Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31395281.html?fbclid=IwAR0zulNXP8dDluYkjr5Rwp758SmlBR521UyU5MtNfZ2OkkhEppbntfiizCc

Още един чист като момина сълза, кадър, предложен от Славчо.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

И, ако са му чисти намеренията, що го интервюира Тошко Африкански ?

Подчинения интервюира началника си. Слушай прозрачност и свобода на словото

преди 8 минути, Радул написа:

А си тръгнал да обвиняваш други в плагиатство

Аз ли? Пиша каквото съм чел и чул, не съм писал че вярвам в прочетеното и чутото. Което не пречи, всъщност напротив, да изказвам съмнения и да питам тук кой какво мисли за тези писания и аудиозаписи. Пардон, не съм дал връзка към интервюто с Ива Митева Йорданова - Рупчева, ама то лесно се намира на сайта на БНР.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Що не остави Антоанета Стефанова за премиер ? Кой щеше да му каже копче ?

Я се върни на зад и виж как я плюеха че била човек на черепа как щял зад него да бъде Божков а Божков е доста комфронтирана личност

току-що, Реджеп Иведик написа:

И за Ники Василев ли е интрига. Предложи го бе. Ултимативно и тропна с краче. Ся и това ако каже, че не е вярно...

Вярно е и всъщото време, пак си е интрига. Хайде кажи, какво можеше да направи Василев като зам. министър, освено това, което направи- да продаде едни неща на точните хора, за точната сума. Освен едно харакири, като Виденов, не виждам какво. Я да те питам, на теб иска ли ти се да си Жан Виденов? Не ми се вярва, ама кажи де.

преди 4 минути, absurt написа:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31395281.html?fbclid=IwAR0zulNXP8dDluYkjr5Rwp758SmlBR521UyU5MtNfZ2OkkhEppbntfiizCc

Още един чист като момина сълза, кадър, предложен от Славчо.

Това не е ново и е пускано в темата. Коментарите за него..., някак са постни.

току-що, ninov написа:

Я се върни на зад и виж как я плюеха че била човек на черепа как щял зад него да бъде Божков а Божков е доста комфронтирана личност

Точно тва щях да напиша- тя нали е държанката на Божков и видяхме какви помии се изляха отгоре и.

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Аз ли?

Мхм.

преди 50 минути, Sliderum2 написа:

По-добре Елон Мъск, иначе как ще имаме истинска космическа програма.

Верно бе. Какво стана с космическата програма ??

Видя се че за пенсии актуализацията нещо куца и май няма да има пари...  поне експертите се чудят де... щото за плямпащите политици не е проблем да обещават от пиле мляко :) 

Та... я ги оставете тези пенсии, дайте да видим за космическа програма колко милиарда можем да заделим .

Мъск , Слави идва !

преди 54 минути, Joss Bomon написа:
преди 1 час, miro20 написа:

МАямата ще го предложи бре.

В качеството си на каква ще предлага изобщо?! Ако ще се пишат небивалици, темата да отива в раздел "празни приказки и пророчески умения".

Как като каква ? Като народен представител в НС.

Както го направи при Ореха.

Е, или поне пое отговорността че СтаниШеф се наака от страх и само изломоти.. "Или Пеевски за шеф на ДАНС или правителството пада" :) 

Сега да не мислите че задкулисието не натиска по подобен начин куклите си политици и депутати.

преди 5 минути, miro20 написа:

Как като каква ? Като народен представител в НС.

Както го направи при Ореха.

Е, или поне пое отговорността че СтаниШеф се наака от страх и само изломоти.. "Или Пеевски за шеф на ДАНС или правителството пада" :) 

Сега да не мислите че задкулисието не натиска по подобен начин куклите си политици и депутати.

Фантазиите са ти в повече и могат единствено да се нарекат - абсурдни.

Е нали точно задкулисието искаме да борим ?!  Или ти не искаш. 

преди 27 минути, Sliderum2 написа:

Това не е ново и е пускано в темата. Коментарите за него..., някак са постни.

И по всичко личи, че осъдения за грабеж, просто е настъпил някакво коте по опашката и е опрал пешкира. Щото няма подробности, но на мен не ми звучи сериозно, бизнесмен да организира грабеж от дома на друг бизнесмен. И при това да участва лично. Аз разбирам че дългогодишното управление на абсурда, малко или много влияе на преценката, но на подобен сценарий дори не в Холивуд, ами и в Боливуд ще му се присмеят.

преди 5 часа, absurt написа:

https://pik.bg/пак-скандал-новият-правосъден-на-слави-христо-иванов-е-юрист-който-не-е-влизал-в-съдебна-з-news1045255.html

Прав е, човекът, ама нали чакат подкрепа точно от гореизброените стари чанти, опитали се да се пръснат с нов лак?!

Ами те не са включили техни министри в проекта си, така че дори и да получат подкрепа, то тя не означава обвързаности с тях.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

И, ако са му чисти намеренията, що го интервюира Тошко Африкански ?

Подчинения интервюира началника си. Слушай прозрачност и свобода на словото

Ако следиш по-отблизо Слави, ще разбереш, че той не обича да дава интервюта. 
Като група Ъпсурт, примерно. 
Те също не обичат да дават интервюта. Някой хора са така. Не обичат.

Борисов пък обича и за това се къпе от сутрин до вечер с медийната пропаганда. Сутрин до вечер е готов да дрънка. Само му дай микрофон. Брифинги, брифинги през 2 часа.

Оп. Ето я и историята с грабежа. Както си и мислех, сапунка съшита с бели конци. За да не изгърми цялата полиция, гръмват няколко "опитни обирджии". И тия "опитни обирджии" обаче са толкова тъпи, че веднага след като от държавен трезор в полицията, са отмъкнали злато и скъпоценности за над 40 милиона, плюс 60 кила чист кокаин, отиват да тарашат къщата на "бизнесмен" за 50 000 лева. И там да ги хванат.  Шапка ви свалям бее, егати романистите! Агата Кристи пасти да яде!

https://petel.bg/Maroan-i-Dalgiya-obrali-50-kila-kokain-ot-nay-golemiya-trezor-u-nas__68155

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Хем другите не били никои, нямат право да диктуват условия, хем заради тях ще сме ходили на избори. Айде да се разберат кое е, че двете неща си противоречат. 

За какво противоречие говориш? Когато Другите вземат 121 мандата, тогава могат да диктуват условия. До тогава партията с най-много мандати има право да предложи правителство и има право да решава дали в това правителство да са само доверени хора, или да има и министри, натрапени им от други партии.

Ако заради това, че за тях няма парче от баницата, наречена "министерски кресла", другите партии не подкрепят проекта на партията с най-много мандати, чия ще е вината? 

Баш такива са ПРАВИЛАТА!

преди 1 час, ninov написа:

Абе, вие не правите ли разлика, кой я плюеше ? Герберастите я плюеха. Той нали уж тях се кани да изчегъртва. Ще изчегърта на баба си шортите, наркомана чалгаризиран. Изобщо няма намерение да ги чегърта, затова не я предложи, когато стана ясно, че с читави хора има шанс и да го подкрепят.

преди 54 минути, Радул написа:

И по всичко личи, че осъдения за грабеж, просто е настъпил някакво коте по опашката и е опрал пешкира. Щото няма подробности, но на мен не ми звучи сериозно, бизнесмен да организира грабеж от дома на друг бизнесмен. И при това да участва лично. Аз разбирам че дългогодишното управление на абсурда, малко или много влияе на преценката, но на подобен сценарий дори не в Холивуд, ами и в Боливуд ще му се присмеят.

Все едно не знаеш, че доста от нашите "бизнесмени" не са изпрани престъпници. Даже имаше инициатива едно време да минат от сивия и черния сектор в легалния и да имаме опростят прегрешенията срещи инвестиции. Така уж щял да се върне и бая кеш от рекет, наркотици,  оръжия, сутеньортво и др. който въпросните тъй като е мръсен, държали в офшорки в чужбина по разни острови и в Шуейцария . Едва ли не да се изперат през инвестиции в легален бизнес.

Пък ти си вярвай каквото щеш, нали е имало присъда над члена на "Гастрольорите", не, не може да бъде, бивша барета(с кво да се занимава такъв освен с насилие) сигурно съдиите ей така са си я изсмукали от пръстите.

преди 1 час, Радул написа:

Откога ти стана важно дали в работите на някой има плагиатство? :D 

Важно му е, ама не съвсем. Apple ако разберат, че от ГЕРБ са им откраднали wallpaper-а, на Боко ще му се поизпразни чекмедженцето, ама за това плагиатство ни волъл, ни стон :D 

201023354_3944019035695649_2087132882237171062_n.jpg.f416dd7e18978b29dcad0475ce0438f2.jpg

преди 1 час, Радул написа:

тя нали е държанката на Божков и видяхме какви помии се изляха отгоре и

Нали ще ги чегърта бре, какво като му плюят кандидатката.

Сега като си отдъхнаха, че сложи кекави, и му се подиграват, по ли ще ги изчегърта?

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Важно му е, ама не съвсем. Apple ако разберат, че от ГЕРБ са им откраднали wallpaper-а, на Боко ще му се поизпразни чекмедженцето, ама за това плагиатство ни волъл, ни стон :D 

201023354_3944019035695649_2087132882237171062_n.jpg.f416dd7e18978b29dcad0475ce0438f2.jpg

aa6fbbf225571e243929e4838b89934c.jpeg

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

На кого да е вината? ИТН направиха всичко необходимо, което зависеше от тях. 

Единственото условие, е че те искаха техни министри да има. Да няма порции, места. То стана голям рев. А уж те всичките се бореха за едно и също.

предлагам да ми дадеш 1000 лв да ти ги пазя

ако не си съгласен  ти си виновен че не си ми ги дал.

......  надявам се че ти стана ясна логиката на тошко сценарсчето 

преди 1 час, ninov написа:

Няма нужда да се връщаме, много добре помним. Единствено парцали, като ПИК ги тръбяха тия неща. Никоя що годе нормална медия не съм видял да го пише. 

преди 45 минути, ivottoshev написа:

За какво противоречие говориш? Когато Другите вземат 121 мандата, тогава могат да диктуват условия. До тогава партията с най-много мандати има право да предложи правителство и има право да решава дали в това правителство да са само доверени хора, или да има и министри, натрапени им от други партии.

Ако заради това, че за тях няма парче от баницата, наречена "министерски кресла", другите партии не подкрепят проекта на партията с най-много мандати, чия ще е вината? 

Баш такива са ПРАВИЛАТА!

Условия може да диктува всяка партия прескочила 4%-те процента. Те са там за да представляват народа. Слави и без 121 мандата си има условия, негово право. Ама да обясняваш как "четвъртите" (което в конкретния случай е направо смешно, Славчо взе 26%, четвъртите 13%. Да беше взел 45%, другите 5% можеше и да не изглежда толкова смешно) са никой и нямат право на нищо, трябва само да ги подкрепят безусловно, айде не. Как пък не каза "не направихме достатъчно да привлечем избирателите към единствената честна партия" ? Другите били виновни. Много удобно да си измиваш ръцете с другите винаги. 

преди 34 минути, Banesc написа:

предлагам да ми дадеш 1000 лв да ти ги пазя

ако не си съгласен  ти си виновен че не си ми ги дал.

......  надявам се че ти стана ясна логиката на тошко сценарсчето 

Двете партии, които се водят против режима на Борисов и уж представляват протестиращите имат допирни точни с ИТН. 
Първото желание им се сбъдна. Няма го Борисов в политиката като цяло.

Второто желания и то е на път да се сбъдне, не знам, защо не искат. Сигурно са искали те да го реализират с техни хора или какво? Искаха по един министър ли? Техен човек ли? След като идеите са едни и същи.

Пари, място, порции. Кресла?

преди 28 минути, N1K17Y написа:

Условия може да диктува всяка партия прескочила 4%-те процента. Те са там за да представляват народа. Слави и без 121 мандата си има условия, негово право. Ама да обясняваш как "четвъртите" (което в конкретния случай е направо смешно, Славчо взе 26%, четвъртите 13%. Да беше взел 45%, другите 5% можеше и да не изглежда толкова смешно) са никой и нямат право на нищо, трябва само да ги подкрепят безусловно, айде не. Как пък не каза "не направихме достатъчно да привлечем избирателите към единствената честна партия" ? Другите били виновни. Много удобно да си измиваш ръцете с другите винаги. 

Ми не. Четвъртите нямат абсолютно никакво право да определят как първите да подредят евентуален кабинет. Ако не го подкрепят, виновни няма как да са първите.  

Четвъртите искат да има техни министри. Ми хубаво. Да станат първи и ще имат право да определят имената на министрите. До тогава това право не е тяхно.

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Двете партии, които се водят против режима на Борисов и уж представляват протестиращите имат допирни точни с ИТН. 
Първото желание им се сбъдна. Няма го Борисов в политиката като цяло.

Второто желания и то е на път да се сбъдне, не знам, защо не искат. Сигурно са искали те да го реализират с техни хора или какво? Искаха по един министър ли? Техен човек ли? След като идеите са едни и същи.

Пари, място, порции. Кресла?

може да се окаже че режима на слафчо е по- голям режим.

преди 1 минута, Banesc написа:

може да се окаже че

Това може да го напише всеки и по всякакъв повод, и да се окаже прав или не. Дефакто, няма никакъв смисъл от празни приказки и псевдопророкувания.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.