Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

Ммм, някои тук ли преди време защитаваха Пламен Николов, че разни данни които Григор Лилов бил изнесъл не били верни, демек пича си пишеш компромати, бил комунис' и затова не трябвало да му се вярва, пък бил някога писал някакви други неща, които се оказвали неверни и за това на всичко което пише, се гледа като фейк. Но пък той не се е засегнал и си е продължил да дълбае и какво е добавил преди малко,за дисертацията на Пламен Николов:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4135535216562386&id=100003178455564

С две думи, оня ми ти пич е показал не своята, ами на друг човек дисертация. Един човек, чийто три имена се различават само с една буква от трите имена на кандидат-премиера. Някой по навътре в тия работи, с вътрешен достъп до сайта на висшата атестационна комисия, да вземе да се разрови ли?

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

Вчера по "Нощен Хоризонт" слушах два часа разговор с директорката на Българския фонд за жените.

Нагло и ограничено същество, чиято ценност за стопаните му, както разбирам, е единствено напористостта.

Тя иска квота за жените в политиката и икономиката - и то да бъде запълнена с феминистки. Да, каза си го най-спокойно и нагло в ефира националното радио БНР, Хоризонт.

Разбира се, не се мина без "насилието над жените" и това, че искала много повече убежища. Да, убежища за жени, все едно е някаква война... Че обществото няма нужда от такива, всички знаем, но... имат нужда от тях фашистфеминистките, защото в тях те придобиват пълен контрол над жертвите си, които даже не могат да избягат от там. Добре е описано в "Краят на феминизма, или с какво жената се различава от човека" на Александър Никонов.

Не мина и без възхвала на "Истанбулската конвенция", като тук феминето много пищеше срещу "националистите" - много попречили на работата ѝ; въобще през цялото време си поплакваше какви лоши били.

Докато слушах двете чавки (втората беше мисирката, водещата на предаването "Нощен Хоризонт", Мая Данчева, ако помня правилно), разгледах сайта на този фонд
https://bgfundforwomen.org/bg/

и по-точно информацията за финансирането му.

Е, финансирането им е пълно с разни чужди на България евролиберастски фондове, сред които се мъдри и "Отворено общество" на печално известния финансов мошеник евреина Сорос (Шорош). Сигурен съм, че и зад другите фондове се крие дългият му еврейски нос пряко или косвено.

Та... обърнах внимание, че за последните 2 години не са публикували финансов отчет, макар да са длъжни по закон. Нейсе, разгледах наличните (най-новият е от 2018 година). Като гледам, тези отчети с годините стават все по-кратки и неинформативни - от 20 страници преди до 2 на последния ъвейлибъл. Но именно в следствие на краткостта му забелязах, че почти всичките им приходи и разходи са в графата "Други". Начи... имате десетина графи, в които са описани всички възможни финансови дейности на едно прилично и законопослушно НПО, като накрая за удобство има и графа "Други", където се предполага да са събрани на едно место всякакви дребни несъществени приходи/разходи.
Е, това фашистфеминистко Шорошово гнездо крие от обществото всичките си приходи и разходи, всичката си зловеща дейност в графата "Други"!

Та... вижте по повода един параграф от нашия "Закон за защита на нацията", 1941 година:

Цитат

Глава II.  ЗА СЪМНИТЕЛНИТЕ ПРОЯВИ

Чл. 37.

Безъ предварително разрешение на Министра на вътрешните работи и народното здраве никое начинание съ идеална цель не може да получи каквато и да е материална помощь или дарение отъ чужбина.

Такива ми ти работи.

преди 8 часа, hristo58 написа:
преди 9 часа, miro20 написа:

Точно така. Само с ниска избирателна активност и активна фейк пропаганда можете да "надвиете" ГЕРБ.

т.е. с всичко това което е враг на пряката представителна демокрация и истина.

Спри да хейтиш,ниската избирателна активност си има обяснение.Къде видя пряка демокрация?

Няколко пъти съм те питал тебе лично за Борисовата демокрация,ама умишлено мълчиш,не отговаряш,защото такава няма.На еднолично управление не можеш да му кажеш демокрация.Нарича се ....Да ти казвам ли,или ще си размърдаш умрелите мозъчни клетки,за да се сетиш.

Допринесох ти 50 цента в бюджета,за което съжалявам,но не се сдържах.

Твоето е уникална заблуда.

Идея си нямам какво си питал . Еднолично управление можеш да наричаш  някои държави и режими като "матушката , Сев, Корея и подобни . И където няма как да има реална опозиция.

Тук е пълна слободия. Сулю и пулю си прави партии , всякакви отритнати комунета и мутроолигарси с накърнени интереси заради далаверите им правят преврати чрез мутрите и пРезилдента, и ми говориш за "едноличен режим на Борисов" ???

А относно заблудените - ти си част от тях. Защото пак ще си гласуваш за изброените .

Ето ти да почетеш кой какъв демократ е  :

https://www.facebook.com/GerbBulgaria1/posts/1443609066002176

преди 7 часа, Banesc написа:

а прави забележка на сценарисчето че е със скъсани дънки

Това е част от новия чалгомодел.

Очаквам скоро ходене по джапанки в парламента. Ми тъй де... да затапят Дончева с нейните чанти и рокли за петцифрена сума :)

преди 7 часа, Banesc написа:

май слафчо ще я изхвърли от партия на следващите избори

Едва ли .

Славчо прекрасно си знае публикат аи какво очаква от него .

И как умело да я манипулира.

Видео :

https://www.facebook.com/111004128918632/videos/1124611508057976

Защо си мислите че гледа на вас сега като нещо повече от публика ? За него "суверена " е публика, която да "обработи" като на концерт :) 

преди 8 часа, Sliderum2 написа:

Ммм, някои тук ли преди време защитаваха Пламен Николов, че разни данни които Григор Лилов бил изнесъл не били верни, демек пича си пишеш компромати, бил комунис' и затова не трябвало да му се вярва, пък бил някога писал някакви други неща, които се оказвали неверни и за това на всичко което пише, се гледа като фейк. Но пък той не се е засегнал и си е продължил да дълбае и какво е добавил преди малко,за дисертацията на Пламен Николов:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4135535216562386&id=100003178455564

С две думи, оня ми ти пич е показал не своята, ами на друг човек дисертация. Един човек, чийто три имена се различават само с една буква от трите имена на кандидат-премиера. Някой по навътре в тия работи, с вътрешен достъп до сайта на висшата атестационна комисия, да вземе да се разрови ли?

С две думи Лилов продължава да копае дъното. И пак разследва цъкайки в нета. Накрая сам се е усетил, че научна комисия 12 е объркана с научна комисия 13, ама той си е съчинил историята вече и тва си е- Николов няма диплома! Казах! Абе другарю разследващ, ти изхаби няколко нощи да цъкаш из манджата нараечена "български публични регистри", как па не отиде до университета да видиш какво има наистина? И да си укротиш душевните терзания...

Падението е брутално, ама аз им се чудя на тия хора, от какъв зор решиха да си показват дипломите на разни драскачи, дето по цял ден се чудят каква интрига да завъртят. Първо Петков си показа дипломата на оная фъшкия от ПИК, сега Николов хем я показа, хем Лилов пак търси някакви сламки. Ще си каже човек, че диплома по философия е нещо трудно за придобиване в България.

току-що, Радул написа:

С две думи Лилов продължава да копае дъното. И пак разследва цъкайки в нета. Накрая сам се е усетил, че научна комисия 12 е объркана с научна комисия 13, ама той си е съчинил историята вече и тва си е- Николов няма диплома! Казах! Абе другарю разследващ, ти изхаби няколко нощи да цъкаш из манджата нараечена "български публични регистри", как па не отиде до университета да видиш какво има наистина? И да си укротиш душевните терзания...

Падението е брутално, ама аз им се чудя на тия хора, от какъв зор решиха да си показват дипломите на разни драскачи, дето по цял ден се чудят каква интрига да завъртят. Първо Петков си показа дипломата на оная фъшкия от ПИК, сега Николов хем я показа, хем Лилов пак търси някакви сламки. Ще си каже човек, че диплома по философия е нещо трудно за придобиване в България.

Аз пък се чудех Пламен що продава шнорхели, ами не е в NASA. Нагаждач, послушко. Клонът на фирмата в БГ направена да се намали данъците на основната фирма в САЩ, или за нещо друго, т.е. на главния шеф му е било все тая кои са назначени, дали са кадърни и дали ще е на печалба от дейност в тоя клон в ЕССР. Сега по-ясно ли става. Въпросът е Пламен ако стане премиер кой ще слуша, кой му е кукловода и кой пише сценария на Слави който пък е актриса. Въобще, има доста потайности. Що не питаш Октай, той нали все изнася от кухнята, не може да не сготви някоя прясна манджа, щото не ми се ядат от тия готвени преди години, които все сервира. Нещо прясно искам, от сега.

преди 31 минути, Радул написа:

Ех, много бързо изчезва опцията за редактиране. Исках да добавя нещо, ма не би и сега да не стане двоен пост и да ме бият за това? Дано се слеят автоматично коментарите, така и така няма такъв от друг потребител:

П.П. Понеже омразният ти Григор Лилов го посъветва да не престава да рови...Послушал те е! Има развитие на онази страница, не ми се дава пак линк, който не го мързи да го намери от оня ми коментар. Начи още спя, ама става дума за дипломата за средно на любимият ти Сламен...май се оказва, че учебното заведение в което е издадена, е току-що създадена и Сламен няма как да е завършил в него средното си образование, освен ако не се е преместил за последните година-две преди да завърши, щото преди това туй учебно заведение още не е съществувало. Ами ся? Ай леко четене и проверка на фактите. Щото пак не видях да си проверил тия факти и да си посочил с доказателства, че не са верни. Отивам да намирам и да се доразбудя.

преди 1 час, Радул написа:

П.П.2 Явно съм спал още. Сега след кафето като прочетох и видях датите, май излиза, че по време на цялото средно образование на Сламен, учебното заведение от което е дипломата въобще не е съществувало, той завършва средното си образование през 1996г. а учебното заведение в което му е издадена "дипломата", е открито и е получило печатът си през 2000г. 

Сламен, пътуващият през времето. :D

1033868807_.png.942b73cd22d70336eed00a46ac70917a.png

Тия чалгари ще се самоизчегъртат сами :) :)  

Иначе тошко африкански каза че чатовете били фалшиви. Според мен принципни хора не трябва да реагират толкова болезнено АКО са наистина фалшиви, а щяха да си го защитят и да не дават назад.

преди 10 минути, miro20 написа:

1033868807_.png.942b73cd22d70336eed00a46ac70917a.png

Тия чалгари ще се самоизчегъртат сами :) :)  

Иначе тошко африкански каза че чатовете били фалшиви. Според мен принципни хора не трябва да реагират толкова болезнено АКО са наистина фалшиви, а щяха да си го защитят и да не дават назад.

Как може хем да са фалшиви и да очакваш че са принципни? Или имаш предвид, че има принципи и "принципи"?

преди 4 часа, miro20 написа:

Идея си нямам какво си питал . Еднолично управление можеш да наричаш  някои държави и режими като "матушката , Сев, Корея и подобни . И където няма как да има реална опозиция.

Тук е пълна слободия. Сулю и пулю си прави партии , всякакви отритнати комунета и мутроолигарси с накърнени интереси заради далаверите им правят преврати чрез мутрите и пРезилдента, и ми говориш за "едноличен режим на Борисов" ???

А относно заблудените - ти си част от тях. Защото пак ще си гласуваш за изброените .

Ето ти да почетеш кой какъв демократ е  :

https://www.facebook.com/GerbBulgaria1/posts/1443609066002176

Това е част от новия чалгомодел.

Очаквам скоро ходене по джапанки в парламента. Ми тъй де... да затапят Дончева с нейните чанти и рокли за петцифрена сума :)

Едва ли .

Славчо прекрасно си знае публикат аи какво очаква от него .

И как умело да я манипулира.

Видео :

https://www.facebook.com/111004128918632/videos/1124611508057976

Защо си мислите че гледа на вас сега като нещо повече от публика ? За него "суверена " е публика, която да "обработи" като на концерт :) 

Дясна партия, която уж е ГЕРБ се коалира с АБВ(лява партия) нещо не ти ли светна лампата? Толкова сте д…ебили, че не осъзнавате, че вие сте комунистите.

Как точно защитавате вашите (деби..лни, явно) последователи, които искат дясна политика, поради това избират ГЕРБ, а техните интереси, явно вече никой не ги представлява, защото ГЕРБ се коалира с лява партия. АБВ.

Сега лява политика или дясна политика се очаква от ГЕРБ след като се коалира с АБВ?

С Реформаторски блок там някак по се приема. Защото политиките са еднакви. 

Другият въпрос е? Защо ГЕРБ подкрепят интереси на държавните руски компании „Газпром“ и „Росатом“?

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Аз пък се чудех Пламен що продава шнорхели, ами не е в NASA. Нагаждач, послушко. Клонът на фирмата в БГ направена да се намали данъците на основната фирма в САЩ, или за нещо друго, т.е. на главния шеф му е било все тая кои са назначени, дали са кадърни и дали ще е на печалба от дейност в тоя клон в ЕССР. Сега по-ясно ли става.

Сигурен ли си, че ако Николов беше от NASA, пак нямаше да търсиш под вола теле?

Гледам, че се чудиш, та и аз взех да се учудвам защо с такава страст и плам не обсъждаше предишната работа на Боко? По престижно ли е да ни управлява личният бодигард на Маджо и шеф на наказателните бригади от биячи на СИК? 

Да речем че от ИТН те послушат и оттеглят сегашното предложение. Хайде кажи какъв да е бъдещият ни шеф-диригент? До тук разбрахме, че не искате да е известен спортист и световен шампион (А. Стефанова), не искате бивш политик(Н. Василев) и не искате да е шеф на българското подразделение на чуждестранна фирма(Николов). Продавач на зелки от Кооперативния в Люлин става ли? Или да намерят някой шофьор на такси може би? Тогава ще бъдеш ли доволен, или пак ще му намериш кусури, само защото е издигнат от ИТН?!? 

Сега по-ясно ли става?

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

П.П.2 Явно съм спал още. Сега след кафето като прочетох и видях датите, май излиза, че по време на цялото средно образование на Сламен, учебното заведение от което е дипломата въобще не е съществувало, той завършва средното си образование през 1996г. а учебното заведение в което му е издадена "дипломата", е открито и е получило печатът си през 2000г. 

Сламен, пътуващият през времето. :D

Интересна част от българската народопсихология е доверието към познати, макар и доказани лъжци, и недоверието към напълно непознати. Благодарение на нея, лъжците стават светци и обявяват други за лъжци. Хора, трябва да имате по- големи изисквания към интелекта си.

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Сигурен ли си, че ако Николов беше от NASA, пак нямаше да търсиш под вола теле?

Кво съм търсил аз? Ако ми се занимаваше с търсене, можеше да се цаня за разследващ журналист, частен детектив, или дори следовател. Просто си плувам колкото да не е без хич из интернеда и покрай другите ми интереси,  скивам и по нещо политическо. Забавлявам се, да обменям(поствам и чета вашите) клюкини тука и от реакциите на тях. Понякога коментирам, дори предизвикателно, за да пробуда някакъв разум и да не чета в 1000 страници колко стрували парцалките с къси или дълги ръкави. Ако искам да чета такива неща, ще отворя бг-мама и там ще си намеря.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Кво съм търсил аз? Ако ми се занимаваше с търсене, можеше да се цаня за разследващ журналист, частен детектив, или дори следовател. Просто си плувам колкото да не е без хич из интернеда и покрай другите ми интереси,  скивам и по нещо политическо. Забавлявам се, да обменям(поствам и чета вашите) клюкини тука и от реакциите на тях.

Щом за теб клюките са нещо забавно, бих казал че нямаме какво да дискутираме. Винаги съм смятал, че клюки не се дискутират.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Кво съм търсил аз? Ако ми се занимаваше с търсене, можеше да се цаня за разследващ журналист, частен детектив, или дори следовател. Просто си плувам колкото да не е без хич из интернеда и покрай другите ми интереси,  скивам и по нещо политическо. Забавлявам се, да обменям(поствам и чета вашите) клюкини тука и от реакциите на тях.

Ясно. С две думи да не ти се обръща внимание...

Заради известната простотия в България по цял свят, все пак според немците името на държавата България идва от Вулгария, вулгарни, единия министър се оттгегли.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/kandidatat-za-pravosaden-ministar-na-itn-momchil-ivanov-se-otteglja.html

"Поради лични причини нашият кандидат за правосъден министър се отказа от позицията. Всичко онова, което се наложи да преживее като изказвания и публикации, не позволява на неговото достойнство да продължи с тази сага", обясни той.

+++++

++++

Аз ако съм ще оставя простотията българска и да си живят в кочината с нерез Борисов, да ги ... такова сутрин и вечер, както си беше преди. Да се изразя на езика на българите.

80 процента от българите.

https://offnews.bg/obshtestvo/prof-ivo-hristov-bez-zadrazhki-80-protcenta-ot-balgarite-sa-debili-668897.html

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Заради известната простотия в България по цял свят, все пак според немците името на държавата България идва от Вулгария, вулгарни, единия министър се оттгегли.

Погледни го от веселата му страна. Мирко и шефовете му от централата, цяла седмица търсиха за какво да оплюят човечеца, а сега ще трябва отново да впрягат ресурси и да търсят под вола теле и поводи за плюене за следващият. Не им е лесно и на тях. Живи да ги ожали човек :D

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Погледни го от веселата му страна. Мирко и шефовете му от централата, цяла седмица търсиха за какво да оплюят човечеца, а сега ще трябва отново да впрягат ресурси и да търсят под вола теле и поводи за плюене за следващият. Не им е лесно и на тях. Живи да ги ожали човек :D

Не се самонавивай и да си вдигаш самочувствието. Тоя не е чел тук за да си(му) оттеглят "кандидатурата"(?). За СлавиТУ и задкулисието важното е квото пише в големите медии и фацебука. То не че Калдата не е сериозен и известен сайт, но форума не е нито медия, нито чак социална мрежа, еле пък с обема и значимостта до която е стигнала "страничката" на цукерберг.

преди 20 минути, ivottoshev написа:

Учудва ме, че има толкова много тролове. Сега и соросоидната мрежа на Иванов се включи. Не стигаше троловете на ГЕРБ, сега соросоидите на Иванов и любимците на Костов се включиха.

Поне на БСП основния електрорат*пенсионерите* се успокоиха малко.

Може би, защото са още във властта и за задължени да търпят простотиите на партия ГЕРБ.  Кметове, администрация, общини,,, все още има герберски тролове.

Друго обеснения нямам да има толкова проценти Борисов. За мен 15 процента даже е много за Борисов.

преди 43 минути, Sliderum2 написа:

Не се самонавивай и да си вдигаш самочувствието. Тоя не е чел тук за да си(му) оттеглят "кандидатурата"(?). За СлавиТУ и задкулисието важното е квото пише в големите медии и фацебука. То не че Калдата не е сериозен и известен сайт, но форума не е нито медия, нито чак социална мрежа, еле пък с обема и значимостта до която е стигнала "страничката" на цукерберг.

Ти ако си мислиш, че от централите не следят по-големите форуми(какъвто е и този), си в голяма грешка, пък и нали се разбрахме че на теб не трябва да ти се обръща внимание? Не се хаби да ме цитираш повече, защото всяко твое мнение... вече ще си го местя в другия крачол :cheers:

преди 36 минути, АСПЕКТ написа:

Учудва ме, че има толкова много тролове. Сега и соросоидната мрежа на Иванов се включи. Не стигаше троловете на ГЕРБ, сега соросоидите на Иванов и любимците на Костов се включиха.

Той щом толкова лесно се огъва под натиска на платените тролове, значи не става за тази работа. По-добре е че се е отказал навреме.

Хаха, я да видим кой е против ДБ: герп1 и сега вече и герп2. Досега ИТН, се опитваха да не показват напълно колко гербави са, но щом и троловете им почнаха да плюят по Христо, значи е имало изтърване на нервите и инструктаж.

Еваси и ИТН тролове ли има вече? Кога успяхте бе...

преди 12 минути, Радул написа:

Еваси и ИТН тролове ли има вече? Кога успяхте бе...

То троловете на ГЕРБ ще ти кажат че има и на Българско лято само да омаловажат мнението на другите .Мен лично чевермето ме е изкарвал трол на ВМРО

Защо приказвате за нови тролове, все едно герб2 не може да ползва наличните от герб1, които да плюят "срещу" враговете и на двете кукли на статуквото? Парите(заповедите, инструктажа) и за итн и за герп пропаганда биват насочвани, или давани вероятно от едно място, кукловода(хидроинженерина) и влизат в един и същи джобове. А първоизточника на тия пари, дали е турция, дали Русия, дали САЩ, дали ЕССР и аз вече не знам, много интереси се заплитат в района на бедната ни родина. Колко ни е останала самостоятелната политика?

преди 1 час, ivottoshev написа:

Той щом толкова лесно се огъва под натиска на платените тролове, значи не става за тази работа. По-добре е че се е отказал навреме.

Наистина ли смятате, че сам се е оттеглил, ами не са му наредили ? Ама честно. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.