Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

На брифинг във връзка с машините за гласуване един журналистически въпрос буквално взриви Вождът. Някой си позволи да го помоли да коментира думите на правосъдния министър Иван Демерджиев, според когото трябва да се разследва дали предишните управляващи нямат връзка с фирмата “Сиела”, вносител на машините за гласуване. Подтекстът, за който намекна днес в интервю за БНТ и съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов, е, че от ГЕРБ имат интерес да раздухват скандал около тези машини, да отблъснат гласоподавателите и така на изборите да се явят само твърди ядра на партиите, интерес от което имат тъкмо бившите управляващи.

Ето какво последва като реакция от страна на афектирания:

1. “ Той е откачЕн човек, той е откачЕн човек” ( за правосъдния министър)

2. “Значи такива негодници…”

3. “Абе тея хора толкова нагли, толкова вече дебили…”

4. “Каква връзка с…ние го яздим от сутрин до вечер…”

5. “Това са нагли хора…” 

А към журналистите, след призив от тяхна страна да каже какво знае за семейните връзки на “Сиела”: 

6. “Айде бе, аз не съм ви тука на политинформация да сте дошли…”

И за финал към всички ( по подразбиране и към журналистите, споменати по-горе):

7. “Наглеци такива”!

Ето така, при най-малкото отклонение от дългогодишния комфорт да му бъдат спестявани неудобни въпроси, властелинът на “мисирките” избухва като каруцар ( с извинение към каруцарите). Невъздържан, зъл, задъхан от истерична омраза и злоба, но претендиращ да печели президентските избори с помощта на една блага професорска фасада. 

Този опит за измама си плаче за пояснение с цел предпазване на публиката:

“Купуването и продаване на фасади с цел измама на избирателите е престъпление”! 

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 1 час, gagodrago написа:

Престъпленията на боко-чекмеджето и проклетата му партия тепърва започват да се разплитат.

само че не разбрах ккак ги разплита, след като не показа нищо - звездолброец

преди 4 часа, Мойра написа:

Чудя се, докога ще ни тормози с простотиите и измишльотините си този наглец?

Бойко Борисов: Няма да доставя удоволствие на воайора Радев да кажа коя е Мата Хари

Няма смисъл, отказвам се да окачествявам това неизвестно откъде появило се нищожество. Всяка дума, която употребя за това ще е обида към самата дума. Историята скоро ще се произнесе и това ще е краят на един жесток експеримент, направен с българския народ.

преди 4 часа, Мойра написа:

Браво на Емил Азар, никой не може да размаже нищожеството, както го прави той. И не мога да не завърша с негов цитат и после едно заключително изречение от мен.

Цитат

Невероятно. Страшно. Гротескно. Никой враг, върлувал из земите ни, не е подлагал българите на такова унижение и безчестие.

Ние му дадохме властта, ние трябва да я отнемем

Само една грешка, не ние сме му дали властта, дадоха му я те, но ние ще му я отнемем.

Мире, не е ли време лека полека, да ни обясниш, че една коалиция с ДПС ще бъде добре за България ? Или чакаш зелена светлина от третата партия подкрепила ви, че да не се хабиш напразно ? 

МВР пусна запис на Младен Маринов с криминалния контингент

Цитат

Бившият министър на вътрешните работи е бил на среща с хора на Маргините и Очите заедно със Станислав Недков-Стъки и собствениците на "Делта гард"

Мире, имаш ли обяснение, защо всички защитаващи ГЕРБ са свързани с най-големите мутри ? Ще гласуваш ли за премахването на този хаос и всичките престъпни схеми да си вървят по вода, като доброто старо време на Тиквуний? 

https://www.mediapool.bg/borisov-s-peevski-si-imame-vzaimno-uvazhenie-toi-e-silen-i-seriozen-chovek-news328754.html

Я виж,каква дружка си имал мутрата Борисов-другата мутра Пеевски,дето го заклеймиха като престъпник и от САЩ по закона "Магнитски" и чрез досиетата "Пандора" за незаконни офшорки...

П.П. Сега троловете на ГЕРБ ще скочат да защитават колко порядъчни били мутрите Борисов и Пеевски...

преди 11 минути, Лудият Учен написа:

каква дружка си имал мутрата Борисов-другата мутра Пеевски

Това отдавна се допускаше, но просто не смееха да го заявят на всеослушание. 
Интересно какво се е случило с Пеевски, та така драстично е променил външния си вид.

преди 24 минути, цър-вул написа:

Това отдавна се допускаше, но просто не смееха да го заявят на всеослушание. 
Интересно какво се е случило с Пеевски, та така драстично е променил външния си вид.

Оперирал се е. Според слуховете де.

преди 1 час, N1K17Y написа:

Оперирал се е. Според слуховете де.

http://www.budnaera.com/202104f/2140108.html
https://www.viewsofia.com/article/51178/more/Dietata-na-Delyan-Peevski%3Agruzinsko-#more
Грузинска, грузинска, ама къде отиде всичката тая кожа?

преди 3 часа, N1K17Y написа:

А, ти имаш ли обяснение, защо се пускат записи на човек, който не е подведен под отговорност дори, а камо ли да има влязла в сила присъда?

Или, за рашков всичко е позволено, а ако Гешев извади СРС, дори с разрешение, не е редно?

преди 2 часа, Мойра написа:

Съвсем заорахте дъното,ей!  Запис от 2005г. , сенки с фенерчета и обяснение, че един от тях бил Маринов. Ами, Бойко Рашков няма ли снимки сред мутрите- напит, а по- рано, по соца, къде беше и с кого, да имаш спомен?  Защо мислите хората за дебили?

преди 12 минути, absurt написа:

А, ти имаш ли обяснение, защо се пускат записи на човек, който не е подведен под отговорност дори, а камо ли да има влязла в сила присъда?

Или, за рашков всичко е позволено, а ако Гешев извади СРС, дори с разрешение, не е редно?

преди 3 минути, absurt написа:

Съвсем заорахте дъното,ей!  Запис от 2005г. , сенки с фенерчета и обяснение, че един от тях бил Маринов. Ами, Бойко Рашков няма ли снимки сред мутрите- напит, а по- рано, по соца, къде беше и с кого, да имаш спомен?  Защо мислите хората за дебили?

Нещо друго освен да демонстрираш лицемерието си, можеш ли? :hush:

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Нещо друго освен да демонстрираш лицемерието си, можеш ли? :hush:

А, ти, нещо по същество можеш ли да отговориш или троленето не ти позволява?

преди 1 минута, absurt написа:

А, ти, нещо по същество можеш ли да отговориш или троленето не ти позволява?

Като пиша по същество, нещо не ти е интересно да коментираш. За Лукойл, за Хемус, за на Фандъкова въздуха, писал съм само за последните 2-3 дена. Ама така и не коментираш. За личните ти глупости и фантазии можеш да изпишеш 2 страници обаче. Тук-таме нещо и да споделиш лъжите на Баце ;) 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Като пиша по същество, нещо не ти е интересно да коментираш. За Лукойл, за Хемус, за на Фандъкова въздуха, писал съм само за последните 2-3 дена. Ама така и не коментираш. За личните ти глупости и фантазии можеш да изпишеш 2 страници обаче. Тук-таме нещо и да споделиш лъжите на Баце ;) 

Какво да коментирам, като не съм влизала 3 дни? Длъжна ли съм като теб, да вися денонощно, за да оплювам непрекъснато опонентите? Ето, написах и питах нещо, което ми направи впечатление, ама не ти изнася да го коментираш и рипна да ме квалифицираш. А, аз фантазии нямам- ти се изживяваш ту като жена, ту като мъж, пък после аз съм ти виновна.......

преди 14 минути, absurt написа:

Какво да коментирам, като не съм влизала 3 дни? Длъжна ли съм като теб, да вися денонощно, за да оплювам непрекъснато опонентите? Ето, написах и питах нещо, което ми направи впечатление, ама не ти изнася да го коментираш и рипна да ме квалифицираш. А, аз фантазии нямам- ти се изживяваш ту като жена, ту като мъж, пък после аз съм ти виновна.......

Съдейки по нещата които ти правят впечатление, да не работиш в прокуратурата ? И на тях никога не им е интересно, дали Тиквата е извършил престъпление, но живо се интересуват, кой му е записал престъплението. :D 

Да позная ли, че и в ПИК ще излезе статия, в която не се интересуват дали Маринов се е срещал с най-големите мутри, а и те ще се интересуват само от това, защо МВР разпространява запис на това ? 

Гоним двамата, третият поема към затвора и може да оцелеем. Иначе нямаме шанс

spacer.png

Spoiler
Всеки, който е имал сили и нерви да издържи двете изяви на Бойко Борисов по бТВ и след това по Нова тв, е разбрал, че си имаме работа с болен човек, разполагащ с откраднати милиарди, армия от „калинки“ и медии за лично ползване. Разбрали сте също, че докато този човек си играе с вас, нито вие, нито децата ви ще са в безопасност.

Отдавна знаем че нещо трябва да се направи, за да имаме поне шанс за някакво бъдеще като страна от цивилизования свят. Нещата наистина са или той нас, или ние – него. Няма средно положение.

Стигаме до екзистенциалния въпрос: Какво да се направи?

Отговорът: Да бъдат отстранени Иван Гешев от прокуратурата и Сотир Цацаров от КПКОНПИ. Не ми говорете, че трябвало да се реформират системи, структури, да се пипа Конституцията и прочие дъвки. Нищо такова. След изборите се извикват тези двамата в парламента и им се обяснява, че са част от мафиотския модел на Борисов (те го знаят отлично) и нямат повече място в живота на страната в ролите, които са сега. Довиждане.

Статуквото ще се опита да ги спасява като спъва по всякакъв начин работата на парламента. Това не бива да се позволява!

След като се отпуши този токсичен бент, ще започне здравословното изрязване и лечение на раковите тумори из цялата държава. Ще бъде животоспасяващ процес.

Без това нищо няма да се промени, разберете. Махнат ли се тези двамата, Борисов отива в съдебната зала, а оттам… каквото покажат доказателствата за нечовешките му извращения спрямо българите и България.

Не са само те, разбира се, но те трябва да са първите.

В ГЕРБ и ДПС са неспокойни, защото знаят какво са вършили и какво се полага за това в правова държава. Нека станем такава.

Огнян Стефанов

Кратко и ясно.

Адмирации!

преди 3 часа, Мойра написа:

и това против ГЕРБ ли е:D некадърноста у комунетата е толкова голяма, че не се знае как да се ползват

преди 37 минути, N1K17Y написа:

Като пиша по същество, нещо не ти е интересно да коментираш. За Лукойл,

лукоил е руска, там е замесен р. Овч.

преди 4 минути, Мойра написа:

Гоним двамата, третият поема към затвора и може да оцелеем. Иначе нямаме шанс

spacer.png

Покажи скритото съдържание
Всеки, който е имал сили и нерви да издържи двете изяви на Бойко Борисов по бТВ и след това по Нова тв, е разбрал, че си имаме работа с болен човек, разполагащ с откраднати милиарди, армия от „калинки“ и медии за лично ползване. Разбрали сте също, че докато този човек си играе с вас, нито вие, нито децата ви ще са в безопасност.

Отдавна знаем че нещо трябва да се направи, за да имаме поне шанс за някакво бъдеще като страна от цивилизования свят. Нещата наистина са или той нас, или ние – него. Няма средно положение.

Стигаме до екзистенциалния въпрос: Какво да се направи?

Отговорът: Да бъдат отстранени Иван Гешев от прокуратурата и Сотир Цацаров от КПКОНПИ. Не ми говорете, че трябвало да се реформират системи, структури, да се пипа Конституцията и прочие дъвки. Нищо такова. След изборите се извикват тези двамата в парламента и им се обяснява, че са част от мафиотския модел на Борисов (те го знаят отлично) и нямат повече място в живота на страната в ролите, които са сега. Довиждане.

Статуквото ще се опита да ги спасява като спъва по всякакъв начин работата на парламента. Това не бива да се позволява!

След като се отпуши този токсичен бент, ще започне здравословното изрязване и лечение на раковите тумори из цялата държава. Ще бъде животоспасяващ процес.

Без това нищо няма да се промени, разберете. Махнат ли се тези двамата, Борисов отива в съдебната зала, а оттам… каквото покажат доказателствата за нечовешките му извращения спрямо българите и България.

Не са само те, разбира се, но те трябва да са първите.

В ГЕРБ и ДПС са неспокойни, защото знаят какво са вършили и какво се полага за това в правова държава. Нека станем такава.

Огнян Стефанов

Кратко и ясно.

Адмирации!

пак сме съъгластни с другите - щото не ти дават да мислиш

преди 1 минута, Мойра написа:

доказзваш че са ти забрани ли ли:D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.