Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 6 минути, M.Николов написа:

Нали, няма да ми цитираш всички нейни стари постове?

Иначе и с този съм напълно съгласен.;)

ако искаш има и още против ИТН, а сега като се отеглиха, смени плочата - на това му викат - рони крокодилски сълзи, в превод лицемерие

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

ако искаш има и още...............

Чел съм ги, не си прави труда!

преди 15 минути, M.Николов написа:

Чакаше се редовно правителство да ги внесе, ама като гледам........

Ето още малко:

https://news.bg/bulgaria/mika-zaykova-zadacha-1-na-kabineta-e-aktualizatsiya-na-byudzheta.html

преди 1 минута, M.Николов написа:

Чел съм ги, не си прави труда!

Явно капацитетът има проблем с осмислянето на текстове.

преди 2 минути, Мойра написа:

Явно капацитетът има проблем с осмислянето на текстове.

да много мъже обичат да бъдат унижавани от жени

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

Ама ти ... мъж лиси?

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

Никой не е в състояние да унижи друг човек, ако той сам не се унижи чрез постъпките си.

преди 37 минути, N1K17Y написа:

Тоя енергийния май си работи за мафията тихичко, цената на тока полудя.

Цената на тока полудя за фирмите, защото уж в името на конкуренцията, Боко ни натресе още едно звено прекупвачи по веригата от електроцентралите до потребителите. От 1.10.2020г всички небитови абонати са на свободния пазар, демек при прекупвачите. Тези, които не бяха избрали кой да ги цоца допълнително, автоматично бяха включени  към досегашните си доставчици на типови договори, чийто срок изтече на 30.06.2021г. Е, след първи юли спасение за фирмите вече няма. Щеш не щеш - плащаш си и на прекупвача. 

преди 8 минути, Мойра написа:

Никой не е в състояние да унижи друг човек, ако той сам не се унижи чрез постъпките си.

да де те сами се правя

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Цената на тока полудя за фирмите, защото уж в името на конкуренцията, Боко

що боко ве, нали управлява от доста време  служебния - бе лошо като боко се оправдава с предните - сега и вие правите същото:)

славчо щеше да си вкара автогол с този пламен николов като му гледам фейсбука какво е харесал е някаква политическа пеперудка

бърни сандерс, тръмп, макрон,  татяна дончева, и други бесепари ....

преди 17 минути, Без умствен капацитет написа:

аз съм ТО

Добре - няма лошо!

Аз съм достатъчно толерантен!

преди 7 минути, Banesc написа:

славчо щеше да си вкара автогол с този пламен николов като му гледам фейсбука какво е харесал е някаква политическа пеперудка

бърни сандерс, тръмп, макрон,  татяна дончева, и други бесепари ....

той просто му харесва да оплюва власта, но като той отиде на пангара се обиди като го плюят - сега ще стане както той иска, след избори - ГЕРБ, БСП, ИТН, ДПС

по принцип не знам от къде събраха толкова гласове демонократична българия 

но реално го предадоха слафчо за това си е прав

за някакви постове и бспто

преди 30 минути, Banesc написа:

по принцип не знам от къде събраха толкова гласове демонократична българия 

Че .. колкова  - толкова? 345 331 гласа!

преди 5 часа, ninov написа:

И ти ли стана ясновидка като Миро 20 лъжеца. Аз предвиждам даже повече депутати

Кръв пикаете че единствен тук прогнозата ми за 4-ти бе най точна, същата ми бе и за 11-ти , като в последния момент чалгарите изпревариха ГЕРБ само с няколко хил. гласа

:hush:

А вашите анкети и гласувания тук ги видях :getout: Нищо общо с реалността :) 

Те толкова сте вие - заблудени фейкмети.

преди 5 часа, Мойра написа:

Феновете на Слави приемат всичко много навътре заради разочарованието, което преживяха.

Напълно ги разбирам и аз съм реагирала така при някои избори.

Както вече съм писала, не гласувах за Слави, но се радвах, когато спечели изборите и се надявах да промени нещо в тази държава, но...

Това е положението.

Трябва да приемем нещата такива, каквито са и да продължим да се борим.

И как се бориш ?  Разпространявайки мутренска черепова  пропаганда от фрог ли ?

За какво всъщност се бориш ??

преди 5 часа, Banesc написа:

народ с къса памет

Още малко ретро с проекта на Слави - БОБ :) 

https://www.facebook.com/bgtribune/videos/2982487518706249

преди 5 часа, M.Николов написа:

Аз също гласувах за ИТН, но за съжаление с неадекватните си действия те ме разочароваха.

Когато трябваше да направят само една малка стъпка и да поемат управлението на страна с помощта на партиите на протеста и БСП за да се започне разграждане на модела Герб-ДПС , да се приеме плана за развитие и да се решат текущите проблеми на страната, те решиха да си мерят пишките и да се правят на велики.:speak:

О да...  Много отдавна казах че разочарованите комунета , както и тези във форума тук , ще се прехвърлите към Слави . И пак ще си бленувате за БСП по един или друг начин .

:)

Не разбрахте ли че израза " да си с БСП" е по токсичен и компрометиран от това " да си с ДПС" . 

Ама.. търсите си нов "цар" .... нов "месия" ...  И пак настъпвате една и съща мотика. Не един, не два, а повече пъти . Все излъгани и разочаровани.

преди 4 часа, M.Николов написа:

хаха :)  чалгарите открито почнаха да работят за служебната пРезилдентска хунта :)  

Припознаха го май вече като свое правителство :) :) :)

ех... и това ще им изиграе лоша шега... :getout:

преди 8 часа, jhoro написа:

Турнах ти цитат

Това за ВНС сме го бистрели много преди време, ако помниш. ;) 

Никоя партия не ще се съгласи да е президентска република. Това е основния проблем на България = може да вкараш човек в парламента, но Партията му е над всичко. ;) Та какви народни представители са или са партийни членове и ко каже "Вожда" на партията?! 

Оф още ли се пънете с итн-то. Туй нящо не можа да закръгли да 658000 гласа т.е. около 11% от хората с право на глас. Това ако е доверие и да се каже че народът му е дал мандат...ми тия проценти са общо взето най-богатите, заедно със слугите си. Същото е и за герп. Кво значи това, след като се провали итн и герп дано също...значи вероятност олигарсите да изгубят влияние, не всичкото но може би достатъчно. Не знам дали се сещате, но въпросните олигарси, всеки поотделно имат територии, сфери на влияние. Дори в своята сфера да се грижат относително добре за своите крепостни селяни, те не го правят непременно за своя сметка от парите влезли вече в личните им сметки в разни банки и инвестирани в имоти и други активи. Всъщност те и фирмите им у нас обикновено драпат за държавни поръчки и за държавни пари от директни сделки, също и пари от ЕС, пък ако им падне и от някъде другаде. Но ресурса(парите) все пак е ограничен и докато голяма част отива в сметките на самите олигарси, фактически за благоустройството на живота на населението като цяло не остава много. И после как да усети населението, че държавата се грижи добре за него. В сферите на влияние на отделните олигарси техните селяни стават зависими от своите феодали, а държавата е имагинерно понятие. Не е съвсем така в някои други държави, в които се виждат разлики и качеството на живот на населението и неговото достойнство и доволство от държавата и от себе си е различно, там олигарсите са по-ограничени, малките бизнеси са по-независими от големите акули и затова там има и доволно голям протест средна класа, т.е. население, което не е толкова зависимо от тамошните олигарси, както тук са крепостните селяни на олигарсите в България. Там хората наистина могат да гласуват по съвест, както са решили те самите и общо взето могат по-успешно да отстояват интересите си и няма чак такова значение какъв процент е изборната активност.

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Туй нящо не можа да закръгли да 658000 гласа т.е. около 11% от хората с право на глас.

който не е гласувал е съгласен с резултата какъвто и да е .

преди 11 минути, Banesc написа:

който не е гласувал е съгласен с резултата какъвто и да е .

Това въобще не е истина. Хората бяха успешно излъгани че от тях нищо не зависи и в България наистина е така поне що се отнася до изборите, щото им се предлагат само боклуци, част от или служещи на задкулисието. Това не значи че са съгласни, а че им се налага да търпят. Другият изход е гражданска война и боклуците и задкулисието т.е. олигарсите, да се наместят там където им е мястото в гробищата. Ама колко невинни биха загинали и дали въобще ще имат успех. Народа го е страх и то основателно да се очисти от боклуците, които разполагат и с парите и с войска и охрана, и с оръжието, така че да има избор сред по-стойностни личности за управленци. А защо биха били по-стойностни ли...Ами освен всичко останало, защото ще знаят че ако се държат като предишните боклуци, какво би им се случило и то е не просто да изгубят на избори.

преди 55 минути, Sliderum2 написа:

Хората бяха успешно излъгани че от тях нищо не зависи и в България наистина е така поне що се отнася до изборите, щото им се предлагат само боклуци,

да си изберат един боклук най- близо до техния манталитет и готово . или да се кандитатират и да си направят партия

и после няма кой да се оплаква 

ама те само 11%

преди 10 часа, M.Николов написа:

Хайде, да го отложим това малко във времето.

Че има доста неща за решаване преди едни нови избори.

Трябва да се направи актуализация на бюджета, че иначе много хора ще останат без заплати и пенсии есента и зимата, трябва да се подаде плана за възстановяване в Брюксел, та да ни отпуснат пари от там и други такива "малки", но неотложни нещица.

Така е и сега вместо да се карат в парламента кой да води бащина дружина да седнат и да свършат тези неща а съставянето на правителство да отиде малко на заден план. Въобще не ми харесва правителството на Радев но явно че с този парламент по добро няма и да има така че все тая дали ще е то или някое друго измислено.

преди 1 час, Banesc написа:

да си изберат един боклук най- близо до техния манталитет и готово . или да се кандитатират и да си направят партия

и после няма кой да се оплаква 

ама те само 11%

Ако хората изберат боклуци с манталитет близък до техния, това би означавало че самите те са боклуци. Така че и това е причина нормалните, свестни хора да не ходят да гласуват, защото не се припознават с боклуците. 

П.П. Не искам с това да обидя тази част от упражнили вот, не защото са се припознали с някой от боклуците, а защото са били принудени да идат да гласуват.

Видове принуда:

1. Купуване на вот

2. Заплахи от работодателите, които най-често са олигарси, или зависими от тях лица.

3. Нареждане от религиозни водачи

Докато купеният вот, поне на последните избори уж беше доволно ограничен, не се знае до колко другите видове принуда, са въздействали.

преди 1 час, lsmurf написа:

Въобще не ми харесва правителството на Радев но явно че с този парламент по добро няма.

Все още възможните варианти без ИТН  не са изчерпани.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.