Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

• Автор

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 40 минути, attj написа:

Все още възможните варианти без ИТН  не са изчерпани.

До колкото бях разбрал идеята беше без ГЕРБ. Сега и без ИТН аз не виждам такива варианти.  Или просто трябва да има "черен Петър" . Някой торболан да плаши раята. Тази роля се игра от БСП впоследствие от ДПС сега от ГЕРБ и явно че следващото плашило ще е ИТН. Ами добре така е колегиално всеки да влезе в тази роля пък останалите "чиста вода не напита" . 🤣

преди 8 минути, lsmurf написа:

До колкото бях разбрал идеята беше без ГЕРБ. Сега и без ИТН аз не виждам такива варианти.  Или просто трябва да има "черен Петър" . Някой торболан да плаши раята. Тази роля се игра от БСП впоследствие от ДПС сега от ГЕРБ и явно че следващото плашило ще е ИТН. Ами добре така е колегиално всеки да влезе в тази роля пък останалите "чиста вода не напита" . 🤣

Президентът е длъжен да даде втория мандат на Герб - може някои да са преосмислили нещата.

преди 19 минути, attj написа:

Президентът е длъжен да даде втория мандат на Герб - може някои да са преосмислили нещата.

Ами нищо чудно и да са щом ГЕРБ са решили да не върнат мандата а да предлагат правителство. 😀

Ще пораздаде Бойко министерства и чегъртачите ще го подкрепят. 😀

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Така че и това е причина нормалните, свестни хора да не ходят да гласуват, защото не се припознават с боклуците. 

тогава да си направят партия

ПП на нормалните и свестните

тва вече ми е познато

българия на гражданите

аз като съм селянин какво

или  младите умните и красивите 

ето медалите са гербажииски 

нали спорехте :giggle1:

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/5946173328757512/

преди 32 минути, lsmurf написа:

Ами нищо чудно и да са щом ГЕРБ са решили да не върнат мандата а да предлагат правителство. 😀

Ще пораздаде Бойко министерства и чегъртачите ще го подкрепят. 😀

Не ми се вярва подкрепящите президента Румен Радев да го направят - понастоящем там в новия отечествен фронт се изявяват  социалисти, неолиберали, анархисти и чалгаджии. Водят държавата към анархия и хаос.  Надявам се поне социалистите най-после да се усетят и осъзнаят - за да няма нови събития като тези при Луканов и Виденов.

преди 1 час, Филипов написа:

Te не знаят какво искат в момента играят филм ли реалити ли аз не знам вече какво и целят да вкарат държавата в хаос невиждан от 99 година .

По хуу е да се оттеглят и да не пречат и да си вървим по старо му .

преди 7 минути, adersa написа:

Te не знаят какво искат в момента играят филм ли реалити ли аз не знам вече какво и целят да вкарат държавата в хаос невиждан от 99 година .

По хуу е да се оттеглят и да не пречат и да си вървим по старо му .

Служебното правителство да не ти секна някоя дребна далаверка ? 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Служебното правителство да не ти секна някоя дребна далаверка ? 

Мечтай си аз съм твърдо ЗА служебното правителство и всичко ми е изрядно осигуровки , данъци , сметки ..

преди 9 часа, miro20 написа:

Кръв пикаете че единствен тук прогнозата ми за 4-ти бе най точна, същата ми бе и за 11-ти , като в последния момент чалгарите изпревариха ГЕРБ само с няколко хил. гласа

Ха-ха-ха, ама ти днес си особено забавен:yanim:

Я да видим каква беше прогнозата ти за 4-ти, та разправяш че била най-точна :giggle1:

на 2.04.2021 г. в 22:21, miro20 написа:

Да видим и кой ще познае :

Моята скромна прогноза е -

ГЕРБ

ИТН/ДПС

ДБ

БСП/ИМВ

ВМРО

И ето какво се получи? Както и тогава ти казах - това да тръбиш че разбираш от политика, а после да се похвалиш с подобна прогноза е най-голямото самозатапване в твоята изобилстваща от самозатапвания кариера на трол :laughing5:

на 12.05.2021 г. в 19:42, ivottoshev написа:

Ха-ха-ха. Я да видим какво позна:lol6:

Първите ги позна - там не беше особено трудно да се познае при толкова купени гласове

Вторите познал си 50/50 - нещо не виждам ДПС на второ място

Четвърти си писал ДБ - ми седни си. Двойка, моето момче. Нищо не знаеш.

Пети БСП - ако имаше по-ниска оценка от горната "двойка", тук заслужено я печелиш

Последни влизащи си писал ВМРО - тук да се смеем ли, да плачем ли, или да се прекланяме пред твоето ясновидство?

Та какво си познал в крайна сметка? Май само първите... Бравос!

За 11-ти.... ми пак не позна, освен ако не си взел присърце думите на Томислав Дончев че не сте втори, а само по-малко първи :lol6:

преди 7 часа, dioib написа:

Това за ВНС сме го бистрели много преди време, ако помниш. ;) 

Да бе - нямам с друга работа, ще помня неща от преди ... някога си!

преди 7 часа, dioib написа:

Никоя партия не ще се съгласи да е президентска република. Това е основния проблем на България = може да вкараш човек в парламента, но Партията му е над всичко. ;) Та какви народни представители са или са партийни членове и ко каже "Вожда" на партията?! 

А защо мислите, че при президентско управление - няма партии или антураж?
Каква е разликата, между управлението на Тиквата (парламентарна система) и на Путин (президентска)?  Или на Тръмп/Байдън.

преди 1 час, attj написа:

Не ми се вярва подкрепящите президента Румен Радев да го направят - понастоящем там в новия отечествен фронт се изявяват  социалисти, неолиберали, анархисти и чалгаджии. Водят държавата към анархия и хаос.  Надявам се поне социалистите най-после да се усетят и осъзнаят - за да няма нови събития като тези при Луканов и Виденов.

Щом Слави подкрепя Радев. Един глас от мен за Радев. 
Един от добрите президенти, които е имала България:

преди 1 час, Banesc написа:

тва вече ми е познато

българия на гражданите

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/5946173328757512

Начи не им давай наклон на хората какво да правят. Нещо на  ментор ли се изживяваш?

преди 2 часа, Banesc написа:

тва вече ми е познато

българия на гражданите

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/5946173328757512/

Едно време така посещаваха медалите на партията майка. БКП.

преди 15 часа, M.Николов написа:

Аз също гласувах за ИТН, но за съжаление с неадекватните си действия те ме разочароваха.

Когато трябваше да направят само една малка стъпка и да поемат управлението на страна с помощта на партиите на протеста и БСП за да се започне разграждане на модела Герб-ДПС , да се приеме плана за развитие и да се решат текущите проблеми на страната, те решиха да си мерят пишките и да се правят на велики.:speak:

И как да стане това? Защо да са неадекватни?Много разумни, логични действия.

Единствените уж партньори бяха адвокатка на Мултигруп, застъпничката на сводниците и на Орешарски, соросоидния Иванов?

Oлигархично-медийна НПО група.

И пак не достигат гласове. Трябва БКП.

преди 15 часа, N1K17Y написа:

🤦‍♂️

Аз се чудя, как може да си толкова сляп, че да защитаваш всичко, чак сега каза. Бил фен... Какъв фен на политик може да си... мале, мале. Ама и аз съм тъп, че не се бях сетил. Ще питам всички, които яростно защитават ИТН, дали са ФЕНОВЕ на Слави. 

Фенството е по концерти и стадиони. Няма място в политиката.

Напротив, тряба да идем на още едни избори и СУВЕРЕНЪТ да им изплющи един приземителен шамар на Слави и пудела Тошко, че много си повярваха. Спечелили били, народа ги избрал, само те могат. Ще ги видим след 2-3 месеца как ще мълчат, когато Тиквун ги изпревари. За щастие не всички гласували за ИТН са им слепи фенове, бранещи техния идол до смърт, като горното. 

Да, фенове сме му. 

https://btvnovinite.bg/bulgaria/sadat-otlozhi-deloto-za-ekstraditsiya-na-balgarka-obvinena-v-targoviya-s-narkotitsi-po-internet.html

https://www.slavishow.com/медиците-от-либия-в-откровен-разговор/

преди 32 минути, АСПЕКТ написа:

Ти така ли решаваш ? Вожда каза за Радев, за Радев ще е. Ако изровят някой компромат от ПИК, като с Асен Василев и кажат, че не искат Радев, няма да е Радев.

Иначе Славо е забавен с това. Радев бил супер якия президент, но служебното му правителство не става :D Интересне ще е да се развие коментара му, ама той е прекалено важен да се показва пред журналисти, няма да си губи с времето с тъпотии, като да отговаря на въпроси, да дискутира, да дебатира. Само нарежда от Дивана и само Тошко може да пита предварително одоборени въпроси.

Нищо разумно и логично не виждам в действията на чалгарите, откъдето и да го погледна. Нямам друго обяснение за действията им от това- работа в полза на едноличното управление на Радев до изборите за президент и след спечелването им- курс към президентска република. Не мога да приема, че са толкова глупави, да вярват, че след като веднъж са станали втора сила с 23%, втори път- първа с 24%, третия път ще спечелят 50+, та да си управляват безметежно сами, спускайки директиви, които не подлежат нито на отричане, нито на обсъждане. За да се държат толкова неадекватно, някой плътно ги е подпрял отзад. 

преди 25 минути, absurt написа:

Нищо разумно и логично не виждам в действията на чалгарите, откъдето и да го погледна. Нямам друго обяснение за действията им от това- работа в полза на едноличното управление на Радев до изборите за президент и след спечелването им- курс към президентска република. Не мога да приема, че са толкова глупави, да вярват, че след като веднъж са станали втора сила с 23%, втори път- първа с 24%, третия път ще спечелят 50+, та да си управляват безметежно сами, спускайки директиви, които не подлежат нито на отричане, нито на обсъждане. За да се държат толкова неадекватно, някой плътно ги е подпрял отзад. 

Как ще виждаш, след като мозъка ти е в ръцете на Борисов, а начинът ти живот е като този на налагащия модел от 20 години, това на Борисов.

Мутренски живот с мутренско мислене.

Как е бизнесът ти? Върви ли?

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Начи не им давай наклон на хората какво да правят. Нещо на  ментор ли се изживяваш?

да 

ментор съм

да не се оплакват

да гласуват

или да се кандидатират 

или да замълчат.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Едно време така посещаваха медалите на партията майка. БКП.

гледа ли  в парламента как си извадиха кирливите ризки и  ИТН и манолова и ицето :D 

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Слави за какво е критерий?  Отличен певец, шоумен, водещ шоу...   Като политик не зная докога ще е под нулата.  Виж какво пишат например  Пик  https://pik.bg/с-клеймото-слави-радев-ще-гледа-втори-мандат-през-крив-макарон-news1045992.html 

започнах да пиша хубави коментари за  герб във фейсбук и започнаха да ми пишат разни жени , мисля че най-накрая ще си намеря гадже

преди 15 минути, attj написа:

Слави за какво е критерий?  Отличен певец, шоумен, водещ шоу...   Като политик не зная докога ще е под нулата.  Виж какво пишат например  Пик  https://pik.bg/с-клеймото-слави-радев-ще-гледа-втори-мандат-през-крив-макарон-news1045992.html 

Това, че в ПИК са написали нещо което ти се иска да е вярно, не означава че тази агенция изведнъж от жълто-кафява е станала читава. Не забелязваш ли, че дори и откровените тролове вече избягват да дават линкове към нея?

преди 2 минути, Banesc написа:

започнах да пиша хубави коментари за  герб във фейсбук и започнаха да ми пишат разни жени , мисля че най-накрая ще си намеря гадже

... само не го води в овощната градина, че като види колко има за копане, ще избяга през девет планини в десета...

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

... само не го води в овощната градина, че като види колко има за копане, ще избяга през девет планини в десета...

ще и дам лопата да сади картофи да следваме  примера на бойко той сам си ги сади 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.