Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 6 минути, M.Николов написа:

Виждам, че нищо не виждаш, а си като кон с капаци.

ИТН не оправдаха очакванията ми.

И става въпрос само за техни издънки, не на предизвикани от някой друг отвън.

След като им видях двата проекто-кабинета и начина им на поведение в парламента ме изгубиха като избирател.

Мен не. На Борисов през тези години какви ли не атака му направиха, изгуби ли избиратели?

Всяко негово правителство бе свалено и сложена служебно правителство. Не помня пълен нормален мандат на кабинет Борисов.

Кабинет Борисов 1 веднага ме свалено и се назначи служебно 

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Правителство_на_Марин_Райков

Кабинет 2 той подаде оставка през 2016 година

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Правителство_на_Бойко_Борисов_2

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

В това е разликата между нас явно, аз не съм маниакален фен на никой, когато видя, че този за който съм гласувал не прави това, което аз очаквам от него, търся друг, който да го прави.

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Мен не. На Борисов през тези години какви ли не атака му направиха, изгуби ли избиратели?

Всяко негово правителство бе свалено и сложена служебно правителство. Не помня пълен нормален мандат на кабинет Борисов.

Кабинет Борисов 1 веднага ме свалено и се назначи служебно 

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Правителство_на_Марин_Райков

Кабинет 2 той подаде оставка през 2016 година

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Правителство_на_Бойко_Борисов_2

Изгуби. Повечето от тях си намериха нов Вожд в лицето на "Славиту" :) 

Задкулисието играе този театър от 20 години. Първо ви излъгаха с Царя, после с Баце, сега Баце се изтърка и смениха актьора. Слави ще е.

Айде и вие не сте цвете, ако ще си вадим кирливите ризи, и при вас играе задкулисие, но можеше да се направи нещо.

Жалко, че ИТН се оказаха толкова слаби политици.

преди 23 минути, M.Николов написа:

В това е разликата между нас явно, аз не съм маниакален фен на никой, когато видя, че този за който съм гласувал не прави това, което аз очаквам от него, търся друг, който да го прави.

И кое не прави това за което си гласувал?

Коалира ли се с БСП, ДПС, ГЕРБ? - Не

Даде ли ИТН постове и позиции на другите партии?  - Не

Кое тогава? 
Върнаха ли субсидията? Върнаха я. Даже цялата за пожарникарите и пострадалите от пожарите.

Улесниха ли изборите? Улесниха.

Направиха ли възможно да няма струпване и да преминава по-нормално изборния ден? Направиха. Нямаше никакъв хаос.

Кое тогава? Сега не мога да се сетя. 

Кое ти предложиха и не го изпълниха?

Каквото можаха с 65 депутати или 50 го направиха. Как срещу цялата власт, която и в момента я има да се борят?

Фокус Покус ли? И хоп за 1 ден. 

Вашият любимец Петков също не може вече повече от 3 месеца.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

А трябваше и да им даде, ако така щеше да има правителство!

Я ми покажи интервю на Слави в което казва, че няма да управлява заедно с ДБ и ИБГНИ преди изборите на 11.

Хората очакваха именно това коалиция от трите партии.

преди 2 минути, M.Николов написа:

А трябваше и да им даде, ако така щеше да има правителство!

Я ми покажи интервю на Слави в което казва, че няма да управлява заедно с ДБ и ИБГНИ преди изборите на 11.

Хората очакваха именно това коалиция от трите партии.

Ми няма да им дава. Защо да им дава? Аз да не съм гласувал за Петков, Радев или там другите захаросани. Мая, Христо, .. Корнелия.

Аз съм гласувал за ИТН и очаквам да има кадри от ИТН. 
Както и казаха, и другите. На 04.04.2021.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Това можеш да го очакваш само ако ИТН има 121 гласа в Парламента.

А те имат 65!

Е и? Какво че имат 65? Нали другите искаха това.

Другите пък имат по-малко от 65. Какво правим?

Мнозинството да се моли на малцинството ли?

аве всичките са от един дол дренки
всеки гледа да докопа кокала

Е и? Какво че имат 65?

Много е просто липсват им още толкова горе-долу.

Тоест не могат да си правят каквото искат.

Нали другите искаха това.

Кои други и какво са искали?

току-що, M.Николов написа:

Много е просто липсват им още толкова горе-долу.

Тоест не могат да си правят каквото искат.

Кои други и какво са искали?

После аз съм имал амнезия.

Знаеш ли на какво ми приличаш?

На някой, който отива в магазина да си купи печка за 1000лв., но има само 500лв.

При отговор от продавача, че печката струва 1000лв. ти отговаряш:

-Ама аз искам!

Колкото и да искаш, докато не намериш липсващите ти 500лв. няма да си купиш печка.

Така и ИТН, които искат да правят правителство с 65 депутата.

Добре да се върнем назад в миналото.  След изборите на 04.04.2021 година.

БСП

Корнелия Нинова:

Бихме подкрепили правителство на "Има такъв народ" 

Предаване: Денят започва, 15.04.2021

ДПС готова да подкрепи кабинет на новите партии /ВИДЕО/

Копирано от standartnews.com

https://www.actualno.com/politics/gerb-sled-konsultaciite-davame-2-3-deputati-na-slavi-trjabva-byrz-kabinet-news_1584189.html

ГЕРБ след консултациите:

Даваме 2-3 депутати на Слави, трябва бърз кабинет

Да(й) България няма претенции.

https://bnr.bg/horizont/post/101455757/db-trabva-zdrava-osnova-upravlenieto-da-se-izlachi-s-mandata-na-vtorata-politicheska-sila

Не смятаме, че с 27 депутати и при наличието на други политически сили количествено преди нас ние можем, така да се каже, да заявим такава претенция.

Много е трудно да си представим как ние, бидейки петата политическа формация, бихме могли да направим това“.

И на Мая партията

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/maia-manolova-bihme-podkrepili-kabinet-na-promianata-snimkivideo-2267656

Няма да подкрепим правителство, излъчено от политическа партия ГЕРБ". Бихме подкрепили партиите на протеста", каза Мая Манолова. "Бихме подкрепили кабинет на промяната, каквото е и очакването на българския народ", подчерта тя.

Кое не разбираш, че ако ИТН бяха малко по-диалогични и разумни, можеха да получат подкрепа от всички без ГЕРБ и ДПС?

Съвсем малко трябваше!

И сега могат с третия мандат, но като четох последните изказвания на Тошко са се запънали като магаре на мост.

И пак няма да го направят.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Кое не разбираш, че ако ИТН бяха малко по-диалогични и разумни, можеха да получат подкрепа от всички без ГЕРБ и ДПС?

Съвсем малко трябваше!

И сега могат с третия мандат, но като четох последните изказвания на Тошко са се запънали като магаре на мост.

И пак няма да го направят.

И как точно? Да вкарат 3ма от Да, България в правителството ли? Иванов за премиер, Мая за министър на правосъдието, а Петков за финансите?

Тоя вече бе предложен и каза, че не иска да се обвързва партийно. Искал да се чувства свободен, пък сега искал партия да прави. А и е бил в Да, България партия. Същият като Иванов и Корнелия. Едно говори, друго върши.

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

И кое не прави това за което си гласувал?

Коалира ли се с БСП, ДПС, ГЕРБ? - Не

Кое тогава? 
Върнаха ли субсидията? Върнаха я. Даже цялата за пожарникарите и пострадалите от пожарите.

Улесниха ли изборите? Улесниха.

Направиха ли възможно да няма струпване и да преминава по-нормално изборния ден? Направиха. Нямаше никакъв хаос.

Кое тогава? Сега не мога да се сетя. 

Кое ти предложиха и не го изпълниха?

Каквото можаха с 65 депутати или 50 го направиха. Как срещу цялата власт, която и в момента я има да се борят?

Фокус Покус ли? И хоп за 1 ден. 

Вашият любимец Петков също не може вече повече от 3 месеца.

Това- политическите ултраси сте напаст божия. До оргазъм го докарвате в обожанието. Сигурно имаш и портрет на "Славиту", та биеш чело като мюсулманин в джамия. Да можеше и да включваш от време навреме и сивите клетки, еша ти нямаше да има.

преди 8 минути, absurt написа:

Това- политическите ултраси сте напаст божия. До оргазъм го докарвате в обожанието. Сигурно имаш и портрет на "Славиту", та биеш чело като мюсулманин в джамия. Да можеше и да включваш от време навреме и сивите клетки, еша ти нямаше да има.

Какво имам си е моя работа? Страх тресе кочината.

Вий там в България нали имате сиви клетки. Що така 30 години преход. Работите здраво, сивите клетки работят.

Умни, креативни, работливи, пък пенсионерите броят филиите хляб. Днес една филия за мен, 2 за моето куче, 1 за кокошките. Разбира се, ако не са избити от ГЕРБ.

Както избиха всякакъв поминък на българина. Кози, овце, кокошки. Даже и земя нямат. Всичко взеха. Иззеха.

Имало чума по овцете, козите, птичи грип. Свински грип. Всякакви такива простотии.

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

И как точно? Да вкарат 3ма от Да, България в правителството ли? Иванов за премиер, Мая за министър на правосъдието, а Петков за финансите?

Едва ли от ДБ са искали премиерското кресло, аз лично не чух дори да се предложили някой за министър, по-скоро са искали предложените министри от ИТН да са приемливи и за ДБ.С ИБГНИ положението е подобно, БСП щяха да се съгласят и само на писмено споразумение за бъдещи програми.

преди 13 минути, M.Николов написа:

Едва ли от ДБ са искали премиерското кресло, аз лично не чух дори да се предложили някой за министър, по-скоро са искали предложените министри от ИТН да са приемливи и за ДБ.С ИБГНИ положението е подобно, БСП щяха да се съгласят и само на писмено споразумение за бъдещи програми.

post_cover_DSC2884-1024x273.png

Това вдясно през 2017 година кой ли е? Прилича на Аватара на Прокопиев. Политическият Аватар.

https://dabulgaria.bg/da-balgariya-izbra-rakovodstvo-partiya/

Имената на Членовете на Изпълнителния съвет на им са:
Мануела Малеева – тенисистка
Атанас Славов – юрист
Любомир Авджийски – юрист
Кирил Петков – икономист

...

https://trud.bg/кирил-петков-политическият-аватар-на-прокопиев/

Годината е 2011. На страниците на един от сайтовете от групата на олигарха Иво Прокопиев се появява рекламно интервю с млад предприемач, който управлява американска инвестиция, изразяваща се в изграждането на търговски площи на изхода на град София по посока автомагистрала „Хемус“. Бизнесменът, Кирил Петков, представя себе си като възпитаник на Харвард, а на бул. „Ботевградско шосе“ отговаря за събирането на наемите от гръцки хипермаркет за детски стоки, магазини за козметика и хранителни стоки, собственост на немски търговски вериги.

И?

Тази снимка трябва да ме убеди в какво?

Че ДБ са искали премиерското кресло, министерства или, че Кирил Петков е бил член на "Да, България"?

За последното съм наясно.

преди 12 минути, M.Николов написа:

И?

Тази снимка трябва да ме убеди в какво?

Че ДБ са искали премиерското кресло, министерства или, че Кирил Петков е бил член на "Да, България"?

За последното съм наясно.

https://novini.bg/bylgariya/izbori/671716

14 юли 2021 22:10

Кирил Петков ще е номинацията на Да, България за премиер, ако се стигне до връчване на мандат

https://btvnovinite.bg/bulgaria/uslovie-za-kabinet-db-i-izpravi-se-bg-nie-idvame-ne-iskat-podkrepa-ot-gerb-i-dps.html

https://bg.wikipedia.org/wiki/Правителство_на_Стефан_Янев

От 19 министри в това управление Дай България искат само 3. Познай? Всичките са на Прокопиев и от Дай, България.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/uslovie-za-kabinet-db-i-izpravi-se-bg-nie-idvame-ne-iskat-podkrepa-ot-gerb-i-dps.html

Василев и Денков. 

Христо Иванов що не предложи https://bg.wikipedia.org/wiki/Янаки_Стоилов 

От 19 министри, точно тези 3ма. Що ли?

преди 51 минути, M.Николов написа:

по-скоро са искали предложените министри от ИТН да са приемливи и за ДБ.

Щом УЖ са съгласни с политиките, не би трябвало да имат претенции към конкретни личности. ИТН са прави, да не толерират извиването на ръце. Няма какво повече да се спори - предатели, лъжци и овъртолени като свински черва се оказаха ДБ и ИБГ и всички го видяха! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.