Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 8 часа, Banesc написа:

наглост

ако не подкрепят кабинета  другите са виновни

клиентите са виновни че  не купуват доматите на пазара

не знам кви хора гласуват за тези 

не знаеш ли че  всичко е шуробаджанащина

първо за да ме  поканят на кастинг трябва някой да ме познава в която и да е телевизия

или да си платя

и на мен това ми направи впечатление

тошко е наглец

На кого да е вината? ИТН направиха всичко необходимо, което зависеше от тях. 

Единственото условие, е че те искаха техни министри да има. Да няма порции, места. То стана голям рев. А уж те всичките се бореха за едно и също.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 49 минути, N1K17Y написа:

Винаги е забавно да се подритват високо интелигентните същества четящи ПИК 

А какво ще кажеш за интелигентността на тези от ИТН, които се държат сякаш имат свои 130 депутата в парламента!?  

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Хубав коментар, ама се отнася баш за ИТН. На тях СУВЕРЕНЪТ (както Слави много обича да казва) му е определил 26%. Трябват му два пъти повече. Баш такива са ПРАВИЛАТА. При демокрацията управлява мнозинството, Слави няма мнозинство. Като иска да управляват сами, отиват на избори и печелят 121 мандата. Дотогава се съобразява с останалите партии. Щото тия партии не са влезли там с томбола, а СУВЕРЕНЪТ ги е избрал да ги представлява. Като не могат да се разберат, излиза и го казва, а не "къв си ти да говориш бе ?!"  Хем другите не били никои, нямат право да диктуват условия, хем заради тях ще сме ходили на избори. Айде да се разберат кое е, че двете неща си противоречат. 

Трябва му 121 мандата за да ДИКТУВА а не за да управлява. Някои хора бъркате управление с диктатура. Ако съумеят да убедят достатъчно хора да ги подкрепят ИТН могат да управляват с плаващо мнозинство. Другия вариант с който сте свикнали е изтъргуването на подкрепа срещу постове което партиите за които говориш са силно разочаровани че Слави не желае да ги купи. Ами , не са му достатъчно интересни - не ги купува. А може би просто не желае да купува никого а желае да има различни мнения в парламента които да доведат до по добри решения вместо съставяне на купено мнозинство което да налага нечия воля. Ще се надявам че ИТН са тръгнали по правилния път.

"Грабвайте телата, някой се изкряска!"

Аз не можах да чуя ДБ да кряскат нещо на чалгаджийките. Не че не ги солат в парламента, когато си го потърсят онези по темите на заседанията, с някоя излагация, но ДБ си солят и герп и ДПС. Когато има за какво, а не да хейтят на общ принцип. В ДБ също има известен брой плява, която трябва да се отстрани. Но може би като процент е по-малко отколкото в другите парламентарно представени. Какво мислите по последното изречение?

преди 6 минути, lsmurf написа:

Трябва му 121 мандата за да ДИКТУВА а не за да управлява. Някои хора бъркате управление с диктатура. Ако съумеят да убедят достатъчно хора да ги подкрепят ИТН могат да управляват с плаващо мнозинство. Другия вариант с който сте свикнали е изтъргуването на подкрепа срещу постове което партиите за които говориш са силно разочаровани че Слави не желае да ги купи. Ами , не са му достатъчно интересни - не ги купува. А може би просто не желае да купува никого а желае да има различни мнения в парламента които да доведат до по добри решения вместо съставяне на купено мнозинство което да налага нечия воля. Ще се надявам че ИТН са тръгнали по правилния път.

Ако съумеят, ама не умеят. 

Казах го вече

Цитат

Като не могат да се разберат, излиза и го казва, а не "къв си ти да говориш бе ?!"

Никой не му е длъжен на Тошко или Слави или който друг взима решения. Като искат подкрепа, срещат се с другите партии, преговарят, разбират се/не се разбират. Еми не се разбраха, да търсят подкрепа от други или да ходят на избори и да спечелят повече вотове. Въпросът е приключен. Къде тръгват да плюят уж потенциалните им партньори ? 

преди 15 минути, attj написа:

А какво ще кажеш за интелигентността на тези от ИТН, които се държат сякаш имат свои 130 депутата в парламента!?  

Казал съм го 2 коментара след това.

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Ако съумеят, ама не умеят. 

Казах го вече

Това че си го казал не означава че има нещо общо с истината. Дали умеят или не умеят ще покаже бъдещето разбира се. Това че не желаят да купуват боклуци не означава още нищо.

преди 17 минути, lsmurf написа:

Това че не желаят да купуват боклуци не означава още нищо.

Те очакват поддръжка от боклуците по подразбиране. Нали няма други "млади, образовани, антисистемни" на които да разчитат. 

преди 15 часа, Реджеп Иведик написа:

за интервюто на Слави пред неудобния журналист Тошко

преди 55 минути, lsmurf написа:

Трябва му 121 мандата за да ДИКТУВА а не за да управлява. Някои хора бъркате управление с диктатура.

Аз това откога го забелязах. Критикуват Борисов който управляваше с различни коалиции, сменяше министри и какво ли не....  за "авторитарно управление" , а Слави иска неща в пъти по зле от Борисов !

Критикувате ББ че шеговито нарече журналистите мисирки, задето се надпреварваха в един хор да му задават въпроси, и то журналисти от ВСЯКАКВИ МЕДИИ , а сега гледате и ръкопляскате на псевдоитнервюта Тошко- Слави,  коетоможе да се сравни само с интервю на бай Тошо от соц времената, където всеки въпрос и изявление бе подготвяно и прецизно гласено предварително от цял екип "отговорни другари"

:) :)

Не е смешно .... тъжно е...

С. Трифонов: И нека хейта започне отначало.

Цитат

Да, критикувал съм Бойко Борисов, защото той дарява 150 хиляди лева от партийната си субсидия и същевремнно с другата ръка прибира на влог десетки милиони левове годишно от същата партийна субсидия. И то без хората да искат да му ги дават тия милиони.

Има разлика, когато даряваш пари на хората, взети насила от хората. Нали така?

Всъщност, всички партии си мълчаха за угояването на ГЕРБ през годините с брутално високата партийна субсидия, защото и те получаваха от “мазнинката”. Партиите си бяха задруга и са си задруга по тая тема до ден днешен.

След провеждането на националния референдум и резултатите от него, реално се извършва грабеж над българските данъкоплатци от страна на партиите.

“Има такъв народ” не осъществява грабеж над българските граждани. Ние взехме, колкото ни позволява суверенът. А вчера се отказахме и от цялата субсидия, защото така е правилно. Защото това е най-доброто, което може да се направи с тази сума в този труден момент за пожарникарите и за семействата на Антон и Валери.

И пак да се върна на партиите. Нима забравихме, че всички партии си мълчаха и си трайкаха, когато получaваха по 13,23 лв. на глас вместо законните 11 лева на глас? И си ги прибираха, докато с моя екип не ги хванахме, че крадат. Между другото, мълчаха и медиите. И ако има разследваща журналистика, това беше нейна работа, а не на едно шоу. Но пък от друга страна, резултатът е важен.

А какъв беше финансовият резултат от това, че хванахме партиите да крадат? Оцветените с цветовете на тия партии, които ми държат сметка на мен за субсидията, ще кажат ли какво случи след това?

Едва ли ще имат доблестта да кажат, че благодарение на нашето разкритие партиите бяха принудени да върнат обратно в бюджета над 14 милиона лева? Над 14 милиона лева.

С онзи близо 1 милион, който “Има такъв народ” върна тази година от субсидията, нашият принос към бюджета по темата “партийни субсидии” е 15 милиона лева.

Медали не щем, медалите са за олимпийците, но поне една грамота можеха да ни дадат от НАП като едни от най-големите данъкоплатци в държавата, върнали в бюджета 15 милиона лева.

А сега, нека хейтът започне отначало, пише още Слави Трифонов в личния си профил във фейсбук.

Рената, давайте жить дружно!

Не мога да чета всичко писано в темата, има доста траш и може да пропускам важни неща. Та не съм сигурен дали знаете за интервюто на една дама, която  е по-известна в политиката като Ива Митева, отколкото с фамилията на мъжа си, пред БНР вчера. 

Като я питаха за Илиев и Киселова, познавала ги била, ама не им чела работите и не можела да изкаже мнение дали има плагиатство. В последващите минути от интервюто, се оказа че не е чела още няколко неща.  Всъщност, не стана ясно дали нещо въобще е чела през живота си. Чудя се как си е взела образованието, имам предвид след основното, с учене, или с креватни упражнения? Сори че съм толкоз остър и аз не съм чел кой знае колко, ама не съм и председател на НС. Нейният мъж не е вършил въоръжен грабеж(или поне не е известно) но е с доста интересна кариера. Изглежда нормално "Митева" да говори, че избирали млади и "неопетнени", за кандидат-министри, ако ги като сравнява със себе си ѝ се струват наистина чисти душички? 

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Като искат подкрепа, срещат се с другите партии, преговарят, разбират се/не се разбират

Нуждаят се от подкрепа, а не да искат. Това са различни неща. Точно отвращението от сговори и преговори с бивше статукво е нещото, което накара толкова хора да гласуват за ИТН.

Щом "псевдо протестните" партийки виждат в програмата на ИТН голямата част от своята програма, е логично да ги подкрепят безусловно. Искането за договорки и съглашения е част от предишните управления и показва истинските лица на "уж протестните" партийки.

На тях им трябва някакъв предмет по който да плюят. Да си правят ПИАР кампанията. Да има противовес. Тяло и антитяло. Изток и запад. 

Просто Борисов им беше идеалната мишена. Сега го няма и се вижда, че са сменили с друга мишена. Тази, което замества Борисов в медиите. Слави. Затова сега него плюят.

Когато плюят него, така се отъркват от славата и някой ги забелязва. Вдигат просто шум.

След като им се реши проблема от ИТН, те просто се обезличават.

Няма по кого да плюят и така просто се сливат с другите партии.

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

Нуждаят се от подкрепа, а не да искат. Това са различни неща. Точно отвращението от сговори и преговори с бивше статукво е нещото, което накара толкова хора да гласуват за ИТН.

Щом "псевдо протестните" партийки виждат в програмата на ИТН голямата част от своята програма, е логично да ги подкрепят безусловно. Искането за договорки и съглашения е част от предишните управления и показва истинските лица на "уж протестните" партийки.

Да вземат Пеевски за министър тогава, той ще прокарва политиките, които протестните партии виждат в програмата на ИТН и в своята, вервайте им :)

МАямата ще го предложи бре. Защо за министър, като може директно шеф на ДАНС .

Нали това си искате комунетата и задкулисието . В момента  пионките на Задкулисието са на власт.

Тънкия момент е как да извъртят нещата така че фекалиите  които искат да ни натресат, да са " всъщност тортичка"  :)

Ама лека полека, ще убедят шараните. Та нали 60% ли беше.... одобряват тортичката... т.е. служебната хунта и комунетата.

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Да вземат Пеевски за министър тогава, той ще прокарва политиките, които протестните партии виждат в програмата на ИТН и в своята, вервайте им :)

А аз предлагам да направим Сорос или Костов зад тях седи ДБ

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Да вземат Пеевски за министър тогава

Поредния дето си мисли, че дава адекватни предложения... По-голяма глупост не беше писал отдавна.

преди 3 минути, miro20 написа:

МАямата ще го предложи бре.

В качеството си на каква ще предлага изобщо?! Ако ще се пишат небивалици, темата да отива в раздел "празни приказки и пророчески умения".

преди 14 минути, miro20 написа:

МАямата ще го предложи бре. Защо за министър, като може директно шеф на ДАНС .

Нали това си искате комунетата и задкулисието . В момента  пионките на Задкулисието са на власт.

Тънкия момент е как да извъртят нещата така че фекалиите  които искат да ни натресат, да са " всъщност тортичка"  :)

Ама лека полека, ще убедят шараните. Та нали 60% ли беше.... одобряват тортичката... т.е. служебната хунта и комунетата.

ГЕРБ също одобрява служебната хунта. Биков каза, че ГЕРБ предпочита тях пред Слави.

Защо ли? Не знам. От гореизложените писания от промития ти мозък се вижда, че не сте съгласни с Рашков.

Роптаете ден след ден. Брифинги. Рашков бил такъв, Рашков бил.... Пък го предпочитате.  Странна любов.

❤️

преди 6 минути, ninov написа:

А аз предлагам да направим Сорос или Костов зад тях седи ДБ

По-добре Елон Мъск, иначе как ще имаме истинска космическа програма. За заместник и минфин Джеф Безос, има толкоз гущери, че може с парите за закуска да купи целият външен дълг на България, да го пресъздаде на един хартиен лист и да скъса листа.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Биков каза, че ГЕРБ предпочита тях пред Слави.

Откога почнахте да вярвате на Биков ?

А Бойко какво каза ? Ами Деси ?

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Откога почнахте да вярвате на Биков ?

А Бойко какво каза ? Ами Деси ?

Щом са го поканили, значи представлява групировката ГЕРБ. Иначе щеше да говори от свое име.

Що ГЕРБ предпочита служебното правителството по което са недоволни, това не знам. Сигурно са мазохисти. Или някаква садо мазо любов.

https://m.dir.bg/dnes/politika/toma-bikov-za-nas-e-po-dobre-da-ostane-sluzhebnoto-pravitelstvo

Тома Биков: За нас е по-добре да остане служебното 

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Що ГЕРБ предпочита служебното правителството по което са недоволни, това не знам

А ти що вярваш на официалната позиция на ГЕРБ ?

Официалната позиция на Бойко е като офизиалната позиция на Слави. 

Кой ми с***ра в гащите

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

А ти що вярваш на официалната позиция на ГЕРБ ?

Официалната позиция на Бойко е като офизиалната позиция на Слави. 

Кой ми с***ра в гащите

Според теб. Говоря за Слави.

За Борисов е ясно. Той през годините си е сменял позициите ежеминутно. Паталогичен лъжец и демагог.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

За Борисов е ясно. Той през годините си е сменял позициите ежеминутно. Паталогичен лъжец и демагог.

Слави, след априлските избори, да не би да прави нещо друго. 

Ма той не е виновен. Журналистите са виновни. Политиците са виновни, ма другите, той не е от тяк как Сийке. 

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Рената, давайте жить дружно!

Не мога да чета всичко писано в темата, има доста траш и може да пропускам важни неща. Та не съм сигурен дали знаете за интервюто на една дама, която  е по-известна в политиката като Ива Митева, отколкото с фамилията на мъжа си, пред БНР вчера. 

Като я питаха за Илиев и Киселова, познавала ги била, ама не им чела работите и не можела да изкаже мнение дали има плагиатство. В последващите минути от интервюто, се оказа че не е чела още няколко неща.  Всъщност, не стана ясно дали нещо въобще е чела през живота си. Чудя се как си е взела образованието, имам предвид след основното, с учене, или с креватни упражнения? Сори че съм толкоз остър и аз не съм чел кой знае колко, ама не съм и председател на НС. Нейният мъж не е вършил въоръжен грабеж(или поне не е известно) но е с доста интересна кариера. Изглежда нормално "Митева" да говори, че избирали млади и "неопетнени", за кандидат-министри, ако ги като сравнява със себе си ѝ се струват наистина чисти душички? 

Сега Митева ли е мишената на машината за храчки? Ми тя тази машина намери причина за оплюването дори на Левски, какъв е проблема за някаква си Митева. Всъщност си прав че в темата има много траш, но малко послъгваш за важните неща. Откога ти стана важно дали в работите на някой има плагиатство? :D  И то без да знаеш дали има де. За да разбереш, трябва да ги прочетеш, трябва да прочетеш и тези, които претендират че е плагиатствано от тях. Некъв самообявил се "разследваш журналист" пуска интригата, а ние искаме само това. Истината не ни трябва, защото не предполага оплюване. Разследващи журналисти, които само цъкат в нета. Това е гавра с паметта на истинските разследващи журналисти, които с цената на живота си се завираха на бойната линия, за да видят и опишат истинските престъпления!

Та ти в случая, съвсем съзнателно търсиш траша и пропускаш важните неща. Нормално и логично е. Не правиш нищо изключително, дори като вид самозабавление. А си тръгнал да обвиняваш други в плагиатство.   :D

преди 35 минути, N1K17Y написа:

Не може. Пеевски го искат за следващия президент на САЩ! В момента му офрмят биографията и то всъщност се казва Дейл Пеевскейн- кореняк нюйоркчанин, няколко поколения. Патриот!

преди 1 минута, Радул написа:

Некъв самообявил се "разследваш журналист" пуска интригата

И за Ники Василев ли е интрига. Предложи го бе. Ултимативно и тропна с краче. Ся и това ако каже, че не е вярно...

Ся, за една кирлива диплома да тръгна да проверявам... Аз и да не е изплагиатствана пак му нямам доверие на Чалгаря. 

Що не остави Антоанета Стефанова за премиер ? Кой щеше да му каже копче ?

Не, те много щяха да го плюят, ма аз нямаше. Не я сложи, щото не може да я държи из късо. Предложи я, когато трябваше да върне мандата. Когато нямаше шанс необвързан човек да влезе в правителството.

Като са му чисти кадрите, що ги предлага в дванайсе без пет ?

Даже в дванайсе и пет

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.