Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

• Автор
преди 2 минути, TS3TS0 написа:

че покрива хардуерните изисквания

Точно това коментирах в темата за сигурност, че неправомерно си измиват ръцете с хардуера, като в същност софтуера /Windows/ е основната дупка в сигурността.

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 717,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Тази тема: "Windows 11 или Sun Valley и всичко свързано с него" според моето виждане е много добра, полезна и посещавана. Имам предложение: Да направим така, че поне нея да не я окипазяваме.

Публикувани изображения

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Точно това коментирах в темата за сигурност, че неправомерно си измиват ръцете с хардуера, като в същност софтуера /Windows/ е основната дупка в сигурността.

Да, може да има много причини - фалшиво прехвърляне на вината за пробивите, подпомагане на колегите от хардуерния бранш и т.н. Няма смисъл да обръщаме темата на конспирации и догадки. Накратко решения за бъдещето има:

преди 9 минути, TS3TS0 написа:

Според мен, който няма знания, ще ъпгрейдва хардуер. Който има, или ще симулира, че покрива хардуерните изисквания, или ще мине на Linux. (Сори, че споменавам друга OS :) ).

Да не говорим, че Windows 10 не е тръгнал никъде още.

преди 1 час, TS3TS0 написа:

Да не говорим, че Windows 10 не е тръгнал никъде още.

Лошото в 10-ката е, че поумре - вече не се наливат в нея нови технологии и я карат по инерция към затихване. Е, преди няколко часа изляло превю на билд 19044.1151 - 21H2 , пълна скука и единствено фиксове в него

преди 4 минути, Тамболианеца написа:

Лошото в 10-ката е, че поумре - вече не се наливат в нея нови технологии и я карат по инерция към затихване. Е, преди няколко часа изляло превю на билд 19044.1151 - 21H2 , пълна скука и единствено фиксове в него

Е да, така ще е вече. 👍 Но пък става рай за хората, които просто искат стабилна операционна система. А и с външен софтуер доста "гъзарийки" могат да се добавят.

• Автор
преди 16 минути, цър-вул написа:

Win11 beta 22000.100 e наличен за сваляне, а тази седмица няма да има ъпдейт в dev канала, заради открити бъгове, които ще се отстраняват.

Обявяване на Windows 11 вътрешна визуализация компилация 22000.100 | Блог на windows insider

Може и да съм го споменавал, но доста ми харесва идеята, че feature ъпдейтите вече няма да са цял нов билд, ами кумулативни. Обновлението от .51 до .100 ми отне няма и 10 минути, и то във виртуалката с ограничени ресурси.

преди 4 часа, цър-вул написа:

Интересно в uup dump го няма това издание -beta 22000.100 

преди 3 часа, vpvelev написа:

Не. Това е:
Windows 11 Insider Preview 10.0.22000.100 (co_release) amd64 - UUP dump

How to use Teams Chat in Windows 11 | PCWorld

Това внасяш контактите си от Скайп и дефакто като работиш на компютъра винаги някой може да те открие по всяко време да говори с теб онлайн. Ти също ще можеш да дзънкаш на своите познати. Chat = Skype

При персонализирането на таскбара прибързано изтрих две икони, които сега не мога да намеря в приложенията. Моля някой, дето има още оригиналния таскбар да ми сподели имената им( снимката е от форума от друг колега). Едната ми се струва, че е за колажи.

45.png

Относно къде сме -дали ДЕВ или нещо друго, като изключим заяждането на някакво ,дето се закрива:D , положението е следното. След прясната инсталация и версия 1 , версията си беше ДЕВ. После, като влязох в акаунта си и май след първата кумулативна актуализация, това ДЕВ изчезна и се смени с версия 21Н2 , лицензирана на моето име в Майкрософт. Не знам какво ще стане след излизане на пазара на 11, но няма да е като на инсайдърите.Така ми се струва (и иска).

111.png

222.png

Пусната е нова кумулативна актуализация за Win 11  (10.0.22000.120)  (KB5005188)  Успех на всички! В блога им все още няма информация но при мен се качва  чудесно. обновяването мина много добре за около 12-13 минути.

ScreenShot013.jpg

ScreenShot014.jpg

преди 23 часа, manjaro написа:

Вече няма удивителен на Windows Security.

При мен остана :(

2021-08-06-22-37.png

2021-08-06-22-40.png

б 

преди 14 минути, цър-вул написа:

Ами с изключен дефендер си - след натискане на Dismiss не изчезва ли?

аз също имах този проблем  още при версия 100, но с посоченото от теб действие се оправи всичко.  сега на фонетика нямам главни букви и си личи от поста ми.

ScreenShot015.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.