Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 1 минута, ninov написа:

Не възможно е да бъде съставено правителство без ИТН

той слави що се обиди - как се остави да го подведе и него че манолова е лице на протеста - много наивен излезе тоз слави

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

От тъмното изплува говореща глава...гола, сбръчкана отвсякъде...с неземен цвят...намусена, разбира се...и до нас бяха сведени текущата мисъл и заповедите Му...с уморен, почти гробовен глас...Тук се сетих, че Тошко вчера се острига...Защо, другарю Йорданов?! Не казахте на Цънцарова защо...Някакъв посмъртен самурайски ритуал ли е?!...Абе...Имаше нещо готическо в общото внушение на изявата...Аз съм впечатлен искрено...На мен такъв пиниз, в такъв точно момент не би ми хрумнал...може би, защото съм тъп сценарист, а не остър...

преди 7 минути, Мойра написа:

Защо мислиш така?

защото - ако ИТН и ГЕРБ не ги подкрепят, всичките други и да се обединят, не правят 50%

https://results.cik.bg/pi2021_07/rezultati/index.html

преди 10 минути, Мойра написа:

Защо мислиш така?

защото БСП и ГЕРБ трябва да го подкрепат а това ще е ритуално самоубийство и за двете

преди 13 минути, Hristo52 написа:

От тъмното изплува говореща глава...гола, сбръчкана отвсякъде...с неземен цвят...намусена, разбира се...и до нас бяха сведени текущата мисъл и заповедите Му...с уморен, почти гробовен глас...Тук се сетих, че Тошко вчера се острига...Защо, другарю Йорданов?! Не казахте на Цънцарова защо...Някакъв посмъртен самурайски ритуал ли е?!...Абе...Имаше нещо готическо в общото внушение на изявата...Аз съм впечатлен искрено...На мен такъв пиниз, в такъв точно момент не би ми хрумнал...може би, защото съм тъп сценарист, а не остър...

Опознай врага си и тогава го плюй. Тези словоблудствия дето си из…срал, извинявай за израза и за възрастта ти, но сори… това не може да е нормален пост на възрастен човек. 
Ерудиран и на възраст.

Нека да ти отговаря на въпроса. От уважение към възрастта ти.

Защо бе с бръсната глава. Ето защо.

преди 34 минути, dioib написа:

Още на "нормалните" избори си пролича, че ...

Само един въпрос - кои избори бяха "нормалните" и кои - "ненормалните"?

Изхода от тази политическа обстановка е само един: Велико Народно Събрание и да се легално да имаме служебно постоянно правителство и Президента да сменя не само министрите, а и министър председателя. = Отговорността да е поема Президента, защото явно нашия народ гласува за личности, а не за партии. Пък в парламента който иска да влиза и на воля да прави форум на недоверие към другите партии. 

преди 1 минута, jhoro написа:

Само един въпрос - кои избори бяха "нормалните" и кои - "ненормалните"?

Нормалните са редовните, а ненормалните извънредните. 

преди 1 минута, dioib написа:

Изхода от тази политическа обстановка е само един: Велико Народно Събрание и да се легално да имаме служебно постоянно правителство и Президента да сменя не само министрите, а и министър председателя. = Отговорността да е поема Президента, защото явно нашия народ гласува за личности, а не за партии. Пък в парламента който иска да влиза и на воля да прави форум на недоверие към другите партии. 

Много стоиш на слънце!

Как се свиква ВНС?

Цитат

Чл. 160. (1) Народното събрание решава да се произведат избори за Велико народно събрание с мнозинство две трети от общия брой на народните представители.
(2) Президентът насрочва избори за Велико народно събрание в тримесечен срок от решението на Народното събрание.
(3) С произвеждането на избори за Велико народно събрание пълномощията на Народното събрание се прекратяват.

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Как се свиква ВНС?

Да вадя цитат от Конституцията или ще се сетиш, че тоталитаризмът от три партии е станал "кърлежи" под формата на партии?!

преди 5 минути, dioib написа:

Нормалните са редовните, а ненормалните извънредните. 

Ти си ненормален - щом не правиш разлика, между извънредни и ненормални!

Ти си ненормален - щом не правиш разлика, между извънредни и ненормални!

И?! :) Никога не съм твърдял, че съм нормален, но ИТН ли е критерия за нормални хора?! :) 

преди 5 минути, dioib написа:

Да вадя цитат от Конституцията или ще се сетиш, че тоталитаризмът от три партии е станал "кърлежи" под формата на партии?!

Какво да търсиш - аз ти го турнАх!

Това - "мнозинство две трети от общия брой на народните представители" - сещаш ли се, какво означава?
Да гласуват "ЗА" поне 160 депутата.

преди 3 минути, dioib написа:

И?! :) Никога не съм твърдял, че съм нормален, но ИТН ли е критерия за нормални хора?! :) 

Аз пък никога не съм ИСКАЛ да бъда нормален - стандартен, шаблонен!
Няма "нормални" хора - всички сме уникални!

преди 28 минути, ninov написа:

защото БСП и ГЕРБ трябва да го подкрепат а това ще е ритуално самоубийство и за двете

Ето възможните варианти за съставяне правителство, може би има и още.

България след 11 юли: това са възможните сценарии

Автор Даниел Смилов, "Дойче веле"

Възможен ли е кабинет на малцинството (видео)

За тези, които не са виждали Слави да дава конференция.

Ето. 1998 година. Не сме мръднали от мутренските години.

http://prehoda.bg/bg/1998/kukovci-hashove-preskonferenciia/19951.html

http://prehoda.bg/p/1998/3026/prehod-19951-600x0.jpg

Ето и това

https://gergiovden.eu/за-нас/история/

Водят се преговори с почти всички участници в политическата надпревара – без, разбира се, “мастодонтите” – СДС и БСП!

преди 4 минути, jhoro написа:

Аз пък никога не съм ИСКАЛ да бъда нормален - стандартен, шаблонен!

И?! :) То по желание ли става?! :) 

преди 6 минути, jhoro написа:

аз ти го турнАх!

И?!

:offtopic_s:Наскоро се разговорихме с един майстор. В СССР когато е работил и е заварявал някъде над 40 метра височина железни греди нормално било да ти турнАт в ГЗ пръст, за да те прескочат по релсата и отиде другия човек да си свърши неговото задължение, та, споко "не подскачам". :) 

п.п. Обичая бил след като те прескочи и ти да му го турнИш, та прескачай "мъдростите ми". :)  

преди 2 часа, absurt написа:

А, ти не си виновен, че толкова ти е капацитета. Не можеш да се надскочиш, но поне можеш да не се излагаш, питайки какво ли значи "гръбнат" в  изречение визиращо наличието  на думите "гръбнат/к и топки". За контекст да пиша, съвсем ще те объркам, та затова само ще те попитам, дали пък ти не си роднина на един, дето му викаха, "обратното на острото"?

Продължаваш да изкарваш мен виновен за грешка, която си допуснала ти.

Знаех, че вие, герберастите сте много нагли когато става дума за политиката, но че и в ежедневието и личният си живот сте си същите, това е новост за мен. Явно нямате граници :getout:

Ето нещо интересно. Въобще не сме мръднали и см от мутренските години.

https://gergiovden.eu/за-нас/история/

Тя довежда до ново заседание на Върховния съд на 26.04.1995 г., когато партията е заличена с невероятни мотиви:

един от тях е, че съдържа в името си звукоподражание, издаващо “гнездов паразитизъм!”

Упражненията в орнитология са подкрепени и с други “сериозни обвинения” – никъде в устава си партията не е записала, че иска да притежава изпълнителната власт и да управлява!!!

😀

Така “Народно движение Ку-ку” става единствената забранена партия в България! 

преди 6 минути, dioib написа:

И?! :) То по желание ли става?! :) 

Който го може - го може. А Вие ... си карайте по инерция.

преди 6 минути, dioib написа:

И?!

:offtopic_s:Наскоро се разговорихме с един майстор. В СССР когато е работил и е заварявал някъде над 40 метра височина железни греди нормално било да ти турнАт в ГЗ пръст, за да те прескочат по релсата и отиде другия човек да си свърши неговото задължение, та, споко "не подскачам". :) 

п.п. Обичая бил след като те прескочи и ти да му го турнИш, та прескачай "мъдростите ми". :)  

Не те познавам като такъв човек?
Турнах ти цитат, пък ти се зарадва - се едно съм ти турнал и друго!

преди 39 минути, АСПЕКТ написа:

това не може да е нормален пост на възрастен човек. 

Така ли реши? Абе вие всички ставате отвратително нахални бе! Десетина човека пишете денонощно в тоя форум, окопирали сте го, че и някой трябвало да се съобразява с вас! Кой какво пишел и как пишел, понеже на нЯкой, не му допадало. Той ще ми прави оценка на писаното, защото не му понася! Аман бе! Баси нахалството!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Гледам снимка на вилата на Прокопиев на скалите в Буджака...на други олигарси тук-там...и в главата ми възникнаха следните мисли...

Минаха 30 години капитализъм, градовете(че и не само те) видимо се разхубавиха...Вижте, значи, какво става като се освободи предприемаческия дух...Вижда се...Кой дух точно събудихме, е друг въпрос...

И в същото време върлите поддръжници на демокрацията и капитализма заради техните материални постижения (прочети това по-горе!) крещят "Да се събори-и-и-и...незаконна е-е-е-е...с мръсни пари е построена-а-а-а...Събаряйте-е-е-е!"

Въпрос първи: Как, драги българи, със законни(чисти) пари от честен труд ще построите такава вила...за чудо и приказ...струваща няколко милиона?!...До една тези сгради, къщи за гости и други такива са строени със съмнителни пари...

Въпрос втори: Да, неприятно е...боде очите...Те ги построили, а аз една барака нямам пари да скова...Гнус...

Ама като ги съборим, че и всичките, строени с незаконни пари...давате ли си сметка, че красиви сгради в България почти няма да останат?!Защо призовавате яростно да не се връщаме в годините на социализма тогава?!...

Да не би катедралата "Сан Пиетро" в Рим да е построена със законни честно изкарани пари?!...А величествените сгради, строени преди и по време на Ренесанса в Италия (и по цяла Европа) например... с честни пари ли са строени?!...А дворците?!...Ако не бяха онези с мръсните пари най-доброто постижение на градската култура например щеше и досега да е пътуващия в две каруци театър...За сериозната музика да не говорим...Кому от тия с честно изкараните пари е потребвАла, бе?!...А художниците?! Кому е притребвал Тициан... или Реноар...или МикелАнжело...че и картини с размери 4 на 6 метра... В колибата ли ще я сложнеш?!

Така, че по-полека със събарянето...Да се търси сметка кой как е изкарал парите много трябва, щото прекалиха...но със събарянето... по-полека!...Щото като го осъществим(да не дава Господ!), ще се окаже, че сме се върнали в 16 век, в планините...Верно, по-екологично ще е...ще се приближим към природата...в която таквиз гнусотии като описаните по-горе, разбира се, няма...Друго си е ...навреш се в землянката, мирише ти на...на каквото мирише...мравчици те лазят...В нашите ширини са от тия, дето не могат да те отнесат в мравуняка...Ако случайно ти хрумне да се изкъпеш ей я на рекичката...чиста...е, студеничка, ама...Хванеш си зайче (ако е достатъчно тъпо да позволи), накладеш огънче, хапнеш...па и да подпалиш гората, все ще има време да се преместиш в още неподпалена...Малинки, боровинки висят отвсякъде...На секса вила за 2 милиона не му е необходима (в редовния случай)...само трябва да се внимава за наличието на таралежи в близост...Дечицата като едни тарзанчета тичат на воля...Бият се сравнително другарски...опит набират, нали...

Това ли искате?! И всички ли това искат?! На мен например това не ми харесва...разлигавен съм вероятно...ретрограден съм май...Красивата постройка, с каквито и пари да е направена, не събужда в мен чувство на възмущение...Виж, събарянето ѝ предизвиква точно това чувство...Всъщност това, което ви възмущава май е кой я ползва...

преди 6 минути, Hristo52 написа:

Така ли реши? Абе вие всички ставате отвратително нахални бе! Десетина човека пишете денонощно в тоя форум, окопирали сте го, че и някой трябвало да се съобразява с вас! Кой какво пишел и как пишел, понеже на нЯкой, не му допадало. Той ще ми прави оценка на писаното, защото не му понася! Аман бе! Баси нахалството!

Ичка - дишай дълбоко! Никой не те е спрял да пишеш - ФАКТ!

Както е казал Франсоа-Мари Аруе (по-известен като Волтер):
Може и да ... "Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш!"

преди 10 часа, absurt написа:

178059210_4548345191859726_6757205747683

Виждам че много обичаш да залиташ по соц фейкове.

Това не е граф Игнатиево , а снимка от ГДР :

https://www.mycity-military.com/slika.php?slika=128765_69577225_DDR MiG-21.jpg

GDR LSK Mikoyan Gurevich MiG-21 Fishbed flightline GDR LSK Mikoyan Gurevich MiG-21 Fishbed flightline

https://acesflyinghigh.wordpress.com/2015/11/17/combat-jets-of-the-east-german-air-force-1970-to-1987-the-modernization/

преди 15 минути, Мойра написа:

ех тоя радев много го хвалиш, вземи и го нарисувай като икона - да видим как и един лев няма да спечелиш

преди 17 минути, Hristo52 написа:

и аз това им казвам - но ми се обиждат

преди 4 минути, miro20 написа:

Виждам че много обичаш да залиташ по соц фейкове.

Това не е граф Игнатиево , а снимка от ГДР

Ти пък ... да не ти се надява човек! Но си прав!

Най-малкото  - на Графа няма такава гора!
Отделно, че толкова самальоти не е имало там!

преди 1 минута, Banesc написа:

Забравил си ... ген. Майтапчийски!    Кой е генерал Мутафчийски? (ВИДЕО)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.