Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

погледнете само в този форум колко лица търсят помощ от къде да изплагиатстват нещо, за да си напишат домашното

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Тези приказки ги казвай на тулупите от ГЕРБ, не на мен. Но нека да проследим гениалното решение на Плевнелиев. Великият юрист.

https://www.vesti.bg/bulgaria/sad/plevneliev-s-kandidat-za-konstitucionniia-syd-4793311

Росен Плевнелиев номинира Кети Маркова за конституционен съдия

Президентът предлага за тази длъжност Кети Маркова, съдия във Върховния касационен съд, наказателна колегия

https://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/konstitucionniiat-syd-spria-tri-vyprosa-ot-referenduma-na-trifonov-221726/

Конституционният съд спря три въпроса от референдума на Трифонов*

Въпросите за електронно гласуване, намаляване на броя на депутатите и мажоритарен избор на директорите на МВР отпадат

Това става ясно от решението на съда с докладчик Кети Маркова. 

Не ставай смешен. Тази Кети Маркова е била докладчик, а решението е на Конституционния съд. За твое сведение:

"Конституционният съд се състои от 12 съдии. Една трета от тях се избират от Народното събрание, една трета се назначават от президента и една трета се избират от общо събрание на съдиите на Върховния касационен и Върховния административен съд. Така определените съдии избират помежду си председател на съда с тригодишен мандат."

Така че, ограмотявай се поне малко, преди да ръсиш небивалици.

преди 2 минути, absurt написа:

Не ставай смешен. Тази Кети Маркова е била докладчик, а решението е на Конституционния съд. За твое сведение:

"Конституционният съд се състои от 12 съдии. Една трета от тях се избират от Народното събрание, една трета се назначават от президента и една трета се избират от общо събрание на съдиите на Върховния касационен и Върховния административен съд. Така определените съдии избират помежду си председател на съда с тригодишен мандат."

Така че, ограмотявай се поне малко, преди да ръсиш небивалици.

И поради каква пречина президентът, той за мен не е президент, но .. се води като такъв, сезира конституционния съд, който съд се състои 4 човека са на Плевнелиев и 4 на Борисов?

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

погледнете само в този форум колко лица търсят помощ от къде да изплагиатстват нещо, за да си напишат домашното

Абе стига глупости с тия плагиатствания. То се оказа че дори Иван Вазов е плагиатствал.

преди 11 минути, Мойра написа:

Според мен ДБ и ИБГНИ ще подкрепят БСП, ако ѝ бъде даден мандат

Нямат 121 гласа. 

Без чалгарите няма мнозинство, а те са тънкообидни. Ще турят ултиматум, или Барба Дос за шеф на МВР или 

Цирк Добрич

Изведнъж всички станахте много културни, образовани и бързате всякак като разсейка, тумор от тялото да изхвърляте всяка една простотия в България. Това е похвално. Няма лошо. Нека да е така.

Дано. Само така.

Но през годините, даже през вековете наблюдаваме обратното.

Нима учениците не играят кючеци по време на час, не бият учителите? Или как повечето младежи или българи прекарват свободното си време? В чалготеките.

Какво гледаме от телевизионния екран. БигБрадър, Ергенът, и подобни интелектуални предавания. Впрочем колко са подобни предавания и колко е гледаемостта?

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Нямат 121 гласа. 

Без чалгарите няма мнозинство, а те са тънкообидни. Ще турят ултиматум, или Барба Дос за шеф на МВР или 

Цирк Добрич

Като турят, ще гледат цирк "Добрич" на изборите.

Най-бързо изгрялата и най-бързо залязла партия.

преди 4 минути, Радул написа:

Абе стига глупости с тия плагиатствания. То се оказа че дори Иван Вазов е плагиатствал.

Злите езици говорят за 40 страници пълно съвпадение

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Това, какво общо има с темата? И какво общо има с въпроса ми? Защо да не са хора?

Защото не се държат с народа като с хора, имат се за нещо някакъв елит, който не подлежи на критика и контрол. Може би са просто болни от някакво психично заболяване.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Може би са просто болни от някакво психично заболяване.

Барба Дос е болен, за другите не знам. Чалгаря е нарцис, ма то брои ли се ?

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

И поради каква пречина президентът, той за мен не е президент, но .. се води като такъв, сезира конституционния съд, който съд се състои 4 човека са на Плевнелиев и 4 на Борисов?

Ми да, що не вземеш като не ти е президент и България не ти е страна, да се горещиш повече за фройнлайн Меркел, ми имаш толкова невероятно дейно участие за нещо което няма значение за теб? Недоумявам.

П.П. Май те обърках с друг колега, който не е в БГ? Ма това е от жегата!

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Барба Дос е болен, за другите не знам. Чалгаря е нарцис, ма то брои ли се ?

Да.

Мултигруп, адвокатката им Дончева и  защитничката на Ванко 1, Станишев и най-вече Орешарски са единни със соросоидната мрежа, въобще не ме учудва. Ясни бяха още, когато скачаха по площадите, уж подкрепа за народа.

1622472678-01_Maya-Manolova_202865727260

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Защото не се държат с народа като с хора, имат се за нещо някакъв елит,

какви коментари - не е управлявал и ден

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

Абе Овца, ти интервюто с Барба Дос сабален гледа ли ? Той като изтърван от синджиря. Кой ще им даде да управляват с такъв

Между другото и Гешев е болен от същата болест като Барба Дос. Оръдия на Господ

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Мултигруп, адвокатката им Дончева и  защитничката на Ванко 1, Станишев и най-вече Орешарски са единни със соросоидната мрежа, въобще не ме учудва. Ясни бяха още, когато скачаха по площадите, уж подкрепа за народа.

1622472678-01_Maya-Manolova_202865727260

И ти си една фурнаджийска лопата, еша ти няма! Забрави как с пяна на уста ми обясняваше, че Манолова била адвокат и това й била работата- да си защитава клиентите. Тогава беше симпатизант на мутрите вън. После мина към мутрата вътре- Славчо.

преди 1 минута, absurt написа:

И ти си една фурнаджийска лопата, еша ти няма! Забрави как с пяна на уста ми обясняваше, че Манолова била адвокат и това й била работата- да си защитава клиентите. Тогава беше симпатизант на мутрите вън. После мина към мутрата вътре- Славчо.

Не помня такова нещо. Винаги съм критикувал Мая и останалите от Мултигруп.

преди 23 минути, Без умствен капацитет написа:

Е именно де, още не управлявал и се вижда с просто око колко е ощипан. Само си представи когато реално взема властта  какво ще е, сигурно на степен безкрайност. Пази Боко, сляпо да прогледа.

Аламанов: Специално за Слави, Бойко и Петър Илиев - не се прави така!

Цитат

Изумително е как хората на Слави за по-малко от ден успяха да сбъркат в комуникационно отношение повече отколкото Бойко успяваше за седмица. Може да се напише цял учебник с огромно заглавие: Не се прави така!

Spoiler

Това написа в личния си профил във Facebook комуникационният експерт Любомир Аламанов.

Ето и цялата му публикация:

"Правило №3 на кризисните комуникации: Когато сте в криза, не се карайте. Поддържайте любезен тон. Все пак вие сте в криза, не останалите.

Правило №4 на кризисните комуникации: Когато сте в криза, извинете се. Не е страшно, не боли. Помага за сваляне на напрежението.

Изумително е как хората на Слави за по-малко от ден успяха да сбъркат в комуникационно отношение повече отколкото Бойко успяваше за седмица. Може да се напише цял учебник с огромно заглавие: Не се прави така!

Кратка хронология на днешната катастрофа:

1. Интервюто на Петър Илиев сутринта по Нова ТВ трябваше да даде отговор на някои спекулации около името му. Вместо това се превърна във фиаско.

2. Слави решава да замаже положението, като пуска пост за бъдещето на евентуален кабинент. Но вместо да донесе успокоение, постът е изпълнен с намеци, заплахи и откровено политическо изнудване.

3. Двете горни точки водят до естествена реакция на много хора, които не искат пореден агресивен човек да управлява. Социалните мрежи, както и доста медии са пълни с негодуване, преминаващо на моменти в откровени подигравки.

4. Не знам Слави какво е очаквал. Но ако е очаквал само хвалебствия, сбъркал е електората.

5. Изнервен от всичко това, Слави не се извинява, а прави нова контра-атака. Публикува пост, в който се опитва да оправдае поведението на Петър Илиев и да нахейти партиите, че не искат да го подкрепят слепешком.

6. Тази подкрепа е с класическия прийом как насилникът опрадвава агресия с поведението на жертвата.

Затова, да повторим едно основно правило. Специално за Слави, за Бойко, за Петър Илиев (още не е толкова известен, че да е разпознаваем само по едно име като фолк-певица) и за всеки друг политик, който иска да се кара на избирателите:
Няма причина, няма основание, няма нищо, което да оправдае политик, който проявява агресия. Политиците са "слуги на хората". Само назначени "домоуправители, които да събират такси и да се грижат входът да е чист". И ако на някой политик това не му харесва, много моля по никакъв начин да не ни позволява да го задържаме насила начело на държавата. Аман!

Май Слави ще подобри Бойко по брой кабинети, недовършили мандатите си. Тези на Бойко поне започваха.

И отново, ако феновете на ГЕРБ днес са изумени от това, което виждат, то добре дошли в нашия свят. Ние това поведение го гледаме от 12 години.

Хора, моля ви, разберете, като гласувате за Спасител, фактически избирате следващия Тиран.

Мислете, гласувайте умно следващия път!
Хубав ден!"

Facebook, Любомир Аламанов

Не на всеки е дадено да бъде добър политик, но немалка част от нашите политици са си внушили, че са такива.

Жалко за България и българските граждани!

преди 2 минути, Мойра написа:

но немалка част от нашите политици са си внушили, че са такива.

например Манолова е такава - от ИТН, какво казаха - 2 дами с колоритно минало - всяка от тях помагала с закони престъпниците да лежат по малко в пандиза

мисля да гласувам на следващите избори за  ИТН, ако  не гласуват кабинет заради Илиев единствения нормално говорещ , а ако от партията  го махнат за да мине кабинета значи съм бил прав и слафчо кляка

преди 4 минути, Banesc написа:

мисля да гласувам на следващите избори за  ИТН, ако  не гласуват кабинет заради Илиев единствения нормално говорещ , а ако от партията  го махнат за да мине кабинета значи съм бил прав и слафчо кляка

ако след 2 месеца има избори, мислиш ли че резултата ще е по различен - по добре е сега това да го приемат и след година като се променят нагласите на хората, да направят вот на недоверие

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

ако след 2 месеца има избори, мислиш ли че резултата ще е по различен - по добре е сега това да го приемат и след година като се променят нагласите на хората, да направят вот на недоверие

Чеверме ти да не си станал трол на ИТН  че смени палачинката

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Е именно де, още не управлявал и се вижда с просто око колко е ощипан. Само си представи когато реално взема властта  какво ще е, сигурно на степен безкрайност. Пази Боко, сляпо да прогледа.

Ти си бил голяма врачка. Борисов 13 години го гледаме и още не сме разбрали, че на каквато и цена да се разкара все сме на кяр. Та към новите извадихме чак претенции за плагиатство. При все че сме наясно, какви министри имаше ГЕРБ. Премиера нямаше никаква диплома, преди да му напечатат. Министъра на финансите- студент по икономика. И той без диплома. Министърката на туризма със сертификат от интернет.

преди 1 минута, Радул написа:

Ти си бил голяма врачка. Борисов 13 години го гледаме и още не сме разбрали, че на каквато и цена да се разкара все сме на кяр. Та към новите извадихме чак претенции за плагиатство. При все че сме наясно, какви министри имаше ГЕРБ. Премиера нямаше никаква диплома, преди да му напечатат. Министъра на финансите- студент по икономика. И той без диплома. Министърката на туризма със сертификат от интернет.

Това не го разбирам- да си готов на черното да кажеш бяло и да платиш всяка цена, само да махнеш някого, когото не понасяш. Без да те интересува, че пак същата система ще защитиш. С други, още по- големи боклуци. Колко живота имаш, та си готов да живееш все в една и съща кочина?

Кой премиер е нямал никаква диплома и кой му я е напечатал? И ти като Тошко и Петърчо- хулиш, ама без имена, щото хората се били сещали. Що ли така? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.