Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 5 часа, Kolev71 написа:

Съгласни ли сте тук да не се обиждаме а само да си коментираме гледните точки?  Ние като че ли само така можем. С писане, а трябват ДЕЙСТВИЯ!

Ако не си забелязал , някои разбират под действия и "на оужие братя" :) 

Не другари, проблема не ви е да стреляте в някого и да си изливате комплексите и натрупаната злоба, а ... информираност.

Проблема на българина е  ИНФОРМИРАНОСТ.

Информирания и съмняващ се човек е .. въоръжен човек. Но не с АК47 . А със знание и трезва преценка.

Тук почти не виждам такава.

Така че, пак ти казвам - преди ДЕЙСТВИЯ , трабва да има ИНФОРМИРАНОСТ.

В момента политиката е толкова замърсена от червено-бабикянски пропаганди , че  хората са тотално излъгани и заблудени .

И със всяка заблуда после псуват отново във въздуха, въпреки че трябва да псуват единствено себе си .

ПАрадокс, но факт.

Сега на мода е феновете на Слави да псуват Слави . Не псувайте него - себе си напсувайте .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

Сега пък, по соца съм залитала. Имах близък, служил в Граф Игнатиево, та дори и да не са били тези, достатъчно много бяха самолетите ни тогава. Ти пък, защо скачаш като бик на червено, щом се спомене нещо положително за ония години? 

преди 1 минута, absurt написа:

Сега пък, по соца съм залитала. Имах близък, служил в Граф Игнатиево, та дори и да не са били тези, достатъчно много бяха самолетите ни тогава. Ти пък, защо скачаш като бик на червено, щом се спомене нещо положително за ония години? 

Защото снимката ти е лъжа .

И не ти е за пръв път тези залитания.

преди 8 минути, miro20 написа:

Ако не си забелязал , някои разбират под действия и "на оужие братя" :) 

Не другари, проблема не ви е да стреляте в някого и да си изливате комплексите и натрупаната злоба, а ... информираност.

Проблема на българина е  ИНФОРМИРАНОСТ.

Информирания и съмняващ се човек е .. въоръжен човек. Но не с АК47 . А със знание и трезва преценка.

Тук почти не виждам такава.

Така че, пак ти казвам - преди ДЕЙСТВИЯ , трабва да има ИНФОРМИРАНОСТ.

В момента политиката е толкова замърсена от червено-бабикянски пропаганди , че  хората са тотално излъгани и заблудени .

И със всяка заблуда после псуват отново във въздуха, въпреки че трябва да псуват единствено себе си .

ПАрадокс, но факт.

Сега на мода е феновете на Слави да псуват Слави . Не псувайте него - себе си напсувайте .

Феновете на Слави, които псуват Слави фенове ли са? Това са предатели и сеирджии. Джендъри.

Не са никакви фенове, щом не го познават.

Един добър съвет за Слави, който би спечелил много, стига да го приеме.

Диана Дамянова пред Фрог: ИТН да дадат тихата си подкрепа за кабинет на протестните партии

преди 3 минути, Мойра написа:

Диана Дамянова пред Фрог: ИТН да дадат тихата си подкрепа за кабинет на протестните партии

Никаква подкрепа няма да дадат.
Да си правят джендърско, ку… рвенско правителство. Без тях.
Това беше. Консултациите свършиха. 
Който е говорил, говорил. 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Феновете на Слави, които псуват Слави фенове ли са? Това са предатели и сеирджии.

Не са никакви фенове, щом не го познават.

Явно са очаквали друго от него, затова го псуват.

преди 1 минута, Мойра написа:

Явно са очаквали друго от него, затова го псуват.

Какво друго? Баница с локум ли? Който е фен на Слави още от 1990 година и го следи от 30 години, не би го плюл. Това е той.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Какво друго? Баница с локум ли? Който е фен на Слави още от 1990 година и го следи от 30 години, не би го плюл. Това е той.

Ще те разочаровам, но познавам доста хора, които са му фенове от самото начало, в това число и мой братовчед, които толкова са разочаровани от него, че дори се заклеват, да не гледат никога шоуто му.

преди 14 минути, absurt написа:

Не те знам - какво имаш!

Но аз съм ходил - по служба  - на Графа. Самолети нямаше - подредени!

преди 12 минути, miro20 написа:

Защото снимката ти е лъжа .

И не ти е за пръв път тези залитания.

И твоите не само не са за пръв път, ами са перманентни, но не ти се бъркам, нали? Не мисля, че трябва да залитаме в непрекъснати оплювания и персонални обвинения към опонентите. 

Както е модерно да се казва- да спорим по политики, не да кичим другия с епитети.

преди 2 минути, jhoro написа:

Не те знам - какво имаш!

Но аз съм ходил - по служба  - на Графа. Самолети нямаше - подредени!

Е, щом ти не си видял, отивайки по служба, значи е нямало. Ми, добре. 

преди 10 минути, Мойра написа:

Не @Мойра ИТН няма да подкрепи правителство на търгашите ДБ и ИСБгНИ и е напълно прав каквото повикало такова отговорило

преди 4 минути, absurt написа:

И твоите не само не са за пръв път, ами са перманентни, но не ти се бъркам, нали? Не мисля, че трябва да залитаме в непрекъснати оплювания и персонални обвинения към опонентите. 

Както е модерно да се казва- да спорим по политики, не да кичим другия с епитети.

Какво персонално съм те плюл ?

Цитираш фейк, аз го опровергах.  И се сетих че и друг път си цитирала фейк простотии и соц пропаганда. Отдавна опровергана фейк соц  пропаганда.

Я да те питам ... дали ще имаш достойнството да "уточниш" източника на снимката там откъдето си взела картинката за Граф Игнатиево, да им дадеш опровержение ?

:) 

преди 4 минути, absurt написа:

И твоите не само не са за пръв път, ами са перманентни, но не ти се бъркам, нали?

И това също ще се радвам да уточниш - какво  не ми е за пръв път и е "перманентно " ??

Цитирай.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 19 минути, Мойра написа:

Единствената разумна постъпка, която им остана.

Иначе ще пропилеят и последния си шанс.

преди 4 минути, ninov написа:

Не @Мойра ИТН няма да подкрепи правителство на търгашите ДБ и ИСБгНИ и е напълно прав каквото повикало такова отговорило

Според мен Слави цели нови избори, надявайки се на по-висок резултат, който да му позволи да управлява, без да се съобразява с никого.

Дано греша!

преди 1 минута, Мойра написа:

Според мен Слави цели нови избори, надявайки се на по-висок резултат, който да му позволи да управлява, без да се съобразява с никого.

Дано греша!

Слави не ламти за власт. Колко пъти да ви се повтаря? Това да не ви е ГЕРБ.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Дано осъзнават това.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Няма да подкрепят.  Консултациите свършиха. Да си правят фрийк шоуто. Нали чалгарите нищо не могат. Нека те умните. Да покажат, как се прави.

преди 2 минути, Мойра написа:

Дано греша!

Ако не подкрепят евентуално правителство с третия мандат, след като сами си проиграха възможността да направят кабинет още с първия мандат, очаквам спад от поне 30% за ИТН на следващите избори.

Николай Марков:

Цитат
Ех, Слави!
Квалифицираш като "предателство" поведението на възможно най-древните политически куртизанки в българския парламент без да съзнаваш, че това е естественото им състояние. Това са пълзящи биологични видове, Слави, цялата ни политика е образувана от такива същества и резултата е предсказуем.
Сигурно имаш вътрешна нужда да мислиш, че ти и думата ти имат някакво значение за тях, но дълбоко грешиш. Каквото и да се случи, ти за тях ще си чалгарят-натрапник, който си позволи да влезе в техния кошер на оси. Този кошер е на почти 70 години и в него влизат само пълзящи видове, уважаеми Трифонов. Независимо какво външно поведение имат, те са професионални отрепки и личното им достойнство отдавна е закърняло и се е превърнало в камък. Те са готови на всичко, ти - все още не! Разбираш ли казуса?
Сам си човече - овца сред вълци. Нямаш дори минимум защита от опасностите, които осъзнаваш твърде късно. Невидимата ръка на задкулисието ще те гали, издига, сваля и окрилява, а не слъд дълго и погребе. Тази ръка е топла, дружелюбна и вярна, не студена, за да не бъде разпозната като смърт. Тя погреба много съдби пред очите ми и нито една от тях не можах да променя с присъствието и намесата си. Човек се ражда сляп и умира сляп - само Божията ръка може да го спаси, нищо друго. Личната воля тук няма никакво значение.
На теб пишело, че водиш ада след себе си. Нищо не водиш Слави, ти си сам, абсолютно и безкрайно сам. И сам влизаш в българския политически ад, където се убива без съд и присъда. И без вина. Добре дошъл в нашия ад и дано поне ти успееш. Не да го промениш, а поне да го преодолееш. Разбираш ли ме, Слави?
Защото аз все още търся смисъла на това балканско бойно поле осеяно само с трупове. Някои от тях - като живи.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ако не подкрепят евентуално правителство с третия мандат, след като сами си проиграха възможността да направят кабинет още с първия мандат, очаквам спад от поне 30% за ИТН на следващите избори.

Ако ще и 5 процента да е, ще са там.

току-що, M.Николов написа:

Имаха прекрасната възможност да съставят стабилно правителство, но май самите те не пожелаха да го направят.

преди 2 минути, Мойра написа:

Дано греша!

Е как ще стане това когато доста хора вече се отказаха от него! Няма как да събере 50%+ Такъв резултат след царя, никой не е събирал, дори и Герб! Правителство няма как да направят. Чака ни пак избори, и вероятно този път ще има голямо разместване за ИТН, БСП и ДБ. ИТН повече няма да е първа. БСП я виждам на четвърто, ако не и на 5 място. ДБ, май ще набира сили. Най вероятно Герб отново да е първа. А ако влезат и патериците, Марешки, Каракачанов, Симеонов. Ето ти четвърти кабинет на Герб. В момента се играе на нерви, защото никой, не иска да поеме отговорност в тая ситуация.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Няма да подкрепят.  Консултациите свършиха. Да си правят фрийк шоуто. Наши чалгарите нищо не могат. Нека те умните. Да покажат.

Наясно ли си, че ИНТ........ чети внимателно!!! - НИКОГА повече няма да имат толкова много депутати в Парламента.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Ако ще и 5 процента да е, ще са там.

И какво точно ще направят с 5 % в Парламента?

Да им ръкопляскаме ли, че си отрязаха сами главата?

Вместо да грабнат възможността, която имаха сега да направят собствено правителство и да проведат политиките, които искат!

Не мога да повярвам, каква глупост сътвориха, уж интелигентни хора.:speak:

Вие сте по снимките. 
Този кандидат кмет, как е?

Крадец ли е? Луд ли е? Става ли за кмет? Или да продава шнорхели?

По ромските въпроси може ли да го сложим?

Ще стане ли? Все пак ГЕРБ.

0000126862-middle.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.