Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

преди 10 минути, Бонбон с катран! написа:

Добре де

РевлЮ
image.png.768b37159cae4af49bcbae6202c96966.png

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 744,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Това не е вярно, Владо! Ако IMAGE-а е направен преди да бъде спряна услугата като възстановиш пак няма да е спряна. Това ще е валидно само ако вече си направил IMAGE на спряна услуга, но тогава това щ

Публикувани изображения

преди 20 минути, цър-вул написа:

image.png.768b37159cae4af49bcbae6202c96966.png

@цър-вул получил си вече бъг на новата система! :wub: Нямаш класовете по дати, нямаш и разпръснатата хроника на папки и файлове без значение кое какво. Как ти се случи? :magnifier:

преди 32 минути, Бонбон с катран! написа:

Добре де, стигнаха до този пустиняк Windows 11. Майкрософт никога ли няма да се сетят да направят папка Downloads да ми показва първо папки, а после файловете в лист детайли?

Това ли?

Untitled.png

преди 39 минути, manjaro написа:

Това ли?

Untitled.png

Да ти имам и на тебе туика! Не се научихте да работите само с Windows! Винаги трябва да му правите поправка. На това рошаво плашило!

ОК. Докато се произнесете, аз ви изпреварих. Ключето е ТУК. Вие обаче сте го замели под черджето.

Какъв tweak, какви поправки? От опциите на Windows го задаваш, без нужда от външен software/tweak/tool/reg.
Не сме го замели под черджето. Вероятно не сме очаквали, че няма да се сетиш да дадеш ''десен клик'' и да избереш NONE, опция, съществуваща от времето на цар Симеон. Сега остава да ме питаш, кой е десният/левият бутон на мишката.

Може да се сетя и за други неща, които са ме тормозили през 4-вековното робство. Такава тирания със задължително налагане на новите неща си е геноцид! ;)

преди 46 минути, цър-вул написа:

Мрън, мрън - това са неща от Windows 3.XX

Еми като съм се наплашил така е. Всичко си беше по мястото докато не се появиха метро стиловете. От тогава карам на самотек. :) 

преди 6 часа, Бонбон с катран! написа:

Еми като съм се наплашил така е.

Инсталирай един DOS и си щракай без да се плашиш. :)

Преди два дни се появи информация че Майкрософт разработват windows 12 като се очаква първата тестова версия да излезе не по-рано от средата на 2026 година. Съдейки по снимката ако това е истина windows 12 доста наподобява на windows 72021_0726_e2c934c9p00qwtze8002id000go00adp.png.c1ef3ee0c3fdf0b1bc5f77bd6ee7d599.png

преди 5 минути, FakeWicky написа:

Преди два дни се появи информация че Майкрософт разработват windows 12 като се очаква първата тестова версия да излезе не по-рано от средата на 2026 година. Съдейки по снимката ако това е истина windows 12 доста наподобява на windows 72021_0726_e2c934c9p00qwtze8002id000go00adp.png.c1ef3ee0c3fdf0b1bc5f77bd6ee7d599.png

FakeWicky, изглежда си fake тая работа. Не че им пречи да тестват нови технологии в стара опаковка, ама се съмнявам.

• Автор
преди 12 часа, FakeWicky написа:

Преди два дни се появи информация че Майкрософт разработват windows 12

Темата е за 11, а не за детински фейкове! Направи си тема за 12 и не пълни тази тема с талаш! :angry:

@цър-вул знаеш ли каква е бомбата закъснение Time Bomb за инсайдер програмата? Тоест, какво се случва когато приключи? Някакви напомняния, прекратяване, изритва ли те да не можеш да ползваш системата? Мисля си за Windows 11 (бета) дали ще могат да го ползват потребителите и след това. :idea:

преди 3 минути, Бонбон с катран! написа:

ще могат да го ползват потребителите и след това. :idea:

След кое?

Не, не се занимавам с теория на конспирацията. КАТО ВЪЗНИКНЕ ПРОБЛЕМ - БОРЯ ГО...
И си свиркам...
https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/06/24/preparing-for-insider-preview-builds-of-windows-11/

току-що, vpvelev написа:

След кое?

Е, каак не разбираш? След после, естествено... ;) 

на 27.07.2021 г. в 23:56, Бонбон с катран! написа:

получил си вече бъг на новата система

Бъгът е в твоята глава. На мен каквото и когато ми трябва, го виждам..

преди 14 минути, Boyan78 написа:

стари компютри

Стари, стари, колко стари? На 486 няма да може.

Да, може да се инсталира на MBR машини - чети назад писано е 1000000 пъти за техниките на преодоляване на TPM.

преди 2 часа, vpvelev написа:

След кое?

След прекратяването на инсайдърската програма и излизане финалната версия на Windows 11. Какво се случва с инсайдърската версия? Дали настъпва някаква превантивна мярка за гонене на потребителите и насилствен ъпдейт за прекратяване услугата.

преди 19 минути, Бонбон с катран! написа:

излизане финалната версия на Windows 11.

Къде го прочете това?

преди 20 минути, Бонбон с катран! написа:

След прекратяването на инсайдърската програма

Кога? Нали ще излезе 12 за тестване...
Аре преди да плющиш глупости, мааалко да помислиш!

Имам едно предложение.

Защо да не помолим администратора да направи тази тема важна и модератора, отговарящ за "Операционни системи"  да има право да трие всевъзможни глупости, които не касаят темата За Win 11. За мен тя е доста интересна а и има много коментари, които са ценни за всеки един присъстващ в нея. По този начин ще се премахне плявата, която неуместно се появява всеки ден. Според мен, това е начина да спасим техническите подфоруми от ненужните никому простотии.

преди 3 минути, Kolev71 написа:

Имам едно предложение.

да има право да трие всевъзможни глупости . . . . . . По този начин ще се премахне плявата, която неуместно се появява всеки ден. . . . .да спасим . . . .  от ненужните никому простотии.

Оооо, неее, напротив! Вие сформирахте кръг за спам, все едно се намираме в някакъв Биг Брадър и цЕлите ви не са събиране на опит и знания в тази тема, а напротив - доказване, че сте над нещата без да ги тълкувате, тоест да си ги спестите и да изпъкнете като професионалисти, които им е под достойнството да разискват ясните за тях проблеми по темата. Това ти предложение е в разрез с всякакви идеи и правила на форума! Ако искаш да закопаеш Калдата, не си човека.

преди 20 минути, Бонбон с катран! написа:

Оооо, неее, напротив! Вие сформирахте кръг за спам, все едно се намираме в някакъв Биг Брадър и цЕлите ви не са събиране на опит и знания в тази тема, а напротив - доказване, че сте над нещата без да ги тълкувате, тоест да си ги спестите и да изпъкнете като професионалисти, които им е под достойнството да разискват ясните за тях проблеми по темата. Това ти предложение е в разрез с всякакви идеи и правила на форума! Ако искаш да закопаеш Калдата, не си човека.

Сещаш ли се какви глупости пишеш? И кой си ти че определяш кой какъв е професионалист, когато не ти достига пипето за решаване на своите си проблеми? Да съм закопаел Калдата!!! Сам ли ще отидеш на доктор или да ти поръчам линейка?

Най отгоре на страницата започва със "Форуми" и завършва с  "Правилата на този форум". Не си губи времето с друго, а седни и ги прочети, щото ако бях аз на мястото на Администратора, щеше да видиш Калдата през крив макарон.

Днес е четвъртък и ми намирисва на билд 22000.111 🙂

преди 4 часа, Бонбон с катран! написа:

Дали настъпва някаква превантивна мярка за гонене на потребителите и насилствен ъпдейт за прекратяване услугата.

Можеш да бъдеш абсолютно сигурен в това. Вече го споменах 2 страници по-назад и как да си приготвен кат бойскаут.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.