Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

според мен трябваше да има гласуване, независимо дали се знае че няма да мине

тъпо е и че ГЕРБ веднага ще върнат пандата - редно е поне да видим кои лица предлага за министри

За мен единствената грешка на ИТН. Позволиха на Николов да се оттегли. Гласуване трябваше да има- без истерии, без викове... да се види кой кой е.

А да. И Тошко Йорданов да го разкарат, или поне да му орежат публичните изяви до минимум. В политиката е нужна гъвкавост, а не да поскачаш като декоративно петле при всеки упрек.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

Тошко Йорданов, не трябваше да представлява партията ИТН, това трябваше да го направи Слави Трифонов. Не за Тошко гласуваха хората, а и Тошко не може да води, преговаря и убеждава така както лидера на ИТН. Той не е влиятелен и диалекта му е доста под нивото на Слави.

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

тъпо е и че ГЕРБ веднага ще върнат пандата

Чеверме от къде са откраднали тая панда бе от зоопарка или от китай:lol6::lol6:

преди 9 часа, jhoro написа:

"Най-коварният враг се крие там, където няма да го търсиш - вътре в теб. Той ще намери топло местенце в главата ти и ще си седи там."

:offtopic_s:Не споделям тази художествена измислица Джоре ... Да, "пази боже сляпо да прогледне" е типично българска, но тръгнеш ли да търсиш враг било в теб, било то в различния от теб е типично небългарско. ОК, явно ти споделяш чужди неща, но не всяко американско е хубаво, а така също не всяко българско е лошо.  ...

преди 10 часа, jhoro написа:

Ние (поне някои) не сме чак толкова зле. И да не разбираме - досещаме се.

Не, кой разбрал, кой до сеща се или не, то не мога да "дешифрирам" "в повече" в някакъв "ефир". 

Считам, че този който има някакви политически амбиции, то той да се "изходи" разбиращо в парламента, а не аз да съм сериозен в свободен форум, където принципно е: Хем детска градина, хем пенсионерски клуб. ;) 

п.п. Забрави от мен някаква сериозност тук!!!

преди 26 минути, ДзВяРа! написа:

Тошко Йорданов, не трябваше да представлява партията ИТН, това трябваше да го направи Слави Трифонов. Не за Тошко гласуваха хората, а и Тошко не може да води, преговаря и убеждава така както лидера на ИТН. Той не е влиятелен и диалекта му е доста под нивото на Слави.

Съгласен. Губи контрол понякога.

Трябва да си намерят говорителка. Някакво младо хубаво момиче. 

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Съгласен. Губи контрол понякога.

Трябва да си намерят говорителка. Някакво младо хубаво момиче. 

Трябва Слави да си води преговорите, ако беше го направил, сега нямаше да сме свидетели на това което се случи.

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Трябва Слави да си води преговорите, ако беше го направил, сега нямаше да сме свидетели на това което се случи.

И той е избухлив. По принцип партиите си има говорител. Който дава информация, говори с медиите от централата на партията.

преди 15 минути, dioib написа:

:offtopic_s:Не споделям тази художествена измислица Джоре ... Да, "пази боже сляпо да прогледне" е типично българска, но тръгнеш ли да търсиш враг било в теб, било то в различния от теб е типично небългарско. ОК, явно ти споделяш чужди неща, но не всяко американско е хубаво, а така също не всяко българско е лошо.  ...

Тона не е никаква измислица! Най-големият ти враг е твоето ЕГО!
Това, ако не разбираш ... 

преди 15 минути, dioib написа:

п.п. Забрави от мен някаква сериозност тук!!!

Тогава спирам да разговарям с теб!
Хумора е едно от най-сериозните неща!

преди 16 минути, jhoro написа:

Тона не е никаква измислица! Най-големият ти враг е твоето ЕГО!
Това, ако не разбираш ... 

Тогава спирам да разговарям с теб!
Хумора е едно от най-сериозните неща!

:offtopic_s:Джоре, аз нямам его, а единствено чест, но уви другите не смятат така, защото слагат своето Его над моето. 

Никога не ще разбереш кога съм сериозен и кога не. 

Спирай, игнорирай ме и прочие ... моята користна цел тук е да получавам информация, а не да давам или да се забавлявам. 

п.п. За да получиш някаква информация, то първо трябва да дадеш. ;) 

преди 19 минути, dioib написа:

Джоре, аз нямам его, а единствено чест

Ноблес оближ.

Те такива и вина нямат. Щом честта те призове, каквото и да направиш, честта е виновна, не ти.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Те такива и вина нямат. Щом честта те призове, каквото и да направиш, честта е виновна, не ти.

:offtopic_s:Що търсиш вина където няма?! 

То е ясно, мислиш, че всеки е склонен да се чувства виновен и за какво?! 

п.п. Не си попаднал на човек с "гузна съвест" Ага ... = Я не "цепим басма" на никой!!! Твърде елементарно разсъждаваш и определено не знаеш какво е да защитаваш, а само да нападаш с предполагаемост, но не и със знания, а уж си изучавал психология ... :) ... теорията не е като практиката Ага ... :)  

преди 2 часа, Радул написа:

Душицо, ти наистина няма да спреш глупостите. Къде се засили да сравняваш президентски с парламентарни избори? Само и само да ръснеш некоя простотия. Двата парламентарни избора бяха в разстояние само на 3 месеца 7 дни. На първия, с гербската ЦИК, ГЕРБ печели и то с доста повече от половин процент пред ИТН. Само след 3 месеца, без гербската ЦИК, ГЕРБ загубва около една трета от гласовете си. ЕДНА ТРЕТА. Не хиляда гласа, а близо 300 000. Как става такъв отлив за 3 месеца? Никак! Просто фалшивата една трета, сега я няма в листите.

Айде кажи пак за суверена.

Че, ти забрави ли, дето те бяха в един и същи ден? Бяха организирани от едни и същи управляващи. Кое е глупост? 

Що се отнася до последните избори. Да, герберите изгубиха гласове, ама тези гласове дали отидоха за чалгарите, че да спечелят със съкрушителен резултат, а те с няма и процент? Не, разбира се. Хората просто не отидоха да гласуват. Я, сети се колко е разликата между 42% гласували и 51% гласували? 

И колко е разликата между тотално загубилите гербери и първата политическа сила ИТН след целогодишни изчегъртвания, разнасяне на ковчези и вандалщини по площадите и съдебната палата?  6300 гласа. 

Няма да е зле, ако се научиш да цитираш Ъпсурт.

преди 40 минути, absurt написа:

Не, разбира се. Хората просто не отидоха да гласуват. Я, сети се колко е разликата между 42% гласували и 51% гласували? 

Раликата е 500 000. 300 000 фалшиви на ГЕРБ + 200 000 отишли на почивка. Или си мислиш, че на 11 юли цели 500 000 българи са почивали. 300 000 фалшиви гласа също вдигат избирателната активност доста.

На математика го обърнахте!

Не сте ли съгласни, че на хората им омръзна да гласуват, започна става отвратително! При всеки наш глас те си пълнят джобовете, ние какво печелим?

За нас някой мисли ли?

За това и все по-малко хора искат да гласуват.

преди 4 минути, Радул написа:

Раликата е 500 000. 300 000 фалшиви на ГЕРБ + 200 000 отишли на почивка. Или си мислиш, че на 11 юли цели 500 000 българи са почивали. 300 000 фалшиви гласа също вдигат избирателната активност доста.

а ти защо мислиш че преди е имало купен вот а на 11-ти няма

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

При всеки наш глас те си пълнят джобовете, ние какво печелим?

плащаме сметката за изборите, която не е никак маллка

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти защо мислиш че преди е имало купен вот а на 11-ти няма

Аз не говоря за купен вот бе душко. Леле...

преди 16 минути, Без умствен капацитет написа:

плащаме сметката за изборите, която не е никак маллка

Съгласен съм, но въпросът ми е, струва ли си? Какво получаваме в крайна сметка? Нали плащаме, а насреща цирк, пародия. Ние можем да си закупим едно билетче за цирка и съм сигурен че повече ще ни хареса представлението от това което те ни показват.

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

Съгласен съм, но въпросът ми е, струва ли си? Какво получаваме в крайна сметка? Нали плащаме, а насреща цирк, пародия. Ние можем да си закупим едно билетче за цирка и съм сигурен че повече ще ни хареса представлението от това което те ни показват.

Магарето  - що го канят на сватба?

преди 3 часа, ДзВяРа! написа:

Що бе, я гледай какъв безценен кадър е

Как да не го подкрепяш. Същински простак. Опа, несистемен играч.

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Що бе, я гледай какъв безценен кадър е

Как да не го подкрепяш. Същински простак. Опа, несистемен играч.

И кого да подкрепя?

Майчето или мутрата Христо или курнелия или бат бойко? Кой от всички? Обърках се вече?

Оооо, сетих се Мустафа карадаъ

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

И кого да подкрепя?

Майчето или мутрата Христо или курнелия или бат бойко? Кой от всички? Обърках се вече?

Оооо, сетих се Мустафа карадаъ

Мутрата Христо не го бях чувал, но достатъчно оспамих форума днес да го "защитавам" Стига съм товарил сървъра. 

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

Не сте ли съгласни, че на хората им омръзна да гласуват, започна става отвратително! При всеки наш глас те си пълнят джобовете, ние какво печелим?

Гласуваш отвратен или не , резултатът ще е същия както ако си супер много загрижен :) 

Да припомня един много точен израз за изборите - "Няма негласуващи" .

преди 1 час, Радул написа:

За мен пък най фалшивите гласове са тези за БСП и техните проксита.

Когато те не достигат се прибягва до ситуация в която се НАЗНАЧАВАТ комунета,  дето дори мижав процент не могат да вземат.

Служебната хунта е прекрасно олицетворение на това.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.