Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 2 часа, lsmurf написа:

Да ама не е! 

Така че са смешни когато пръскат лиги от злоба по радиа и телевизии.

Всъщност това от което наистина трябва да се страхуваме е не че ГЕРБ ще вземат властта а че БСП ще предложат служебното правителство за постоянно и Радев ще завземе еднолично цялата власт . Тогава очаквам нещо като Жан Виденов 2 !

Пак те е напекло слънцето. Не трябва да се страхуваме дали ГЕРБ ще вземат властта, а от мизериите които ще направят докато я сдават.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 2 минути, Радул написа:

Пак те е напекло слънцето. Не трябва да се страхуваме дали ГЕРБ ще вземат властта, а от мизериите които ще направят докато я сдават.

Не знам дали ме е напекло слънцето обаче знам че при теб е перманентно и явно нелечимо. Провери си под одъра за Бойко и си лягай да спиш . И да не си забравиш лекарствата !

преди 2 минути, lsmurf написа:

Не знам дали ме е напекло слънцето обаче знам че при теб е перманентно и явно нелечимо. Провери си под одъра за Бойко и си лягай да спиш . И да не си забравиш лекарствата !

Ммм... лични нападки. Нещо друго?

преди 24 минути, hristo58 написа:

С това съм съгласен.Очаквам да видя изплезеният му език.

einstein GIF

Така ли?

преди 14 минути, Радул написа:

Тълпата лесно се манипулира, а Борисов е все още министър на пропагандатата.

Добра статия за Борисов и неговите методи.

Няма по-голям лъжец от онзи, който говори за себе си.

Освен очебийното, което всеки вижда, има и друг метод за контрол. Постепенно прилагане.

http://vmh-bg.com/методи-за-манипулиране-на-тълпата/

Постепенно прилагане.

За да се постигне приемането на непопулярни мерки, е достатъчно те да се въвеждат постепенно, ден след ден, година след година.

Именно по този начин бяха наложени принципно нови социално-икономически условия (неолиберализъм) през 80-те и 90-те години на миналия век.

Минимизиране на функциите на правителството, приватизация, несигурност, масова безработица, заплати, които вече не осигуряват достоен живот. Ако това се случи по едно и също време, най-вероятно би довело до революция. Например, вдигането на цените на ток, вода, парно, бензин винаги се обявяват поне 6-9 месеца предварително

преди 8 часа, Sliderum2 написа:

Аз ли? Пиша каквото съм чел и чул, не съм писал че вярвам в прочетеното и чутото. Което не пречи, всъщност напротив, да изказвам съмнения и да питам тук кой какво мисли за тези писания и аудиозаписи. Пардон, не съм дал връзка към интервюто с Ива Митева Йорданова - Рупчева, ама то лесно се намира на сайта на БНР.

С две думи разпространяваш само клюки.

преди 12 минути, M.Николов написа:

С две думи разпространяваш само клюки.

Ооо, значи не правя нищо по различно от всеки поставящ връзки към разни новини, статии и страници от социални групи. Май имам и коментари без линкове и цитати, най-много да почват с някое весело обращение, или лаф от известна личност или народна поговорка, основното в тях е само  моето мнение, дори без да конкретизирам ПП и отделни личности. Кажи, ако напоследък има някакъв стандарт с който се разминавам, да се поправя че да съм ти угоден.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Например, вдигането на цените на ток, вода, парно, бензин винаги се обявяват поне 6-9 месеца предварително

И разбира се, винаги има организации загрижени за доброто на популацията,  които се борят срещу увеличенията,  успяват да ги ограничат/редуцират, и след това биват възприети от същите тези популации,  като тяхна надежда 🤣

А как работи това.

Планира се увеличение на цената на продукта Х с 6 процента (примерно), обявява се, че поради непредеодолими обстоятелства се налага увеличението му с около 10-12% , след което въпросните организации организират мероприятия, започват се преговори, консултации,  заявява се готовност за социално отговорно поведение, и увеличението е редуцирано до само 6%. 😆

Всички са доволни, и бизнеса,  и стадото,  и организацията. 

преди 3 часа, Радул написа:

Ммм... лични нападки. Нещо друго?

Не е нападка грижа е. При такава неистова параноя от Бойко трябва да вземеш сериозни мерки. Аз ти приказвам колко зле би било Радев да вземе цялата власт ти все Бойко ти е в главата. Пък и мен ме било хванало слънцето понеже нямам твоята параноя.

преди 6 часа, lsmurf написа:

Не е нападка грижа е. При такава неистова параноя от Бойко трябва да вземеш сериозни мерки. Аз ти приказвам колко зле би било Радев да вземе цялата власт ти все Бойко ти е в главата. Пък и мен ме било хванало слънцето понеже нямам твоята параноя.

На теб да не би да ти харесва мафията ГЕРБ? Протести да бъдат охранявани от мнима полиция с черепчета по униформите. Управление с неизброими гафове.  На това параноя ли му викаш? Не. Параноика си ти, дето твърдиш че при Радев би било ужасно зле, без да можеш да посочиш и един негов гаф, или престъпление.

преди 17 минути, Радул написа:

Протести да бъдат охранявани от мнима полиция с черепчета по униформите.

Радев изгони ли паравоенните формирования ? Май не. 

Ако дойде Черепа, само на черепчета ще станат.

Черепа и Костадинов стават за политици. Другите са слуги на Сатаната.

преди 12 минути, Радул написа:

На теб да не би да ти харесва мафията ГЕРБ? Протести да бъдат охранявани от мнима полиция с черепчета по униформите. Управление с неизброими гафове.  На това параноя ли му викаш? Не. Параноика си ти, дето твърдиш че при Радев би било ужасно зле, без да можеш да посочиш и един негов гаф, или престъпление.

Не харесвам Борисов разбира се но е ясно че той си отива и трябва да мислим с какво ще го заменим. Всичката власт съсредоточена в 1 човек никога не е добре. Още повече когато сме наясно че този човек е проект на Решетников и ко. Това че не изпълнява конституционното си задължение да бъде президент на всички българи а реши да бъде политически оцветен според теб не е престъпление защото съвпада с твоите политически пристрастия. Според мен обаче всяко нарушаване на конституцията е престъпление а там ясно пише че президента трябва да бъде обединител на нацията а Радев я разедини. Факта че в момента спорим с теб показва че успя да я разедини.

преди 1 минута, lsmurf написа:

Не харесвам Борисов разбира се но е ясно че той си отива и трябва да мислим с какво ще го заменим. Всичката власт съсредоточена в 1 човек никога не е добре. Още повече когато сме наясно че този човек е проект на Решетников и ко. Това че не изпълнява конституционното си задължение да бъде президент на всички българи а реши да бъде политически оцветен според теб не е престъпление защото съвпада с твоите политически пристрастия. Според мен обаче всяко нарушаване на конституцията е престъпление а там ясно пише че президента трябва да бъде обединител на нацията а Радев я разедини. Факта че в момента спорим с теб показва че успя да я разедини.

Я дай да видим коя част от конституцията е нарушил Радев. Без общи приказки.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Радев изгони ли паравоенните формирования ? Май не. 

Ако дойде Черепа, само на черепчета ще станат.

Черепа и Костадинов стават за политици. Другите са слуги на Сатаната.

Черепа и Костадинов, освен да ни вкарат във война, нищо друго не могат да направят.

Барабодския по нов тв.
Изключително нагло и арогантно лайно.

Ако все още не ви е станало ясно, това вероятно е наследника на Пеевски

преди 21 минути, ivan_mz написа:

Барабодския по нов тв.

Киселова казва имал голям гръб.

Той и Пеевски беше широкоплещест. Даже се беше освинил

Такива уродливи явления можеха да съществуват само под крилото на Бойко.

Той за това им се подиграваше, че няма кой друг да турят. Слави е бледо копие. По зле и от Орешарски. 

Слави не заслужава от стъпките на Бойко и на Орешарски вода да пие. Ама нямат друг. 

Няма да плачем сега я

преди 1 час, Радул написа:

Черепа и Костадинов, освен да ни вкарат във война,

Ха ха ха, ти си станал бетер от Смърфа и Манчестера, пардон Мичигана.

Виж, разбери се с Волен. Той твърди, че се слагали на американците.

преди 33 минути, ivan_mz написа:

Барабодския по нов тв.

Добре че Илиев "проговори" да му чуем гласчето.

Арогантен креслив самохвален мухльо. Тоя сам се зарови .

Видеото :

https://nova.bg/news/view/2021/08/09/336140/петър-илиев-знам-пътя-си-и-продължавам-напред/?fbclid=IwAR249MexRCFIZadVpw8elCFI4nic917PcnSayDsxwlXyHUcXzRAkPAJrG2I

преди 15 часа, lsmurf написа:

БСП ще предложат служебното правителство за постоянно и Радев ще завземе еднолично цялата власт . Тогава очаквам нещо като Жан Виденов 2 !

Уви, натам върви сценария.

https://breaking.bg/mneniya/radev-gotvi-izbori-2-v-1-sas-sluzheben-ministar-rashkov/?fbclid=IwAR2PnCtQxFtXkzcReRi8bjcPZ8pez4HaeQoUHmV6hs8VfiPkmsc2aWybzA8

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, lsmurf написа:

Тая сутрин ни разказваш какво си бълн..сънувал ли? :D

преди 28 минути, miro20 написа:

Уви, натам върви сценария.

Едва ли има замисъл при такъв хаос  - ето още смешни констатации    https://frognews.bg/novini/babikian-iavno-horata-ploshtadite-protestirali-poveche-arogantnost-politikata.html  

преди 27 минути, attj написа:

Братчед, кво става с Веско бе? Носят се едни слухове, че в централния вече го прекръстили на Веска, има ли нещо вярно?

преди 1 минута, Радул написа:

Братчед, кво става с Веско бе? Носят се едни слухове, че в централния вече го прекръстили на Веска, има ли нещо вярно?

Говори пак против НАТО и ЕС, с което сме свикнали. Как въобще си представяш да осъдят някой от тези с много пари?   Веско всичко може да си купи и няма нужда да се крие в Дубай или в Белград.  Не зная дали пак ще е кандидат на следващите избори, ще научим по късно. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.