Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 2 минути, jhoro написа:

Не, че самият младеж е "китка за мирисане"!

Image_10068253_126_0.jpg
Само като му видя погледа ...

Луд за връзване. 

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

току-що, lsmurf написа:

Ето ти купища факти за лъжи с образованието

https://www.facebook.com/grigor.lilov

За този нали се разбрахме? Сам признава, че в този регистър има пропуски и за други хора, но той решил да се фокусира само върху един единствен, защото така му изнася. 

Някакви калинки, назначени там по шуробаджанашки мотиви, не си разбират от работата и объркват данните на много хора, но това е добре дошло, защото в тези хора с объркани данни влиза и този по когото трябва да се плюе. 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Вярваш ли си, когато ги пишеш тези простотии.

Да, страхопъзльо, вярвам си. И децата ми го вярват, затова устроиха тук живота си и тук развиват бизнеса си, без да треперят от страх пред Сульо и Пульо. Въпрос на гръбнат и топки е, ама как да го знаеш, като ги нямаш?

На човек като Слави, аз не бих повярвал никога. Ама вие не се интересувате какъв е бил като млад из Пловдивския вилает, нали?

Човек, който ДЕМОНСТРАТИВНО казва: "моето студио" " моят оркестър" моят балет" "моят приятел от Америка"и така нататък, утре ще Ви каже направо: "Моята България" и ще се чудите с какъв акъл сте му вярвали на глупостите. Чудно ми е как на българския народ му е хубаво да избира за управници само бандити, мутри и най големите крадци. И всичките те са произлезли от Комунистическата партия а по новите само повтарят това, което старите муцуни провеждаха върху народа. Геноцид и разруха! Защо и до кога ще им вярвате?

Хората по света казват така:  Нов бардак със стари курви не се прави"

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Луд за връзване. 

Сладур.

😍😍😍😍😍

Image_723768_126_0.jpg

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Луд за връзване. 

А, ръчичката? Женствено-елегантно въздигната........

преди 1 минута, absurt написа:

А, ръчичката? Женствено-елегантно въздигната........

Разбираш ги тези работи. От личен опит ли?

Да! Радвайте му се на този селяндур.! Боготворете го. Него не го бърка. Утре ще се чудите към коя страна е заминал с богатството, а вие ще му ядете скъсаните сандали!

преди 3 минути, Kolev71 написа:

На човек като Слави, аз не бих повярвал никога.

Дай боже на комсомолците да им е дошел акъла след тези показни акробатики. По добре късно отколкото никога

преди 5 минути, absurt написа:

Да, страхопъзльо, вярвам си. И децата ми го вярват, затова устроиха тук живота си и тук развиват бизнеса си, без да треперят от страх пред Сульо и Пульо. Въпрос на гръбнат и топки е, ама как да го знаеш, като ги нямаш?

Това вече е диагноза!

Тази работа - "вярата в гръбнака и топките" - е само до ... Спешното отделение!

Но даже всичко да им е "Ок" - нали се движат по същите улици?

Да! Радвайте му се на този селяндур.! Боготворете го. Него не го бърка. Утре ще се чудите към коя страна е заминал с богатството, а вие ще му ядете скъсаните сандали!

Може да замине към ... "един по-добър свят" - с празни ръце!

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Дай боже на комсомолците да им е дошел акъла след тези показни акробатики. По добре късно отколкото никога

То хубаво го пожелаваш, но комсомолците излиза, че са по захлюпени от него!

Аз предлагам, защото силата владее България и народа ѝ, знаят само по снимка, кой е луд, кой е престъпник, кой е слаб ученик, какво му е миналото…, та предлагам да махнат матурите, да махнат и изпитите за шофьорски курсове, също така банките да отпуснат кредит по снимка, президентът, парламентът да се избира също по снимка. 

Кандидастване на работа само с една снимка. Така ще се реши, кого да вземат на работа.

Умен народ доказан е с годините. С делата си. 
Може да се вярва. 
Само по снимка.

преди 3 минути, absurt написа:

Ами, дай ти факти от некафяви медии, че това не е вярно. Щото ми писна да пишеш дивотии. 

Дадох ти факт за размисъл и логическо заключение- интервюто на плагиатора, който се позова на погасителната давност, точно както и ти. Та, да не се обръща внимание и да не се сравнят двете книги.

Да след като каза на журналистчето че е готов да предостави екземпляр от уж изчезналата книга на медията за да видят сами за какво става дума, горкият водещ продължи да дълбае по този въпрос. Какво друго да му отговори?

преди 6 минути, absurt написа:

Влез в сайта на Барбадос и виж кои и къде са им почетните консули. Има ли го там името на твоя любимец? 

Първо - все още не ми е станал любимец, защото все още не го знам какво може тъй като никога не е бил в политиката, но за сметка на това пък знам какво може твоят любимец - св. Боко Двукнижник Банкянски.

Второ - ами дадох ти информация от сайта на Мининстерство на външните работи, където пише че Илиев Е почетен консул на Барбадос. Каква по-достоверна информация да ти дам?

преди 35 минути, lsmurf написа:

Надявах се ИТН да се окаже нещо различно от всички останали партии в парламента. Изявлението на Слави ми показа че напразно съм се надявал. Явно боричкането е единствено и само за власт принципи няма. Явно правилно не съм гласувал тези избори. Цялата идея е била да се демонтира Бойко за да се монтира Румен. Сигурен съм че с това България не печели нищо по скоро ще стане още по зле. Пък ние тук си тракаме клавиатурите кое е зле и кое още по зле. Най добре е Терминал 2.

Нищо подобно, просто му е ясно, че няма как да минава за анти-ОПГ партия, пък да управлява само с тях. Подкрепата за Радев е да си вдига акциите. В момента правителството е на Радев. ИТН олпюха най-читавите министри, с източници - ПИК. 

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Играта свърши. Чалгарина обеща, да не предлага кабинета в парламента. Не знам как може да стане, ако ме питаш, ама Чалго обеща. Ще гледаме сеир утре.

Зривяваш влакове в Сибир, 100 години след Октомврийската революция.

Май не може да не го предложи, късно е. Ще трябва да се гласува. А Баце много хубаво може да го направи за смях, като гласува ЗА. 

преди 2 минути, jhoro написа:

Това вече е диагноза!

Тази работа - "вярата в гръбнака и топките" - е само до ... Спешното отделение!

Но даже всичко да им е "Ок" - нали се движат по същите улици?

Може да замине към ... "един по-добър свят" - с празни ръце!

Както вика Реджеп - Чул те Господ! Аз и в Господ не вярвам, макар че съм го написал с главна буква!

Аз предлагам, защото силата владее България и народа ѝ, знаят само по снимка, кой е луд, кой е престъпник, кой е слаб ученик, какво му е миналото…, та предлагам да махнат матурите, да махнат и изпитите за шофьорски курсове, също така банките да отпуснат кредит по снимка, президентът, парламентът да се избира също по снимка.

Може да се вярва. 
Само по снимка.

Може, може. Дори и без снимка!

Както вика Реджеп - Чул те Господ! Аз и в Господ не вярвам, макар че съм го написал с главна буква!

Аз вярвам, но ... може да е ангажиран!

Що да не Му помогнем?

преди 11 минути, absurt написа:

И децата ми го вярват, затова устроиха тук живота си и тук развиват бизнеса си, без да треперят от страх пред Сульо и Пульо. Въпрос на гръбнат и топки е, ама как да го знаеш, като ги нямаш?

Децата ти имат бизнес, който е въпрос на това да имат гръб? Сега вече ни се изясни напълно картинката за що толкова плюеш по промените. Просто със старите лица ще си отиде и "гърбът" за бизнеса на децата ти. Разбираемо е да плюеш!

преди 5 минути, Kolev71 написа:

Може, може. Дори и без снимка!

Каквото кажат от медиите. Ако снимката е хубава и медията каже, че е супер. Той ще е.

Никакви качества, опит, образование. Само снимка и одобрение от медията.

Красотата ще спаси света.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

За този нали се разбрахме? Сам признава, че в този регистър има пропуски и за други хора, но той решил да се фокусира само върху един единствен, защото така му изнася. 

Някакви калинки, назначени там по шуробаджанашки мотиви, не си разбират от работата и объркват данните на много хора, но това е добре дошло, защото в тези хора с объркани данни влиза и този по когото трябва да се плюе. 

Ясно , искаш факти после не четеш . Нищо не мога да направя повече. Дори и да обясниш едно нещо с пропуск в регистъра "съвпаденията" са прекалено много. Включително и линкът който дадох кога е индексиран точно този запис в регистъра - само преди няколко дни при положение че би трябвало да е направен преди много години. Ако човек прочете внимателно твърденията на Лилов ще видиш още куп други несъответствия та да го ожалиш този човечец ,кандидат премиера, как така все на него калинки са се падали. Та чак и в чужбина видиш ли.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Каквото кажат от медиите. Ако снимката е хубава и медията каже, че е супер. Той ще е.

Никакви качества, опит, образование. Само снимка и одобрение от медията.

Красотата ще спаси света.

Тук извън темата и то заради аватара ти!

Котарака, който е на аватара ти живееше дълги години в Турция. Беше реален. Съвсем наскоро почина, но му забравих името. Като че ли започваше с буквата "Т" Много се извинявам на всички за отклонението.

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Аз предлагам, защото силата владее България и народа ѝ, знаят само по снимка, кой е луд, кой е престъпник, кой е слаб ученик, какво му е миналото…, та предлагам да махнат матурите, изпитите за шофьорски курсове, на кого банките да отпуснат кредит, президентът, парламентът да се избира също по снимка.

Може и да имаш основание когато излиза че снимката се оказва единствената вярна информация за кандидатите🤣

преди 2 минути, Kolev71 написа:

Тук извън темата и то заради аватара ти!

Котарака, който е на аватара ти живееше дълги години в Турция. Беше реален. Съвсем наско точина, но му забравих името. Като че ли започваше с буквата "Т" Много се извинявам на всички за отклонението.

Ето.
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Tombili

Да, сложих си една снимка, нали за България е важно и се избира всичко по снимка.

Ама чакай сега. Щом е толкоз хубав на снимката, значи е модел, а щом е модел, значи е с ... гъвкава китка. Ама той и Боко си беше убавец, тааа... него да си вземем ?!

преди 22 минути, Kolev71 написа:

На човек като Слави, аз не бих повярвал никога. Ама вие не се интересувате какъв е бил като млад из Пловдивския вилает, нали?

Човек, който ДЕМОНСТРАТИВНО казва: "моето студио" " моят оркестър" моят балет" "моят приятел от Америка"и така нататък, утре ще Ви каже направо: "Моята България" и ще се чудите с какъв акъл сте му вярвали на глупостите. Чудно ми е как на българския народ му е хубаво да избира за управници само бандити, мутри и най големите крадци. И всичките те са произлезли от Комунистическата партия а по новите само повтарят това, което старите муцуни провеждаха върху народа. Геноцид и разруха! Защо и до кога ще им вярвате?

Хората по света казват така:  Нов бардак със стари курви не се прави"

Емили Димитров лека му пръст, също пееше моя страна, моя България.

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Може да се вярва. Само по снимка.

Ами то има - такива банки!

Цитат

- Извинете, давате ли кредит на доверие?
- Разбира се!
- А ако не го върна?
- Тогава ще се срамувате, когато се явите пред Всевишния!
- Е, кога ли ще е това...
- Ако до 5-то число на месеца не внесете парите, на 6-ти ще се явите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.