Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 1 час, M.Николов написа:

Стига обижда жената!

Аз също не харесвам Плевнелиев, но това, че му е била юридически съветник по какъв начин оправдава плагиатството на Илиев?

https://law.uni-sofia.bg/bg/teacher/doc-d-r-nataliya-kiselova

Това за плагиатството не трябва ли първо да се докаже от компетентни органи като съд или поне университет?!? За сега имаме само думите на подлогата на Плевню, която чак сега, шест години по-късно, се сетила че има нещо нередно. 

И в какво се изразява плагиатстването? Главната теза е, че:

Цитат

като може да се види, че дори и бележките под линия са еднакви

Ми еднакви ще са, какви да са, след като и двамата за да напишат трудовете си, се позовават на едни и същи автори?

Когато за да се обосновът, и двамата се позовават примерно на: Танчев,Е Въведение в конституционното право, ч. 1 Сиби, С., 2003, с. 89-93, нормално е и текстовете им да са почти идентични. Или може би щом секретарката на Плевню вече се е позовала на даден автор, то никой друг вече няма право да ползва труда на този автор? Това ли е?

Нито ти, нито аз разбираме от тази материя, така че според мен е редно Университетът да се произнесе, а не да интерпретираме "фактите" както ни изнася.

преди 1 час, absurt написа:

Ми,не. Държжанието на куция кон пред националната телевизия, показа колко е куц. Отделно от това, плагиатството като действие, е достатъчен показател за душевната му нечистоплътност. Не виждам какво значение има от кого е плагиатствал. Не виждам и защо уупорито се опитваш да изкараш юридическия съветник на Плевнелиев обикновена секретарка, а юридическият съветник на БСП и ИТН- гений, достоен за всякакви длъжности в държавата, въпреки куците му действия още на старта?!

Държанието на "куцият кон" пред националната телевизия на мен лично ми хареса. Бил нахакан. Е,и? Да е чехъл като Плевню ли? Или пък селтак като Боко? По въпросът за плагиатството -  първо да го докаже съд или поне да се произнесе университетът, пък тогава си вади изводи. За сега имаш само думите на подлогата на Плевню.

И на теб ще задам същият въпрос, който зададох на @N1K17Y, но така и не получих отговор:

Я ми кажи, ако Слави беше предложил за член на бъдещ кабинет тази професорка, вместо този който УЖ е крал от нея, нямаше ли да я изядеш с парцалите само заради фактът, че е била партиен секретар на Плевню? 

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 9 минути, absurt написа:

И ти си световно неизвестен като мен

Това ли те успокоява? Жалка си.

приеми, че във форуМа има различни мнения и всеки има право да защити своето

Аз така и не разбрах какво и кого защитаваш. Виждам единствено да плюеш по "Слави и сие".

Не се занимавай с личността ми

Ще се занимавам, щом си ме цитирала.

Цитат

пп. Имаш право да харесваш чалгата и чалгарите, както и да приемаш, че като са на сцената на чалгарията, са значими на сцената на живота. Твое мнение, но за радост и надежда, не споделяно от болшинството българи.

Я се скрий в дупката откъдето си изпълзяла! Тя ще ми казва какво съм имал право! Смятай колко тесногръда и ограничена трябва да си, да наричаш всички гласували за ИТН "чалгари". 

И спри да си дописваш и редактираш постовете - явно мисълта ти идва по-късно...

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Това за плагиатството не трябва ли първо да се докаже от компетентни органи като съд или поне университет?!? За сега имаме само думите на подлогата на Плевню, която чак сега, шест години по-късно, се сетила че има нещо нередно. 

Я ми кажи, ако Слави беше предложил за член на бъдещ кабинет тази професорка, вместо този който УЖ е крал от нея, нямаше ли да я изядеш с парцалите само заради фактът, че е била партиен секретар на Плевню? 

За разлика от теб, аз разделям понятието "юридически съветник" от "партийна секретарка". Но, щом настояваш да оцветяваме партийно професионалната дейност на доцентката, нека погледнем твоя човек. Зададох ти въпроса защо предпочиташ да не забележиш, че надувкото е бил юридически съветник на БСП до миналата година и "партиен секретар" на виден БСП-ар, представлявайки го пред съдебен състав, но ти го заобиколи, все едно че не си го видял. Да добавя- плюс това, е зет на видния пловдивски социалист Пламен Червеняков, който в момента е дясна ръка на Нинова. Та, при тези две кандидатури, дори да се беше представил по- нормално, пак щях да го изям с парцалите. 

ПП. Между другото, доцентката на няколко пъти я засичам да меца против ГЕРБ.

преди 8 минути, absurt написа:

За разлика от теб, аз разделям понятието "юридически съветник" от "партийна секретарка". Но, щом настояваш да оцветяваме партийно професионалната дейност на доцентката, нека погледнем твоя човек. Зададох ти въпроса защо предпочиташ да не забележиш, че надувкото е бил юридически съветник на БСП до миналата година и "партиен секретар" на виден БСП-ар, представлявайки го пред съдебен състав, но ти го заобиколи, все едно че не си го видял. Да добавя- плюс това, е зет на видния пловдивски социалист Пламен Червеняков, който в момента е дясна ръка на Нинова. Та, при тези две кандидатури, дори да се беше представил по- нормално, пак щях да го изям с парцалите. 

Това му е професията. 
Ехоооо? Лекарите лекуват и осъдени престъпници. Ехооо… Това им е работата.

Или той да не гледа бъдещето и да има кристална топка.

Да каже ей тук Слави след референдума ще прави партия, ама аз консултирах БСП… и …

Ще има проблем. През 2021 година. Клиенти са ми били от БСП.

Простотия.

Слави също така 20 години на екрана са му идвали в шоуто от всички партии. Гостували са му. Ехооооо!

преди 51 минути, absurt написа:

И ти си световно неизвестен като мен, но се пънеш и налиташ като черно шиле!  "Алоуу" е поредната ти проява на висока интелигентност, ама само в собствените ти очи. Не се занимавай с личността ми, а  приеми, че във форуМа има различни мнения и всеки има право да защити своето, без да го оплюваш от позицията си на НИКАКЪВ. 

пп. Имаш право да харесваш чалгата и чалгарите, както и да приемаш, че като са на сцената на чалгарията, са значими на сцената на живота. Твое мнение, но за радост и надежда, не споделяно от болшинството българи.

Ехооо, алоооу, псссс. Прррр! Ехоооо там долу Земята. Космоса?!

В парламента няма чалгари. 65 депутата и нито един музикант. Нито един чалгар. 

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Това му е професията. 
Ехоооо? Лекарите лекуват и осъдени престъпници. Ехооо… Това им е работата.

Или той да не гледа бъдещето и да има кристална топка.

Да каже ей тук Слави след референдума ще прави партия, ама аз консултирах БСП… и …

Ще има проблем. Клиенти са ми били от БСП.

Простотия.

Слави също така 20 години на екрана са му идвали в шоуто от всички партии. Гостували са му. Ехооооо!

Докога ще викаш като говедар на къра? 

Как пък скочи да защитаваш избора на Славчо, а доцентката, на която също правото й е занаята, подмина? Как не се научи да четеш прост текст с поне малко разбиране, ами все тичаш като пале пред майка си!?

преди 53 минути, Joss Bomon написа:

Това ли те успокоява? Жалка си.

Аз така и не разбрах какво и кого защитаваш. Виждам единствено да плюеш по "Слави и сие".

Ще се занимавам, щом си ме цитирала.

Я се скрий в дупката откъдето си изпълзяла! Тя ще ми казва какво съм имал право! Смятай колко тесногръда и ограничена трябва да си, да наричаш всички гласували за ИТН "чалгари". 

И спри да си дописваш и редактираш постовете - явно мисълта ти идва по-късно...

Ма, много си нервен, душко! Видиш ми се малко самотен с тая липса на първите 7 години и неспособността да водиш нормален диалог. Пусни си една чалга и   не се газирай толкова, че ставаш смешен.

преди 2 часа, absurt написа:

Ма, много си нервен, душко! Видиш ми се малко самотен с тая липса на първите 7 години и неспособността да водиш нормален диалог. Пусни си една чалга и   не се газирай толкова, че ставаш смешен.

Душко викай на любимия ти Бойко. Може и рокличката да скъсаш, както правите дамите на възраст от неговото обкръжение. Съжалявам те, че си стигнала до тук, да търсиш внимание, общуване и опити за диалози... Чалга не слушам, но и не ми пречи, само че опитите ти да използваш жаргони не ти се случват, както и всичко останало.

Мъка, мъка е да си озлобена бабичка, на която силната музика и купоните на младите и пречат и я дразнят... защото знаеш, че вече никой не ти обръща внимание. Съскай си, аз съм с ботуши!

Видяхме ви вас, докарахте ни до крайна бедност и мизерия, и сега продължавате да се надявате отново да налапате тортата. Мина ви времето, примирете се.

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Леко, лекичко, не се напъвай много че току виж някой чалгар ти разпорил шортичките отзад!

Видяхме ви вас, докарахте ни до крайна бедност и мизерия, и сега продължавате да се надявате отново да налапате тортата. Мина ви времето, примирете се.

Тебе не са ли те учили, когато двама говорят, да не си пъхаш човката?!

И кой те докара до бедност и мизерия, ИТН ли ?! :notme: Сериозно ти се губят причинно-следствените връзки.

Ти сигурен ли си, че трябваше да цитираш моя пост ?! 

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Тебе не са ли те учили, когато двама говорят, да не си пъхаш човката?!

И кой те докара до бедност и мизерия, ИТН ли ?! :notme: Сериозно ти се губят причинно-следствените връзки.

Ти сигурен ли си, че трябваше да цитираш моя пост ?! 

😂 Неподготвен се изказах, извинявай. Не прочетох предните постове на време.

преди 9 часа, absurt написа:

Така и не отговори на въпроса:

Цитат

Не те питах за Петър Илиев, нито за Пламен Николов а конкретно за Наталия Киселова! Каква щеше да е реакцията ти към нея, ако знаеше че е била секретар на Чехльо, а Слави я беше предложил за Премиер или Министър? Нямаше ли да почнеш да плюеш с двеста по нея само заради този факт? 

преди 15 часа, АСПЕКТ написа:

Ехооо, алоооу, псссс. Прррр! Ехоооо там долу Земята. Космоса?!

В парламента няма чалгари. 65 депутата и нито един музикант. Нито един чалгар. 

Чалгата е състояние на духа, избиващо като пъпка на чело във вербалната комуникация на индивида. И на теб ти личи отдалече. Справка- селяндурските ти изцепки ала Тошко, баш шефа на групата.

преди 13 минути, absurt написа:

Чалгата е състояние на духа, избиващо като пъпка на чело във вербалната комуникация на индивида. И на теб ти личи отдалече. Справка- селяндурските ти изцепки ала Тошко, баш шефа на групата.

Какво наричаш изцепка защото изцепките ги правят твойте шефове от ОПГ ГЕРБ

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Така и не отговори на въпроса:

Не те питах за Петър Илиев, нито за Пламен Николов а конкретно за Наталия Киселова! Каква щеше да е реакцията ти към нея, ако знаеше че е била секретар на Чехльо, а Слави я беше предложил за Премиер или Министър? Нямаше ли да почнеш да плюеш с двеста по нея само заради този факт? 

Не ме питаш, ама ми задаваш идентичен въпрос и въпреки отговора ми, се правиш че не съм ти отговорила. Написах ти че, за разлика от теб, аз не приемам юридическия съветник като секретарка. Защо ти приемаш доцентката като секретарка, а Петър Илиев не? Защо си "за" неговата кандидатура, при положение че до миналата година е бил на хонорар при БСП, а нея заклеймяваш, че е била юридически съветник на президента, избран пряко и мажоритарно от всички? 

току-що, ninov написа:

Какво наричаш изцепка защото изцепките ги правят твойте шефове от ОПГ ГЕРБ

Шефове имаш ти и отдалече ти личи инструкцията им- по повод и без повод, да обвиняваш който ти попадне в принадлежност към ГЕРБ.  Само не мога да разбера, какво си мислят, шефовете ти, че ще постигнат? Освен да започна да те съжалявам, че дотам си я докарал- за жълти стотинки да се правиш на кепазе, друго не ми оставяш.

преди 7 минути, absurt написа:

Не ме питаш, ама ми задаваш идентичен въпрос и въпреки отговора ми, се правиш че не съм ти отговорила. Написах ти че, за разлика от теб, аз не приемам юридическия съветник като секретарка. Защо ти приемаш доцентката като секретарка, а Петър Илиев не? Защо си "за" неговата кандидатура, при положение че до миналата година е бил на хонорар при БСП, а нея заклеймяваш, че е била юридически съветник на президента, избран пряко и мажоритарно от всички? 

Шефове имаш ти и отдалече ти личи инструкцията им- по повод и без повод, да обвиняваш който ти попадне в принадлежност към ГЕРБ.  Само не мога да разбера, какво си мислят, шефовете ти, че ще постигнат? Освен да започна да те съжалявам, че дотам си я докарал- за жълти стотинки да се правиш на кепазе, друго не ми оставяш.

Не мисли че всички сме като теб да работим като тролове за жълти стотинки за разлика от теб работа престижна работа за добри пари

преди 6 минути, ninov написа:

Не мисли че всички сме като теб да работим като тролове за жълти стотинки за разлика от теб работа престижна работа за добри пари

Ти въобще не показваш способност за мислене тук, та отдалече личи, колко ти е престижна работата и колко си захлебил. А, грамотността ти също няма смисъл да се обсъжда- демонстрираш я с всяка дума, която напишеш. така и не разбра значението на думата "трол", но колкото си можеш, толкова.

преди 15 минути, absurt написа:

Ти въобще не показваш способност за мислене тук, та отдалече личи, колко ти е престижна работата и колко си захлебил. А, грамотността ти също няма смисъл да се обсъжда- демонстрираш я с всяка дума, която напишеш. така и не разбра значението на думата "трол", но колкото си можеш, толкова.

стига си говорила за себе си всички знаем че умственото ти равнище е под всякаква критика те и за това са те взели в ГЕРБ

преди 2 минути, ninov написа:

стига си говорила за себе си всички знаем че умственото ти равнище е под всякаква критика те и за това са те взели в ГЕРБ

Хи,хи! Не спря да тичаш подире ми и да ме олайваш, както и не спря да се хвалиш колко си бил просперирал, та аз и да искам да се похваля с нещо, не мога да хвана ръка от теб. Ще отмина с тъга и съжаление за умствената ти невъзможност да задържаш неколкократно дадена ти информация, което те принуждава толкова предано да си плюеш в сурата, за да припечелиш за насъщното, каквото и да е то.  

преди 1 минута, absurt написа:

Хи,хи! Не спря да тичаш подире ми и да ме олайваш, както и не спря да се хвалиш колко си бил просперирал, та аз и да искам да се похваля с нещо, не мога да хвана ръка от теб. Ще отмина с тъга и съжаление за умствената ти невъзможност да задържаш неколкократно дадена ти информация, което те принуждава толкова предано да си плюеш в сурата, за да припечелиш за насъщното, каквото и да е то.  

Да всички според теб сме тъпи защото не можеш да осмислиш казаното от нас и единствено се разбираш с овцата и миро 20 защото са на твоито умствено равнище ,което е на дете в 3 клас да успял съм за разлика от теб която не я искат никъде на работа и са я взели единствено в ГЕРБ

преди 1 час, absurt написа:

Сега пък стана състояние на духа. Вчера бе музика, сега състояние на духа.

Искам да попитам Крисия, чалгарка ли е? Тя бе открита от кастинг при Слави. 
Чалгарка даже ни представи на Евровизия.

току-що, АСПЕКТ написа:

Сега пък стана състояние на духа. Вчера бе музика, сега състояние на духа.

Искам да попитам Крисия, чалгарка ли е? Тя бе открита от кастинг при Слави.

Да, наистина е състояние на духа. Съжалявам, че не ти е във възможностите да го разбереш. 

преди 1 минута, absurt написа:

Да, наистина е състояние на духа. Съжалявам, че не ти е във възможностите да го разбереш. 

Да бас лова че не знаеш какво значи думата ЧАЛГА  ама я използваш като постваш опорките  и ставаш смешна за пореден път

преди 6 минути, ninov написа:

Да всички според теб сме тъпи защото не можеш да осмислиш казаното от нас и единствено се разбираш с овцата и миро 20 защото са на твоито умствено равнище ,което е на дете в 3 клас да успял съм за разлика от теб която не я искат никъде на работа и са я взели единствено в ГЕРБ

Много си комплексиран, душко, ама много! Не говори от името на всички и не се опитвай да ми вменяваш мисли и заключения, които не съм изказала. Да, ти си тъпичък, защото упорито продължаваш да ме преследваш като враг от ГЕРБ, само защото не съм пристрастена към някаква формация, което да ме прави елементарна като теб- силно да любя и мразя, и да заклеймявам всеки, който не е на моето мнение. Явно, няма да спреш да се излагаш като клюкарките пред блока, олайващи преминаващите. 

преди 3 минути, absurt написа:

Много си комплексиран, душко, ама много! Не говори от името на всички и не се опитвай да ми вменяваш мисли и заключения, които не съм изказала. Да, ти си тъпичък, защото упорито продължаваш да ме преследваш като враг от ГЕРБ, само защото не съм пристрастена към някаква формация, което да ме прави елементарна като теб- силно да любя и мразя, и да заклеймявам всеки, който не е на моето мнение. Явно, няма да спреш да се излагаш като клюкарките пред блока, олайващи преминаващите. 

Да, не си. Затова преди време те питах един плюс, един минус на партия ГЕРБ.  Не каза нито един минус. Само хвалепсия на Борисов.

Добре, аз ще кажа един минус на ИТН. Нямат говорител, който да говори пред жълто-кафявите медии и нямат PR като Севда.

Аспекте, постът ми е в отговор на олайването на Нинов. Защо се завираш и тук да го изместиш към ГЕРБ? И защо въобще се смяташ за длъжен да се намесиш пак с нападки към личността ми? Клюкарката на квартала да беше, пак някаква мярка щеше да имаш, пък и някакви други интереси.....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.