Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

току-що, АСПЕКТ написа:

От самото начало знаехме за тях. Слави вече за 1000 път го пиша, каза че и те са зло, но по-малкото зло. 
В България няма ли умни, хитри хора. Все едно си пиша или чета с някакви зомбита.

А така ! Аз от кога ви говоря че винаги избираме  по малкото зло .

Дойдохте на мойта :)

Сега въпроса е кое е по голямо зло .

За мен винаги корена е бил в посткомунистическите зависимости . Такива за съжаление виждаме и в ГЕРБ . Но те са в пъти по малко отколкото откритите такива в превратаджийската хунта.

Които са фигуранти на чужди / руски/ интереси, които обслужват мутроолигархията, които обслужват интересите на Черепи , които източват секретна информация, които уговарят посланници с крупни бизнесмени олигарси,  които са назначили и сега назначават бивши кадри на ДС като "майстори" в президентството, а сега и чрез комунето Рашков - и секретар на МВР.

СлучаЕно да сте забравили че в екипа на МВР бе и една дама от партията на Черепа ?

Та... видно е кое е злото , кой ни дърпа назад, и кой към Европа и демокрацията.

Така че.. аз отдавна съм избрал "по малкото зло" ,  а че съм бил прав за ГЕРБ се потвърждава всеки божи ден :) 

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 4 минути, miro20 написа:

За мен винаги корена е бил в посткомунистическите зависимости . Такива за съжаление виждаме и в ГЕРБ . Но те са в пъти по малко отколкото откритите такива в превратаджийската хунта.

Които са фигуранти на чужди / руски/ интереси, които обслужват мутроолигархията, които обслужват интересите на Черепи , които източват секретна информация, които уговарят посланници с крупни бизнесмени олигарси,  които са назначили и сега назначават бивши кадри на ДС като "майстори" в президентството, а сега и чрез комунето Рашков - и секретар на МВР.

СлучаЕно да сте забравили че в екипа на МВР бе и една дама от партията на Черепа ?

Та... видно е кое е злото , кой ни дърпа назад, и кой към Европа и демокрацията.

Така че.. аз отдавна съм избрал "по малкото зло" ,  а че съм бил прав за ГЕРБ се потвърждава всеки божи ден :) 

Какво сега? Това го знаем преди 04.04.2021. Слави го каза в едно интервю, какво ще прави, ако в онова дружество наречено НС, се появят застъпничката на Ванко 1, адвокатката на Мултигруп, адвокатчето, Прокопиевата медия, Корнелия(който син е в САЩ), мутрата Борисов и там другите олигарски, части от групировките.

Слави, а аз ги знаехме още от 90-те.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Вярно, че беше зле, но не очаквах да е толкова зле.

На какво се дължи? Над 50 години руска окупация, след това 20 години Бойкова окупация? Мутренска?

Почти налучкваш, но си толкова заслепен че само Бойко виждаш :) :)  

Не и корена на проблема.

преди 15 минути, miro20 написа:

Почти налучкваш, но си толкова заслепен че само Бойко виждаш :) :)  

Не и корена на проблема.

Той е част от проблема. Нищо не улучвам. Посочвам.

преди 17 минути, miro20 написа:

Посткомунистечнки сиреч чадата на комустите. Борисов според 1959 година роден, как се издигнал в школата в Симеоново? Що не е в строителните воиски например? Да бърка бетон, да чука камъните.
Или дядо му що не е в Белене? Дисидент Борисов що не е бил в затвора? Послушкото. 

Сестра му е лекарка. Горкият той. Как е живял в онова време. Баща му какъв е?

преди 1 час, miro20 написа:

Че то крясъците и истерията са именно от чалгарите дето изведнъж се сетиха че Дончева е адвокатка на мутрите и с МАямата "обслужиха" суеньорите като Ванко едно .

А да... крясъци и от Илиев най вече тия дни :giggle1:

Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение

:lol6:

https://www.facebook.com/vdimchev/posts/10226668788167779

Може да бъде изображение с 2 души и текст, който гласи 'kleinezeitung.at Kleine Zeitung "Unklarheiten in Biografie" I Hat designierter bulgarischer Premier in Klagenfurt promoviert? Doktor Plamen Nikolov, mit der Regierungsbildung beauftragter -Politiker in Bulgarien, soll einen Abschluss an der Universität Klagenfurt erworben haben. Die Kärntner Alma Mater verneint dies. Von Uwe Sommersguter 06.00 Uhr, 05. August 2021 ARTIKEL MERKEN Plamen Nikolov hat entgegen ursprünglicher Angaben nicht in Klagenfurt promoviert Espona'

Пак се върнахме на Николов? Илиев вече го оплюхме. 
После кой следва? Дядо Мраз?

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Толкова вече е спадналото нивото.

Стигна се дотам едната четвъртина да се опитва да командва другите три четвъртини в парламента.   Че даже и да ги плаши с нови избори.  Пък те могат да натворят някаква нова изненадваща коалиция спазвайки политическите правила.  Със или без ИТН     https://nova.bg/news/view/2021/08/10/336273/и-демократична-българия-няма-да-подкрепи-проектокабинета-на-итн/

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Какво сега? Това го знаем преди 04.04.2021. Слави го каза в едно интервю, какво ще прави, ако в онова дружество наречено НС, се появят застъпничката на Ванко 1, адвокатката на Мултигруп, адвокатчето, Прокопиевата медия, Корнелия(който син е в САЩ), мутрата Борисов и там другите олигарски, части от групировките.

Слави, а аз ги знаехме още от 90-те.

А, след това, какво каза Славчо? След вторите избори? Че иска подкрепа от същата Мая, от същата адвокатка на Мултигруп и от Корнелия. Ти, наистина ли си с къса памет или просто си си безкритичен щом се влюбиш в някой нов гуру?

Въпрос с повишена трудност- можем ли се стигна някога?

178059210_4548345191859726_6757205747683

преди 31 минути, miro20 написа:

Ами ето че Славчо се опита да избере по малкото зло. Получи ли му се - не. Злото си остава зло. Независимо как се опитва да се представя за радетел за промени то обича просто да доминира да налага волята и интересите си. Ето че просто го изоставиха въпреки хилядите клетви че не искат постове и че държат на същите политики които декларират че ще провеждат ИТН. Това е положението . Опиташ ли съюз със злото или ще му играеш по свирката или то ще опита да те унищожи.

преди 22 минути, absurt написа:

А, след това, какво каза Славчо? След вторите избори? Че иска подкрепа от същата Мая, от същата адвокатка на Мултигруп и от Корнелия. Ти, наистина ли си с къса памет или просто си си безкритичен щом се влюбиш в някой нов гуру?

Въпрос с повишена трудност- можем ли се стигна някога?

Хора омръзна ми да пиша по 1000 пъти едно и също. Толкова ли сте д…ебили.

Подгответе се добре, прочете всичко за човека, който искате да плюете и тогава давайте. С тези питания на едно и също. Виждаме докъде водят.

Какви втори избори? Това го каза, още преди първите избори. Той не знаеше, че ще има втори, трети, пети и там поред избори.

По-малкото злото, защото тези хора бяха на протеста, подкрепяха хората. Слави си мислише, че тези хора ще подкрепят хората, които бяха 1 година на площадите.

Техните интереси. 

преди 42 минути, miro20 написа:

Които са фигуранти на чужди / руски/ интереси, които обслужват мутроолигархията

Имаш предвид фигуранта Борисов дето подари на Путин 3 милиарда за турски поток и който като мутра обслужваше свойте авери мутрите

Аз такава простотия не съм виждал. Имаме реални факти, действия от един премиер, който управлява 12 години и от другата страна нови лица в политиката, които лица никога не са управлявали, никога не са стъпвали в парламента, никога са нямали предишни партии, не са били в политиката,  никога не са били даже в медийното пространство(жълто-кафявите), пък сега всичката простотия, злини за 12 години ще се излеят върху тях.

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Аз такава простотия не съм виждал. Имаме реални факти, действия от един премиер, който управлява 12 години и от другата страна нови лица в политиката, които лица никога не са управлявали, никога не са стъпвали в парламента, никога са нямали предишни партии, не са били в политиката,  никога не са били даже в медийното пространство(жълто-кафявите), пък сега всичката простотия, злини за 12 години ще се излеят върху тях.

То всички критики идват от партията на Сорос и Иван Костов ДБ защото Слави не ще да им играе по свирката и да сложи в кабинета техните хора

преди 24 минути, АСПЕКТ написа:

И аз такава простотия и д...елизъм не съм срещала! 

Новите лица, които не са управлявали въобще, влизат в проекто-екипа с лъжи за образованието си, с плагиатство  и с какви ли не други елементарни врътки, които за избирателите не са от значение. Никой, освен комплексарят Славчо, не го интересува дали кандидатът е завършил в чужбина или дали е почетен консул на майната си.

Но, избирателят силно го вълнуват лъжите и плагиатството, защото показват колко не/струват като ценностна система кандидатите. Трудно, не- невъзможно ти е да схванеш, явно.

Кво прави Илиев, видният куфароносач на герп в итн.

- Ами той не се е местил никъде брях, пак си е в герп-а с другото заглавие.

преди 5 часа, Радул написа:

Нещо се умълчаха от ГЕРБ за партийните субсидии.

ако бях на местото на бб щях да кажа на депутатите да го поткрепят да му мине правителството на славито е така за спорта да видим какво ще стане 

преди 2 часа, ninov написа:

партията на Сорос и Иван Костов ДБ защото Слави не ще да им играе по свирката

така е  гледах профила на лелката която обвинава в  плагиатство Илиев и харесва  2 човека от ДБ , Първанов, Радев и Е ЗАхариева, 

когато се проучи профила но чевек във фейсбук какво харесва му става ясно от къде идват атаките

дори да са  профeсори и доценти по философия дето уж много знаят.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

който управлява 12 години и от другата страна нови лица в политиката, които лица никога не са управлявали, никога не са стъпвали в парламента, никога са нямали предишни партии, не са били в политиката,  никога не са били даже в медийното пространство(жълто-кафявите)

айде моля ти се

слафчо оплюваше 15 години сидеров и му правеше скечове

дай сега малко скечове и карикатури на славчов гръб

а още не са гласували парламент

Сидеров бил не знам си какъв агресивин

а сега ?

малко двойни стандарти

що се отнася за жълто кафявото е бил ОСЪДЕН за клевата  Слафчо

имаше слафчо партия гергьовден на мутрите с дилов син и се разхождаха с един монстър трак по градовете

ама паметта на народа е къса 

не помни повече то 2-3 години какво остава да помни нещо преди 20 години 

кой от коя партия е бил и как му се казва партията сега  манолова и дончева са  пример

Надявах се ИТН да се окаже нещо различно от всички останали партии в парламента. Изявлението на Слави ми показа че напразно съм се надявал. Явно боричкането е единствено и само за власт принципи няма. Явно правилно не съм гласувал тези избори. Цялата идея е била да се демонтира Бойко за да се монтира Румен. Сигурен съм че с това България не печели нищо по скоро ще стане още по зле. Пък ние тук си тракаме клавиатурите кое е зле и кое още по зле. Най добре е Терминал 2.

преди 24 минути, Мойра написа:

Чалгарина глътна вода. Радев е пред избори. Психо десните искат, но нямат желание. ГЕРБ е бита карта.

Ковид психозата и деветата вълна се отлагат за неопределено време.

Днес е добър ден за българската демокрация !

преди 8 минути, lsmurf написа:

Изявлението на Слави ми показа че напразно съм се надявал.

Абе, аз ти казах много по рано, че библиотекарите направиха пътека до резиденцията на Чалгарина. Ти какво си мислиш ? Винету ли са му предлагали да прочете, или за Татанка Йотанка.

И от какъв зор да бягаш? Достатъчно е вече да не бъдеш толкова наивен. Да се надяваме и че достатъчно много народ ще вкара сивите си клетки в работа. Миналото лято "здравите сили" направиха всичко възможно да не ви позволят да мислите и да си задавате въпроси от вида "А, после?". Целта им беше да свалят сегашните и Радев да обсеби държавата. Той дори не го криеше- при всеки удобен случай го демонстрираше. Толкова беше убеден, че ще е той, триумфално слизащ сред протестърите, размахал юмрук като партизанин на 09.09.. 

hdwM6wTMmDVfcpeIYuADwC2yK_S8bGI7bv9yFX6Y

преди 2 часа, absurt написа:

Новите лица, които не са управлявали въобще, влизат в проекто-екипа с лъжи за образованието си, с плагиатство  и с какви ли не други елементарни врътки, които за избирателите не са от значение.

Факти? Къде са фактите за тези твои твърдения? Снощи ти показах колко струват фактите ти...взети от жълите медии.

Плагиатство? Че защо тази госпожа се сети чак сега за това плагиатство? Случаенос? Не мислА така! Та тя е била:

съветник по правни въпроси (2012 – 2016) и секретар по правни въпроси на президента Плевнелиев (2016 - 2017)

Ако е имало нещо гнило, защо от висотата на своята тогавашна позиция не е защитила правата си? Сега се сетила Мара да се побара... Важното е да има за какво да се плюе, а дали е вярно не ти пука. Пак те питам: след като афишираш че работиш с факти - къде са фактите за лъжи за образование и плагиатство?

ПП: само не ми давай пак "факти" от кафяви медии. Видя се че те не струват. 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Факти? Къде са фактите за тези твои твърдения? Снощи ти показах колко струват фактите ти...взети от жълите медии.

Плагиатство? Че защо тази госпожа се сети чак сега за това плагиатство? Случаенос? Не мислА така! Та тя е била:

съветник по правни въпроси (2012 – 2016) и секретар по правни въпроси на президента Плевнелиев (2016 - 2017)

Ако е имало нещо гнило, защо от висотата на своята тогавашна позиция не е защитила правата си? Сега се сетила Мара да се побара... Важното е да има за какво да се плюе, а дали е вярно не ти пука. Пак те питам: след като афишираш че работиш с факти - къде са фактите за лъжи за образование и плагиатство?

ПП: само не ми давай пак "факти" от кафяви медии. Видя се че те не струват. 

Ето ти купища факти за лъжи с образованието

https://www.facebook.com/grigor.lilov

Не, че самият младеж е "китка за мирисане"!

Image_10068253_126_0.jpg
Само като му видя погледа ...

преди 5 минути, absurt написа:

И от какъв зор да бягаш? Достатъчно е вече да не бъдеш толкова наивен. Да се надяваме и че достатъчно много народ ще вкара сивите си клетки в работа. Миналото лято "здравите сили" направиха всичко възможно да не ви позволят да мислите и да си задавате въпроси от вида "А, после?". Целта им беше да свалят сегашните и Радев да обсеби държавата. Той дори не го криеше- при всеки удобен случай го демонстрираше. Толкова беше убеден, че ще е той, триумфално слизащ сред протестърите, размахал юмрук като партизанин на 09.09.. 

hdwM6wTMmDVfcpeIYuADwC2yK_S8bGI7bv9yFX6Y

Вярваш ли си, когато ги пишеш тези простотии.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Факти? Къде са фактите за тези твои твърдения?

Играта свърши. Чалгарина обеща, да не предлага кабинета в парламента. Не знам как може да стане, ако ме питаш, ама Чалго обеща. Ще гледаме сеир утре.

Зривяваш влакове в Сибир, 100 години след Октомврийската революция.

Ами, дай ти факти от некафяви медии, че това не е вярно. Щото ми писна да пишеш дивотии. 

Дадох ти факт за размисъл и логическо заключение- интервюто на плагиатора, който се позова на погасителната давност, точно както и ти. Та, да не се обръща внимание и да не се сравнят двете книги. Влез в сайта на Барбадос и виж кои и къде са им почетните консули. Има ли го там името на твоя любимец? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.