безрезервно на краля Слънце-бате Бойко(да не се бърка с бате Гойко, който е голям!).

:giggle1:

преди 17 минути, M.Николов написа:

А първите редици на гербопитеците вярват безрезервно на краля Слънце-бате Бойко(да не се бърка с бате Гойко, който е голям!).

Коле, в такива приказки вярват само зомбитата от БКП.

Никой с нещо в главата не би потеглил на подобна смехория независимо министър председателя от коя партия е.

Но в тебе съм се убедил още от постването на линка за смърта на Жорж Ганчев в празните приказки.

преди 18 минути, M.Николов написа:

КАкто винаги изключително "аргументиран" :giggle1:

преди 2 минути, Coco1 написа:

Никой с нещо в главата не би потеглил на подобна смехория независимо министър председателя от коя партия е.

Ти няма как да знаеш това.

Сам разбираш, не отговаряш на условията.

преди 2 минути, miro20 написа:

Мирчо, той Борисов и други неща е казвал, пък после се оказва, че не отговарят на истината.

Но на теб това не ти пречи, нали?

преди 4 минути, M.Николов написа:

Ти няма как да знаеш това.

Сам разбираш, не отговаряш на условията.

Коле не съди по себе си знам че толкова си можеш

Трудно е да си представиш че има живот извън виртуала фрог БКП и тн

преди 4 минути, M.Николов написа:
преди 5 минути, miro20 написа:

Мирчо, той Борисов и други неща е казвал, пък после се оказва, че не отговарят на истината.

Но на теб това не ти пречи, нали?

Говорим за това НСО дали е пропускала гост/енки/ без никой в резиденцията.

Очевидно е че е пускала.

И не Борисов защото е казал, а дори видеото на "Мат аХари"  доказа това. Дето се разхожда в коридорите и стаите на ПРАЗНАТА резиденция.

Още колко ще се гърчиш ?

преди 23 минути, M.Николов написа:

---------------------------------------

Попаднах на интересно мнение по въпроса, съвпада с моето:

С всяка нова порция снимки (чакаме и нов запис мисля) тезата на Боко за аранжировка увисва. Много по-трудно е да се организира аранжировка отколкото да се направи бърза снимка.

В момента изглежда синхронизирано най-зомбираните фенове на ГЕРБ твърдят ,че това е "претопляне на стара манджа" (използват вкупом точно този израз). Само ,че не е точно така защото снимките са нови за публиката , показват стабилен поток от суми минаващи през чекмеджето на Боко. Златото също е много интересен детайл.

Друг начин по-който масово и организирано се опитват да омаловажат снимките е .че Боко го няма сниман с парите - което явно е по-трудно от гледна точка на това ,че са правени тайно от него. Чаршафите били различни - което също е нормално при положение ,че снимките са снимани с години разлика във времето. Снимките на Боко вкупом с тези на чекмеджето му просто доказват ,че са от човек имал достъп до спалнята му.

Разбира се най-интересна ще е реакцията на Боко ,който се оплита в обясненията и не успява да подържа една версия за снимките. Наистина първата му реакция след първите снимки беше да пусне клипчето с Пеевски като прасе с намек ,че става дума за фотошоп. След записа в който искаше да разбива "физиономията на Еврохолд" се стресна много и даде смешната конференция в която прегърна ПКП-то ,като извинителен жест (докато в същото време твърдеше ,че записа е манипулиран). Тогава смени версията и твъреше ,че става дума за аранжировка и намекна за дрона на Радев и че може би снимките са дело на Цветанов.

Появи се видеото на което се виждаше женски силует и заговори за "прекрасната госпожа" (от обкръжението на президента) при една от обиколките с джипа на която после даде прякора Мата Хари пред немският вестник и за която този път намекна ,че може да е журналистка (говорейки за интервюта които може да е давал) ясно заявявайки ,че знае за коя точно жена става дума.

Но след въпрос от Полина Паунова Мата Хари станаха две жени , заговори за джентълментство и нежелание да "натопи" човек който може да е невинен и после съвсем се оплете.
Само ,че Боко никога не е проявал скрупули да жертва хора около себе си за да оцелее - дори близки такива като Цветанов и Горанов. Не се колебае да жертва и жени - Цецка Цачева, Фидосова, Лиляна Павлова и др. Някакво голямо шубе го тресе само от идеята да разкрие коя е Мата Хари - може би възможността да изникнат още въпроси около пачките в чекмеджето му.

Остава и въпросът защо МВР не е проследило и дало информация относно банкнотите на които можем да видим номерата на някои от снимките при положение ,че за разлика от журналисти и обикновени граждани имат възможност да го направят.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.