Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 4 минути, M.Николов написа:

Наясно ли си, че ИНТ........ чети внимателно!!! - НИКОГА повече няма да имат толкова много депутати в Парламента.

И ти ли стана ясновидка като Миро 20 лъжеца. Аз предвиждам даже повече депутати

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 18 минути, M.Николов написа:

Вече е записано, след като минат изборите ще видим кой е бил прав.

Феновете на Слави приемат всичко много навътре заради разочарованието, което преживяха.

Напълно ги разбирам и аз съм реагирала така при някои избори.

Както вече съм писала, не гласувах за Слави, но се радвах, когато спечели изборите и се надявах да промени нещо в тази държава, но...

Това е положението.

Трябва да приемем нещата такива, каквито са и да продължим да се борим.

преди 12 минути, Мойра написа:

Феновете на Слави приемат всичко много навътре заради разочарованието, което преживяха.

Напълно ги разбирам и аз съм реагирала така при някои избори.

Както вече съм писала, не гласувах за Слави, но се радвах, когато спечели изборите и се надявах да промени нещо в тази държава, но...

Това е положението.

Трябва да приемем нещата такива, каквито са и да продължим да се борим.

Аз също гласувах за ИТН, но за съжаление с неадекватните си действия те ме разочароваха.

Когато трябваше да направят само една малка стъпка и да поемат управлението на страна с помощта на партиите на протеста и БСП за да се започне разграждане на модела Герб-ДПС , да се приеме плана за развитие и да се решат текущите проблеми на страната, те решиха да си мерят пишките и да се правят на велики.:speak:

преди 3 минути, M.Николов написа:

Аз също гласувах за ИТН, но за съжаление с неадекватните си действия те ме разочароваха.

Когато трябваше да направят само една малка стъпка и да поемат управлението на страна с помощта на партиите на протеста и БСП за да се започне разграждане на модела Герб-ДПС , да се приеме плана за развитие и да се решат текущите проблеми на страната, те решиха да си мерят пишките и да се правят на велики.:speak:

не схвана ли че Мойра се ррадва че слави не направи кабинет и сега ви се подиграва - виж постовете и от началото на темата

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

И като се събуди, краката ти в контакта. А бре, дей Бушона ?

Еми казах ти какво ще стане ако искаш вярвай ако ли не недей твой си избор

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

не схвана ли че Мойра се ррадва че слави не направи кабинет и сега ви се подиграва - виж постовете и от началото на темата

Продължаваш да манипулираш, а после се сърдиш, че почти всички ти се подиграват и трудно те понасят.

Няма да блеснеш с клеветите си!

преди 1 час, Hristo52 написа:

Е как ще стане това когато доста хора вече се отказаха от него! Няма как да събере 50%+ Такъв резултат след царя, никой не е събирал, дори и Герб! Правителство няма как да направят. Чака ни пак избори, и вероятно този път ще има голямо разместване за ИТН, БСП и ДБ. ИТН повече няма да е първа. БСП я виждам на четвърто, ако не и на 5 място. ДБ, май ще набира сили. Най вероятно Герб отново да е първа. А ако влезат и патериците, Марешки, Каракачанов, Симеонов. Ето ти четвърти кабинет на Герб. В момента се играе на нерви, защото никой, не иска да поеме отговорност в тая ситуация.

Еми аз го казах че с глупостите си ИТН ще върне ГЕРБ на власт

преди 14 минути, petie1 написа:

Еми аз го казах че с глупостите си ИТН ще върне ГЕРБ на власт

Пази боже!

Изтръпвам, като си помисля за управлението на ГЕРБ.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Феновете на Слави, които псуват Слави фенове ли са? Това са предатели и сеирджии. Джендъри.

Не са никакви фенове, щом не го познават.

🤦‍♂️

Аз се чудя, как може да си толкова сляп, че да защитаваш всичко, чак сега каза. Бил фен... Какъв фен на политик може да си... мале, мале. Ама и аз съм тъп, че не се бях сетил. Ще питам всички, които яростно защитават ИТН, дали са ФЕНОВЕ на Слави. 

Фенството е по концерти и стадиони. Няма място в политиката.

преди 1 час, Мойра написа:

Един добър съвет за Слави, който би спечелил много, стига да го приеме.

Диана Дамянова пред Фрог: ИТН да дадат тихата си подкрепа за кабинет на протестните партии

Напротив, тряба да идем на още едни избори и СУВЕРЕНЪТ да им изплющи един приземителен шамар на Слави и пудела Тошко, че много си повярваха. Спечелили били, народа ги избрал, само те могат. Ще ги видим след 2-3 месеца как ще мълчат, когато Тиквун ги изпревари. За щастие не всички гласували за ИТН са им слепи фенове, бранещи техния идол до смърт, като горното. 

преди 17 минути, Мойра написа:

Продължаваш да манипулираш, а после се сърдиш, че почти всички ти се подиграват и трудно те понасят.

Няма да блеснеш с клеветите си!

дяа ти припомня, какво ти е мнението за слави - вяяя да видим кой маннипулира и после се прави на ни лук мирисал , ни лук ял

преди 19 минути, Мойра написа:

Продължаваш да манипулираш, а после се сърдиш

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Напротив, тряба да идем на още едни избори и СУВЕРЕНЪТ да им изплющи един приземителен шамар на Слави и пудела Тошко, че много си повярваха. Спечелили били, народа ги избрал, само те могат. Ще ги видим след 2-3 месеца как ще мълчат, когато Тиквун ги изпревари. За щастие не всички гласували за ИТН са им слепи фенове, бранещи техния идол до смърт, като горното. 

Ще идем на още едни избори, но като че ли е по-добре това да стане след 6 месеца, има още много кирливи ризи за вадене.

преди 13 минути, Мойра написа:

Дано не се окажеш лош пророк!

Изтръпвам, като си помисля за управлението на ГЕРБ.

по добре си кажи - искам власта в ръцете на един човек (диктатор) - защото той определи служебния кабинет

току-що, Без умствен капацитет написа:

по добре си кажи - искам власта в ръцете на един човек (диктатор) - защото той определи служебния кабинет

Колко ракия изпи тази вечер?

преди 1 минута, Мойра написа:

Ще идем на още едни избори, но като че ли е по-добре това да стане след 6 месеца, има още много кирливи ризи за вадене.

като факта, че служебното правителство не е направило нищо за благосъстоянието на народа

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Хайде, да го отложим това малко във времето.

Че има доста неща за решаване преди едни нови избори.

Трябва да се направи актуализация на бюджета, че иначе много хора ще останат без заплати и пенсии есента и зимата, трябва да се подаде плана за възстановяване в Брюксел, та да ни отпуснат пари от там и други такива "малки", но неотложни нещица.

преди 1 минута, Мойра написа:

"По-добре" много неща биха били, ама това е положението. Не, че и след 6 месеца пак няма да идем. Нещата няма да се променят драстично, освен за ИТН, които ще изгубят няколко процента. Може достатъчно от тях да се излеят за Възраждане или "за Божков" за да влязат, но пак няма да се състави парламент. Засега най-вероятно ми се вижда служебния кабинет да стане редовен, ама и те не са идеални. Тоя енергийния май си работи за мафията тихичко, цената на тока полудя.

преди 2 минути, Мойра написа:

Колко ракия изпи тази вечер?

започваш с лични нападки, като се разбра че се подиграваш на потребителите - и сега се пправиш на загрижена, а довчера

преди 1 минута, M.Николов написа:

Хайде, да го отложим това малко във времето.

Че има доста неща за решаване преди едни нови избори.

Трябва да се направи актуализация на бюджета, че иначе много хора ще останат без заплати и пенсии есента и зимата, трябва да се подаде плана за възстановяване в Брюксел, та да ни отпуснат пари от там и други такива малки, но неотложни нещица.

Актуализация на бюджета мисля, че вече беше предложена от служебното правителство. Чака одобрение. Бях мернал и нещо за възстановяването. Но така или иначе, не е свързано с организирането на избори. 

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

започваш с лични нападки, като се разбра че се подиграваш на потребителите - и сега се пправиш на загрижена, а довчера

Какво го цитираш това постоянно?

Много правилно се е изразила Мойра в случая!

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Актуализация на бюджета мисля, че вече беше предложена от служебното правителство. Чака одобрение. Бях мернал и нещо за възстановяването. Но така или иначе, не е свързано с организирането на избори.

Чакаше се редовно правителство да ги внесе, ама като гледам........

преди 2 минути, M.Николов написа:

Какво го цитираш това постоянно?

Много правилно се е изразила Мойра в случая!

ето тогава поста преди него

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

ето тогава поста преди него

Нали, няма да ми цитираш всички нейни стари постове?

Иначе и с този съм напълно съгласен.;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.