Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Каквито и да са, нимой да се пуашиш. Бойко е бита карта. 

Парламентарна криза и служебно правителство, на което президента не разрешава да наложи задължителни ваксини е най доброто за момента

За съжаление това със ваксините няма да стане така, както си го мислиш. Ние наш Виктор Орбан си нямаме и не виждам кога ще имаме. 

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

Известно време и аз мислех, че агресивната простащина и невежество на водачите на ИТН е някаква игра...част от наличието на по-дългосрочен план....Не съм бил прав.Никаква игра не е. Просто те са си такива...Но толкова такива, че направо не ни се вярва, че може да са пък чак толкова...такива...Евалла на техните не малко избиратели...Оказа се, че са си ги избрали именно защото са ...абе...такива...

преди 20 минути, absurt написа:

Казах ти, че си ниска топка и да, потвърждаваш го с всеки пост. Думичката, която толкова те е затруднила е "гръбнак"- просто съм сбъркала последната буквичка. Съжалявам, че съм ти причинила затруднение, което не си могъл да разрешиш със собствени сили и интелект. 

Брех, колко познато. Ти си сбъркала, но виновен излиза друг :D До скоро имаше и един политик, на който за 12 години шеф-диригентство, все другите му бяха виновни. Да не сте нещо роднини с него?

преди 12 минути, Мойра написа:

Имам чувството, че у нас няма да посмеят да въведат задължително ваксиниране.

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Дай Боже

Кой ви го каза? Не са казали, не са го направили! Българинът е послушна миризлива овца, която трябва да се заколи само! Казват и овцете тръгват. Е, ще се намерят 3000-5000 да протестират, ама на 7 000 000. Колко са това?

Куражлии сме само тука в нета и в кръчмата след малко алкохол. Е тогава сме...само да ни слушат!

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Кой ви го каза? Не са казали, не са го направили! Българинът е послушна миризлива овца, която трябва да се заколи само! Казват и овцете тръгват. Е, ще се намерят 3000-5000 да протестират, ама на 7 000 000. Коко са това?

Запасни офицери сме бре, един път се мре !

Тяхната...

преди 36 минути, Мойра написа:

ДПС?!  Единственото, което могат да направят е да подкрепят правителството с третия мандат.

Какво могат е едно, какво ще направят открито - второ, а какво ще "забъркат" подмолно ... няма и да разберем.

преди 31 минути, Мойра написа:

По-добре правителство на старите муцуни, отколкото избори наесен.
По всяка вероятност правителството, ако успеят да го съставят, ще е експертно, или служебното ще стане редовно, което е най-добрият вариант в случая.

Когато губиш - не знаеш какво печелиш и когато печелиш - не знаеш какво губиш!

преди 14 минути, Мойра написа:

Имам чувството, че у нас няма да посмеят да въведат задължително ваксиниране.

Най-вероятно ще стане, като ... "в българския ад - или ла*на не са докарали, или кофи нема ..."

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Кой ви го каза? Не са казали, не са го направили! Българинът е послушна миризлива овца, която трябва да се заколи само! Казват и овцете тръгват. Е, ще се намерят 3000-5000 да протестират, ама на 7 000 000. Колко са това?

Абе те - "3000-5000 да протестират", ама дали ще са мирни протестите?

Щото моята ваксина е 7,62 мм!

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Запасни офицери сме бре, един път се мре !

Тяхната...

Не виждам за кой трябва да мра! Кълнах се в НРБ. Няма я повече, а и хората се изродиха...

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Не виждам за кой трябва да мра!

И аз. Ма мисля да завлека със себе си в гроба, колкото се може повече ваксиньори, ако станат прекалено настъпателни

"предложенията на ИТН" - избори, докато не спечелят с абсолютно мнозинство.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

То хубаво, ама с тези забежки по корона истерията, по скоро не ми се иска да го виждам в управлението на държавата.

Той в момента е в изгодна позиция и не е длъжен да се изказва по темата. Кой го дърпа за езика ? Да не би да го натискат отнякъде ?

По-рано бях пуснал коментар от Радан Кънев за ИТН, състоящ се от няколко точки. Изтрих част от тях на тема Ковид и Зелени енергии. Защото не съм съгласен с тях. Партия която да покрива на 1:1 вижданията на някой няма. ДБ са далеч да представляват 100% от желанията ми, но приоритетите им са приоритети за мен. Приоритет №1 е да се премахне моделът Борисов-Пеевски-Доган. Дали са леви, десни, северни, дреме ми. Когато се решат най-сериозните проблеми, тогава ще търся партия покриваща мнението ми за по-маловажни проблеми, като дали трябва да истерясваме заради Ковид.

преди 1 час, ivottoshev написа:

С какво са го притиснали тогава за да си подаде оставката не знам. Виждам обаче сегашните му действия:

Няма за него министерски кресла в предложението на ИТН - не подкрепя

Няма за него министерски кресла в предложението на БСП - не подкрепя

За евентуален кабинет на ИБНИ казва че оставя отворена врата, ако им бъде връчен мандат. Ха сега познай дали няма да затвори и тази врата, ако зад нея няма министерски кресла за него :D

Еми явно не си следил. След като не му приеха съдебната реформа си подаде оставката. Кой го е притискал са си твои спекулации. Такива срещу които се противиш да се правят срещу ИТН.

преди 18 минути, insec написа:

"предложенията на ИТН" - избори, докато не спечелят с абсолютно мнозинство.

Защо, за да могат да пипнат Конституцията, в някои от текстовете, които могат да се променят и без ВНС и да приемат истанбулската конвенция?

преди 50 минути, absurt написа:

Къде видя да се оправдавам? Да, каквото съм мислила, това съм написала, но що за мъж си, скрит зад ника, да се опитваш да биеш опонента, отправяйки лични нападки, умишлено изкривил написаното от него? Баси мъжете сте се събрали тук! не ща да мисля що за безгръбначни сте в реала. но пък, си обяснявам защо все ревете, че този и онзи ви пречи да си наредите живота и да просперирате.

Къде видя лични нападки не ми е ясно. Оправдаваше се с печатна грешка. Цитираха те и беше написала точно това ами чети си постовете никой не е длъжен да врачува на боб за да се сети какво си искала да кажеш всъщност . А лична нападка е да наричаш някого безгръбначен без да имаш основание. И да, такива като теб защитаващи власт имащите пречат на хората да просперират. Не на мен а на другите. Но явно не можеш да схванеш разликата когато на някой му пука за останалите и когато се тръшка че него го тормозят. Да не го вземеш пак за лична нападка , просто ти посочвам грешките за да ги поправиш за в бъдеще ако мислиш че не съм прав си продължавай както си знаеш.

преди 51 минути, ivottoshev написа:

Брех, колко познато. Ти си сбъркала, но виновен излиза друг :D До скоро имаше и един политик, на който за 12 години шеф-диригентство, все другите му бяха виновни. Да не сте нещо роднини с него?

А, ти не си виновен, че толкова ти е капацитета. Не можеш да се надскочиш, но поне можеш да не се излагаш, питайки какво ли значи "гръбнат" в  изречение визиращо наличието  на думите "гръбнат/к и топки". За контекст да пиша, съвсем ще те объркам, та затова само ще те попитам, дали пък ти не си роднина на един, дето му викаха, "обратното на острото"?

преди 47 минути, Hristo52 написа:

Не виждам за кой трябва да мра! Кълнах се в НРБ. Няма я повече, а и хората се изродиха...

Дядо ми се е клел на Императора - ся к'во ... да бастисам Путин ли?

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Защо, за да могат да пипнат Конституцията, в някои от текстовете, които могат да се променят и без ВНС и да приемат истанбулската конвенция?

Теб пък - какво те сърби там ...

преди 13 минути, absurt написа:

А, ти не си виновен, че толкова ти е капацитета. Не можеш да се надскочиш, но поне можеш да не се излагаш, питайки какво ли значи "гръбнат" в  изречение визиращо наличието  на думите "гръбнат/к и топки". За контекст да пиша, съвсем ще те объркам, та затова само ще те попитам, дали пък ти не си роднина на един, дето му викаха, "обратното на острото"?

Точно така търси си жертви, с които да си помпаш изгубеното самочувствие.

Наблегни пак на бизнеса си, после казвай, че Петър Илиев е говорил само аз, аз, аз.

Доста си си повярвал- на Славчо ми заприличваш. Значи, първо от несъществуваща поради сгрешена буква, дума, съставяш някаква друга несъществуваща и ми обявяваш, че грешката ми била вярна и че не било срамно да си призная. Обяснявам бавно и простичко- като за човек, трудно схващащ. После ми лепваш заключението си- обвинение, всъщност, че подкрепям бившите управляващи и така съм била пречела на хората да просперират. Не на теб, обаче, защо? Защото здраво седят зад гърба ти ли, както сам отбелязваш, като условие за просперитет? 

И накрая, от позицията на какъв ми сочиш грешки, които си ми измислил, че съм направила? Ти да не пишеш от 2 ника поне- като близнаци сте в манипулациите с вкарване на изречения в постовете на опонента, за които той дори не си е помислял. 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Точно така търси си жертви, с които да си помпаш изгубеното самочувствие.

Наблегни пак на бизнеса си, после казвай, че Петър Илиев е говорил само аз, аз, аз.

Защо ли си на всяка манджа-мерудия? 

преди 2 часа, Hristo52 написа:

по-дългосрочен план....

Още на "нормалните" избори си пролича, че политически са неориентирани. В действителност очакваха "ефекта 2001г.', = Мнозина които още тогава се отказваха да участват в избори да им повярват.

От тук на сетне тенденцията на "партията" които не гласуват ще нарасне. Да, определено ще ги има в следващия парламент, но тяхната политика по-заприличва да се домогнат до държавна "издръжка", като тези които имат 1%. но да правят шоу в парламента, за да си оправдаят "заработката" от доволна заплата която получават депутатите. = Чистата "печалба" от държавната дотацията към партията им ще я разпределя Слави.

Пукало им за българския народ, да, бе да ... ей сега ще им повярвам, че за 8000 дни ще ооооправят държавата без стратегия ... :) 

Слави пък ги нарича предатели ДБ и "Мая" ... :) Ми, Слави, щом си разчитал на неточни хора, то и ти си такъв бе ... :)    

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Дебил.

Да позная  ли ?
Плешив си и си тъп по рождение.

преди 6 минути, dioib написа:

щом си разчитал на неточни хора, то и ти си такъв бе ...

Хайде си пази "мъдрите" мисли за себе си а?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Като гледах вчера Лице в лице" с Тошко и Филип смятам да предложа в циркулярно писмо на телевизиите евтини, но ефективни промени в оборудването на студията.Когато идват тези двамата ( а и другите като тях) откъм тяхната страна трябва да се сложат мощни (1000 вата ще е достатъчно), насочени към водещата, прожектори, които те да си включват ръчно.Както и сериозни микрофончета, включени в мощна тонколонка с усилвател поне 500 вата(120 децибела на ват, на метър)... също насочена към водещата...зад тях, над главите им...За да може, като включват прожекторите едновременно и да усилват заповедите си ( от сорта "Гледай ме в очите, когато ти говоря, мръхло-о-о-о!") към нея...Отваря си тя, значи, устата и...хоп!...светват прожекторите (на екрана тя тутсюит става ярко безформено петно),, ослепяват я, а откъм интервюиращите се носи рев на разярен лъв...добре, де...тигър...но безкосмест...и заплашително ръмжене...може и на запис, ама в случая мисля, че господата ще се справят и без него...Да види тя кои са те...Да не говорим, че от двата прожектора на нея ще ѝ стане много горещо, ще почне да тече грим...Жена е, трябва да бъде поставена на мястото ѝ...а не да си въобразява кой знае какво...вследствие победите на жените ни(всъщност на Кралев победите) на Олимпиадата...Според мен ще бъде много въздействащо, ако интервюираните превъзмогнат остатъците от буржоазното си възпитание и някой (защо не и двамата?!) си извади...да!...и го тресне на масата...Да види тя какви мощни духове стоят пред нея...Така, де...стига приказки! Дела трябват...

преди 2 часа, Мойра написа:

ДПС?!

Единственото, което могат да направят е да подкрепят правителството с третия мандат.

Не възможно е да бъде съставено правителство без ИТН

преди 2 минути, ninov написа:

Не възможно е да бъде съставено правителство без ИТН

Защо мислиш така?

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Хайде си пази "мъдрите" мисли за себе си а?

:offtopic_s:Въпреки сериозността на политическата обстановка в България си позволявам не "мъдри" мисли, а стил подобен на Слави. = Лесно може да се правят скечове, но Слави простичко трябва да си признае, че политически сгреши, а не да се прави на честен, защото все пак неговото шоу в миналото се финансираше от някой, за да се влияе на определена част от нашето общество. Той просто бе "на конци". Да, прекрасен шоумен, но само толкова. Видя се на какъв елит е разчитал. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.