Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

а де, кажи го на уфсЪтЪ миряса.  Даже за 50 години, не за 10.

И ся ко???  "Избори до дупка" ли?

И до ... коя дупка?

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 39 минути, miro20 написа:

тц. Не е мое. Това показа  съда с публикуваните разговори и зависимости на Огнян Стефанов с Черепа.

Може и да бъркам случаите, но това май не го показа съда, а вярното кученце на Боко - бай Каскет. Тоя същия, за когото американците намекнаха че не му е чиста работата с изявлението си че някой е пазил Шиши от разследване. 

преди 33 минути, jhoro написа:

И ся ко???  "Избори до дупка" ли?

И до ... коя дупка?

Жоре и ти ли искаш да ставам врачка :)

преди 5 часа, M.Николов написа:

Някой трябва да управлява държавата

Не на всяка цена. 

Договорките и разпределянето на баницата публично, пред медиите. Всички медии. Да знаем кой какво е казал, не да ни се свежда от богоизбрани пророци

Иначе, ако оставим всеки да си отглежда мисирки, ние каква информация ще получаваме ? Точно никаква.

преди 5 часа, jhoro написа:

1. Я пак, ама ... на български!

2.Не е склероза - не забравям, просто не мога да се напъвам и да ровя назад.
Освен, ако няма противоречие - между старото и новото мнение. но ти - като буднасъвест - ще ми напомниш,нали?

3.Няма как да е легитимно - априори, щото не е избрано по конституционния ред.
4.Вече - ако някой мандатоносител, предложи този състав и бъде одобрен ...

1. Трудно ще ми е да ползвам само български думи. :) След като не си схванал идеята = игнорирай я. 

2. Не говоря за противоречие, няма смисъл от повторения. 2/3 си е две трети. За мен това е мнозинството, което трябва да се ползва, за да се приеме и закон даже, а не сегашното 50+ ... :) 

3. Разбирам те, и затова съм на мнение, че трябва да се промени конституцията, за да не се получава така, че партии да се гаврят с българския народ. 

На Слави "Няма такъв народ" е прекръстено предварително, но гаврата е "Изправи се, Мутри вън". Щото Мая живее в ерата на "Красавицата и Звяра'. :) 

4. Що да не е легитимна абсолютната власт на Президента?! О, трябва да се запазят "партийните линии". :) = Това е тоталитаризъм, а не демокрация!!! 

Уж Слави не е за "статуквото", а слугува на въпросното. 

Получава се: Мутрата е за мутри вън. :) В това отношение ДБ и ИМВ са прави, че Слави е обикновена маша на Олигарх. 

Това си е чисто толериране на властта в сянка!!!  

преди 10 часа, M.Николов написа:

И какво правим?

Отказваме се и отиваме на избори и така докато нямаме 121 гласа?

Ами ако никога не ги получим?

А какво става междувременно с държавата, докато ние си играйкаме?

Боли ни фара, ние с такива дреболии не се занимаваме, ние сме велики и искаме пълно мнозинство, само тогава евентуално ще предложим кабинет.

Като им видях и кабинета, нещата за мен са ясни.Тези хора не знаят какво правят.

Аз няма да ги чакам, който иска да ги чака.

Не е само това.  Напоследък чета доста остри мнения във Фейсбук против ИТН.  Тяхното нежелание за договорености е  егоизъм и то в съчетание с бягането им от всякакви  отговорности.  Сърдитковщината им няма да доведе до нищо позитивно.   Подобно шизофренично поведение не дава надежди за нищо добро.  За мен е непрепоръчително да гласувам за такива здравословно съмнителни егоцентристи, по-добре пак за Марешки, докато не му е омръзнало и на него да се бори с картели за по-ниски цени на лекарства и горива. Това поне е надежда да се намали ограбването на обикновените  хора.

преди 17 минути, attj написа:

Не е само това.  Напоследък чета доста остри мнения във Фейсбук против ИТН.  Тяхното нежелание за договорености е  егоизъм и то в съчетание с бягането им от всякакви  отговорности.  Сърдитковщината им няма да доведе до нищо позитивно.   Подобно шизофренично поведение не дава надежди за нищо добро.  За мен е непрепоръчително да гласувам за такива здравословно съмнителни егоцентристи, по-добре пак за Марешки, докато не му е омръзнало и на него да се бори с картели за по-ниски цени на лекарства и горива. Това поне е надежда да се намали ограбването на обикновените  хора.

И аз така казвам . Какви са тези сръдни . Докопал си се до властта ами раздели я с другарчетата. Какво като се опитват да те правят на балък и те семейство хранят я. Другото е егоизъм и бягане от споделена отговорност . А споделената отговорност си е благо нещо то си е същото като безотговорност. Криеш се като мишок зад другите и си правиш каквото си знаеш. Ама те ИТН не знаят че в политиката така се прави. Нямат "политически опит" както казват редица "експерти" изявяващи се като такива вече 30 години по медиите. Ами как да им няма доверие човек на такива колоси. Разбира се че трябва да си формираме мнението на база тяхното и това на ятото мисирки около тях.

преди 1 минута, lsmurf написа:

И аз така казвам . Какви са тези сръдни . Докопал си се до властта ами раздели я с другарчетата. Какво като се опитват да те правят на балък и те семейство хранят я. Другото е егоизъм и бягане от споделена отговорност . А споделената отговорност си е благо нещо то си е същото като безотговорност. Криеш се като мишок зад другите и си правиш каквото си знаеш. Ама те ИТН не знаят че в политиката така се прави. Нямат "политически опит" както казват редица "експерти" изявяващи се като такива вече 30 години по медиите. Ами как да им няма доверие човек на такива колоси. Разбира се че трябва да си формираме мнението на база тяхното и това на ятото мисирки около тях.

Ся ти не си от "елита" и нищо не разбираш. Как ше дели бе. Ше дава на просяците и раята от селяци, докато и той стане просяк ли, ми то ако беше давал въобще нямаше да е станал чорбаджия. Ей така мислят "елитите" "ни", придобили самочувствие от дебели банкови сметки.

преди 6 минути, lsmurf написа:

Ами ето къде ти е грешката. Властта не е на Слави, че да я дели и раздава. Нито министерски постови има, че да му искат и да раздава. Има 26%, толкова му е определил суверенът, толкова власт има. Ако властта беше негова, нямаше да разиграват театри 2 седмици. 

преди 8 часа, Sliderum2 написа:
Жоре и ти ли искаш да ставам врачка [emoji4]

Повече би ти приличало, да си ВРАЧ (м.р, ед.ч.).
Пп. Няма нищо руско в думата!

преди 11 часа, M.Николов написа:
Някой трябва да управлява държавата, ИТН като не желаят или не могат, ще трябва да е някой друг.

Юлий Цезар би казал: И ти ли … M.Николов???
Понеже се раздават министерства - аз си заплюх „Министерство на вятъра”!
А в момента съм …

преди 4 часа, dioib написа:
1. Трудно ще ми е да ползвам само български думи. [emoji4] След като не си схванал идеята = игнорирай я.

Използвай каквито можеш. Ние (поне някои) не сме чак толкова зле. И да не разбираме - досещаме се.

Но го обясни разбираемо!

2. Не говоря за противоречие, няма смисъл от повторения. 2/3 си е две трети. За мен това е мнозинството, което трябва да се ползва, за да се приеме и закон даже, а не сегашното 50+ ... [emoji4]

За теб, за мен, за него …
Връщаме се „В механата”! Но първо - трябва да минем през Околчица, да потърсим оня, брадясалия! А не, да си „пием, пеем буйни песни, зъбим се на …” всички наред.
Положението е ... Dura lex sed lex!

3. Разбирам те, и затова съм на мнение, че трябва да се промени конституцията, за да не се получава така, че партии да се гаврят с българския народ. 
На Слави "Няма такъв народ" е прекръстено предварително, но гаврата е "Изправи се, Мутри вън". Щото Мая живее в ерата на "Красавицата и Звяра'. [emoji4]

Каквото трябва - ще стане, каквото не стане - не е трябвало!
Слави и Ко (или "и Ку-Ку-Ку...") още не са ми ясни и няма да ги  коментирам. 7/8 от нищо!

А Пчеличката Мая и компания ще си признаят накрая. Цялото им име е:
"Изправи се, Бг - ние,  Мутриге отвън ... идваме!"

4. Що да не е легитимна абсолютната власт на Президента?! О, трябва да се запазят "партийните линии". [emoji4] = Това е тоталитаризъм, а не демокрация!!! 
Уж Слави не е за "статуквото", а слугува на въпросното. 
Получава се: Мутрата е за мутри вън. [emoji4] В това отношение ДБ и ИМВ са прави, че Слави е обикновена маша на Олигарх. 
Това си е чисто толериране на властта в сянка!!!  

Точно защото не е абсолютна, а само представителна!

Тези дни пак излъчваха филма "Револвер" - на Гай Ричи! Едва ли е точно ... съвпадение!

Там има един израз:
"Най-коварният враг се крие там, където няма да го търсиш - вътре в теб. Той ще намери топло местенце в главата ти и ще си седи там."

@lsmurf Видя ли как чалгарчетата сами се направиха за смях с кворума ? Ама не, другите са виновни, като им обясняват колко са тъпи. Те просто им завиждат несистемността им и ню-уейв политиката. Те просто ламтят за постове. 

преди 11 часа, N1K17Y написа:

Не бе, Петър Москов, той не е обиколил същия брой партии и не е бил министър на Баце ;) 

Ами, не е. Бил е член сред основателите на ДСБ и членството му там е прекратено от някакъв Национален вътрешнопартиен арбритраж през 2016г. през 2019г. създава КОД заедно с други, напуснали ДСБ. 

А, по- важното е, че той не е интересен, защото не влезе в НС. Тоя навик, щом нещо не ти хареса да изплачеш "А, вие, защо биете негрите", ми е забавен.

преди 2 минути, absurt написа:

Ами, не е. Бил е член сред основателите на ДСБ и членството му там е прекратено от някакъв Национален вътрешнопартиен арбритраж през 2016г. през 2019г. създава КОД заедно с други, напуснали ДСБ. 

А, по- важното е, че той не е интересен, защото не влезе в НС. Тоя навик, щом нещо не ти хареса да изплачеш "А, вие, защо биете негрите", ми е забавен.

И като член на ДСБ, участва в коалицията Реформаторски блок и министър при Борисов-2, който и ти е големия компромат срещу Иванов. Само че Иванов си подаде оставката, а Москов си стоя до края при Баце. Знаеш ли го, тоя за който си гласувала 2014-та. Ама сега е компромат :D А Иванов нито е бил в БСП, дори във Реформаторския блок участва като безпартиен. Та всъщност, Москов е бил свързан дори в повече партии. ДСБ, които сега плюеш :) 

И да точно с аргумента "вие защо биете негрите" ще ти излизам, защото като плюеш нещо, дай да видим какво по-добро предлагаш. Предлагаш Москов. Когато критиката ти срещу Иванов е, че е бил министър при Борисов-2, дай да видим как твоето предложение е по-добро... Ами, не е. Измисли друг аргумент. 

преди 22 минути, N1K17Y написа:

@lsmurf Видя ли как чалгарчетата сами се направиха за смях с кворума ? Ама не, другите са виновни, като им обясняват колко са тъпи. Те просто им завиждат несистемността им и ню-уейв политиката. Те просто ламтят за постове. 

Не знам защо се обръщаш към мен. Не съм фен на ИТН . Това че не кълва с непрекъснатите хули към тях да героизирате едва ли не някакви измислени "протестъри" които просто желаят да управляват от сянката и да подменят вота на избирателите които са им дали зорле 1 човек на двеста доверие , а те тръгнали да редят правителство. Няма ли да се засрамят поне малко? Всъщност знам отговора- при тях срам няма.

преди 2 минути, lsmurf написа:

Не знам защо се обръщаш към мен. Не съм фен на ИТН . Това че не кълва с непрекъснатите хули към тях да героизирате едва ли не някакви измислени "протестъри" които просто желаят да управляват от сянката и да подменят вота на избирателите които са им дали зорле 1 човек на двеста доверие , а те тръгнали да редят правителство. Няма ли да се засрамят поне малко? Всъщност знам отговора- при тях срам няма.

Ех, че хубаво забравихме Генка от ЧЕЗ, двете каки, къща в Барселона, Гешев, кюлчета злато, протестите една година, системата ни убива, доскоро имаше и наводнения и пожари, сега българина има вуду кукла. 

Скоро идва и 1 ноември, защото българите са известни с късата си памет, а все забравят кои са народните будители. Трябва да се припомнят тези неща. 

После след 01.11 идва 24 май да де опресни все пак…

Гледам, значи телевизия...парламента гледам, бе...Е, простащината и наглостта, обилно гарнирани с очевидна липса на мозък и пълно нехайство по отношение на държавните(нашите) дела, се ширят в него...Уникално постижение на българския избирател...Уникално...Да живее демокрацията!...Да се видим и ние свободни най-после...Браво, братя и сестри - българи!Поздравявам ви с мъдрия избор...Абе...Дайте да си я поделим Българията (аз кандисвам на една шестмилионна) и кой откъдето е...Стига мъки!
преди 1 минута, N1K17Y написа:

И да точно с аргумента "вие защо биете негрите" ще ти излизам, защото като плюеш нещо, дай да видим какво по-добро предлагаш. Предлагаш Москов. Когато критиката ти срещу Иванов е, че е бил министър при Борисов-2, дай да видим как твоето предложение е по-добро... Ами, не е. Измисли друг аргумент. 

А, критиката ми срещу Иванов не е , че е бил министър на Борисов, а че беше на над година там, където сега иска да прави реформи и да закрива институции. И защото, също като сестра Галева, с пяна на уста плюе ръката, която го е хранила. С такъв на дълъг път никой, с ума си, не тръгва. Та, продължаваш да изпищяваш мантрата за негрите, само ме развеселяваш. 

преди 5 минути, Hristo52 написа:
Гледам, значи телевизия...парламента гледам, бе...Е, простащината и наглостта, обилно гарнирани с очевидна липса на мозък и пълно нехайство по отношение на държавните(нашите) дела, се ширят в него...Уникално постижение на българския избирател...Уникално...Да живее демокрацията!...Да се видим и ние свободни най-после...Браво, братя и сестри - българи!Поздравявам ви с мъдрия избор...Абе...Дайте да си я поделим Българията (аз кандисвам на една шестмилионна) и кой откъдето е...Стига мъки!

И аз бих кандисал, ама... ако са в брой или по банков път!

Чета коментари за днешното заседание=

Цитат

След това от ГЕРБ пък предложиха свой вариант на решение – Народното събрание да гласува, че не избира Пламен Николов за министър-председател.

Другите групи - освен И Така Нататък - ако имаха малко акъл, щяха да гласуват предложения кабинет.
А после да поздравят Пламен Николов и Славчо с песента:

Страх тресе кочината.

ИТН ги правят на луди. 😁 Хайде сега всички(без ИТН) да не се преструват и да се вземат. Стига театрални пиеси.

Обичат се хората.

преди 3 минути, lsmurf написа:

Не си им фен но ги изкарваш жертви в това, че те искали да си правят нещата по своят начин, а някой като им каже, че правят тъпотии, бил жаден за власт или платена мисирка. Ето ти примерът, каква тъпотия свършиха с кворума. Другите пак ли просто ги мразят, като ги критикуват, защото не са им дали постове.

Цитат

янката и да подменят вота на избирателите които са им дали зорле 1 човек на двеста доверие , а те тръгнали да редят правителство.

Това е друга тема и нямам престава каква сянка говориш. Какво подменяне на вота, ти наясно ли си, че в България използваме пропорционална система ? Ако ще говорим за това, точно пък ИТН се пробват да "подменят" като искат всеки пост с 26% от гласовете. Като го пишеш това подигравателно "1 човек на 200 доверие", ИТН имат точно 2 на 200. 

преди 7 минути, absurt написа:

А, критиката ми срещу Иванов не е , че е бил министър на Борисов, а че беше на над година там, където сега иска да прави реформи и да закрива институции. И защото, също като сестра Галева, с пяна на уста плюе ръката, която го е хранила. С такъв на дълъг път никой, с ума си, не тръгва. Та, продължаваш да изпищяваш мантрата за негрите, само ме развеселяваш. 

Не иска "сега" да прави реформа, а още докато беше министър. Затова и си подаде оставката. А за негрите можеш само да се смееш нервно, защото ако трябва да си защитаваш избора и да го държиш на същите стандарти, които изискваш от Иванов ще видиш, че Москов е в пъти по-зле от Иванов в това отношение.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Страх тресе кочината.

ИТН ги правят на луди. 😁 Хайде сега всички да не се преструват и да се вземат. Стига театрални пиеси.

Пишеш ли под фейса на Вожда "Браво Бойко с теб сме, не им се давай на комунистите и мутрите"

Опа, обърках по навик. Правилното е "Браво Слави с теб сме, не им се давай на соросоидите"

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Не си им фен но ги изкарваш жертви в това, че те искали да си правят нещата по своят начин, а някой като им каже, че правят тъпотии, бил жаден за власт или платена мисирка. Ето ти примерът, каква тъпотия свършиха с кворума. Другите пак ли просто ги мразят, като ги критикуват, защото не са им дали постове.

Това е друга тема и нямам престава каква сянка говориш. Какво подменяне на вота, ти наясно ли си, че в България използваме пропорционална система ? Ако ще говорим за това, точно пък ИТН се пробват да "подменят" като искат всеки пост с 26% от гласовете. Като го пишеш това подигравателно "1 човек на 200 доверие", ИТН имат точно 2 на 200. 

Не иска "сега" да прави реформа, а още докато беше министър. Затова и си подаде оставката. А за негрите можеш само да се смееш нервно, защото ако трябва да си защитаваш избора и да го държиш на същите стандарти, които изискваш от Иванов ще видиш, че Москов е в пъти по-зле от Иванов в това отношение.

Пишеш ли под фейса на Вожда "Браво Бойко с теб сме, не им се давай на комунистите и мутрите"

Опа, обърках по навик. Правилното е "Браво Слави с теб сме, не им се давай на соросоидите"

Какво пиша си е моя работа и на кого, не се бъркай в личните работи.

преди 3 минути, jhoro написа:

И аз бих кандисал, ама... ако са в брой или по банков път!

Чета коментари за днешното заседание=

Другите групи - освен И Така Нататък - ако имаха малко акъл, щяха да гласуват предложения кабинет.
А после да поздравят Пламен Николов и Славчо с песента:

Да, ако го бяха направили, циркът щеше да е от световна величина, ама добре, че не се оказаха толкова безмозъчни като чалгарите. Защото, дори служебният премиер изплака сутринта към сбирщината в парламента, да гласуват бюджета, че нито медиците, нито пенсионерите, нито другите социални групи ще си получат парите.

А, чалгарите, наистина са замислили пълното разбиване на държавата, само дето не са си направили труда да прдложат нещо в замяна, а прехвърлят топката в полето на оня, с вдигнатия юмрук. Дето е отворил уста като хипопотам за власт.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Какво пиша си е моя работа и на кого, не се бъркай в личните работи.

Такива претенции можеш да имаш на лични чатове и съобщения. В публичен форум е работа на всеки. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.