Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

преди 1 час, Тамболианеца написа:

Днес е четвъртък и ми намирисва на билд 22000.111 🙂

Можеш да бъдеш абсолютно сигурен в това. Вече го споменах 2 страници по-назад и как да си приготвен кат бойскаут.

Предната седмица се появи в края на четвъртък или по точно около 0:35 часа в ранния петък. Ако забележа и аз ще напиша съобщение. Лека вечер на всички!

;

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 744,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Това не е вярно, Владо! Ако IMAGE-а е направен преди да бъде спряна услугата като възстановиш пак няма да е спряна. Това ще е валидно само ако вече си направил IMAGE на спряна услуга, но тогава това щ

Публикувани изображения

Сега пуснах за малко пак виртуалката и що да видя:

zOf8yHG.png

Това е при първо зареждане - явно старото Start меню все още е някъде там; след рестартиране на explorer.exe се "оправи" и започна да показва новото. Та... има надежда.

P.S. Прочетох, че е имало начин в по-стари билдове (като този) да се направи с чоплене по регистъра, но интересното е, че аз нищо не съм пипал (или ако съм, съм забравил :D).

Редактирано от killchain (преглед на промените)

Не ке да ми тръгне 11-ката :(

TGLUNrq.jpg

PS: Драмата с TPM-a, ще го направят, така, че във финалката да не може да се заобикаля. Как ли? Телеметрията.

преди 4 часа, Kolev71 написа:

щото ако бях аз на мястото на Администратора, щеше да видиш Калдата през крив макарон.

Той затова е Администратор, щото ако беше ти на неговото място, щеше да си седиш сам из форума да си пишеш монолози и да си ги четеш като наръчник. Когато не намираш точни аргументи, устата ти започва да бълва плява без връзка с казаното до сега. Неща, които не ме касаят, но се надяваш някак си някой да ти повярва и да му се хареса "инцидента". Хайде, живей си в твоят свят на въображението. Може пък да изглежда сладка приказка за да си квит накрая. Мен не ме заинтригуваха твоите фалшиви апели!

Няма да има нов Dev билд тази седмица.
https://twitter.com/windowsinsider/status/1420794940452343812

Но по-инересното е друго - възможност за прехвърляне от Dev на Beta канала без преинсталация. 
И едновременно с това MS си показва рогата - на който не му отговаря хардуера не може да се прехвърли.
Или стоиш с Dev докато ти позволяват заради несъвместимия си хардуер, или си аут в Beta/Release.
Един вид реален тест за бъдеща забрана за ъпгрейд.

• Автор
преди 1 час, Тамболианеца написа:

Няма да има нов Dev билд тази седмица.
https://twitter.com/windowsinsider/status/1420794940452343812

Но по-инересното е друго - възможност за прехвърляне от Dev на Beta канала без преинсталация. 
И едновременно с това MS си показва рогата - на който не му отговаря хардуера не може да се прехвърли.
Или стоиш с Dev докато ти позволяват заради несъвместимия си хардуер, или си аут в Beta/Release.
Един вид реален тест за бъдеща забрана за ъпгрейд.

Аз на какъв канал съм... ? 

wv11.png

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Аз на какъв канал съм... ? 

wv11.png

Никой не отговаря, а аз съм на същия. Очевидно не сме на Dev.

преди 4 минути, цър-вул написа:

Верно?

Е и? Да правя промени в настройки? Защо? 

222.png

Оффф

Snap15.png

преди 46 минути, NEVADA написа:

Никой не отговаря, а аз съм на същия. Очевидно не сме на Dev.

преди 38 минути, NEVADA написа:

Всъщност знаеш ли какво искаш?...Няма да получаваш последните версии през WU канала...

• Автор
преди 6 минути, цър-вул написа:

Оффф

Това е видно, но ние на какъв канал сме, след като Dev е част от Insider и получаваме ъпдейти от WU до момента?

При мен пък пише това и то само заради процесора:

2021-07-30-13-12.png

преди 4 минути, цър-вул написа:

знаеш ли какво искаш?...

Разбира се-прочети го по-горе-щом не сме DEV, в какъв канал сме? Освен това, моят компютър отговаря на техн. изисквания.

преди 7 минути, NEVADA написа:

Разбира се-прочети го по-горе-щом не сме DEV, в какъв канал сме?

В никакъв - щом виждаш бутона за присъединяване към инсайдърската програма, значи или сам си я напуснал, или поради някаква причина Microsoft е изключил акаунта ти от нея. В момента си с дев билд без да си в дев канала. Именно затова вече не получаваш никакви ъпдейти - сървърите не откриват твоята инсталация в който и да е от каналите (DEV, BETA, RELEASE PREVIEW, PROD).

Edit - ако разбирам правилно, изхвърлен си от програмата, защото не искаш да им споделяш достатъчно диагностика.

преди 48 минути, NEVADA написа:

222.png

• Автор
преди 4 минути, TS3TS0 написа:

В никакъв - щом виждаш бутона за присъединяване към инсайдърската програма, значи или сам си я напуснал, или поради някаква причина Microsoft е изключил акаунта ти от нея. В момента си с дев билд без да си в дев канала. Именно затова вече не получаваш никакви ъпдейти - сървърите не откриват твоята инсталация в който и да е от каналите (DEV, BETA, RELEASE PREVIEW, PROD).

Това не е вярно. Ъпдейтите си вървят. И защо трябва задължително да си в инсайдърска програма, след като това не е необходимо към момента?

3.png

преди 2 минути, TS3TS0 написа:

Именно затова вече не получаваш никакви ъпдейти

Пълни глупости! Уиндоусът е с последна версия и получава всички актуализации, които са изпратени за всички.

333.png

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Това не е вярно. Ъпдейтите си вървят. И защо трябва задължително да си в инсайдърска програма, след като това не е необходимо към момента?

Сори, явно не съм разбрал драмата на Nevada - тя била, че не знае къде се намира, а не че не получава ъпдейти.

преди 5 минути, TS3TS0 написа:

сам си я напуснал,

Никога не съм бил в нея, за да я напусна.

• Автор
току-що, TS3TS0 написа:

Сори, явно не съм разбрал драмата на Nevada - тя била, че не знае къде се намира, а не че не получава ъпдейти.

Бонбона имаше опасения какво ще се случва с ъпдейтите при финална версия.

преди 1 минута, TS3TS0 написа:

явно не съм разбрал драмата на Nevada

когато липсват аргументи, почват обидите.

преди 1 минута, NEVADA написа:

Пълни глупости! Уиндоусът е с последна версия и получава всички актуализации, които са изпратени за всички.

333.png

А така - получаваш някакви общи ъпдейти, но повече билд ъпгрейди може и да не получиш. Пък може и да получиш. Но вместо да питаш глупости (в кой канал си се намирал) чети какво ти показва системата. Ти си спрял телеметрията, те са те изхвърлили от дев канала, защото нарушаваш правилата за инсайдър и после те били лошите. И накрая "в кой канал съм". Само DOS за теб занапред. :)

• Автор
преди 8 минути, NEVADA написа:

когато липсват аргументи, почват обидите.

Спокойно, никой не те е обиждал.

преди 7 минути, TS3TS0 написа:

А така - получаваш някакви общи ъпдейти, но повече билд ъпгрейди може и да не получиш. Пък може и да получиш. Но вместо да питаш глупости (в кой канал си се намирал) чети какво ти показва системата. Ти си спрял телеметрията, те са те изхвърлили от дев канала, защото нарушаваш правилата за инсайдър и после те били лошите. И накрая "в кой канал съм". Само DOS за теб занапред. :)

Никой не е теглил инсайдърско копие, за да излиза или влиза. А и не виждам официално място, откъдето всеки да може да си тегли Enterprise, пък бил той и инсайдърски. Няма и ъпдейти, които не са получени до момента.

преди 6 минути, NEVADA написа:

Никога не съм бил в нея, за да я напусна.

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Никой не е теглил инсайдърско копие, за да излиза или влиза. Няма ъпдейти, които не са получени до момента.

Е така трябваше да започнете. Доколкото ми е известно, Microsoft не предоставя начин за сдобиване с Windows 11 без да си инсайдър. Вече, като сте използвали алтернативни източници, е трябвало да сте наясно, че отивате в дивия запад (извън "канал"). Поне се разбрахме.

А относно това:

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Бонбона имаше опасения какво ще се случва с ъпдейтите при финална версия.

Според мен, който няма знания, ще ъпгрейдва хардуер. Който има, или ще симулира, че покрива хардуерните изисквания, или ще мине на Linux. (Сори, че споменавам друга OS :) ).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.