Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 14 часа, Мих. Люз. написа:

Вчера по "Нощен Хоризонт" слушах два часа разговор с директорката на Българския фонд за жените.
.....

Такива ми ти работи.

Тобаваришчи учонъйе, доцентъй с кандидатами и мудераторами!

Този мой пост го пуснах в темата за Истанбулската конвенция, а не тук. Тук е извън темата според собствените ви правила.

Пуркуа такава завуалирана и спамеща цензура от ваша страна, таваришчи мудеря?!

Или е ужким грешка?

@Калин Карабойчев паша, що така?

Са кво, да го пусна на лични съобщения на когото преценя ли? Мога да го направя - масово.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 14 минути, Joss Bomon написа:

И нека мисирки и всичко живо започне търсенето в гугъл, архиви и землянки, на житието и битието на  Иво Атанасов... сега!

Къф е тоя, май съм чувал нещо за него. Ауу, не отвличай вниманието с някакво си Иво. 

Другари...и нека бъде светлина, рекъл Бог и Илиев да е вицепремиерин? 

Оу май! Айм ин shock и ужас. Ми сега като е на толкоз високо може да гледа и в моята тетрадка и да препише и от мене!

П.П. 

Аферим, ашколсун!

Какво мога повече да кажа. Страхотна биография.

https://law.uni-sofia.bg/bg/teacher/gl-d-r-petr-iliev

Ае ще видиш като го хване Магнитски, колко бърже ще избера от титлите. Еле пък ако ги хване и тия дето са му ги продали.

преди 47 минути, Joss Bomon написа:

И нека мисирки и всичко живо започне търсенето в гугъл, архиви и землянки, на житието и битието на  Иво Атанасов... сега!

Eдин дето публично нарече Боко- престъпник. Лош завой в ситуацията за герберчетата. И разбира се, добро шамарче за отрезвяване от страна на Славчо. Леко предупреждение- не ви харесва този, ето ви по- лош. :D

Коментар под статия в "Дневник":

88

dddРейтинг: 67315:55, 6 авг, '21 / Неутрално

На едната мъжа и тараши къщи с пистолет в ръка, другата ще преследва скуката и промискуитета в училищата, третият - доктор по ксерокопиране, четвъртия гони соросоиди чрез каруцарски псувни и кани на килима по жартиери, най-отгоре един турбослагач с бизнес за стотинки, ама инак доктор по всичката философия... И това сякаш все още не е всичко. Няма такъв сценарист, който да е в състояние на измисли и това до тука.

Отговор 0 +15

Усмивки.

При липса на коалиция със споразумения сценаристите на Слави и ИТН изглеждат като никому ненужно политическо недоразумение с глупостта си.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Какво мога повече да кажа. Страхотна биография.

https://law.uni-sofia.bg/bg/teacher/gl-d-r-petr-iliev

Много хора в България са със страхотни биографии, но в повечето случаи тези биографии не отговарят на компетентността на притежателите им.

Дано гл. ас. д-р Петър Илиев е изключение.

Нищо не зависи от една личност при тоталната политическа незрялост и неподготвеност на ИТН.  

аз се надявам само да намалят бюрокрацията - знаеш ли колко неща се дублират в администрацията, и като кажат съкращение, намалят тези на най ниско ниво, а дублиращите неща остават защото не са на ниско ниво

Та те се отказаха да обединяват земеделието с околната среда и водите.  Защо да им гласуват правителството, кaто то скоро ще падне при още първия вот на недоверие?   Жалки надежди за нещо различно...

служебното, само раздува администрацията , повече и от ГЕРБ

Комисиите в парламента повече от министрите

преди 1 час, Мойра написа:

Много хора в България са със страхотни биографии, но в повечето случаи тези биографии не отговарят на компетентността на притежателите им.

Дано гл. ас. д-р Петър Илиев е изключение.

Както и да е. Ще козирува на Слави. А Слави козирува на библиотекарите

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

Както и да е. Ще козирува на Слави. А Слави козирува на библиотекарите

слави НЕ е премиер и НЕ е министър по нещо

преди 1 минута, Мойра написа:

Не е верно! Има капацитет, даже капацитетИ - за крадене и излагация!

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Жалко за излъганите надежди на хората.

преди 6 часа, attj написа:

Защо да им гласуват правителството, кaто то скоро ще падне при още първия вот на недоверие?   Жалки надежди за нещо различно...

Ми тогава най-добре ИТН вкупом да се откажат от депутатските си места, а? Щом така или иначе са обречени, защо да се мъчат?

преди 4 часа, Sliderum2 написа:

Брех, какво категорично мнение, базирано на... това което си виждал при Боковото управление. Браво!

Нито ги знаеш, нито ги познаваш, ама веднага реши че не стават. Дай тогава да върнем Барни Ръбъл, леля Цецка, а? За тях поне сме сигурни че няма да се излагат :giggle1:  

преди 1 час, ivottoshev написа:

Дай тогава да върнем Барни Ръбъл, леля Цецка, а?

Абе Радев как намери кого да тури ?

Слави що не може, малоумен ли е ?

Не ми отговаряй, това са реторични въпроси.

Не е малоумен, а е на къс повод на библиотекарите

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Ми тогава най-добре ИТН вкупом да се откажат от депутатските си места, а? Щом така или иначе са обречени, защо да се мъчат?

Навремето ми изглеждаше съвсем невъзможна тройната коалиция  БСП - НДСВ - ДПС.    Мъка ли и нещо подобно!?

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Брех, какво категорично мнение, базирано на... това което си виждал при Боковото управление. Браво!

Базирано на наблюдения на всичките 32 години "управления". На мен лично най-добре ми беше през соца, сигурно щот съм бил млад, а не щото ядох истински меса, носих истински дрехи с липса на планирано остаряване в изработката, също като на днешните скъпи марки, макар и да не изглеждаха чак толкоз излъскано луксозни, но пък си бяха на съвсем народна цена. От по-дъртите ми години най-добре ми беше по времето на тройната коалиция, а дори не ходех да гласувам тогава и нямах особен интерес от политиката. Беше ми по-добре, ама пусти сащ междувременно гласяха поредната криза без които капитализЪма изглежда не може да съществува, отделно на разните войни които финансираше, пукна и балона на правенето на пари от въздуха, т.е. съществуващи без всякакви реални основания, пукнаха и лошите кредити и нещата започнаха да за*ират целия останал капиталиЗтически свят, все едно не бяха отделни страни, със свои икономики и управления, ами уродлива форма на СИВ, само че капиталиЗтическа, не социалистическа.

преди 12 часа, Мойра написа:

Щом Слави е чалгар, не е лидер и виновен за опростяването, хората му нямат капацитет. Явно не харесва Слави. 

Какво прави в шоуто му тогава? 

Как може да гостуваш в едно шоу, което не ти харесва?

преди 23 часа, АСПЕКТ написа:

Учудва ме, че има толкова много тролове. Сега и соросоидната мрежа на Иванов се включи. Не стигаше троловете на ГЕРБ, сега соросоидите на Иванов и любимците на Костов се включиха.

Поне на БСП основния електрорат*пенсионерите* се успокоиха малко.

Може би, защото са още във властта и за задължени да търпят простотиите на партия ГЕРБ.  Кметове, администрация, общини,,, все още има герберски тролове.

Друго обеснения нямам да има толкова проценти Борисов. За мен 15 процента даже е много за Борисов.

За вас всичко което не ви  изнася са "тролове"  . :)

И аз нямам обяснение защо и кой може да гласува и за чалгарите, и за маямите, и за фейкометите, и за комунетата, и за явните защитници на мутрите, и за алоМаджовците...  но ... резултата го виждаме ясно.

Аз отново съм прав, а сега тия дето са гласували за чалгарите си гризат ноктите и реват как "пак са излъгани" .

:) 

преди 23 часа, АСПЕКТ написа:

Да се изразя на езика на българите.

80 процента от българите.

https://offnews.bg/obshtestvo/prof-ivo-hristov-bez-zadrazhki-80-protcenta-ot-balgarite-sa-debili-668897.html

Ако помислиш кой е в тези 80% , ще се самозаплюеш сам :) 

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Щом Слави е чалгар, не е лидер и виновен за опростяването, хората му нямат капацитет. Явно не харесва Слави. 

Какво прави в шоуто му тогава? 

Как може да гостуваш в едно шоу, което не ти харесва?

КАк бързо забравихте че тая се мазнеше на Корнела  като бескруполно искаше сигурно депутатско място и място като коалиция и още какво беше....

т.е. сега можеше да хвали БСП и да плюе Маямата... Или някой друг. НЯма никакви проблеми.

Абсолютен гьонсурат. важното да е в "играта" , важното да е в парламента и да си подсигурила г'за за нови чантички и рокли :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.